icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
23. feb 2013

ahojte baby... no ja osm sa dens pohadala s mojim kvoli spg.-(((( a že som posadnutá otehotnenim a stale hovorim o tom a že ma zlý spg tak sme sapovadili a má aj pravdu som šibnutá niekedy neiem si pomoct ale pod chvilou nato myslim ked sa aj odputam na niečo ine potom to znovu pride....lebo som povedala že jedine na umele pojdeme tak...tak bolo zle že ešte malo ksušame len 3 mesiac a že som netrpezlivá ach...nie je snim reč a navrhol rozchod normalne že to bude horšie len a že čo ked ozaj nebudeme moct mat atd...ja osm na nervy fakt z toho ...snaži sa orbi všetko pre to ozaj bere vitaminy,pojde zase n spg aj na ine ked bude treba nemá s tým problem atd jaj baby....som uplne mimoo fakt mi preskakuje....pekný večer vám

11miuska11
23. feb 2013

@taja27 juj, tak to mi je luto, ze ste sa takto pochytili. Dolezite je, ze si sama uvedomujes, ze to v istych momentoch prehanas. Ber to tak, ze pre neho samotneho to bol urcite velky sok, ze mal take vysledky a ked este ty prilievas olej do ohna, tak ho musis chapat, ze sa boji, ze to bude len horsie. A ked berie vitaminy a vsetko, co mu povies, tak uz viac urobit nemoze pre to. Pockaj na ten novy spmg a neunahluj sa. Ospravedln sa m u, ze si to prehnala a ze sa pokusis krotit, ale nech aj on teba chape, ze ta to trapi a si z toho smutna. A mas pravo citit sa smutno, a este ked mas aj MS, to sme precitlvene vsetky. Neboj, bude to OK. Len nesmieme si mysliet, ze vsetko pojde hned tak, ako si predstavujeme. Je to tazke, ale my to zvladneme vsetky, uvidis. Drzim palce a nestresuj sa, lebo sa ti zvysi prolaktin a ten blokuje ovulaciu!! Takze nadych, vydych a pokoj! 🤐

taja27
autor
23. feb 2013

@11miuska11 dakujem za podporu....ano pozhovarali sme sa už o tom rozpravame sa dalej že ak by to nevyšlo tak či sa rozideme lebo chce aby osm bola štasná atd ....neviem si to predstavit že sa kvoli tomu rozist ale zase celý život byt bez deitata zase je tu IUI A IVF....ešte počkame jasne uvidime čo ako budeme sasnažit dalej....
veru prehanam to .-///pekný večer dakujem

11miuska11
23. feb 2013

@taja27 3 mesiace snazenia a 1 zly spmg po ATB absolutne nic neznamena. Ved musite mat vztah zalozeny na laske a nie na tom, ci bude dieta hned, alebo o rok. Nenechaj sa unasat emociami. Ved vam nikto nepovedal, ze nemozete mat deti. Skuste sa nejak odreagovat, vybehnut na nejaky relaxacny vikend. Podla mna to prezivas viac, ako je zdrave. Meraj si pekne BT tento cyklus, nech presne vies, co a ako, muzzik, ako pises, je poctivy a berie vsetky vit., co ma a uz vam zostava len cakat, davat si pozor na choroby, nech neberiete ATB a bude to. Ked sa nezadari teraz v zime, uvidis, ze jar prinesie svoje ovocie 🙂 nevesaj hlavu a hlavne nepremyslaj o rozchode. Najst dobreho, milujuceho a obetaveho muza je dnes TAZSIE, ako pockat si a mat dieta. Vezmi si to tak, ze keby sa teraz aj rozidete, kym si najdes niekoho, s kym si budete tak rozumiet a lubit sa, a kym sa rozhodnete, ze chcete deti, tak to aj taky rocik, dva potrva a stale to este neznamena, ze ten "druhy" bude mat ukazkovy spmg. Prave teraz mas moznost ukazat, ako svojho muza lubis, v dobrom aj zlom, ako si planujete slubit. Manzelstvo nie je len o krasnych a dokonalych okamzikoch a nemozes to podmienovat tym, ze budem s tebou, ALE! Bezpodmienecna laska je neuveritelne krasna vec, vy ju mate, tak predychaj momentalne smutnejsie obdoie, hlavu hore a ideme dalej 🙂 a hlavne mu nevycitaj zly spmg ☹ to je hrozne, chudacik ☹

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 ahoj miuska dakujem...ty si to tak krásne napísala až mi vyhrkli slzy....presne som aj ja na toto myslela..ja viem on zato nemože a presene mi povedal že nech si rozmyslim teda že on chce aby som bola šťastná tak ma nechá aby som šla a našla si niehkoho kto má ok spg...ale presne kým by som našla takeho chlapa ako je on-myslim či vzdelaný,zodpovedný,nepije,nefajči tak ....no ved vieme 😉 ja ho lubim a nepripušťam tu možnost rozchod!! aj mamina mi povedala že nech si to rozmyslim aj sestra niekedy mi pridu necitlivé!!a ako hovoriš pride mi to ako skuška nášho vztah-v dobrom i v zlom....včera ked sme sa zhovarali o tom že napr ja by som nemohla mat či by ma nechalpovedal že nie v žiadnompripade....tak som is prišla velmi velmi zlá ☹ ☹
je to tak 1 spg ešte neznamená nič a stale tomu neerim staleee že by ho mal mat znovu zlý!!!
a pre zmenu mamina mi povedala že som ešte dieťa aj ked mam 27...no tak super nie??🙂)) naš vztah už prešiel mnohými skuškami.od zrady kamarátov čo nás chceli rozdelit,rodiny-jeho,a teraz toto takže furt nás niekto skuša.-)))musim si to uležat v hlave a nesmiem si to tak pripušťať....ano na ten pobyt chceme ist len na jar ked bude taaaak kráásne ked možeme ist na prechádzky a tak lebo tato zima je otras....dakujem pekne mirka si zlatá

elje
24. feb 2013

@taja27 Neblazni s takymito myslienkami. Presne ako povedala @11miuska11 tri mesiace snazenia a jeden zly spg este nic neznamenaju. Poznam ludi co sa snazia 15 rokov (moja kolegyna) a nevzdavaju to 😉 Ja ti tak poviem, ze aj keby sme nedajboze nemohli mat deti nikdy, keby zlyhalo IUI a IVF a co ja viem co este....nikdy by som nepremyslala nad rozchodom. Sme s manzelom spolu 12 rokov a aj cele toto obdobie nam bolo dobre bez deti, preco by sa na tom malo nieco menit? A este jedna vec - ja na hocico neverim, neverim v existenciu ufo, neverim v reinkarnaciu, niekedy neverim ani vlastnym zmyslom, ale VERIM ze v zivote sa vsetko deje z nejakeho dovodu a preto to nevzdavaj 😉 Mozno takato skuska prisla prave preto, aby upevnila vas vztah. Ja viem, ze ono sa tazko povie nemysli na to stale ze chces otehotniet. Nie je to lahke, ja som tiez nerozmyslala nad nicim inym zo zaciatku. Rano hned po prebudeni merala BT, jedla rozne pripravky, po ceste do prace myslela na babatko, v praci zasnene pozerala do monitoru na fotky mamiciek tu na MK, po ceste z prace zase v aute mysel nevedela mysliet na nic ine, aj ked so si lahala vecer do postele tak som sa modlila, aby nam pan boh uz pozehnal mimi....... ja viem co prezivas, ale postupom casu uz na to myslim menej, lebo som zacala stracat prehlad a kontakt o skutocnom zivote... Takze ano myslim na to, ale nezabudam mysliet ani na to co sa skutocne deje okolo mna a uz chapem, ze nie vsetkych musi vzdy zaujimat, ze nam sa nedari splodit potomka a nie kazde sretnutie s kamoskou musi byt o tomto 😅 😅 😅 Tak hlavu hore.

A este k vcerajsiemu veceru - bolo vinko, boli pukance aj film, a k tomu aj snazilkovanie, sice len 7dc, ale nevadi, takze aj ja uz si pisem do grafu prvy krizik. V stredu mam opat nasadit duphaston a v piatok mi vychadza ten termin podla Jonasa takze tento tyzden bude busy 🙂

Peknu nedelu babulky 😉 inak kde sa stratila @alchemilkazltozelena ?

taja27
autor
24. feb 2013

@elje ahoj 🙂 no ano som šibnutá už normalne priznavam že mi z toho hrabe...o to viac ked to tu pozerám a čitam a hlavne ked vidim moje kamošky ako maju pofotene brušká a pýtaju sa ma kedy budem tehotná./// je im to ťažko vysvetlit a ani sa mi to vlastne neche im písat pretože oni otehotneli na 1 šupu a pýtaju sa ma dookola či už sa nam podarilo tak bodaj by som anto nemyslela!!!aj ja tak nato myslim rano cez den v práci...preto sa zamestnavam niečim iným ked sa mi dá aj dnes pojdeme sa prejst...my sme spolu 3 roky tiež nam bolo dobre bez detičiek a niekedy sa musim sa priznat ako včera rano sa zobudim a pomyslela som si bolo 9 hod-no takto pri dietati by som si nemohla pospat .)) je to skuška to je pravda a dost velka ....len ja vždy baby vždy som si muslea vybojovat a snažit sa či ide o školu,o mna moje postavenie medzi ludmi,či zamestnanie proste som si musela "odtrpeť" istý čas aby prišlo "to"dobré...možno je to aj teraz tak...len to mrzi lebo iné maju deti hned...budem muset sa obmädzovat aj sme chodit a hlavne na pár "fór" .)))peknu nedelu babenky dakujem vám zas a znova....

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 dobre hovoris tajus, ja tiez nechodim na negativne fora, lebo to by mi hlava z toho praskla. Chodim sem a na "prvosnazilky ozvite sa" tam je to tiez super pozitivne 🙂 Vidis, aj sama si uvedomujes, ze to moc prezivas, o to viac, ze si vzdy musis vsetko vybojovat, ale ako pise @elje , vsetko sa deje tak, ako ma! Ja to tiez beriem tak, proste, mimi vyjde a pride vtedy, kedy ono samo chce a nie, ked si my zmyslime 🙂 Mas tolko rokov co ja, ja mam tiez 27 a dobre sme urobili, ze sme v tomto veku zacali. Ja som mala predstavu zacat az okolo 30tky a potom som si povedala, ze ked uz som vydata, nemame co stratit, ze skusime. A teraz dakujem Bohu, ze sme tak skoro zacali, lebo naozaj nikto nevie, ako dlho to potrva. Sme este mlade a aj keby 3 roky skusame, nic sa nedeje. 🙂 A to s tymi kamoskami. Ja som zvolila jednoduchu taktiku, ked sa rozpravame, tak vedia, ze som uz vysadila HAK, ale povedala som im, ze mam vyzivovaciu a ocistovaciu pol rocnu kuru a potom uvidime. Cize nikto nevie, ze sa snazime. Jasne, chcela by som babo aj hned, ale stale si hovorim, co vsetko este mozem zazit, keby to nevyslo, napriklad tu dovolenku na motorkach. UUUUha 😀 ale jasna vec, zeby som sa jej bez reptania vzdala, keby nahodou. A toto treba urobit, dat si nejake ciele, ze keby ano, tak o nieco prides a keby nie, tak nieco ziskas. A nebude ta to potom tak trapi cele 🙂 Prve mesiace su podla mna najhorsie, potom to uz budeme brat cele triezvejsie. Najhorsie je to ocakavanie, ze sa to podari na prvu supu 😒 Jasne, ze aj ja som si poplakala nad negativnymi testami, lebo som bola presvedcena, ze to vyslo ☹ Ale teraz, ako som mala 60DC, tak som si povedala, ze budem vdacna aj za MS a aj za //. Je mi to zatial jedno, hlavne nech mam vsetko OK 🙂 Posielam veeeela energie 😅

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 no ty to dobre riešiš čo im povieš ja nie lebo oni vedia že už chcem a snažime sa hehe...no teraz mi píše ina kamokša maju ten isty prbelm aj horši...priatel musi na operciu ma zle spermie skušaju viac ako rok!!!som z toho šokovana ach bože baby a on je vojak cviči športovec i ked fajči ale....ach uplne ju chápem ako jej je...

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 ☹ to mi je luto tej kamosky. a na aku operaciu? To som nevedela, ze operacne sa to da napravit. Hmm.. Tak povedz kamoskam, ze si teraz pred svadbou davate pozor, lebo nechces byt bruskata nevesta a basta. Prestanu ta otravovat. Ja viem, ze to nemyslia zle, len su zvedave. Ale niekedy to moze vyzniet necitlivo a zaboliet ta. Ja mam svagrinu, ktori uz pred svadbou, ktoru mali pred dvoma rokmi v lete hovorila, ze sa babatku nebrania a chceli by a doteraz nic. Teraz stale hovori, ze sa nikam neponahlaju a tak, ale ja na nej vidim, ze je z toho velmi smutna, ma uz 30 a babo chcela uz ked mala 25. Nikdy by mi ani len nenapadlo, vypytovat sa jej, ci uz su v tom, abo co 😒

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 ma to čo moj priatel len maju zly tvar spermie a ani ja osm nevedelea že operačne ale neveim čito pomože....je to strašna skuška vztahu .....viem ju pochopit....je to ťažke....ved bduem muset aj ja tak hovorit už

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 ale tvoj muz ma tvar dobry, nie? On ich ma len zmagorene z tych ATB. Kedy idete na dalsi spmg?

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 neviem ved to práve neviem aký maju tvar mojho! pojdeme asi o 2 mesiace lebo len včera zaseeee dobral atb mal islnu chripku a horučky...proste nam ni eje dopriate ist hned ale vidite baby zase len čakat ako keby to dáko malo svoj vyznam.-))možno aj máá

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 jasne, ze ma 🙂 ber to tak, ze tieto dva mesiace mate pauzu, nesil nic a mozno prave preto sa postasti 🙂 drzim vam strasne palce. tfuj tfuj tfuj 🙂 Urcite chod ale aj do toho merania BT, presne budes vediet, kedy ovulujes a o tie 2 mesiace uz budes presne vediet, kedy na to vhupnut 🙂

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 ano nemylsim nato už vobec....no budem si merat ale ked osm bola na folikulometrii tak okolo 15 dna som mala no skoro som odpadla hehe ale idem emrat od zajtra.-))

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 pozeram si to tajomstvo teda tu stranku čo som sem dala a vytlačila som si pár prisloví či mottá....

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 mna caka folikulometria vo stvrtok, tak drz palecky 😀 daj nejake motto aj sem k nam, nech pookrejeme trosku 🙂

alchemilkazltozelena
24. feb 2013

@elje 😀 😀 😀 tu je tu je ale nejako nic nestiha 😀 😀 😀

fantinka
24. feb 2013

@taja27 ooo tak to sa krátko ešte snažíte.... treba byť trpezlivá ;)

taja27
autor
24. feb 2013

@fantinka aj iní hovoria.-))dobre budeme skušať dalej teraz mi napísalo mnoho žien o otehotneli aj pri takom spg ajhoršom.)))

fantinka
24. feb 2013

@taja27 jasnačka 🙂 môj mm akurát zahlásil, že ho škrabe v krku a to potrebujeme zdravé spermie na ET. porazí ma 😠

taja27
autor
24. feb 2013

Všetky problémy si vytváraš sám. Rovnako tak všetky dobré veci. Zameraj sa na to dobré, vytlač všetko zlé - hnev, smútok, samotu zo svojej hlavy, pretože iba zaberá miesto pre radosť, šťastie, lásku a spokojnosť .Tak sa usmej.

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 držžim palčeky daj potom vediet ako to vyzerááá .-))))

Sustred sa na to, co chces, nie na to, co nechces.

Niektorí ľudia sa pozerajú na to, čo už je a pýtajú sa: "Prečo?"
Ja snívam o tom, čo ešte nebolo. A pýtam sa: "Prečo nie?"

taja27
autor
24. feb 2013

@fantinka moj je už po chripke.-))) a čo ej to ET??

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 ja si uz mesiac opakujem, ze moje telo je silne s hormony pracuju presne tak ako maju. POsledne, na co vecer myslim a prve, s cim sa zobudim, je tato myslienka 🙂 A verim, ze to funguje. Zajtra pilates, juchuuu 🙂

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 super aj ja si budem hovorit už len pozitiva.))))) no ja zaj KO u dokyho a pojdme utorok do rpáce...hmm pilates šla by osm no u nas nie je a je zumba a to nestiham lebo robim 12 tky....

seraa
24. feb 2013

@taja27

taja ja ta chapem, ale aj on ma trosku pravdu, musis sa vzit do jeho koze,
urcite je to tazke lebo sam si mysli ze je asi chyba v nom a stale mu to pripominas, pravda je ze sa snazite kratko
a ze to riesite uz to je dobre, musis ho nechat a podporit pozitivne
teraz idete do manzelstva a to je o tom ze veci sa riesia a manzelia sa podporuju, je to vec co sa da riesit takze
musis sa prekonat a niekedy zastavit lebo muzi toto tazko znasaju a posledne co vam teraz treba su taketo hadky
taja ak ma byt bude neboj
inak ako sa citis? uz si zdrava?

taja27
autor
24. feb 2013

@seraa ano snažim sa už dnes som bola a budme ina inak budem pristupovat a hlavne som si povedala že budem myslet pozitivne .-)))

11miuska11
24. feb 2013

@taja27 no skoda, ze nestihas nejako cvicit, to je super relax, ale snad si niekedy cas najdes. Drzim palec u dokyho. 🙂

taja27
autor
24. feb 2013

@11miuska11 cvičila som ked som bud neorbila alebo robila 8 hod ale nie 12 tky a akurat vtedy je zumba ajoga u nas v tie dni ked tak robim bohužial....a to jepo str pia..jedine doma ale nevadi ide jar chodievam behavat i ked mam koleno bolave ale teraz akonebeham tak ma neboli je to ok.-)))uvidime či bude ale podla mna nieeee.)))