icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
16. feb 2013

@elje ahaa našla som heheh no že vraj zmenim pracu no keby mam kde a inu berem hned heheh..ale ine veru nie.((no čo už musim si verit sama xi

elje
16. feb 2013

@taja27 Zmenis pracu....... za matersku dovolenku 😉

seraa
16. feb 2013

caute baby, ako sa mamme? ako weekendujeme?
@taja27

haha jeej no super, shopping aj mne vzdy zdvihne naladu teda dovtedy pokial si neurobim v hlave zuctovvanie ze co som zase kupila a kolko minula hahaha ale sak zijeme iba raz 🙂, no a moj muz ma nezastavi a to je zle, teda dobre ale aj zle hehe
no a hlavne my baby to vzdy naozaj fakt potrebujeme 😉
tajka 25 den cyklu? noooo ved ty uz mozes byt v tom, drzim palceeee 🙂
@elje no jasne ze budes ! o tom niet pochb
@alchemilkazltozelena hm ja nie ze sa len nevyznam ale ani neverim tomu 😝

alchemilkazltozelena
17. feb 2013

baby my ideme dnes do Sliacu 🙂 hadajte na co 🙂 ... ideme pozriet kde robia ten spermiogram 🙂 xi xi 😀

taja27
autor
17. feb 2013

@seraa hehe no asi tak veru ja radšej ani nehovorim čo osm si kupila lebo sporime na svadbu
ženy ja som choráááá dnes som zvracala 12 krat a už len žlč ....myslela som že zomieram a k tomu hnačky...mam podla všetkeho črevnu chripku zaj idem k dr a na PN som slaba a biela ako stena...tak s vyrobou babetka sa musi počkat fuj to je strašne baby neželám to nikomu no chcela som Vás pozdravit...dufam že vy ste zdrave....

elje
17. feb 2013

@taja27 a nemozes byt tehotna? Vracanie a hnacky su hned dva priznaky tehotenstva 😉

Baby ja mam zajtra (po vysadeni duphastonu) dostat MS, ale dnes rano mi stupla teplota z 36.3 na 36.6 stupna...... tak ja uz neviem, ved pred MS ma teplota naopak klesnut, nie? 😠

elje
17. feb 2013

Baby opravujem........ prave sa mi spustila MS !!!!!!!! Takze moj prvy cyklus s duphastonom skoncil ako 27-dnovy. Akurat mi to teplotne zase nevychadza......no co uz, huraaa do dalsieho cyklu 🙂 Najlepsie asi bude skusat kazdy druhy den a musi sa podarit.... ak ovulku neuvidim a neucitim (co pri mne asi nehrozi 😀 ) tak buduci cyklus si sama upravim davkovanie duphastonom a bude 🙂

Pekny zvysok nedele prajem vsetkym!

taja27
autor
17. feb 2013

@elje pochybujem lebo mi je otrasneeee ruuujj je to skor ako choroba...a mam dne s 26 den cyklu možno aj MS dostanemm lebo berem duphaston... neviem či by som tqkto strqašnee vrqcqala sorry za chyby píem ležiačky

11miuska11
17. feb 2013

@taja27 fuuha, no keby to je tehu, to ta cakaju dalsie 2 mesiace takehoto stavu 😒 ale nemal by to byt este prejav tehu, tak skoro. Mne tvrdila lekarka, ze zene zacina byt zle, az ked stupne HCG na urcitu hodnotu a vacsinou tak zacne stupat az po vynechani MS. Jedine, zeby si mala dvojicky, to by si uz teraz mohla mat dvojnasobne HCG 😀 a teda by ti mohlo byt aj takto vela zle. A mas aj horucky a tak? Skore uzdravenie vam obom prajem, nech sa date cim skor dokpy ☹
@elje no toho 16. 17.DC to som myslela tak, ze keby ovu mas, tak by to mozno este mohli byt tieto dni, Ale ta teplota bola cely cas velmi nizno a osobne si myslim, ze nabeh na ovulku tam bol, ale ten duphaston ti to prekazil. Aspon tak to vyzera podla toho grafu. Lebo za cely cyklus si nemala tak vysoko teplotu iba v ten jeden den a potom si brala duphaston. Ale aj tak by som sa asi poradila s lekarkou, kym si zmenis davkovanie. HM?
@seraa my sme mali zaplateny pobyt valentinsky, saunicka, virivka, sampus, hotelik, romantika, my dvaja a MENZES 😀 haha. Dva mesiace nan cakam a on si pride akurat cez vikend, co sme chceli precukrovat, no co vam poviem 😅 esteze mam tolerantneho manzela 😀 a teplomer som si doma zabudla, tak som dva dni nemerala BT, ale to cez MS vraj nevadi. Uz som aj dnes skoncila, uz len spinim, tak som mala MS iba 3 dni, myslite, ze to je OK? Citim sa dobre a tesim sa na tento cyklus 😀 😀 😀

seraa
17. feb 2013

@taja27

joooj tajus to je hrozneeeee, fuj asi chripka brusnaaaa, ale nie si sama komu je dnes zle
ja mam migrenu ale hroznuuuuuu hlava ma boli a zle mi je z toho, tiez asi aj lebo pred ms ☹
odkedy beriem duphastom je mi strasne zle pred ms
takze drzim palce a pekne sa liec nezabudni pit vela vody !!! to je dolezite !

@11miuska11
hahahahaha no na to nemam ani koment hahahhahaah tak to je jak naschval,
ms ked netreba.
ja inak vzdy a to fakt vzdy ked cestujeme mam bud pred cize uz cakam a som nafuknuta alebo
prave dostanem ...
ach jaj baby no treba nas nabyt nejako pozitivitou !!! tento tyzden to flakame 😉
ale som sa aspon zasmiala

seraa
17. feb 2013

@elje

no mne tie teploty tiez akosi blbnu a nevychadzaju, myslim ze nic nie je 100 perceente
tak vela stastia pri dalsiom cykle !!

11miuska11
17. feb 2013

@seraa akurat som na to myslela, ze idem si pozriet videjko nase, ale nechce sa mi.. Nejako ma hlava pobolieva. Podla mna je nieco vo vzduchu. Ale ja som zdrava nastastie, len ta cesta ma asi zmorila trosku 🙂 Ale uz sa tesiiim na snazilkovanie 😎 aleze megaaaa. Hned zajtra zaciname, uz sa neviem dockat. Dnes este trosku spinim, tak nic 😠 Inak, je to ok, ked mam, ze 1 den spinenie, 3 dni krvacanie a 1 den spinenie? Nie je 3 dni malo? 😒 sa nad tym tak zamyslam 😀

seraa
17. feb 2013

@11miuska11

noo ved ta hlava aj mna dnes nici a riadne!

no uplne to staci, 3 dni je dost plus s dnami spinenia je to normalny priemer,
to je skoro 5 dni cize uplne ok
pockaj este 2 dni na precistenie(kvoli infekciam), lebo po ms treba par dni kym sa vlchkost co chrani obnovy
a hura na snazilkovaie !
drzim palce !!

11miuska11
17. feb 2013

@seraa vies ako som sa celu MS bala, ze ci bude aj dalsi den? haha, velmi si zelam, nech dom uz OK 😖 vidis, to mi nenapadlo, ze by bolo treba este pockat kvoli infekciam, asi mas pravdu, dam si dnes na noc lactofeel preventivne. To skodu nenarobi, len pomoze obnovit mikrofloru 🙂

seraa
18. feb 2013

@ ahojte dievcence

aj tu zelam pekny novy tyzden plny dobrych a pozitivnych sprav 🙂

taja27
autor
18. feb 2013

@11miuska11 noo robila osm si test veru nie je pozitivny.(((a dnes mi napodiv je OK no nehcápem to!!a včera som zvracala 10krat po sebe fuuj bleee ale vypisal ma aj tak na PN doktr apson si oddýchnem
@seraa noo vraj virus že je vo vzduchu nehcal ma doma doky.... jem dietnu stravu same sucháre už mi idu ušami ble...ale je mi lepšie len ma križe bolia...no aj my sme sa ufali že bdue, tehotná ak okolo všetciči nie osm tehotná .))no ale tets ukazal inak a dnes mam 27 den cyklu len...bolo by to ozaj skoro ach jaj...no my budeme snažilkovat ked budeme zdravíí obaja lebo aj snubenko ma soople stale aj pokašlieva je doma.)

11miuska11
18. feb 2013

@taja27 tajus, to je este velmi skoro a vobec to este test nemusel zachytit. Ziaden stres, pockaj este 3 dni a test zopakuj, hlavne pre istotu nepapaj ziadne lieky, co by tehu zene mohli uskodit 😉 nic nie je stratene! Kamoske tiez vysiel test den pred MS uplne negativny, tak sme sa sli opit s nou od smutku a o 3 dni dialnica jak svet. A dnes ma jej mala 10 mesiacov 😉 Hlavu hore, este stale mozes byt tehu. Kym ti krvne testy nevysli negativne, nic nie je rozhodnute 😅

11miuska11
18. feb 2013

@seraa a tebe nech tento tyzden ubehne ako voda, nech nam nmozes zvestovat dobre spravy 😀

taja27
autor
18. feb 2013

@11miuska11 jaaj to by bolo supeer .-)) keby to tak je by som sa ais odpadla od štatsia hehehe...no pochybujem i dke sme snažili o sto šets....nie nejem žiadne lieky len by to fakt bolo skoro hehe až priliš kedže mávam 40 dnový cyklus ale teraz ked berem dufik tak sa mi skrátil cyklus minule...može byt testy su nie moc spolahlivé....
len mne včera prišlo tak náááhle zlee fuj ako z auta viete ked idete po zákrutách no tak podme na wc ja NEZNASAM VRACANIE tak som si pomohla nehc to mám reku z krku...a potom znova niekolkokrát....neviem či to može byt....lebo asi ked je theotná žena zvracia jeden krát ráno a nie celý den no uvidime.-))bodaj by to bolo tak že som

11miuska11
18. feb 2013

@taja27 jedna moja kamoska zvracala 2 mesiace v kuse. Kazdu chvilu v praci behala na WCko, dokonca sa jej z toho tak rozozral pazerak a hrdlo, ze jej to krvacalo pri zvracani...Co som tym nechutnym prikladom chcela povedat je, ze kazda zena to ma inak. Niektora vracia stale, ina raz za den, dalsia cele tehu nic. Takze pokojne mozes jeden den zvracat o sto svesto a na druhy den ti nemusi nic byt. Je to velmi inidividualne, tak nestracaj nadej, pokojne mozes byt tehu 🙂 a aky mas cyklus po uprave s duphastonom?

taja27
autor
18. feb 2013

@11miuska11 aahaaa no zbohom ani nehovor heheh to by soms a inak zasmiala.-ň))
no ja ho berem len 2 cyklus ale ked som ho brala 1 tak mi prišiel menzes na 36 den .-ňň)) inak chodil na 40-42 tak celkom ok a aosm zvedava ako teraz

seraa
18. feb 2013

@taja27
@11miuska11

baby ja beriem duphaston 3 cyklus a miesto 27-29 mam cyklus 30-34 !
a k tomu my je pred ms tak zle ako nikdy!
aj dnes preto si myslim ze som neni v tehu ale pride ms ☹

11miuska11
18. feb 2013

@taja27
@seraa
ako tak pozeram, na kazdeho to inak funguje. Mne sa tym duphastonom tiez vyhrazaju, ale verim, ze to nebudem musiet brat. Robim vsetko preto, aby sa mi vsetko vratilo do starych kolaji co najprirodzenejsie. Mam teraz odvary este na 3 cykly, tak snad sa rozbehneme, ako mame, alebo otehotnieme 😀 Idem zajtra zase k tej liecitelke a dufam, ze tento cyklus bude tak, ako ma byt. tzn. ovulka na 16 DC :D a vy babizne, pekne ocikate palicky konckom tyzdna a zase si dame virtualne vinko na oslavu kolajnic 😅

taja27
autor
18. feb 2013

@seraa hm ved práve že neviem či aj mne to nie je z toho zle!!!!!ale aby som vracala celýý den??a dnes pozeram a mam špinenie slabučko hnedéé a to mám 27 DC no mám odst .....a ako ti býva zle???
no dufik nie je zlý on podporuje otethnenie takže je to pohode.-)))

seraa
18. feb 2013

@taja27

minule aj pred aj dnes je mi na zvracaniee pred ms predtym mi nikdy tak silno zle nebolo,
normalne zle od zaludku

@11miuska11

inak baby robila som si test, 31 den cyklu ms nikde ale test negativny, takze nic zase

11miuska11
18. feb 2013

@seraa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a kedy mas ovulku? Ktory DC? Lebo keby bola posunuta na nejaky trebars 18-ty den, tak to este nemusi byt vidno na teste..

11miuska11
18. feb 2013

@taja27 a spinenie mavas predtym? Lebo to moze byt aj uhniezdovanie vajicka, ked je to skor ako MS byva 🙂 hm?

taja27
autor
18. feb 2013

@11miuska11 no takto skoro som špinenie nemala nikdy lebo mama len 27 den ...a MS mávam na 40 den..no neviem .-)nechám to tak aby som nebola sklamanáááááá
@seraa a bereš duphaston??? no lebo ani mne takto strašne zle ...nehcápem...ako bývalo mi zle pred MS ale nie takto..ale doktor poveda že je brušná chripka aj tak bohvie....
a inak baby takto sme sa pokope naraz tu ešte hádam nestretli .-))

11miuska11
18. feb 2013

@taja27 akurat aj ja som na to pozerala, ze ako sme sa vzacne stretli 🙂 ja akurat vypekam doma, a co vy? 😉
@seraa

seraa
18. feb 2013

@11miuska11
no myslim ze bola ovulka 16 alebo 17 den ale to by uz test asi aj ukazal, pouzila som ten lepsi
neva nevzdavam to skor ci neksor to pride 😉
a potom ja este veirm aj na zazraky hehehe, minule to bolo to iste
4 dni mi bolo zle a ms dorazila na 34 den

@taja27
to je divne ze mas spinenie na 27 ak ms je 40, zvlastne
no bud ti ten duphaston upravil cyklus a dostanes uz ms alebo je to fakt uhniezdovanie
no moze ti byt zle chripka a kombinacia duphastonu hahaha to ej koktail
mne tiez byvalo trosku slabsie,a hlava sem tam ale baby toto ako mi je od kedy mam duphaston je hroozneee
dlho to trvaaaa 3,4 dni mi je blbo
a pootm ms blba