icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
29. máj 2013

@seraa podla mna sa toho nezbavime kym neostaneme tehu 🙂 To nas podla mna zmeni uuuuuuplne od podlahy

siska765
29. máj 2013

@seraa je to aj na mykozu je to tam napisane
http://www.lejdy.sk/zenske-problemy/lactofeel kukni v tej tabulke 4.riadok a aj ta doktorka mi ho odporucila.No vlastne mne gynda povedal ze mam tam nejake plesne ale konkretne asi sa mi zda ze ani nepovedal ze mykoza alebo co

seraa
29. máj 2013

@siska765
hej ,hmsom nevedela ze je aj na mykozu
pliesne su mykoza , ine su bakterie
a plisne su neni nic vazne takze prajem nech satoho skoro zbavis

siska765
29. máj 2013

@seraa tak ked je to tam v tej tabulke napisane tak to mozem nie? a je tam aj ze na znovuobnovenie Ph

seraa
29. máj 2013

@siska765

ano mozes, to je na priroddnej baze
drzim palce
ja som mala nedavno tu bakteriu a dnes som bola na kontrole, dufam ze mi to preslo a je vsetko ok

siska765
29. máj 2013

@seraa dakujem si zlatucka 🙂 aj ja drzim palce nech vsetko dobre dopadne a nech sa tesime z miminiek vsetky co po nich tuzime 🙂

seraa
29. máj 2013
taja27
autor
29. máj 2013

@11miuska11 dnes stupla zase...soldi píésala že to vobec nie je ot om že ona mala stale nizke teploty a otehu....takže tak....
dnes nemam naladu baby....zlý den parodn večer....pohadana s mamou sestrou...ach ahojte

11miuska11
29. máj 2013

@taja27 pockaj, ale to, ze ti na jeden den kleslo a potom zase stuplo, to moze byt predsa aj uhniezdenie 😵 😵 😵 ja som mala tiez jednodnovy pokles BT 11DPO 😀

taja27
autor
30. máj 2013

@11miuska11 heheh moja ved ano ale vieš...ja už proste ani neverim žeby som mohla byt čo ti poviem.... inak babay!!!!! viete čo?? soldi mi napísala že mampreto tak dole teploty lebo meriam velmi skoro o 5 a je ine keby meriam o 7-8 keby vstanem a je to vlastne tak ked som teraz vstala o 8 mam Bt 37,0 proste ja mam len nižšie BT lebo nie každá ma 37 a viac a dodavam že bt nad 37 nie je vždy tehu mnohe baby malo 36,6-36,8 a boli tehu takže nad 37 su len famy....ahojte

seraa
30. máj 2013

@alchemilkazltozelena
@11miuska11

babule dnes 36,8 cize klesla o 2 stupne :(
ja uz ani neviem aky som dc, som 23 dc asi no hm som inak citila ze ovu bola asi aj prv a nestihli sme ju
kedze som brala tabletky a uz na 13 den ma boleli prsia znamena ze mohal byt 11,12 ?
a kedze som bez clostylu a duphastonu asi budem mat kratsi cyklus ale baby je mi to jeeednooooo
miuska draha ty co tak o pol noci este nespinkas?

alchemilka moja partacka ty ako dnes?

seraa
30. máj 2013

babule no ked som mala 37,0 a dnes 36,8 znamenato podla toho co som si nastudovala ze by som mala dostat
ms uz zajtraaaaaaaaa ?? 24dc 😝

11miuska11
30. máj 2013

@seraa nemusi to nic znamenat, moze to byt jednodnovy pokles, aky mala tajus a aj ja....u mna to bolo uhniezdovanie mala som ten pokles 11DPO 🙂 cize ak ti zajtra zase stupne, MS urcite este nepride. Ak este viac klesne, je pravdepodobnost, ze MS dorazi...ale nebooj...az taky kratky cyklus mat nemusis 🙂 Drzim palce 🙂

seraa
30. máj 2013

@11miuska11

mius no ja ti neviem , uplne mi je jak pred ms, aj brucho uz tak trosku citim a aj zaludok
uplne jak keby mala dorazit uz dnes alebo maax zajtra 🤐

11miuska11
30. máj 2013

@seraa nestresuj, ved uvidis zajtra podla teploty...drzim palec, nech vyskoci, ako tajuske 😀

alchemilkazltozelena
30. máj 2013

@seraa mojko ja dnes 36,9 🙂 ms ti este nejde, neboj, to je skoro... ja mam v pondelok dostat, cize dnes som 25DC

aby sme sa teda rozumeli, meriam o 6:00 ale odratavam si 0,1 stupna, lebo na zaciatku cyklu som merala o piatej, cize ja som dnes realne o siestej mala 37, aj vcera, ale som si odratala 0,1...

seraa
30. máj 2013

@alchemilkazltozelena

superr nech sa len drzi!

no ja dnes som merala o 6 lebo zase som s azobuddila prv 36,8 pootm pred 7 a zase 36,8
a aj ked som vstala 36,8
to sa mi este nestalo 😝
@11miuska11
ved nestresujem len uplne taky pocit jak pred ms akokeby mala teraz dorazit
no som zvedava na zajtrajsiu teplotu

11miuska11
30. máj 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
babyyy...to je aka haluz, ze ste sa tak nejak stretli s tymi DC 😵 😵 😵 som v napati aj za vas 😀 a zajtra na nas myslite, ideme na tie testy..aach...verim, ze bude vsetko v poriadku 🙂

alchemilkazltozelena
30. máj 2013

@11miuska11 ved my uz druhy ci treti mesiac sme so @seraa narovnako 😀 vsak sarinka? 🙂 myslime, myslime, uz mas 3 mesiace za sebou, to ale letííííí 😅

11miuska11
30. máj 2013

@alchemilkazltozelena ani nehovor... 🙂 leti veru 🙂

seraa
30. máj 2013

@alchemilkazltozelena

haha ano ano my sa uz pozeme orientovat pdola seba, napriklad alchemilka ked napise svoj dc
tak ja viem ze ktory som heheheh
mozno budeme aj spolu tehulkovat hihihi

@11miuska11

ake testy ti budu robit? drzim palce aleeeee sooommm si istaa ze vsetko bude ok. 😅

alchemilkazltozelena
30. máj 2013

@seraa no tak to by sme mohli, nepohnevala by som sa 😀

11miuska11
30. máj 2013

@seraa budu merat nosovu kosticku a aku ma hrubu siju 🙂 ked sa zmestime do tabulky, a budeme mat aj dobre krvne testy, tak sme za vodou 😀

elje
30. máj 2013

@11miuska11 merat nosovu kosticku?? to som este ani nepocula, ze sa nieco take robi.... 🙂 Drzim palec, ale isto bude vsetko v najlepsom poriadku ako obvykle 😉

bibisko
30. máj 2013

@seraa No mne to pomohlo a preslo. Ja som sa v prvom rade potrebovala dostat do normalu. Zmenila som stravu a Lactofeel mi vyrovnal ph. Mne to dr vysvetlila tak, ze Lactofeel obsahuje glykogen, ktory potrebuju tie spravne bakterie na papanie a rozmnozovanie, a preto to je vhodne. Nepomohlo mi to samozrejme hned, musela som vybrat 3 tyzdnovu kuru, ale odvtedy mam pokoj. Teraz si to dam naozaj len raz za cas, ked viem, ze nieco nie je v poriadku.

seraa
30. máj 2013

@11miuska11

juuj miuska drzim palce, teraz budes mat toho chodenia dost a potom porod a potom znova ze ci je ok, rastie a d
joj baby preco to chceme mi to dieta?? este ze je to priroda taka aka je a vsetky tieto veci su pre matku nic 🙂
tak sa drz a hned nas informuj

11miuska11
30. máj 2013

@elje hej hej...nosovu kosticku 🙂 mna to tiez prekvapilo, ale tak snad ju tam babo bude mat teda 🙂 dakujeme 🙂 dAME HNED VEDIET 🙂
@seraa no ved toto.. priroda je mocna a verim, ze babo presne vie, ako ma rast a vyvijat sa 🙂 dakujem fakt, kocky 🙂

seraa
31. máj 2013

@alchemilkazltozelena

baby ja aj dnes 36.8 tak co?? no neni to pokles ani ale zvysenie.. co to znamena , neni ten pokles zavcasu?
moze to suvisiet s tym hormonom progesteron ze mi klesa skoro??
ty ako??

alchemilkazltozelena
31. máj 2013

@seraa ahoj moja, mna asi poraziiii...teplomer mi vypovedal sluzbu definitivne, teda baterky, cize som nemerala, nedalo sa vobec ☹ to jak naschval akurat teraz pred ms ked som potrebovala vediet teplotu, no nic sa neda robit, asi to tak malo byt, tak uz len cakat na ms, do pondelka... to nie je az tak daleko...

takze moj "nedokonceny graf":

@elje
@11miuska11

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/alchemilka/g...

seraa
31. máj 2013

@alchemilkazltozelena

ach to aka smola..
no tka sa nehcja prekvapit
neboj ziadna mrcha uz nedojde 🙂
no mne sa tka zda ze ja budem amt tento cyklus skrateny, fuu ved dokedy mi bude takto ako pred ms ☹
myslim ze tak, zajtra maax poz 😠 😠 😠
tym padom moja ovulka nebola 13 ako som si myslela ale asi pred 12 dc 😒