icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
14. feb 2013

@danielitka26 jasneee, mozes 🙂 inak, aj nasa @alchemilkazltozelena je pozitivistka (i ked sa to mozno z dnesneho komentu nezda), dnes ma ale trosku zly den, tak ju treba podporit 🙂

alchemilkazltozelena
14. feb 2013

@11miuska11 aby som bola presna mam hnede spinenie ale este predtym som robila test, je tam nieco ako duch ale duchom neverim, tych som mala aj v lete a nic z toho nebolo, a aj ty si mala ciarku a nic to nebolo 😢

nie nebol uz som to tu riesila, stale ked zacnem tu temu tak znervoznie, proste si nechce priznat ze by mohla byt chyba v nom, nemam ho ako donutit aby tam siel

a dnes je este aj valentin, ideme na veceru a vsetko som si zidealiozvala ako v rozpravke a mozem tak akurat plakat zas, ved som aj plakala rano, tie co nechcu mat maju dieta a tie co chcu, nemaju, asi je to taky zakon, len neviem preco.... a ani nic prenho nemam lebo som myslela ze to bude darcek, takze musim mu narychlo nieco kupit, ale nemam naladu a som velmi smutna

a este som aj cvok, ja tam nieco vidim aj ked je to 25ovy test, asi sa dam liecit na hlavu 😕

11miuska11
14. feb 2013

@alchemilkazltozelena pozri, bud stastna, ze mas vsetko OK, ak bol muzik na spmg, a aj on je OK, tak je to len otazka casu 😀 vies kolko chorych zien otehotnelo? To mas ty teda SAKRA naskok velky oproti nim. Este sa ani dlho nesnazite, tak nepodliehaj panike. Juuuj, tak by som ta objala ☹ ja som si takto poplakala v januari, ked mi meskala a ja cely vytesena testik a tam nic, ani na sone a ani v krvi a to som do posledneho momentu dufala ☹ viem presne, ako sa citis, dnes si pekne poplac, ale zajtra hura do boja. Predsalen, nemusis cakat 2 mesiace, ako ja naposledy, ale iba 2 tyzdne a hura do toho 🙂

11miuska11
14. feb 2013

@alchemilkazltozelena no ved, ze tie duchy su na prd, ved posli sem foto, jukneme sa na to. A ten duch sa objavil hned, alebo az po case? lebo ja som mala takmer nic a o 2 hodiny taka ciara, ze dovidenia. Ale aj tak nic z toho. Ja som si to presne takto zidealizovala uz 2 krat. Prvy raz mi to vychadzalo, ze by som sa to dozvedela nejak okolo mikulasa, tak som drahemu chcela ponozticky do cizmy strcit, ze to bude ako darcek a rodicom by sme oznamili presne na vianoce. Uplne viem, ako si to mala zidealizovane, ja presne tak isto, este som premyslala, co mile vymyslime rodicom ☹ a ona prisla vtedy ☹ no a teraz neprisla a ja som sa len modlila, nech pride, aby sme mohli zacat skusat.

Ale pozri, je v tom aj pozitivum! Mame narovnako MS 🙂 ale ze uplne a mozme sa teda rovnako tesit a fazovat si postup 😀 BT si merias? Lebo, nechcem ta strasit, ale ovulka nemusi byt kazdy cyklus, aj ked dostanes MS. Ale na druhej strane, spinenie este nie je MS a 25kovy ti v skorom stadiu nic nemusi ukazat! Takze!! nic nie je stratene, kup si desinkovy a zajtra cikaj na palicku 😉

alchemilkazltozelena
14. feb 2013

@11miuska11 mojaaaa on nebol na spermiogram a ako ho poznam asi sa tam nikdy ani nevyberie...
nemam fotak a toho ducha by ste aj tak nevideli...
dakujem za podporu 🙂

11miuska11
14. feb 2013

@alchemilkazltozelena pozri, kkym nepride MS, nehadz flintu do zita, mas test s malou citlivostou. Co sa na takomto teste javi ako duch, na 10kovom moze byt ciarka. Este kym nepride MS, tak sa tes, jo ? 🙂

seraa
14. feb 2013

@11miuska11

no slaaavaaaaa!!! hahha to ano ty si asi tu ejdina kto tak caka na ms 😀
no parada , par dni a uz sa chystaj na snazilkovanie, meranie,testovanie atd!
drzim palce tentor az bude uviids !!
davam si aj ja s tebou virtualne cervene vinko ked tak pozivas 😉

@alchemilkazltozelena
noo skodaaaa ja viem tiez ako sa citis !! ja som to taketo mala minule, uz som verila ze tento raz po ddddlheej dobe to vyslo a nic,
my vsetky vieme ako sa citis a sme tu aby sme ta podporili, ved to je ten trik verit pozitivne ked to vyzera zle 🙂
takze hlavu hore nabuduci mesiac to uz bude ! zacina jar na jar to ide 😉
nesmut babo bude len to chce trpezlivost ved si len na zaciaktu skusania, netreba sa stresovat

elje
14. feb 2013

@11miuska11 Tak super KONECNEEEEEEE 🙂 ja dnes vecer spapam poslednu tabletku Duphason a potom ju uz aj ja budem netrpezlivo ocakavat.
BT si samozrejme meriam uz 4.mesiac, ovulku som tam zatial nevidela, moj aktualny graf prikladam. Duphason som zacala brat ten 11.den ako som spominala. Myslis, ze keby som zacala az od 14.dna, ze tam je nejaky naznak moznej ovulky? To vies topiaci sa aj slamky chyta 😀

taja27
autor
14. feb 2013

ahojte baby... dakujem Vám za podporu
@seraa no budeme skušať dalej jasne len teraz viete ako skušame??tak že mu dávam obklady lebo ma 39 tt....no čo už ale kupil mi kvety dnes aj bonbony.))) a máme 3 výročie dneska heheh
jeeeej
@11miuska11 suuupeer maš to tam hehe amožete hned po menzese skuuušať .)))
mna dnes kolegyna tiež podporovala ona to vzdala po 3 rokoch snaženia mala nepreidchodne vajcovody a menzes napr len 3 kratza rok.((
jaaaj babymoje držiim vam palce teda.-)))) ja zaj do práce sa mi nechceeeee robim celýý týždne 8 hod otraaas...som naučena robit 3 dni v týždni po 12 hod.)))cmuuk

11miuska11
14. feb 2013

@elje fuuuha, tak z tohoto sa moc neviem vysomarit. Ja som to mala ovela jednoznacnejsie. Po ovulke sa ma teplota drzat vyssie, ako pred ovulkou, oznacuje to cinnost zlteho telieska a hormony v lutealnej faze. Teda aspon tak laicky povedane. A hlavne, nikde tu nevidim klesnut teplotu o moc nizsie. Ja osobne si myslim, ze ti ovulka mala ist okolo toho jedenasteho, ked sa ti teplota splhala hore. Len nerozumiem, preco ti potom teplota tak klesla a nezostala hore...hmmm. prikladam aj moj graf, aby si mala predstavu 🙂 ja som mala ovulku 16 ab 17 DC alebo dni okolo toho. Proste teplota klesla a zacala stupat do neba a drzala sa tam az to MS. Den pred mi z 36,7 klesla na 36,4 . Dnes som mala 36,5, cize sa mi teplota vratila na obdobie pred ovulaciou. A budem vediet, ze ked mi klesne na trebars 36,4 a potom zacne stupat cez 36,6 tak to bude plodne obdobie 🙂 Teda dufa, ze tento graf zopakujem hned po MS a budem mat 30 dnovy cyklus 🙂 Ja si myslim, ze merat BT je to najlepsie, co som mohla zacat robit, je to velmi jednoznacne, ked dodrzujes pravidla a kazdy den si merias v rovnakom case hned pozobudeni a spis minimalne 7 hodin. Potom vznikaju odchylky, ked to nedodrzujes. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@seraa ano mas pravdu, pre tento raz sa na nu tesim 🙂 ale najblizsie budem vyvolavat kolajnice 😀 uz grepujem, ale mam len obycajny grep. Zajtra ideme na romantikus vikend, tak budem asi popijat grepovy dzusik a nie cerstve grepy 😀 ale nevaaaa 🙂
@taja27 to je rozkosne, ze aj ked je chory, nezabudol na teba 😀 Ved male potvorky v tebe mozu vydrzat aj 4 dni, tak nemusite kazdy den skusat. Ale ty uz mas tusim po ovulke, ze? 🙂 tak to nevadi, horsie by bolo, keby ochorie pred ovulkou 😠

11miuska11
14. feb 2013

@elje alebo, mohla byt ovulka okolo 16 17 DC 😅

alchemilkazltozelena
15. feb 2013

babyyyyyyyyyy priatel mi vcera povedal ze pojde na spermiograaaaaaaaaammmmmmm v marciiiiiii!!!!!!!! tak sa tesim, to bol asi najkrajsi Valentinsky darcek 😀 povedal, citujem ,,nebudem prvy ani posledny" 😀 takze tak

@pa_mi aj vy idete? my skusime ten Sliac ako si mi poradila 🙂

idem si dat alchemilku, lebo cyklus mi neposunula, takze je bezpecna 🙂

inac baby nasla som toto na nete:

http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

tu si date vas datum narodenia a vyjde vam kedy by ste mali ist na to, mne vychadza na 6ty den ms ale skusim to, mozno to vyjde

prijemny vikend prajem 😀

pa_mi
15. feb 2013

@alchemilkazltozelena ahoj, akurat som ti chcela aj pisat - boli sme vcera. uplna pohodka povedz mu ze sa nema coho bat. prisli sme o 7:15, vypisali papiere taky ako keby dotaznik, dali mu skumavku a poslali ho do takej miestnosti, o chvilu bol naspat a slis sme domov. vobec sme necakali. cele to netrvalo ani pol hodinu. o 14.00 boli vysledky - chvalabohu mame ich dobre. pisomnu spravu ti bud poslu domov alebo si mozes po nu prist. povedali este ze o dva mesiace by sa to malo zopakovat. mne alchemilka nerobila dobre. ten jonas je podla mna somarina - mne sa to napriklad ani raz neprelina s ovulkou tak ako mozes otehotniet? ale tak skus... 😉

pa_mi
15. feb 2013

@elje ahoj, toto podla mna zatial na ovulku velmi nevyzera...

alchemilkazltozelena
15. feb 2013

@pa_mi treba dopredu zavolat ze chceme prist? a ked pridem po vysledky tak potom co s nimi? aj mi vysvetlia co znamenaju alebo ja to pochopim sama ked precitam? som v tomto laik, preto sa pytam tak trochu hlupo 😕 a dííík este raz za info a som fest happy ze ste boli a ze to mate dobre, urcite si aj ty rada 🙂

pa_mi
15. feb 2013

@alchemilkazltozelena ano, tesime sa ze je to OK. netreba volat dopredu. ja som volala asi pred mesiacom tak informacne a povedali ze sa netreba objednavat a ani sme neboli objednani a vobec to nevadilo. ozaj tri dni predtym musi byt sexualna abstinencia 😀 ale hadam to prezijete 😀 a este - platili sme 10 eur za to.
vysledky ti nadiktuju do telefonu poobede a sestricka rovno aj povie ci su dobre. nam povedala ze su dobre a potom mi nadiktovala hodnoty ake mal - ja som si to zapisovala a potom sme aj doma vecer googlili tabulky ake vysledky su dobre tak sme si to este takto overili 🙂 meraju mnozstvo, pohyblivost a morfologiu - to su take zakladne udaje
ak ta este nieco napadne kludne sa opytaj

11miuska11
15. feb 2013

@alchemilkazltozelena
ak sa ti jonasova metoda prelina s ovulkou, tak to moze fungovat. predsa len, ono ti to najde energeticky najvhodnejsi den na plodenie. Ale dietatko mozes mat aj inokedy, tak sa na to netreba spoliehat. Kamoska si to dala robit a vysli jej tusim v roku iba 2 terminy, kedy sa mohli snazit. A mna to snazenie taaaak bavi 🙂 a to cakanie potom. Zase, netreba si nechat vsetko nadiktovat 😉 ale skusit to mozes, ved za to nic nedas 😎
@taja27
@seraa
@elje

Kocenyyyyy, viete co som dostala od manzela na Valentiiiina???? Odstavovac na ovocie, ze aby som sa nemusela trapit dva tyzdne s tymi grepmi rucne 😀 😀 Lebo rano na Valentina, ked som dostala, tak ma videl, ako sa mordujem s grepom a snazim sa z neho dostat vsetko, co sa dalo a pytal sa ma, ze co zrazu grepy jem, ked ich nemam rada 😀 a vecer prisiel s odstavovacom 🙂 🙂 🙂 🙂 to je asi najromantickejsi prakticky darcek, aky som kedy dostala 🙂

seraa
15. feb 2013

@11miuska11

hahahah to je dobreeee. zlat y !!!!
ten je teda pohotovy !
no tak dzusikuj , drzimpalce!

elje
15. feb 2013

@pa_mi Ahoj, aj ja si myslim, ze este ovu nebola.

@11miuska11 Ten 16.-17.den sa mi nezda 😖 Skusim este jeden cyklus brat duphason ako povedal Dr od 11. do 25. dna cyklu a potom si to sama posuniem na 14.-25. den 😀 Nebudem mu to spominat, lebo on si tvrdi svoje.... Inak super perfis darcek, chvalim tvoju polovicku minimalne za vynaliezavost 😉

@alchemilkazltozelena Ja sa v tej jonasovej metode nevyznam, ale pocula som uz o tom. Viem, ze kamoska mu posielala svoje aj manzelove udaje a na ucet mu posielala myslim, ze 16 alebo 18 eur a on jej potom poslal domov tie vypocty. Mala tam 6 datumov na najblizsi rok, vsetky zatial dodrzali (lebo to bolo len v juli) a stale nic. Tiez im tam vysiel jeden datum pocas menstruacie, ale skusali aj tak, vsak ked to nakazal doktor 😀 Takze fakt neviem ci tomu verit... skor asi nie. Uz len presny cas narodenia je taky diskutabilny, za komunistov ked sme sa my narodili si s tym asi velku namahu nedavali 🙂 No ved bodaj by to vyslo. Mne vychadza prva moznost 1.3. o 19:54, to mam ako vtedy na to vhupnut? Bojim sa, ze mm si uz bude mysliet, ze mi z toho fakt riadne presvihuje ked mu nieco take poviem 😀 😀 😀

taja27
autor
15. feb 2013

@alchemilkazltozelena jeeej no super to už hej slovo chlapa a do bitky!! dobrý darček heheh

@pa_mi ahoj aké je tam tč??napíšeš mi do správy?? aj my zase pojdeme ale o dáky mesiac lebo azse bere ATB moj je chorýýý
@11miuska11 hehehe podarenýýý to kyao moj mi na narodky kupil odsávačku prachu na nechty a brusku aby som sa nemordovala.-))))podarení su ti chlapi..
baby Jonášova metoda je len pre 100 perc zdraveee páry a nikeomu vynde niekomu nie.....

pa_mi
15. feb 2013

@taja27 ahoj,mas to v IP 🙂

taja27
autor
16. feb 2013

ahojte baby ako dneska??ja osm bola rano v meste a urobila som si radost a kupila si bundičku koženková akoby tenka na jar telovej farby.-))))aj laky na nechty naušnice hehehe
no a videlaosm jednu znamu čo je tehotná .-/ tak mi nalada poklesla jaj ženy.....
inka mam taky hustý vytok ako pred MS a to som "len" pre mna len.))25 den cyklu..berem duphaston no uvidime mam brat dovtedy kým neodstanem menzes....a vy ako dnes??

elje
16. feb 2013

@taja27 Hadaj co.......? 🙂 Aj ja som bola dnes v meste a kupila som si bundicku a hadaj co......... telovej farby 😀 Akurat ta moja je zimna. Som neverila ked som citala tvoj prispevok 🙂

Babule prave citam svoj horoskop na rok 2013 a citujem:
- v tvojom zivote neostane kamen na kameni, zmeny kazdeho druhu
- po narocnych dvoch rokoch ta caka nieco ako 'znovuzrodenie'
- investuj do vztahov s rodinou
- pozor na alkohol, drogy a ine neresti, tento rok by sa ti to vypomstilo dvojnasobne

Baby mne z toho vychadza jedine.......... tento rok budem V TOM 😀 😀 😀 huraaaaaaaaa

taja27
autor
16. feb 2013

@elje hehehe ano????? srandaaa no ja osm si jarnu reku nech mám lebo mam len sako fialové ,.-))jaaj a aké topanky maju uužsneee čižmy dierkave na jar no užasnee....
no ale k teme.)
ano???? no to mašš supeeer horoskop heheh presne to tak vyzeráááá .-))) a aké si znamenie??,no daj link nech kuknem aj seba som zvedavaaa eheheheh

alchemilkazltozelena
16. feb 2013

@elje daj link nech kukneme aj my 😀

taja27
autor
16. feb 2013

@alchemilkazltozelena asi tu už nie je .))) ideme hladat po nete heheh je tu plno horoskopov ...ja čo osm čitala som nemala dobrý na vztahy....no čo už

elje
16. feb 2013

@alchemilkazltozelena
@taja27

To som nasla na FB, ked si vyhladas stranku 'Milujem klasicku modu' maju tam horoskop na kazde znamenie. Ja som Baran a mne sa tento moj veeeeeeelice paci 🙂

alchemilkazltozelena
16. feb 2013

@elje rybky tam nie su 😢

elje
16. feb 2013

@alchemilkazltozelena su tam aj Ryby, hned po Baranovi 😉

alchemilkazltozelena
16. feb 2013

@elje aha ja som iny pozerala 😀