icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

seraa
9. júl 2013

@taja27

schudnut?
GYNEKOLOG TI PORADIL SCHUDNUT? TO CO JE? ALE ASI ABY TA ZAMESTNAL INYMI VECAMI
ale preoc ta posle na laparku? ved co prve musi urobit je riadny hp a zistit ci ovulujes a ci dorastaju foliky ako mauju
az ked je vsetko toto v poriadku sa posiela na laparku

alchemilkazltozelena
9. júl 2013

@seraa ms mam od stvrtku a je dost divna aj silna aj sa jej nechce skoncit to asi z tych liekov...ale verim ze dnes skonci, nech uz mam pokoj od nej...my asi ani nebudeme cez ovu spolu lebo beriem dovolenku v robote a cestujem domov k mame takze tiez tento mesiac nic nebude...chvalabohu aspon budem v klude

seraa
9. júl 2013

@alchemilkazltozelena

lepsie tak ja tiez , nento mesiac nic a som happy a budem kludna 🙂

elje
9. júl 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27

Caute baby, tak ja som dnes zacala spinit a to som sa tesila, ze zajtra budem testovat 😔 No co uz... MS dorazi presne na den presna jak hodinky, to je to jedine na co sa mozem v mojom cykle spolahnut ☹
Takze teraz neviem... ked mam potvrdenu ovu, mali sme sex presne v den ovu a aj dva dni po nej pre istotu, teploty sa drzali pekne hore....tak ja uz fakt neviem v com moze byt problem...
A zajtra mi Dr asi vela z mojho hp nepovie, kedze vsetky 3 odbery boli robene pred ovu.... dnes den na figu.
Aspon vy napiste nieco pozitivne 😅

elje
9. júl 2013

A k tomu vsetkemu este pozeram, ze sme sa trafili aj do Jonasoveho vypoctu (dokonca on sa trafil prvykrat do mojich plodnych dni so svojim vypoctom) a nic! ☹

alchemilkazltozelena
9. júl 2013

@elje mojka nezabudaj ze vobec ty nemusis byt na vine...ja som zdrava a priatel ma pomale spermie preto to ani nam nevychadza, stvrtok ide konecne na kontrolny spmg co mal ist uz v maji....tak horim nedockavostou...netreba len v sebe hladat chybu...ak su pomale alebo maju nejaku vadu alebo ich je malo alebo neviem co milion dovodov moze byt z jeho strany....kedze ako ty pises mas vsetko ok....mozno tam bude pes zakopany, tak ho presvedc...ani moj nechcel ist v marci a potom siel....drzim palce, velmi ti to prajem ani si nevies predstavit ako...lebo sa uz dlho snazite....a co sa tyka jonasa, ten je platny len pre uplne zdrave pary ☹ preto to ani nam nevyslo doteraz ☹ aby si sa netrapila ze ty nie si ok, tak skuste aj jeho zacat riesit, ved na bejby su dvaja, nie len zena 😉

taja27
autor
9. júl 2013

@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
ahojte kočky...ja vyrevaná jak sa patri ved čože bez ovulacie tento mesiac,snažime jak o dušu ale ved čo k tomu schudnut a laparka hahaha ako uplneee superr vyhlaidky čo mampovedat???
seraa ano schudnut tak štihla nie osm ale preboha ved moja kolegyna ma cez 160 a ma 3 deti a počala bez problemov!!!vraj hormony sa viažu na tuk to mi povedal...hm a laparku aj ja som sa divila...pozeral mi HP a že su tam hodnoty ok ten čo mi bral ale len raz na 5DC ani vela hormonov ani malo ako maju byt no čo som ho mala dokopat ? ani mi ho nechcel vziat a že mam prist na 14 dc haha nech kukneme foliky ako vtipny..a mam brat inofolic dalej...no ako neviem nevadi po svadbe ak sa nezadari dovtedy tak menim doktora
a elje veru prečo hladaš chybu v sebe???mm už bol na spg????a tebe seraa??? baby ako ved kopnite tých hclapov nech idu preboha! čas leti ja viem načom je moj mm a načom som ja teda neviem a asi budem brat teda inofolic ..znovu...elje tebe teda pomohol ano?? hmmožno aj mne len o tom neviem...
aaa pozitivna správa MAME DOVOLENKU IDEME NA KRK .-)))OSTROV NIE NA krk moj .-)))ahojte

alchemilkazltozelena
9. júl 2013

veru cas leti...prave som tu natrafila na jednu 16 rocnu ktora porodila....totalne decko je to aj s tym svojim priatelom....deti maju deti...v mojom veku uz bude mat 10 rocne dieta...masaker...ja v 16ich som sa este ani nebozkavala a toto tu uz rodi....no nic dalej to nekomentujem, mam dost....ved mama sa jej postara tak co by nerodila...taketo veci ma vedia vytocit do nepricetnosti

seraa
9. júl 2013

@elje
😠 nieee, to snad nie , uffa mala si to tu rozbehnut ... neboj este stale nic nie je stratene, aku mas bt?
ja este stale dufam 😉

@taja27
uz som to vysvetlovala ale tak to vysvetlim zase
ked bude treba pojde na spg teraz ho nenutim a nie preto ze je mu to jedno a nic neorbi preto ale pre ine veci
a neposielam ho tma aj preto lebo sa nic na tom nezmeni.
ak by bol zly vysledok len by som bola v strese a horsie by nam bolo ako je lebo aj tak sa nic ine okrem vitminov s tym robit neda a vitamins berie vsetky co su na spermie takze ak bol zly uz je dobry alebo bude dobry ak je uplne cosi zle aj tak nic na "opravu" nie je...
prvej chcem vyriesit seba to zeje ovu a ze ms pravidelna zdaleka neznamena ze sme zdrave
je tu este milion veci, vajcovody, DNA, imunita, protilatky atd
takze tak
@alchemilkazltozelena
deti maju deti .. asi tak .. no coment 😒

taja27
autor
10. júl 2013

@seraa neviem podla mna by mal ist nie je pravda že ak je vitaminy budeok spg to jehlpotňst prepáč ale je..... prom rade treba riešit chlapa potom ženu
@alchemilkazltozelena ano akože ja nechápem MS nidke špinila som len predvčerom a včera maličko a dnes nič....
a vyznačilo mi ovu na grafe aasi som ju mala kedže MS nikde.-PPP
stretla som znamu povedala mi že merala bT ako blbaa a nikdy nemala vysok u BT ani zvyšenu a mala oulaciu napriek tomu a už čaká druhe baby...takže???kašlem na meranie ahojte
@elje

taja27
autor
10. júl 2013
seraa
11. júl 2013

@taja27

ved to ej co hovorim bud pomozu vitamin alebo nie ked nepomozu tieto veci tak nic
neni ziadna ina kura na to takze bud alebo so spg alebo bud alebo aj bez spg

@elje ako??? co ta ms?? dosla ci nie?

alchemilkazltozelena
11. júl 2013

caute zeny o tretej budeme mat vysledky spmg som dost v strese, dufam ze bratie profertilu, fertilmanu a vitaminu E pomohlo aspon trochu...aj ked sme mali teraz vela stresov, snad nebudu vysledky horsie ako v marci...uz horim nedockavostou....rano priatel bol na siedmu v Sliaci a nikto tam nebol 🙂 tak nemusel cakat a hned bol vybaveny 🙂 @taja27 vy sa tiez chystate, ci neskor?

alchemilkazltozelena
11. júl 2013

🙂))))))))))))))))))))))))) baby vysledky mame super!!! strasne sa tesiiiiiiim 🙂)))) poslu ich postou a v pondelok ich mame, ale sestricka povedala do telefonu ze su ovela lepsie ako v marci, ze 95 milionov celkovy pocet a z toho az 60 milionov dobrych!!!! som velmi stastna, takze vitaminy pomohli!!!! v marci mal celkovy pocet 78 a dobrych len 27, cize je tam velke zlepsenie 🙂))))) uz dlho som nemala taku radost, verim ze sa nam to podaríííí 🙂))))

elje
11. júl 2013

@alchemilkazltozelena Buducu jar kocikujes, uvidis 😉

@seraa Zatial spinim, ale ja to tak mavam 2-3 dni pred MS. Uz nech dorazi v plnej parade, nech mozme nalno snazilkovat odzaciatku 😵

@taja27 Prepac mojka, ale ty uz konecne KASLI NA MERANIE !!!!!!! 😅 😅 😅 Presne ako pises, zeny plodili aj bez digitalneho teplomeru 😀

seraa
11. júl 2013

@alchemilkazltozelena

jeeeej no suuupeeeerrrr, konecne nejaka pozitivna sprava 😀
tak tento mesiac to date novy byt, dobre vysledky, budete aj kludnejsi ... 😉

taja27
autor
11. júl 2013

@elje ja mam ortutovy hahaha ano...ale soldi mi písala že som ovulku mala dnes mi stupla zase BT trošku ale že mam ustalene teploty no uvidime baby ale nešpinim nechápem...neviem či nie osm na chybe aj ja sama lebo si skušam krčok...už nebudem lebo pred tým som NIKDYYYYY NESPINILAAA!!!!!!

seraa
11. júl 2013

ach babule aky je tento cyklus kludny, normlane mam klud
necakam , nepozorujem nemeram mam po ovu asi pravdepodobne a neskusali sme
citim sa jak na dovolenke hihi

elje
12. júl 2013

@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena

Vcera dorazila 😠 takze dnes uz 2dc. Ale za to sa tesim z krasnej ovulky a 15-dnovej lutealky 😵 Inak v stredu sa vysledky hp nekonali (kvoli Dr chorobe), musim pockat do dalsej stredy...

seraa
12. júl 2013

@elje

ahoj, noo dobra a zla sprava ale halvne ze je ovu 🙂
takze nabuduce cakame dve ciarky
uzivaj ten infolic sa ti mozno aj pekne skrati cyklus 🙂

elje
12. júl 2013

@seraa Ahoj, si ma inspirovala, takze tento cyklus neriesim ani ja 😀 Merat teplotu budem, ale nebudem stresovat ci bola alebo nebola ovu, lebo viem ze nakoniec vzdy pride 😅 Takze sa pokusim mat tento mesiac taky pohodovy bez stresov 😵
Babule kedy vyrazame na dovolenky? @alchemilkazltozelena uz zacinas pokukovat po last minutoch? 😉

11miuska11
13. júl 2013

@elje aaach...a tak nadejne to vyzearalo s tebou 😒 ale neva 🙂 hlavne, ze bola ovulka 🙂 drzim palec 🙂

@seraa dobre si sa rozhodla, pekne si vsetko preliec, nech babo pride do "cistej" perinky 🙂

@taja27 tajuska, ja som mala ovu na 45 DC, potom na 37DC, tie dlzky mozu byt rozne dlhe, takze nic nie je stratene...ale urcite by som skocila na HP na tvojom mieste a vykaslala sa fakt na vsetko 🙂 dajte si v lete pauzu a ries iba tie kvapky na upravu cyklu, co si pisala 🙂 drzim palce, moja 🙂

@alchemilkazltozelena paraaadicka!!! gratulujem najviac a tesim sa, ze vit. muzovi pomohli 🙂 uz len vystihnut ten pravy moment a je to 🙂

My sa mame super, baby, vsetko v poriadku 🙂 keby sa nahodou dlhsie neozyvam, tak ziadne strachy..snazim sa chodit viac von na vzduch a tak 🙂 ale myslim na vas a vzdy si vas vsetky precitam hned, ked si najdem cas 🙂 myslim na vas a cakam vas na "druhom" brehu 😵 😵

taja27
autor
13. júl 2013

@11miuska11 ved ano mius ale pisala mi soldi...ved vieš ona sa vyzná že ja som ovu mala teraz tak neviem ani sama...
a HP mi nechcel urobit bola som za nim čo ti poviem že mi ho robil a je to ok....

11miuska11
13. júl 2013

@taja27 moja zlata...tak to mi je fakt zahada, toto cele...mozno to mas cele fakt iba zo stresov...skuste sa na to naozaj vykaslat teraz cez leto.. tak ako si pisala...ziadne meranie, kontrolovanie sa a podobne...ved sa to raz podarit musi predsa 🙂

taja27
autor
14. júl 2013

@11miuska11
@elje @seraa
BABY JA SOM 41 DC A MAM UPLNEEEEEEEEEEEEEEE TMAVYYY POZITIVNY OVU TEST JA NECAPEM...CAKAM MENZES A TERAZ TOTO?????neviem kde je foto .))teda dam ho do albumu mne kukniteee

seraa
14. júl 2013

@taja27
nechapem toto, zeby ovu? alebo tehu?
neskusala si tehu test? KEDY MA PRIST MS?

seraa
14. júl 2013

@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27
@11miuska11

caute baby peknu nedelu prajem
ja dnes ani neviem aky dc , ani sme nesnazilkoval, no mam uplny pokoj 🙂
v piaotk soom bola u gynekolg kvoli steru a povedala ze vsetko vyzera uplne dobre ze vnutri urcite nic nemam
ze mozno po teste mi da krem na vonok len ze tam mam trosku podrazdene tak som happy
aj moc mam v poriadku
teraz si oddychnem a v sept zacnem riesit 😝

taja27
autor
14. júl 2013

@seraa MS mala prist ako mi chodi okolo 42DC a dnes som 41Dc!!!! nechápem

taja27
autor
14. júl 2013

@seraa žeby som až tak mala posunutu ovu??to sa mi nechce proste verit...tehu bol biely.(( no proste nechápem...
neverim že som tehu 🙂) akoo rada by som ale...proste nechcem si robit nádeje ...inak bývam strašne ospaláááá celýý týžden aj teraz som a večer ani nehovorim...

seraa
14. júl 2013

@taja27

mozno si este neni 14 dni po ovu a test nevyjde, ok nerobme si nadeje ale aj to je mozne 😉
skusk este raz neskor urobit dalsi ovu test a aj zajtra urob
juuj bodaj by si bola 😅
no inak ale skusajte aj dnes a aj pozajtra !