Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 hm ty máš uplnu pravdu...s tým dufikom je to proste zvlaštne....berem to 50 na 50 ) jaj baby to by bola iná sranda no važne uvidime.))potom dám vedet dnes osm 30 DC
@seraa aj ja to tak berem pre istotu aby som nebola sklamaná ako píšeš.-))) zajtra idme na kontrolu dám sa vypísat som doma týžden i ked mamina hovor nech soma už aj 2 týžden ked som PN hehe teda 10 dni amam pokoj no neviem ani sama oddych by sa mi zišiel.))
no a poviem vam ešte dnes čo sa udialo...moj frajo išiel pýtať do lekárne ten Permen ja osm mu povedala že je to na plodnost a nepovedala osm mu radšej že aj na erekciu .-))no a ten chalan čo tam robi-poznam ho,tak mu ponukol niečo ine na erekciu lebo Permen nemali...ale to že na erekciuuu a moj chlap chudák sa hanbil ako pes a doma mi povedal že sa trapne citil.))))chudáčik moj som ho zato vybozkavala.))
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
baby viete co uz sa mi nechce , no douzivala som duphaston a mala by som ist za dokym, ale sa mi nechce
neznasam to co zase bude , pozeranie a neprijemne vysetrenia
tento mesiac si dam pausu, len caj alchemilkovu , ziaden duphaston nic, necham to na toho hore a uvidime
🙂
@11miuska11 nie nie určite ti to nenaruši ved to aj kažu tak aby si ležala a pokojne spi my to tak zakaždým praktizujeme večer a do rana spim -pokial sa mi nedá ešte cikat .)) no len ak si sledujeme hlien je to potom problem odsledovat si.) lebo je to aj aj aj spermie aj hlein
jooj chudaaaak, to muselo byt blbeeee prenho inak taketo tabletky sa davaju aj na krvny obech
moj muz mal uplne cosi ine a doktor mu dal viagru na krvny obech ale mu to strasne zvysilo tlak tak uz si nikdy nedal
takze moze byt ze si bude mysliet lekarnik ze to bolo na cosi ine 😉
@taja27 tajus a ako teda zistis, ci je to hlien, alebo mali chaloši? Lebo zo mna vsetko na WCku rano vyslo a potom asi tak o 3 hodky som bola na WC a tentoraz som mala pocit, ze to je uuuuplne vajecne bielko. Priezracne, priesvitne. Nie nejak vela, len na papieri. Hmmm. Tak neviem, ako to rozlisit. Ale vecer, keby som take nieco spozorovala, to uz nemozu byt mali chaloši, ci?
Inak, toho tvojho lutujem 😉 chudaaacik, to musel byt trapaaaas! To ako keby si ty ides od kamarata v lekarni kupit lubrikant, lebo si malo vlhka. UUUUUha. Ale hlavne, ze si mu to vynahradila potom 😀
@seraa uplne s tebou suhlasim, ked mas pocit, ze ti robi duphaston viac skody, ako uzitku, tak si ho nedavaj dalsi cyklus. Keby si po nom otehu, tak nic nehovorim, ale takto. Suhlasim s prirodnym postupom. Lebo keby bol "problem" v tom, na co ti predpisal duphaston, tak uz asi zaberie, no nie? Inak, ja mam pocit, ze kazda baba, co pride k lekarovi, ze sa snazia a nic, tak predpise duphaston! a ked ma podozrenie, ze neovuluje, tak aj clostylbegit. Proste, ked sa pozries na MK, tak VSETKY kocky toto dostanu od lekara najprv bez toho, aby zistovali, kde je problem. Proste to predpisu, lebo sa to dava. Samozrejme, ked ma kocka vaznejsie zdravotne problemy, tak sa predpisuje ine, Len mne to pride tak, ze tieto duphastony rozdavaju jak lentilky na pockanie a bez toho, aby vobec zistovali, kde a CI VOBEC je nejaky problem. Hmmm. Tot moja uvaha nad nesmrtelnostou chrusta, ale uz som musela 😅 Nevravim, zenam, co zacnu spinit v tehu, to urcite pomoze, ale brat to tri cykly po sebe a stale nic, co ja viem, to mi od tych lekarov pride ako system : pokus, omyl. 😖
@taja27 tajus, a ty budes testovat az v pondelok? 😀
@11miuska11 hej no je to tak ako keby to dávali vždy pri tomto...nechápem anija tomu ale mne to dal na upravu lebo mám dlhéé cykly 40 dnové tak na upravu....ja už faakt neviem....mala by som to aj ja nechat tak alebo čo ani sama neviem....
no asi budem až potom testovat lebo mysleim že nebudem mam taký pocit bohužial....teraz ma zase pobolieva podbrušok a hlava ma začala....
@taja27 ale ved ked to tebe pomaha upravit cyklus, tak je to ok, nevysad to, ale sera hovorila, ze jej je z toho strasne zle pred MS a cyklus jej to moc neupravilo. Ja si myslim, ze v istych pripadoch to moze pomoct, len otazne je, nakolko to lekari beru vazne a nakolko to predpisuju zo zvyku. Mne to chcel nasadit uz v novembri! To som mala 1,5 mesiaca po vysadeni HAK. ale som mu povedala, ze to nechcem jest. Takze preto mam ten pocit, ze aby nam "snazilkam" zalepili oci, ze nieco urobili, tak to predpisu 😒
@taja27 no tak som sa jukla na ten duphaston, ze na co vlastne je: Vyjadrenie doktorky: "duphaston je vlastne progesterón, ktorý bežne telo produkuje z druhej polovici cyklu a má na starosti hlavne rast sliznice maternice teda endometria, aby bola pripravená o oplodnené vajíčko a pripravila mu kyprú podu na zahniezdenie."
Cize najprv musia zistit, ci ovulujes, a ked ovulujes, ci sa ti tvori dostatok hormonu progesteronu, ci mas dostatocne vysoku sliznicu maternice. A az potom dat duphaston, keby nahodou nie. Lebo ked ma kocka problem s ovulaciou, moze aj rok jest duphaston, nepomoze jej. Preto sa to predpisuje az po ovulacii. Ja podla merania BT, tento problem nemam, lebo ked ovulujem, presne na 15 den dostanem MS, sliznicu mam dostatocne vysoku a aj zlte teliesko podla sona je v super stave. A teda mi nejde do hlavy, preco mi chceli natlacit ten duphaston este pred vsetkymi vysetreniami, uplne na zaciatku. Hmmmm...
@11miuska11 hme ved to je tiež pravda...mne to dal ale ovulujem ako mi zistil....fakt neviem a ked som sa ho pýtala či to pomože povedal že ano že to podporuje tehotenstvo a pomaha teda k otehotneniu...no ja neviem inak aj mne je dnes blbo celý den a asi idem dostat tu MS sakra....rozmyšlam že sa zajtra u neho zastavima poviem mu že som zvracala a že ma boli hlava pred ms ale povie mi že je to PMS čiže predmenštruač syndrom !!!ako mne bývalo blbo pred ms ale tiež nie ako teraz....
@taja27
@seraa
Dnes som prisla na genialnu vec! A bude mi jedno, ci otehotniem do leta, alebo nie. A viete preco? Lebo sme si rezervovali dovolenku na 3 tyzdne v juni a vzdy ked ideme na dovcu, prenajmeme si motorku a chodime vsade na motorku. Keby som ale tehu, tak to nemozem. Takze ked nebudem tehu, uzijeme si dovolenku tak, ako vzdy, bez toho, aby som si na seba musela davat extra pozor. A keby som tehu, tak mne a aj babatku trojtyzdnovy oddych plny mora a slnka a slaneho vzduchu iba prospeje 😀 ale som to paradne vymyslela a teraz mi je uprimne šuma fuk, ci to bude teraz, alebo az v lete 😀 😀 😀 😀 som proste genius. Dovolenka uz je rezervovana, takze no way back 😀 vy ako? budete niekde dovolenkovat?
@taja27 uz aby bol pondelok a cele si to rozluskla. Inak aj ja som si povedala, ze sa nebudem testovat, az v den vynechanej MS. Dobre robis, ze cakas 🙂
@11miuska11 heheh dobre si to vymyslela.-))) nie my nejdeme nikde kedže šetrima na svadbu a na zariadovanie odmu abudeme v lete malovat celýýýý dom už sa nato tešim konečne lebo su tu len biele steny.-))a tiež premiestnovat nabytok a zariadovat buducu detsku izbu .-)))teda len provizorne hehe ale pojdeme určite niekde na jazero lebo kupaliskáá nemusime blee.-)) no veru a ja začiatkom jari budem chodit konečneee behavat.-)) tak aj nato sa tešim lebo ma ide šibnut z toho ničnerobenia...ale tak apson doma upracem ako dnes som povyhdzovala stare zaclony obrusy atd heheh dobre si to vymyslela kedže si taká akčnáá .-)a kam idete? počuj ako sa vlastne voláš na meno?.)))
no veru nejdem sa skor testovat načo aj??zbytočne stresy a sklamanie a zaj idem na gyndu s tým dufom!!! a poviem mu čo mi bolo a je
@taja27 no to som zvedava, co ti na to povie. Behanie je super vec, ja sa tesim aj na dlhe jarne prechadzky. Musime sa o seba pekne starat, nech su domceky pre nase babatka tip top 😎 Volaju ma Mirka 🙂 ty si Tatianka, vsak? 🙂 Ideme do Spanielska, letecky je to len 2 hodky, tak keby som aj bola tehu, snad to bude OK 🙂 velmi sa tam tesim. A mozno aj tam zamiesame 😀 clovek nikdy nevie. Hihi 🙂 ja som taka leniva jak vos, strasny bordel mame doma, ale ja to zajtra dam a vsetko poupratujem 😉 ehm. Muz zase ide prec na dva dni, tak budem mat klidek na upratovanie 😉 my mame v "detskej" izbe teraz susiaren a bicykle. hehe. Tiez este radsej nezariadujeme, nech sa nevytesujeme priskoro 🙂
@11miuska11 ano ja som Tatiana.)) no ved može byt že zamiešate tak to býva ale že tam sa to podari zakaždým.)))
no presne aj my máme bicykle tam a frajo svoje veci motor pila a ine evci hehe...mne je zase zle teraz!!!! mam normalne nervy z toho nechápem....tak vam bude svetaa žit joj hned by som išla ja ja heheh
@taja27 ale v podstate je dobre, ze ti je zle 😀 tak od zaludka ti je? Inak, kazda moja tehu kamoska bola tyzden pred tym ,nez jej vysiel pozit test vypisana od lekara kvoli chorobe!! A prvy test pred meskajucou MS kazdej vysiel negativny.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😅
toto je zatial najkrajsie video, ake som videla 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=-TXkZ_sjyUkahojte baby no ja som včera večer zjedla krup.kašu že už som OK..a všetko som vyvratila!!!!!!!ZASE!!!!!! a hnačky velké ešte ráno dnes....tak som sa nasrala a urobila test večer aa??? NEGATIVNY!!!! takže tehotenstvo to zrejme nie je .((((((((((((( bola som smutnáá je to teda chripka dnes idem na kontorlu k obvodnemu
@11miuska11 krásne video.až som sa rozplakala ako vzniká vlastne život. je tokrása a zároven zázrak nie?tie spermie že vedia čo robit...
aaa dramatickáááá hudbaaaa fuuhaa.-)))))) je mi zle keby ma vidite aka som žltá biel ako tie smajliky 😕 😨 😒 ☹
ako rozmyšlam tak rozmyšlam....dala osmsi včera chlorellu-morské riasy a zdá sa mi že som zvracala z nej....lebo som tie tabletky vyvratila ...zdá sa mi že to bude z nej našla som si o tom články.....hlavne že ma posobit detoxikačne 😠 😠 😠 až takposobi že ma detoxikuje zhora aj zdola 😝 😀 😠 😠
no baby ja si tu píšem sama so sebou lebo ste v práci aj si hoviem doma.-)))bola som u dokyho ešte som doma do utorka no a azčina mi špinenie takže idem mat MS no....dobre aj tak možeme zase snažit dalej a dnes mam 31 den!takža ak sa mi spusti MS tak mi ju skratil D o týžden a aj viac...
ale chcela som vam povedat to,že som si dnes kupila korkovu nastenku a tam is pekne dam moje sny .§))))))) aby sa splnili heheh
JAAAAAA
hehe prispela som na zaklade nadpisu a kukam ze tu sa snazi o mimco
nevadi ja zacnem s tym snazenim asi o rok, ale pozitivne myslim ODTERAZ
ja som tiez zacala po 30 manzel ma 35 nastastie sa podarilo ale urcite vam drzim palceky nech sa rychlo podari, pozitivne myslenie je super zaciatok
@taja27 nooo, to mohlo byt z chlorely, moj brat sa z toho straaaasne vyhadzal po celom tele svrbive vyrazky, az musel ist ku koznej a ona mu to zakazala brat. Ale na mna a na maminu zaposobila chlorela perfektne, mne strasne dobre travilo, ked som to jedla a citila som sa uzasne. Dala som si asi pred rokom taku kuru a bola som spokojna. Vies, ten detox, to moze byt aj hnacka a zvracanie asi. Neprestavala by som v uzivani. dala by som si asi menej tabl pre zaciatok. Kolko ich papas?
To mi je luto, ze test negativny ☹ ☹ ☹ ale presne ako pises, skratil sa ti o tyzden MS a mozete zacat skor, tak keby nahodou pride zajtra, tak hura do noveho cyklu 😅 Ja som sa dnes tak pohadala s muzom, ze by som ho roztrhla na dve polky najradsej. Na buduci tyzden ide na 4 dni prec, vratane vikendu a dnes sa odtafaril zase prec, lebo s chalanmi idu na nejaky blby zapas. Ach. Strasne ma to stve, ze budem doma sama 😒 vrrr. asi si pozriem secret videjko, lebo som strasne nazurena a nechcem ,aby sa mi zvysil prolaktin, tak sa musim upokojit nejako 🙂
Chute baby pridavam sa k vám. Minulý mesiac som vysadila hak a začali sme snazilkovat. No mrcha prišla no až na 40 DC. Takže ostávame pozitívne naladený a snazilkujeme dalej. Nemá nejaká z vás tiež dlhé cykly?

@11miuska11
noo vidim ze si to velmi dobre naplanovala ...
nemalo by to vobec uskodit zevraj naopak je to dobre, len vidis az teraz ma napadlo
ze sa mi zdalo ze po snazilkovani aj ja som to tak urobila 3 krat ze az do rana som nevstala a len rano sa ospchovala
a sa mi zdalo ze som mala potom take svrbenie , len ja som mala v decembri antibiotika tak som myslela ze kvoli tomu
ale vidis no moze byt...
ale urcite nie z jedneho razu s tym som nemala problem nikdy, len ako vravim teraz po snazilkovani ze skoro kazdy den 5 krat za sebou , jeden den free medzitym som mala taky pocit
no uvidim po ms co bude, zevraj aj duphaston narusi floru.. tka ja neviem....
baby inak viac sa susdredim viac sa mi nedari, viac mam cosi ine neviem...
6 rokov som mala taku imunitu, nebola som chora, nic, ziadne svrbenie, vytok nic nic a teraz sa mi zda ze vsetko naraz..