Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11
ahojte babule ako sa mame? Co nove? elje ako ovulla bola uz? ako ide domcek?
tajus vy ako pokracujete?
co planujete na leto?
alchemilka a vy ako? ako bytik?
babule sak nie len o snazilkovani musime pisat ved to je tema o pozitivite
tak ja som vyborne naladena cely mesiac som v klude ani uz nemyslim na to
akoze sem tam si spomeniem ze aha sak snazilkujeme akoze ale inak nie,
nemeram , len som si odtestovala ovulku ze kedy aby som mala jasno po hormonoch a bez ze na com som
som nejaky den po ovulke a necakam som kludna 😎
tak dufam ze mi to vydrzi
😉
pekny den a dajte o sebe vediet
@seraa
ahoj ahoj ja sa mam fajn chodim sem velmi málo preto ani nepíšem...ja meriam BT skusim ovu testy dnes som 14DC tak budem testovat až na bud týžden skor nemá vyznam....ja inofolic neberm už ale INOSITOL mam kupený je to aj v inofolicu ale vyšlo ma toto lacnejšie....
noo ja robim dost aj tento týžťd po sebe 3 dvanatsky...../// ale potom už nie a v juli ideme do chorvatska tak sa tešim dnes idem na kavu s kamoškuo alebo na mojitooo mnam si dám xixix 🙂))
no a tak doma sme si stahovali izby a vkuse niečo ja si sem tam popplačem ale neberm to už tak tragicky...kupujem postupne veci na svadbu budem mat motýliky ako som cchela tak v tom štýle to budem ladit a farbu asi ružová taky cyklámenovu..a ty ako? dobre ked nemysliš tak nato to je hlavné....ahoj
jeej no super prirpavy na svadbu ,aby si sa ty moja este nevydavala s velkym bruchom alebo s kociarom rovno 😉
dovolenky su vatsinou jeden dobry navod an otehtonenie tak dryim palce
ovulku si testuj ti to zmierni stres , budes presne vediet kedy co
ja dobre , som taka akasi happy a kludna , posledne mesiace to bol stres od januara ...
ja budme pracovat cely cas cele leto, lebo na dovolenke som uz bola a mam uz len 4 dni dovlenku
takze to je uz nic
ako mate vy u vas , my tu mame v ba strasne teplo uz..
@seraa aj my tu mame horuuucooo..strašne bola osm vonku vešat prádlo a psvi dat žrať no užas....
hehe no veru mohlo by sa to podarit ale ja už neviem už som taká dáka voči tomu otrlá že sa to nepodari alebo tak proste že neočakávam už nič.....
no ano pripravy vezmiu stres ved haluz by bola keby som tehu a zistim to napr v septembri by ma vykotilo .)))no neva svadba by bola skor xixi
@taja27
@seraa
@alchemilkazltozelena
Ahojte dievcata. Tak denne hlasenie - som 24dc a ovu zatial nikde. Robila som aj dva ovu testy, ciarka bola silnejsia vcera, ale stale nie rovnako silna ako kontrolna...
Dnes som bola na tretom odbere na hormonalny profil. Sestricka mi nadhodila trosku vysledky, aj ked hovorila, ze by som si mala pockat na prehliadku u doktora, tak vraj prvy odber (3dc) bol ukazkovy ako z knihy, druhy odber (13dc) som mala mierne znizenu hladinu LH, co neviem ani co znamena v ludskej reci 😅 ale mam si kupit B6 a 10.7. uz so vsetkymi tromi vysledkami na prehliadku k doktorovi...
Inak ja mam taky pocit, ze prave dnes v den posledneho odberu by mohla byt ovu, BT rano poklesla na 36.1 co sa mi vobec nestava, takze pevne verim, ze uz je to tu 😵
A este moj vcerajsi ovu testik 🙂
Ozaj baby neviete co je s nasou Miuskou? Chodi sem este????? 😕 😕 😕 Dufam, ze je vsetko ok @11miuska11
tak som dnes bola na folikulometrii 16dc som ho mala 24mm je to v pohode či je to už velke?
ahojte zeny
myslite na mna zajtra, idem na gyndu....uz tyzden mam krcvacanie mimo cyklu ☹ dufam ze to nie je zas polyp ☹ dnes som 17DC, porazi ma asi ☹
mojaaa, drz sa nech je vsetko ok 😖
@alchemilkazltozelena držkam palčeky nech všetko dopadne dobre
@alchemilkazltozelena Budem na teba mysliet, urcite to nie je nic tragicke, to bude zas dobre 😉
dakujem bambulky za podporu.... pred stvrtou tam pojdem... dnes som si po dlhej dobe zmerala BT rano o 5:30 mala som 36,9 cize ovu uz bola....dnes som 18DC
@seraa ty si ako na tom s ovulkou? uz asi tiez bola, ze? si sa pytala na byt, tak 5ho v piatok co bude volno sa stahujeme 🙂 inak merias BT? ja nie, len dnes som zmerala.... som zvedava ci dnes uvidi na sone ze ovula bola... mal by to vidiet....
ja neviem baby ziadne krvacanie mimo cyklu nie je ok 😖 uvidime, co ma zas postretlo.... keby mi aspon nejaky odber urobil alebo co, ale ako po poznam, tak povie ze mam nejaky zapal a da mi antibiotika, ktore mi zas len cyklus predlzia 😖 no nic vecer vam dam vediet....
ahoj moja, neboj vsetko bude ok, drzim palce
ja sa zase enviem zbavit tej bakterie , teraz neviem ci som sa jej zbavila ci nie, no dufam ze hej
nechce sa mi zase ist na ster, pockam este chvilu
ja som fiha ani neviem ktory dc nejako ako ty asi
nemeram vobec bt ale myslim ze ovu bola
no baby tak polyp nemam chvalabohu, povedal ze to moze byt stresom alebo hormnomi...dal mi na 10 dni brat Lutenyl, neviem ci to poznate, obsahuje to progesteron....pozrel ma ultrazvukom, zas povedal ze mam vsetko krasne, ukazkove, maternicu aj vajecniky, ze ovulacia bola z laveho vajecnika ale ze sa mu zda ze na to ze mam ms dostat az o 10 dni ze sa mu zda ako keby som mala uz teraz maternicu pred mrchou, ze je velmi vysoko, velka prekrvena...povedal ze ja som 100 % zdrava ze chyba isto nie je vo mne, ze mam doriesit partnera, trikrat mi to zopakoval ze nech on si doriesi dg ohladom spermii lebo ze ta priechodnost co sa zistuje vajickovodov ze to je aj bolestive, v narkoze, ze treba ist do nemocnice a ze ak spermie nie su uplne ok tak ze zena zbytocne na to pojde....ze najprv musia byt spermie ok a potom sa bude dalej moja osoba riesit....vam poviem zeny ze az do placu mi bolo....ze som zdrava, vsetko mam ok a co z toho? nic :((((( aj na hormonalny profil som sa pytala ci mi to netreba spravit a on povedal ze to sa robi zenam co nemaju pravidelnu mrchu...a ja mam pravidelnu a co mam z toho? nic ☹ som na jednej strane rada ze som zdrava ale na druhej strane aj nestastna, ze je to tak ako to je....priatel slubil ze ked poriesime byt, pojde zaciatkom jula na spermiogram kontrolny, takze o 2 tyzdne....kupila som si dnes vyhodne balenie kyseliny listovej, teraz som mala trochu pauzu, ale zacnem ju zas brat, povedal ze teraz je na trhu inofolic, som mu povedala ze viem o nom, ale povedal ze ja to nemusim brat....takze tak zienky moje....zajtra rano si zas zmeriam BT a som zvedava...dakujem ze ste na mna mysleli 🙂
@alchemilkazltozelena No vidis mojka, pozitivnym myslenim sme ziaden polyp nepripustili 🙂 Aj mne sa chcelo naposledy v ordinacii plakat a veeeelmi ked mi zacal rozpravat o CAR 😒 viem presne ako si sa citila. Hlavu hore, my co nemame ani pravidelnu MS ani ovulku sme este daleko daleko za tebou 😉 Isto sa vam podari. Ja by som tiez chcela byt uplne zdrava, mat idelane hormony, pravidelnu mrchu a ovulku na 14dc, ale to mam pred sebou este ovela dlhsiu cestu ako ty 😅
@seraa Mojka ja uz to tento cyklus na ovu nevidim, BT nestupa a ciarka vobec ale vobec nesilnie 😖 Pockam teda tie 3 tyzdne a uvidime aku liecbu mi Dr naordinuje, pevne verim, ze ked bude mat vysledky HP tak uz nieco zacne riesit...
no suuuper moja,
no tak to je ako u mna, ja mam tiez vsetko ukazkove, aj tne klostyl my dal ze len tak skusit,
klesa mi trosku rychlejsie jeden hormon ale to ze vobec by nemal byt problem,
potom som mala asi 5 meisacov vsetko eextra ukazkove a nic :(
takze ja uz len an tu priechodnost ale sa bojim a nepodjem na to :(
tak tak budeme asi tie pripady kedy je to proste v rukach toho hore

@seraa predtym to bolo tak ze po ms som mala vkuse 3 tyzdne hnedy vytok a az potom, tesne pred ms som sa odhodlala ist k lekarke...
teraz som mala ms klasicky 4 dni a na 10 dc to zacalo v stredu, vcera som nemala nic a dnes zas.... uvidim co bude dalej ☹