Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa no bud chripka alebo ozaj idem mat MS...ak by to bolo uhniezdovanie baby...tak to by bol záázrak!!!!!! lebo ked moj ma ten spg nie dobrý tak....ozaj zazrka...ale modlim sa aj k sv.Gerardovi tak mi hádampomože .-)))))on je patronom párov,ktorí nemožu mat detičky no dám vám vedet ked dostanem...a dufik by to inak rýchlo upravil keby odstanem MS heheh
@seraa cim dalej, tym viac som rozhodnuta, vyhybat sa duphastonu ☹ nebude tam vsetko s kostolnym poriadkom, ked vas to obe do takehoto bolestiveho stavu dostalo 😒 a buduci ides teda bez duphastonu? Keby teda naaaaahodou prisla MS?
@taja27 to je najhorsie, stale sa v tom sparat a vrtat. Ja som si dala zakaz citat clanky o poruchach a chorobach a ani tu na MK take diskusie nepozeram. Lebo to by mal z toho clovek hlavu ako balon a pochmurne myslienky 😒 No dufam, taji, ze nas potesis, i ked u @sera to tiez nemusi byt stratene 🙂 nikdy nie je neskoro na zazrak 😀 kocenyyyy, ja uz som si dnes dva grepy odstavila a taaak sa vytesujem, a je mi jedno, ze som mala minule 2 mesacny cyklus, tento bude bud OK, alebo budem tehu. A basta! Inu moznost si nepripustam. A Taji, u teba to vyzera fakt dobre zatial, neboj, ako sa budeme smiat na tom o tyzden, ze si si namyslala chorobu a bola si tehu 😀
@seraa ked si mala 16 DC, tak to uz by asi malo zachytit, ale niekedy sa HCG tvori pomalsie a az potom sa rozbehne, takze stale je sanca 🙂
@11miuska11 😀 😀 no to by osm sa zasmiala aja potom heheh...máš pravdu nemožem čitať hentakee članky všeliakéé blbéé o chorobách lebo ma porazi ozaja a aj mojho chlapa .-)) musim byt pozitivna a kuknem si zase video aby osm sa nabila pozitiv energiou..jaj baby dakujem že ste .-) dakujem za podporu ste zlaté
@taja27 tajus, hocikedy, ved ty robis pre nas to iste 🙂 Drzme si vsetky palecky 🙂
@11miuska11 dakujem.-) no mne sa zdá že vy ste viac pozitivne ako ja xi....no baby inak dnes nič nešpinim ale može sa vajičko uhnizdovat po týždni alebo viac? hm to je zvlaštne ak áno...
no uidime čo bude ..idem pomaly robit obed.-))kedže som na PN 😝
baby je možne aby mi hned na druhý den PN prišli zo sociálky???
no to bola otazka isce mimo ale to preto že som bola v šoku oni tu ozaj boli hehe sila...no takže možu soms a dočitala no čo už banda jedna.)))
ano ano chodia ! sak nemaju co ine robit hehehe
@11miuska11
@alchemilkazltozela
babule uz je to na 99.5 % ze mam ms ☹
takze zase nabuduce ....
pekny den prajem
@taja27 no jasne, ze moze. Pretoze ak sa aj vajicko oplodni na cca 16 DC, moze mu este nejakych 5 - 7 dni trvat, kym sa uhniezdi. Ono sa tam len tak kotula tu dobu 😉
@seraa to mi je luto ☹ Neboj, zabojujeme spolocne tento raz. Ved to musi raz vyjst. Uplne si vylucila tu BT? Mozno by si mala presnejsi prehlad. Hm?
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozela
Ahojte koceny, bola som aj dnes u tej liecitelky, a povedala, ze uz sa moje telo vratilo do normalu, ze uz by som mala mat OK cyklus a ze mam velmi silnu imunitu 😀 tesim sa jak malaaaaa a vizualizujem si moj graf BT, aby bol taky pekny ako posledny mesiac. Lenze na konci ostane teplota hore, pretoze budeme mat dialnicu 😎 Krasny den, kocky !!! Posielam vam pozitivnu energiu, uplne vela, nech ste zdrave a oslavujeme v marci vsetky kolajnicky 😉 Tajus, samozrejme, ze s tebou este ratame vo februari 😉
bambule ja dnes idem o tretej v noci budit priatela 😀 a ideme na to 😀 podla Jonasa 😀 nemam sice este ovulaciu, ale mozno motyka vystreli, inak.... to by bola riadna sranda 😀 tak na mna myslite 😀 dikyyyyy
inak co vas citam kazdy den tak v podstate mame skoro vsetky naraz MS priblizne rovnaky termin, sranda 😀
@alchemilkazltozelena a ktory si DC? ja 6DC 🙂 drzime palec
@11miuska11 heheh noo supeer tak vidíš .-)) noo baby neveim ako MS nemam zatim ani špinenie len včera bolo uvidime jaaaj keby som tak bola by osm odpadla hehehe
@alchemilkazltozelena no asi ako ktorá ja som 27 DC .-)) ozaj ho ideš budit??? ale počuj podla jonaša to plati len vtedy ked su obaja partneri v poriadku inak to nemá vyznam lebo ajaj som chcela ale kedže moj nemal ok spg tak....no inak mam aj ja prihlašku na neho heheh no somzvedava daj vedet potom)))
@11miuska11 ja tieeeez 😀 a dik 😎
@taja27 ja to beriem ako srandu, nie vazne, uz teraz viem ze nic z toho 🙂 ale za pokus to stoji 😎
@alchemilkazltozelena cozeeee??? ty si tiez na valentina dostala?? 😀 jake kuuuul 😉 tak ideme do boja spolocne , ale ja toho mojho dnes necham spat, podla jonasa mi vychadza az 5.3, ale touz nebude ovulka, tak neriesim 🙂 A na marec mi pise, ze chalan a v aprili, ze baba 🙂 tak som zvedava, ci to bude sediet, ak sa nam podari 🙂 Ale nemusi to byt uplne mimo, lebo keby ovulujes cca 10 DC, tak to tam este par zubrienok moze zostat 😀 😀 😀
@taja27 no vidis, neboj sa, este sa budeme vsetky o par dni radovat s tebou. Zajtra testujes?
@11miuska11 heheh no uvidime testovala som v nedelu a nič nie nebudem testovat pokým ozaj nepride akoma ..lebo mam dnes 28 den len a ja mam cyklus 40 dnový uvidime možno bude skor pomocou dufika.....a nič mi nie je dnes hm ani na zvracanie ani nič no...
@alchemilkazltozelena no ved ale skusit možeš.))))to si mu pisala tu prhlašku??? či ako ste to baby??lebo ja mam tu prihlašku no...zatim som neposalal ehehhe
@taja27 tu si to zadaj. Nemusis nic kupovat, vraj je to to iste. Kocky, co si to kupili, hovorili, ze tie datumy uplne sedia. Lenze on ti napise iba tie, ktore sa ti v roku kryju s tvojou ovulaciu. V tom jedinom je rozdiel medzi platenym a takymto netovym jonasom 🙂 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... no a tu mas vsetky datumy bez ohladu na tvoju ovulku. Ale to neznamena, ze inokedy neotehotnies, ale ze hviezdy su v tieto dni viac naklonene na pocatie 🙂
@11miuska11 ahaa no teda skusim niečo podobne som robila cez net sexovali sme vtedy no a nič...a aj teraz vo feb sme podla toho ale no uvidime heheh a dakujem idem to kuk
no to je ono presne čo som robila podal toho lenže tam nie je mesto kde som narodenaa
@taja27 ale nezabudni, ze sa ti to musi krizovat s ovulkou. Mas nejaky taky termin?
@11miuska11 moja ked ja neviem teraz kedy dostanem MS .-) kežde berem ten duphaston vieš?minule som na...36...tak uvidim kedy teraz dostanem heh
@taja27 nedostanes 😝
@11miuska11 😀 😀 😀
@taja27 presne tak, miuska ti uz napisala ako to je s tym jonasom 😀 ja som nedala robit vypocet, len z netu to mam 😀

@11miuska11 hehe ja nič....ja pozeram oologospermii či otehotneli ženy a čitam že veru aj prirodzene otehotneli...tak sa rozprávame s priatelom o tom a aj sme sa pochytili že furt niečo čitam...ach jaj ...no koláč som dala ocinovi bol pn lebo ho nemá kto jest heheh