Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
ahoj, dobre ranko
ja dnes teplota 36,8 a potom hend druhykrat som odmerala a 37,0 tak nechapem mne sa tie digitalne teplomery enzdaju
ako je mozne ze s minutovym rozdielom odmera o 2 stupne inak???
pekny tyzden vam prajem babule
@11miuska11
@elje
@taja27
@seraa haha, ty si zlata..pekne meraj iba raz 🙂 a teplomer si tam nechaj 5 minut. Normalne si nastav budik na mobile, aby ti po 5 min. zapipal. Vtedy budes mat najpresnejsie meranie 🙂 ja som merala tak kazde rano 🙂 to, ked ti zapipa teplomer, este nie je tvoja konecna teplota 😅
@11miuska11 cooooozzzeee? a to sa teraz dozvedam? ☹ tak potom ja som mala tiez bludne teploty, ked vravis ze 5 minut treba nechat, to som nevedela, ked zapipalo, vzdy som vybrala ☹ super, @seraa ja dnes len 36,6, nejdem to ani komentovat radsej ☹ zajtra necham uz 5 minut ako vravi mius, som zvedava..
@alchemilkazltozelena nestresuuuuj 🙂 ja som na to tiez prisla neskor a merala soma si az od 3DPO takto, lebo som par krat zaspala aj s teplomerom na pol hodinu 😵 😵 😵 a zistila som, ze ta BT sa nemeni, taka, aka je po 5 minutach, taka bude aj o pol hodinu 😅 😅
Aaah to je novinka, tak to skusim teda
@alchemilkazltozelena
To nemoze este klesat ja si Myslim ze tie teplomer su Neni 100% Ako moj 36,8 a za min 37,0
@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@taja27
Dievcata tak som sa dnes objednala na hormonalny profil 🙂 Ale co je zvlastne, ze dnes som 2dc a mam prist v stredu - teda 4dc. Sa mi to zda dost skoro, aj som jej povedala, ze mam dlhe cykly, ale vraj mam prist takto, a buduci tyzden ked budu vysledky tak aj na vysetrenie za p.doktorom a ze s nim sa uz porozpravam o folikulometrii..... Tesim sa 🙂 len sa trochu bojim mu povedat, ze som vysadila duphaston a sama si naordinovala inofolic 😒 a ked mu poviem, ze chcem aby mi urobil folikulometriu tak uz bude mat urcite na mna nervy, ze aka som trufala si povedat 😅 No ale poviem mu co mi napisala p.doktorka na lejdy.sk a hotovo! Ved nebudem cakat donekonecna....nie?
@elje
Elje povedz mu ze chces vediet tvoj hp bez umelych hormonoch a tak si vysadila duphaston
Vysledky budu hotove za tyzden??? Moje boli za 3 tyz , 3 tyzde some sla na hp
Teda zevraj sa chodi 7-9 dc 3 x kazdych seem dni, nakoniec si ta za vola na konzultaciu a pozrie aj vysledky hp aj fotky zo sono(ku kazdemu odberu aj sono cize tiez tri krat) a Potom uvidi cely cyklus
Pri hp ti musi urobit aj sono ved to je zaklad !!
@elje
@seraa
ahojte babeny....no super tak držim palce elje aby bolo šetkooo ok .-)))
no baby ako..ja nechápem stavaju sami take veci...rozbijem ten tpelomer,,ok....ale pokazi sa mi telomer digi slaba baterka vymenim a ide a práve vtedy ked asi bola ovu!!!!ale najlepšie je pokazil sa mi NOTEBOOK na ktorom chodim sem!!!!!! tak som si kupila dalši nový -ale použitý no chápete mne dáva Pán bOžko aby som sme asi enšla a nechala to na neho .-)))
a baby ešte jedna vec....kuk moj graf nechápačky!!!!!!
na 22 DC som bola na folikulo nie??a poztirte moj graf!!! i ked soldi mi napisala toto
pri BT vobec nejde ani o ziadny pokles emoticon
vseobecne plati, ze teplota musi stupnut na tri a viac dni o 0,2 a viac desatin stupna nad priemer poslednych 6 teplot.
a to, co Ti povedala ta baba: ze jej odkazujem nech nesiri blbosti emoticon
tak by to ozaj platilo u mna!!!! a kuk moj graf
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27?c=-...
ahojte cmuk
no toto je na mna vela
hahahaa
ja len viem ze mam 37 a ze som mala stupnovanie 36,6,36,7 36,8 36,8 36,9 37 a dnes 36,9 ( a z aminutu 37,0)
ja sanespolieham na tieto teploty tie digitalne teplomer si meraju ako chcu
akoze celkom pekne mi vyzeraju tie moje teploty ale neverim tomu ze su presne
som zveddava co zajtra rano
@taja27 😀 😀
ale to nam tu busdes chybat ked nebudes
inak ja som tentokrat celkom v klude
ono to pride samo ked clovek zacne byt potom v klude vatsinou to pride po tom najnervoznejsiom
obdobi
😝
mne uz asi ostava ten prefuk (sstale dufaam ze nie,teda verim ze nie)a na to sa nechystam, zevraj to boli to sa budem musiet dlho prehovarat
a odvazovat
takze vyhalsujem pausu, teplotu si meram lebo som uz zacalaa prvykrat som sa donutila chcem to vyskusat a ist do konca
hej to je posledna vec teda laparka ej posledna vec toto ej len ten hnusny rengen
a predtym musi ist muz na spg , moj nebol lebo som nemala uplne hromony ok a doktor riesil to
ale aj tka som mu nasadila vsetky vitaminy co treba na dorbe spermie , lebo sak aj keby spg nebol dorby tam nic ine sa neda robit takze je to jedno a kym sa pozistuje aspon poje nejake tie vitaminy
baby no tak neviem ale mala som rano taky pocit ako keby mala dojst ms , len je to fakt zavcasu
tie hormony uplne pomylia vsetko
no ja si meram okolo 7 a mamvam 36,9 - 37,00 a dnes som sa zobudila o 5,20 a mala som 36,6
ale potom som este zaspala a okolo tej siedmej som mala 37,0 takze???
teraz vobec neviem
@alchemilkazltozelena
ako?? ako sa citis ? ja mam zase to co mynule ma pobolieva podbrusko a vajecniky, vcera na lavo a dnes na pravo
a celkovo taky pocit bez bolesti jak pred msňnechapem to sak 10 dni ms ..
@seraa 37 si zapis 🙂 mne sa tiez stavalo, ze som sa zobudila aj dve hodiny pred meranim a potom som este zaspala 🙂 drzim PALEC!!!
@taja27 mojka, tak som zvedava, ci ti doktor povie, lebo toto na ovulku nevyzera...alebo mozno ovulka aj bola, ale zlte teliesko slabo pracuje. Mas velmi nizke teploty a vobec nie je ten graf dvojfazovy, drzis sa na predovu teplotach ☹ mozno bude fajn, odsledovat tu ovulku na buduci cyklus a hned po ovulke dat ten duphaston, nech ti podporuje zlte teliesko 😖 mojka, mrzi ma to...hned nam daj vediet, ze ako si dopadla u lekara 😔
@seraa ja dnes podla metody @11miuska11 som si dala teplomer a ked zapipal, nechala som ho tam 5 minut a potom som vytiahla a 36,8. tak urobim aj zajtra, inak sa citim normalne, som rada ze ma tak nepichaju vyjecniky ako pred mesiacom, to bolo strasne vtedy ☹ takze sa zrejme vo mne nic nedeje 😅 ale to nic, 14teho ideme na vikend do Tatralandie sa vyclupkat na tie kupony viete akciove co boli v casakoch 😵 a to budem pred ovu akurat, takze 🙂
@seraa ten prefuk myslis zistovanie priechodnosti vajcovodov?
Caute baby, kde ste? 😀
@taja27 Kedy ides k Dr?
@seraa Neviem ci budu vysledky na buduci tyzden, sestricka len tolko povedala, ze teraz na krv a na buduci tyzden ma pozrie Dr. tak som si domyslela, ze asi bude mat vysledky 😅 Inak je to pravda co si pisala - dajte si teraz pauzu, tu na MK su stovky pripadov, ze sa prave pocas pauzy podarilo zamiesit 😉
@alchemilkazltozelena Kedy cakas-necakas mrchu?
@alchemilkazltozelena Vlastne ty teraz cakas ovu, ze? 😅
jej no parada sa odrelaxujete troska 😉
ano ano ten prefuk myslim, vela bab tam bolo a otehotnelo po tom, aj keed je to len rontgen ale
akos i to aj pomaha, ta tekutita asi trosku precity od nejakych malcyh vzrastov
lrn som citala tu baby co pisali a ja sa takycbhtov eic bojim, neznasam boelst a uz vobec ze pojdem dobrovolne sa takto tyrat 😖
@elje ahoj už som bola no ovu asi prebehla už lebo videl volnuu tekutinu tam..a ked som mu povedala o žltom teleisku tak sa pousmial..inak ja nechááááápem a verim že sa usmial..lebo baby ako može byt vidno žlte teliesko ked vajičko samo o sebe ma velkost špendlikovej hlavičky?????neviem ako nehcápam akoto podaktori vidia fakt to je čdné bohvie čo vidia..takže mame sa snažit sliznicu mam peknu okolo 10 cm... foliky už len malé a pýtala so sa na PCO či nemam či nevidi a že to vyzerá trošku inak ako mam ja len že mi pomaliy dorastaju....takže tak
babenky ked ste brali clostil pili ste aj alchemilku? ja by sopm to chcela vyskušat čo vi na to?
@11miuska11 no povedal že mam volnu tekutinu že teda praskol a žlte teliesko som písala je smiešna aby videla....aj s ausmial....takže tak...a soldi mi písala že ovu mam že som ju mala a vobec že nejde o teploty aby boli nizke avysoké...ale 6dni pred ocu nižšie...a meriam digi telomerom a ten meria menej a nie tak presne preto také nizke podla mna su...uvidime keby folik nepraskol je tam cysta podla mna...a nebola no
no a ešte mi povedal že aby som nato nemylsla lebo ptom sa može jednat o psychogennu sterilitu ked sa žena velmi sleduje... tak ma pravdu ja som mala už vela znameni ako sa nesledovat...hlavne že som si objednala ovu testy....hahaha a neviem už asi nebudme merat kalšem nato ak zajtra stupnem ovu bola ked nie kašlem to 😝 😝 😝
@taja27 Ja to tiez pocuvam, ze NEMYSLI na to!!! A fakt sa snazim, cele dni sa zamestnavam niecim inym a aj sa mi dari niekedy, ani sem na konika nechodim tak casto.....a potom BAAAAACCC! Ked sme v posteli a uz sa odohrava co sa ma odohravat.....tak jednoducho nejde na to nemysliet 😅 ved to je proti rozumu...

@11miuska11 dnes som mala rano o piatej 36,8 aj @elje vravela ze je to super takto skoro rano 🙂 tak nech sa to pekne drzi 🙂 od zajtra meriam o siestej a odratavam si 0,1 stupnika presne podla pokynov 🙂