icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena No tak to by mne uz bolo asi davno divne, ze po takej dobe nic.... Ale ja som zistila, ze u mna neprebehala ovu tak to bol asi hlavny problem. U teba neviem v com inom to moze byt, ked ty ovu mas...

A este k tej teplote - o piatej namerat 36.8 je uuuuplne v pohode takze ziadne stresy 😉 Dievcata, ktorym vidis v grafoch 37.2 a viac meraju zvycajne okolo deviatej hodiny...

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@elje ved mne to je divne... ale byvame len od septembra spolu, dovtedy to take bolo o nicom, len chodenie a sex sme ani nemali kde mat poriadne 😀 ja som byvala na intraku, tak si vies predstavit... a to do deviatej spia? to by som chcela aj ja 😀 ja nestresujem len ma vytaca ze akurat ten cyklus ked som sa rozhodla konecne merat tak akurat vtedy som musela vstavat o piatej a dalsi tyzden o siestej a odratavat 0,1 stupna... no nic, domeriam este do konca tyzdna, o siestej a odratam si 0,1 stupna kazdy den

seraa
26. máj 2013

@elje

zatial nic , spomenul laparku ale na tu nechcem ist takze ja si davam torsku pauzu mala som vela stresu z toho
a plus tie hormon to zhorsovali ,teraz je mi to trosku jedno a chcem aspon 2,3 mesiace pauzu
🙂

seraa
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ja dnes 37,0 ale merala som o 20 min neskor nez inokedy a uz som bola zobudena dlhsie , len som sa snazila este spat
kedze konecne nejdem do prace a jak naschval sa zobudim pred 7 😠
no ale uz mam take trosku polopriznak na ms, co je skoro, tak trosku brucho ci vajecniky ci neviem co aj minule som to mala .. nikdy rpedtym som to nemala tak zavcasu

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@seraa ja som mala budik o piatej - blazniva 😀 este nemozes mat priznak na ms, ved to este skoro 😕 asi zas mas to co minule ze tyzden po ovu nas zacalo pichat kade tade, teda aspon mna... mne zatial nie je nic akurat vcera pokles BT o 0,1 stupna a dnes narast o 0,2

seraa
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena
no ved ani ja nechapem co to je , akoze ziadna boelst len taky troksu tlak , minule to iste asi 8 dni do ms
, no takze super ze stupla 🙂, sak teplotu mas ok takze klidek a len cakat 😉 ....zase

seraa
26. máj 2013

@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

babule okrem teda toho naj naj dolezitejsieho a to je hp s folukomet.. boli ste na vysetreni
na mykoplazmy a ureaplazmy a chlamidie? , robi sa to sterom normalne a do tyzd mate vysledok

taja27
autor
26. máj 2013

@seraa nie nebola som na tom veru ani mi to nenavrhol chcela by osm to ale u nas sa zato u neho dost plati....ja dufam že nič take nemam...

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena hotovoooo 🙂 uz si tam len dopis BT vsade 🙂 dala som ti MS od 6.5, tak som to vycitala v tom tvojom grafe, tak snad je to OK 🙂

11miuska11
26. máj 2013

@seraa 20 minut nerobi rozdiel, neboj 🙂 drzim palce 😅

seraa
26. máj 2013

@11miuska11

mius ako sa mame?? uz ti vidno brusko??

11miuska11
26. máj 2013

@seraa ahojky 🙂 dobre sa mame...len mam odvcera pocit, ze mi zase zacali rast prsia...faza dva, alebo co 😀 😀 😀 nevolnosti ziadne, ani neviem, ze som tehu...rano pod pupkom trosku kopcek a do vecera sa vzdy riadne zvacsi 😅 😅 ale este to nie je moc vidiet na mne 😀 Kolky si ty DC dnes s takou peknou BT? 😅

seraa
26. máj 2013

@11miuska11

haha so super , hlavne ze sa citis dobre 😅
myslim ze 19 dc ?? asi hej 19
neviem ci 6 ci 7 dpo 😕

11miuska11
26. máj 2013

@seraa jeeej, tak to mas super teplotku 🙂 tak pekne meraj dalej, nech mame prehlad 😀 😀

seraa
26. máj 2013

@11miuska11

🙂 budem budem , no som zvedava co bude aj ekd neviem preco zase ma boli trosku brucho taky tlak, aj minule som to mala asi 8 dni pred ms

11miuska11
26. máj 2013

@seraa a minuly cyklus, ked si si merala po ovulke, si mala aku cca BT?

seraa
26. máj 2013

@11miuska11
nemerala som si v posteli mpo zobudeni ale vzdy aspon 1h ked som uz bola na nohach a bola 37,1 az 37,3

11miuska11
26. máj 2013

@seraa no hej...to nemozes brat do uvahy..to uz je velmi skreslene 🙂 tak drzim palec, nech sa ti tento cyklus podari merat v posleti po zobudeni, nech v tom mas prehlad 🙂

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@11miuska11 dakujem ti miusik, idem kuknut, cmuky posielam obom :-*

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena pozeram, ze teplotky vyzeraju dobre...a podla tohoto ste sa teda trafili, ci ako? 😀

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

zennnyyy tak mi vyznacilo ovu na stredu 22ho, ale podla mna bola v utorok nie? ked uz v stredu rano stupla o 0,1 stupna? hm, myslim, ze v utorok bola ovu 21ho 🙂
ja sa normalne tesim ako decko, moj prvy normalne urobeny graf BT aj s pomocou @11miuska11 :D
http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@11miuska11 trafili sme len uja Jonasa, lebo potom priatel nebol doma, ale to nevadiii, hlavne ze mi to vyznacilo a ze som mala trpezlivost to merat ;)

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena a jonasa ste mali kedy?

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@11miuska11 v nedelu 19teho.... a co myslis, vsak bola ovu v utorok? preco vyznacilo stredu? 😕 nie je ovu v den poslednej nizkej teploty? v nedelu ma pichali vajecniky a vzdy mam potom o dva dni ovu

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena aj keby bola ovu v stredu, podla mna tak "fesaci" vydrzia 🙂 netrufam si povedat, kedy si mala ovu...hmm...je to tak 50.50, ci utorok, alebo v stredu 🙂 teraz uz len cakat a poslusne merat BT, nech vies, ci sa mozes zacat tesit 😀 V tomto je meranie BT super, ze po ovulke presne vidis, ako ti pracuje zlte teliesko a ci mas sancu na tehu 🙂 juuuj 🙂 kiez by ti to vyslo 😀

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@11miuska11 mojka, ja mouzem mat aj cely bud.tyzden 36,8 a potom moze klesnut na 36,5 den pred ms, takze neviem, ci sa da predpokladat tehotenstvo z BT, jedine ak je vysoka 14 dni po ovulacii, myslis ze ak budu vysoke cely tyzden, tak je teliesko ok?

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena ak budu vysoke cely tyzden, zlte teliesko je OK. Lenze ty neries, co bude 14 dni, treba riesit, co bude 15 den 😀 ak mas BT zvysenu 18 dni, je iste, ze si tehotna 😀 cize, keby si MS 3 dni meska a BT mas stale hore, tak je to iste 😀

alchemilkazltozelena
26. máj 2013

@11miuska11 jj viem , uz som sa tu co to naucila z konika 😀 tu noc, co mi klesla o 0,1 stupna som mala bolesti brucha, take zvlastne 😕 a potom narast o 0,2. oukej, oukej, nejdem si nic nahovarat 😀 😀 dakujem ti este raz za pomoc 🙂

11miuska11
26. máj 2013

@alchemilkazltozelena kedykolvek, ved vies 🙂 tak uz len cakat budeme teraz 😵 😵