Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
Caute dievky moje, ako? Este ste sa neroztopili 😅 Ja som dnes 28dc. Normalny clovek by zajtra na mojom mieste mohol ocakavat prichod MS.... no ja mam este minimalne nejakych 10 dni pred sebou ako sa poznam. Uz mi je jedno, ze tento cyklus bude anovulacny (uz som sa zmierila), ale nech uz si aspon ta blba mrcha svihne, nech mozme zacat odznova 🙂 A dalsi dolezity poznatok u mna - posledne dva cykly som uzivala Inofolic + femikvapky a mala som ovu, tento cyklus som femikvapky vysadila a ovu nikde, takze aspon na nieco som prisla - ze mne kvapky od Valovica pomahaju 🙂
A o 3 tyzdne som objednana k vestici, k takej ktorej predpovede sa ludom skoro do bodky splnili tak som celkom zvedava co mi povie 😅 No a v auguste dovolenka takze sa tesim. Som v podstate stastny clovek 😀
Kraaasny vikend vam prajem, tri gracie 😉
ahojte zeny 🙂 ja este dycham aj ked tazko, horuco jak v prdeli 😀 @elje tak asi zacnes zas brat tie kvapky? ked ti pomahaju.. sice som na nich nepocula nic dobre, ale kazdy organizmus je iny... ja som bola u vestice ked som mala 20 rokov a to bola taka co k nej velmi vela ludi chodi...a povedala mi ze budem mat 2 deti 😀 tak cakam 😀 snad sa dockam 😀 a kam idete na dovolenku? my by sme tiez niekam chceli ale este nevieme kam, aspon na tyzden k moru 🙂 ci to idete do tej ameriky? ci to az na buduci rok, neviem ci si dobre pamatam....
ja dnes BT rano o 5:45 som mala 37,1 este sa mi to nikdy nestalo 🙂 tak som aj rada aj ked viem ze 9 dni pred ms to vobec nic neznamena....beriem Lutenyl co mi predpisal, citala som ze zenam potom meskala mrcha, som trochu z toho nervozna, lebo ked mi bude meskat tak sa budem tesit ze to vyslo a nakoniec to mozno bude len z tabletiek ☹ no uvidime ci dojde mrcha prveho jula by mala v pondelok... aspon ze spinenie uz nemam, to ma tesi...dnes som 20DC
inak neviem co je s @11miuska11 asi mesiac tu uz nic nenapisala, zeby tak dlho dovolenkovala? dufam, ze je v poriadku....
@alchemilkazltozelena Cozeeee?? 37.1 ? To mne sa este nikdy nestalo, max.36.9. Drzim palce, aby to vyslo 😉 a aby sa vestica nemylila. Aj mne uz davnejsie jedna povedala, ze dve deti a zivot aky mi budu mnohi zavidiet....no neviem neviem 😅
Ja som o Miuske tiez uz davno nepocula, ak si dobre pamatam tak mali ist az v auguste do Spanielska na dovcu. Urcite je v poriadku, ona je z nas naj... pozitivka. Asi ma teraz uplne ine veci v hlave, co chapem 😵
@elje ahoj ahoj..ja som uplne tento cyklus ani nestihala vnimat a ani neveim AKO a som 19 DC!!! ale ako píšeš aj ty ja očkáavm mrcho na dáky 35 den hehe som zevdava aj ja ako budem a tak...my mse boli u svokrovcov kupala osm sa s malými opálilo ma a tešim sa na dovču v juli...atd no veru aj ja som štatsný človek v podstate,.)) no veru Miuska tá je teraz inde niekde hehe hadam sa ozve....
tak zatim sa držte
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
ahojte dievcence , noooo tieto dve noci som od tepla vobec nespala, a to aj som uz zazila ine tepla
ale vobec nie som unavena, aj dve noci pred tymto dvoma som zle spala
asi to slnko nabija energiou
no ja som hm asi 21 dc , a tak nic nove ... moc to tento raz nesledujem.
ach no ved nakoniec sme stastne dievcata nemame sa na co stazovat, dneska nam zomrel jeden znamy :(
55 rokov na rakovinu, uz dlhsie bojoval :(, ostala po nom zena a dve mladsie deti.. toto su real problemy
tak dievcata tesit sa zo zivota a trpezlivost co ma stat sa stane a nehc su to len dobre veci
miuska dovolenkuje 🙂
ahojte baby 🙂
dnes je 5 mesiacov co sa tu stretavame 🙂
@seraa tak ako? mrcha este nikde? dufam ze nieeee 🙂 s mius si v kontakte ze vies ze je na dovolenke? sice nieco vtedy spominala ze idu, ale aspon by sa s nami rozlucila, nie? 🙂
ja nic nove, 22DC som, zajtra zmeriam BT len tak pre info 🙂
tak pekny tyzden vsetkym 😎
ahoj,
nie nie som v kontakte ale niekto to tu pisal ze je na dovolenke
a aj spominala ze v jun nide na dovolenku
ja este mrcha nikde dnes 24 dc , rano bola teplota 37.0 ttak uviidme zajtra 😖
ty ako co nove?
wow 5 mesiacov ??? fiha , to by som nepovedala
ahojte baby,
no ja dnes 25 dc ale od rana mam bolest na ms a riadne uz ako keby by mala dojst
aj dnes som merala 37.0 ...
tak uvidime zajtra alebo pozajtra by NEMALA dojst
vy ako??
@seraa ja dnes rano o piatej BT 37,1 😀 ale ja si myslim ze to sposobuje ten Lutenyl...ty ako dnes BT?
37.0
tak uvidime ale ako som pislala uz ma dnes cely den boli prucho ako pred ms 😠
Preboha @alchemilkazltozelena 37.1???? Pocuvaj, nebudes ty nahodou tehu?? 😵 Niktore zeny aj ked su tehu tak krvacaju... Boze to by bolo 😉
@taja27
@seraa
Baby ja dnes uz 31dc stale bez ovu!! A tie blbe ovu testy ma uz nebavi robit, stale je to silnejsie, potom slabsie, potom ziadna ciarka a citala som, ze vraj sa dievcatam niekedy vobec neukazala ziadna ciarka a folikulometria potvrdila ovu takze ja im voooobec neverim, dnes urobim posledny a koncim 😀
Dievcata este jedna taka intimna otazka (ani neviem ako sa to opytat, aby som nevyzerala ako nejaka pipi) 😅 Ale ide o to - ako viete, ze mate hlien? Myslim tym ako viete, ze to lepkave nahahovacie co vyteka (a takisto to niekedy vypada ako vajcovy bielok) nie je pozostatok z keksiku co bol den-dva predtym?? 😕
@elje neviem moja, myslim ze tu BT ma na svedomi Lutenyl, asi ju zvysuje....neviem sa tu na MK nikde dopatrat ze ci je to mozne...ale asi ano, obsahuje progesteron a zrejme zvysuje BT....rano o piatej mat 37,1 nie je asi bezne a to navyse som vybrala teplomer hned po zapipani, ani som nenechala 5 minut ako kedysi....uvidim ako zajtra....este idem trochu pohladat na nete ohladom BT a Lutenylu...
inak ja som bola u gyndu po ovulacii a zretelne som videla ze z laveho vajecnika bolo uvolnene vajicko, bola tam taka akoby diera tak som potom rozmyslala ze ked miuska vtedy bola 6 dni po ovu ze preco jej povedal ze ovu nebola...ved to musel vidiet na ultrazvuku!co si o tom myslite?
a co sa tyka hlienu ja to viem tak, ze to ovoniam 😀 ked to citim za spermoskami tak su to oni a ked to ma taku neutral ,,vonu" tak je to ten hlien...tolko moj nazor 😀
@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa
Booooooze baby, moj posledny prispevok ignorujte, prave som si robila ovu test a druha ciarka je silnejsia ako kontrolna 😵 😵 😵 a dokonca sa ukazala skoro okamzite ked som vytiahla pruzok z mocu. Waaaaaaaaaaaa ja sa tak tesim ako keby to bol uz tehu test, ale som stastna prestastna. Konecneeeeee to budem mat potvrdene. Uz len dufam, ze aj BT bude stupat a k snazilkovaniu (teda ku stastiu) mi viac netreba. Ja som to tak nejak asi dnes tusila, preto aj ta otazka s tym hlienom, lebo ja hlien nemavam a toto sa mi este nikdy nestalo tak som myslela, ze su to nejake pozostatky z nedelnajsieho keksiku 😅
Babulky co vam poviem, stastna som jak blcha a zivot je zas krasny 😀 Kraaaasny vecer vam vsetkym, my budeme asi teda snazilkovat, aj ked som citala, ze po pozitivnom teste nastane ovulka asi az za 24-48 hodin, ale clovek nikdy nevie 😀
@elje
gratulujeeeeeeeeemm , viididds ja to stale vsetkym babam vravim , TESTOVAT TESTOVAT,
naco sa domnievat a nevim co, test vybrone ukaze a vies na com si
to je jasna ovu !!!!!! super drzim palce.
no k hlienu ja som si tiez az po precitani na mk zacala vsimat, ja to vidim ked idem na wc a utriem sa
a je pravda ze 2,3 dni pred ovu mam trosku hlien, uplne cistobiely priezracny
pocuj bodaj by nam to vyslo ze ,obom naraz
ale mna dnes strasne na ms boli brucho 😠
@taja27 hned ako budu rovnake ciarky je to pozitivne , moze byt ze na druhy den bude zase slaba alebo ziadna a moze byt ze bude 2 dni 2 ciakry
no ja dnes 36,8 a neskor o 20 min 37,0 😒
dnes som 26 dc a bud dnes alebo zajtra by NEMALA prist ms
ale podla testu ovu mohla byt aj 13 dc cize moze byt zajtra ..
ty ako?
alhemilkus zase si robime spolocnost v tychto poslednych kritickych dnoch 😀
@elje mojjaaaaa strasne sa tesiiiiim s tebou 🙂 dockala si sa 🙂 superrrrr!!!!! mam velku radost a prajem ti to!!! a super ze mas hlien to je uzasne a velmi potrebne k tomu aby vsetko dopadlo pozitivne 🙂
@seraa mojko ja dnes zas 37,1 rano o piatej, neviem ci ten teplomer sa asi zastavil alebo co 😀 uvidime co bude dalej 🙂
ale uvedomila som si taku vec, ze minuly tyzden, 4 dni po snazeni som mala dost vela krvaveho vytoku... to bola streda a BT som v ten den nemerala, na druhy den rano som zmerala a bolo 36,9 a v ten den som sla k dokymu a povedal ze ovu bola z laveho vajecnika, ze nevie presne kedy a ze maternica je taka akoby uz mrcha mala dojst ze sa mu to zda divne ze je taka velka prekrvena ci co.... ze je super pripravena na prijatie oplodneneho vajicka... no a odvtedy mam stale 37,1 a uz nespinim.... neviem, zeby to bolo vtedy uhniezdenie? boooooze zase snivam 😀 moze byt uhniezdenie 4 dni po sexe a 36,9 mohol byt IP? a k tomu ta cervena krv....dost vela.... uz mi zas prepina :D snazili sme sa 2 dni pred Jonasom, na 13DC.... uz som si slubila ze si nebudem nahovarat, ale neda sa ☹ som nepoucitelna 😠
nooo faaktkt veru tak ved to spinenie bolo uhniezdovanie, noo ja tot ka vidim moje ze si na rade
😅 juj drzim strasne palce . kedy necakas ms?? uz by si mohla aj testovat nie?
jasne ze sa to neda ak vsetko ukazuje na tehu je normalka ze si myslis ze to vyslo
aj miuska mala taku vysoku tpelotu 😉
hm ja ma o 6 h rano v ustach 36.8, to je malo 😠
mavala som ked som merala aj 37,2
a citit sa ako citis?
@seraa pondelok prveho jula by som mala dostat...testovat budem az ked bude meskat aspon 2 dni co asi aj bude meskat lebo beriem Lutenyl a ten oddialuje mrchu....cize budem zbytocne v nadeji....no ale co uz....moja netreba zabudat ze beriem umely progesteron preto mam asi taku vysoku BT...no nic ine mi neostava len cakat....
ta tvoja BT ma hneva 😠
ano no ,inak som 25 dc nie 26..
takze vlastne ms by mala dojst zajtra pozajtra..
no uz mam od vcera bolest troska brucha a a dnes hlava 😠
@seraa co ja viem, ja uz som tolkokrat mala "priznaky" a nic z toho nebolo ze uz sa radsej ani nesledujem...nic vynimocne som na sebe nezbadala, akurat to cervene krvacanie pred tyzdnom a tu BT, myslim ze nic viac 😕
@alchemilkazltozelena ked som bola tehotna, tiez som mala krvacanie (asi 4-5 den po ovulke a asi 2 dni), aj som si poplakala, ze to zase nevyslo.. a potom asi o tyzden pozitivny test. drzim palceky!
ved to j ☹ a viem,

@elje
mas dlhe cykly, este meraj teda testuj 5 dni
aj miuska mala tak neskoro
a ked nic tak nech ti da klostyl, ten zabera hned 😉