icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
26. jan 2013

@seraa no dufam teda verim heheheh..noooo može byta j nemusi.....aj man tam popicháva...može sa ti prenašat bolest od vaječnika nei je to vaječik? či je to vyššie? hmm

taja27
autor
26. jan 2013

@mokon to je užasne....super....dufam,že my všetky ťa budeme nasledovat .)))

mokon
26. jan 2013

Želám to každej jednej...

elje
26. jan 2013

@taja27 Urcite bude 😉 aj ja uz s tym tak trosku pocitam, preto sa ani velmi nechcem pustat do planovania tohtorocnej dovolenky (kedze my mavame vzdy trosku akcnejsie) 🙂 Drzim silno paste aj vam!

alchemilkazltozelena
26. jan 2013

@elje odkedy pijes alchemilku? od jula?

elje
26. jan 2013

@alchemilkazltozelena Alchemilku pijem od novembra, ale najskor som pila klasicku sackovu, potom som presedlala na tu sypanu (a myslim ze ta je lepsia, aspon mi viac chuti...). Aj ty ju pijes?

taja27
autor
26. jan 2013

@elje ajja ju pijem ale len 3 den a spyanu .)))) 2 šálky denne heheh...som zvedavááááá....jaaaj neh sme UZ TEHOTNEEEE .)))potom budeme písat o tomako nám býva zle .-)))

alchemilkazltozelena
26. jan 2013

@elje jasné 🙂 sice este len 10.ty den, cize prvy mesiac, ale dufam, ze pomoze. budem ju pit asi do utorka - do ovulacie a potom uz len 🙂 a cakat do Valentína, ci pride mrcha.. nemusela by ☹ a ako ju pijes? ja pol litra denne, nosim si do roboty vo flasi, ale kym ju vypijem, aj vychladne, a to asi nie je dobre.. asi by sa mala pit tepla, ci?

elje
26. jan 2013

@taja27 ja pijem len raz denne (vzdy vecer ku spravam s vylozenymi nohami - to je moje) 🙂 teta bylinkarka hovorila, ze by to malo stacit - taky silnejsi odvar z 1 polievkovej lyzice. A po 15 minutach si tam vzdy dam 1 kvet ibisteka ako mi povedala 😉 Strasne sa tesim, lebo aj ked sa snazime od toho jula, tak nejak podvedome som vedela, ze to pride az po vianociach.... neviem to vysvetlit. Cela rodina uz ocakava, ale ja sa snazim na sebe nedat nic znat, chcem aby to bolo prekvapko 🙂

elje
26. jan 2013

@alchemilkazltozelena Mala by sa pit tepla, nie je dobre ju nechat vychladnut. Ja nepijem az tolko, mam taku vacsiu salku - cca 3.5 deci. Myslim, ze hlavne je, aby tam bol ten ucinok ako ma 🙂

alchemilkazltozelena
26. jan 2013

@elje neuveris ale ani ja nic neplanujem este na leto, priatel mi vravi ze kam pojdeme na dovolenku, pyta sa ma a ja som ticho lebo veriiiiim ze v lete uz budem mat ine starosti 🙂)))

@taja27 aj ja pijem sypanu, bodaj by sme uz o tom pisali!!!! 🙂

elje
26. jan 2013

@alchemilkazltozelena ja si tiez myslim 😉 Manzel bude mat v lete 30-tku, myslim ze by to bol paradny darcek keby som mu to oznamila, ale ja si myslim, ze ma to caka este pred tym 🙂 neviem, ale proste to tak nejak citim, som blazon 🙂

alchemilkazltozelena
26. jan 2013

@elje uz nieco tusis, ze to vyslo, resp. vyjde?

uz ju budem pit teda radsej teplu 🙂 dik za radu, uz nech je utorok 🙂

taja27
autor
26. jan 2013

ahaaa no ja pijem aj studenu .))))no nevadi asi to ma oboj učinok heheh....tak budme teplu a ibištek veru nemám hm...kupim.))) aaa tiež mam okolo 3-4dcl...takže raz denn ok.)))
noo aj ja by som chcela aby to bolo prekvapko xixi a hlavne v tomto roku...
ja neplanujem vobec nič na leto .-DDDD lebo už budeme v tom baby hehe

alchemilkazltozelena
26. jan 2013

@elje ja som tiez cvok ja to tiez tak citim 🙂 asi nam trosku z toho pozitivneho myslenia prisibava, ale lepsie ako keby sme mali byt smutne 🙂 ja by som chcela aby to bolo na Valentina, ale keby bolo aj neskor, nepohnevala by som sa 🙂 obaja mame coskoro narodky, takze by to bolo kazdopadne super 🙂

11miuska11
26. jan 2013

@taja27 my dnes pohodicka, mala som jeden job dnes, tak som sa vytesovala, ze som isla trosku medzi inych ludi a prisla na ine myslienky. Ja si zase dnes dookola opakujem a preciťujem, ze : "moje telo je silne a hormony pracuju presne tak ako maju". A tak sa vytesujem z toho, ze som tomu do vecera uverila 😎 A uz aj na MS zacinam mat trosku priznaky, tak snad rychlo pride. Mrska jedna 😀

@seraa a nemoze byt to popichavanie ovulka? Vraj sa to kadejako prejavuje. Podla mna, keby to bol slepak, tak ta to boli riadne. A hlavne tvoje telo je silne a zdrave, no nie? 😉 V ktorom si dni cyklu teraz? 🙂

@elje ahoooj, vitaj medzi nami 😉 to mas super, ze od pondelka ides na to. Ja este cakam na MS, aby som si pekne zacala pocitat dni cyklu. Tak snad sa coskoro dockam a vhupneme na to 😀 drzim vam paleeeec 😎

seraa
27. jan 2013

@11miuska@
No som kratko po ms a popichava lo aj pred aj cez aj teraz
Uplne slabucko, a je to skor tak pri bedrovej kosti...
No neviem pojdem radsej k lekarke
Vidim baby ze sme tu alchemilkovo-duphasstonova
Skupinka
Vsetky baby tvrdia ze alchemilka zabera takze by sme
Uz mali rozmyslat Nad babies names ;)

alchemilkazltozelena
27. jan 2013

@seraa my uz mame daaaavno vybrateeeee - ked chlapcek, tak Danielko a ked dievcatko tak Viki 🙂

alchemilka sa mi uz pekne paríííí v cajniku 🙂 mnam

seraa
27. jan 2013

@alchemilkazltozelena

Pekne ste vybrali 🙂
Pijes cajik s medom ci bez?

alchemilkazltozelena
27. jan 2013

@seraa dakujeeeeme 🙂 keby to uz bolo 🙂
bez medu, na prekvapenie mi chuti, cakala som ze nebude dobry, aspon tak som citala, ze nema nejaku super chut, ale da sa pit aj bez medu.. a ty? akurat si davam 🙂 len som nanho trosku zabudla ked som si citala toto: http://www.endy.sk/ostatne/60-pravd-o-zenach/ xi xi a trosku mi vychladol, ale este je teply 🙂 som sa nasmiala na tom clanku, pravda je to veru 🙂
papas alebo pijes este nieco okrem alchemilky? na podporu otehotnenia, myslim 🙂

seraa
27. jan 2013

@alchemilkazltozelena

Ja mam druhy mesiac duphaston a cajik zacnem pit od pondelka alebo az od bud. Cyklu
No papam kysel.. List.
Dr povedal ze by to malo zabrat , este jeden cyklus ak nic spat k dr..
Tak dufam ze to je fakt len hormon a nic vaznejsie mi totiz uz skusame rok a
tristvrte :(
Ale verim ze uz to nebude dlho 🙂 a to pre nas vsetke !

11miuska11
27. jan 2013

@seraa haha. presne, ja idem od zaciatku noveho vytuzeneho cyklu tiez popijat cajik. A cim sa riadite? Ja som od soldi nasla tento postup, je to ok?

"alchemilkovy caj sa pije presnym sposobom:
2xdenne 2dcl horuci nesladeny nezohrievany
od 1dc po ovulku
maximalne 3 cykly po sebe. "

Duphaston zatial neberiem, lebo mam dost velke zlte teliesko a pracuje tak, ako ma. Tak verim, ze to tak aj zostane. Popripade sa spytam v klinike tradicnej cinskej mediciny, kam chodim, ci neexistuje nejaky caj na priblizenie resp. privolanie ovulky a ked sa nieco zaujimave dozviem, poviem vam 🙂 Kocenyyy..februaaar tras sa, ideme plodit 😀

a jasne, ze to vyjde. Sme predsa v pozitivnej skupine. A tu sa nesmu pisat ziadne smutne smajliky, iba vesele 😉 Ja tiez papam vitaminy od jamienson ( uz od septembra). Take budeme zdrave "domčeky" pre nase babatka, ze lepsie uz ani nie su 🙂 To moj manzel vymyslel s tymi domcekami, tak som mu to ukradla 🙂 Hlavu hore, k lekarovi pojdes uz iba po potvrdenie o tehu 😀

taja27
autor
27. jan 2013

ahojte pekný dnik abbenky moje .-))
noo tak od začiatku... ja pijem čaj alechmilkový od 1 dna menzesu po ovulaciu ale neviem kedy ju mam tak prestanem na cca 10 den.))
noo pijem bez cukru ale to len tento čaj lebo tie bylinkové ako na žaludok spanok atd sa maju pit bez cukru...
babyyyy nestresujte všetko zabere a presne ako píše miuska"moje telo funguje správne a hlavne hormony".))ja idme zaj na tu krv ...mam aj take negativ myšlienky ale ked pridu zablokujem ich .)))
boli sme dnes rano v kostole poprosila som Pána Boha aby nam požehnal babatko.....)
nooo a boli sme na vypredajoch a boli tam magnetky MIMINKA V KOCIKU .)))) no nekupim si za 0,35 centov?,dala som si na hcladničku a hovorim si že je moje dietatko.-)))
nooo a mená veru vybrate nemame.))ale len polemizujeme a moj priatel chce Viktoriu ./// čo sa mne voobec nepáči...mne sa páči napr.mužske Sebastian,Nicolas,Erika....ženské nevieem asi moje Tatiana.))))

11miuska11
27. jan 2013

@taja27 super napad s tou magnetkou 🙂 drzim palec, nech su krvnne testy ok. Ides na HP? Ja som sa dnes rozhodla namalovat obraz s babatkovskou tematikou 🙂 a hned sa aj do toho pustim. Namalujem si vysnivane babatko a kazdy den sa nan budem pozerat 😀 kraaasnu nedelu, kocenyyyy 😀

taja27
autor
27. jan 2013

@11miuska11 no veru neviem ani sama.))načo idem....pýtal sa ma na štitnu žlazu tak neviem či nie nato a možno aj H.profil.....neviem jaj iank sa bojim dokelu :///ano maluješ??jej to je tiež super.....))no mam aj foto synovca na chladničke a aj priatelových synovcov.))

11miuska11
27. jan 2013

@taja27 ja som si dnes znovu pozrela ten dokument, co si zavesila, straaasne dobry pocit mam z toho potom 😀 to je dobre, ze ti porobi tie testy, niekedy staci detail a vsetko sa da do poriadku 😎 Nic sa ty neboj, a co sme si hovorili o tych smutnych smajlikoch? 😀 Akurat pestujem nasho havinka, take mi to je prijemne, ze sa mi ho nechce za stetce vymenit 😎

taja27
autor
27. jan 2013

@11miuska11 no musim si hoo ist hned zaraz kuk aj ja...lebo začinam už mat stavy divneee...do kelu ...ano ano ja viem smutne preč fuj s vami.-)))smajlici...teda aj moje druhe smutné ja-utekaj odo mna preč.))no už sa smejem.))
xixix ano spíka?aku máš rasu? my mame ridgebacka...ale ja nemam dako vztah k zvieratám heh

11miuska11
27. jan 2013

@taja27 my mame westika uz 13 rokov 🙂 bola to moja utecha od puberty. Vzdy, ked mi bolo smutno, tak sme sa k sebe tulili a upokojila ma. Tak to mam do dnes, staci sa mi na jej krasny kukuc pozriet a svet je hned krajsi 🙂 Teraz na mne spinka a ja si predstavujem, ze raz takto na mne bude buvat nase mimi 😀 kraasna predstava 🙂 divne stavy fuj ho prec a zapni si dokument. Mne dnes stacilo 20 minut ho pozerat. Vecer si pred spanim dam dalsich 20 :D sme jak v nejakej sekte.. hahaha 😀

taja27
autor
27. jan 2013

@11miuska11 hahahah no al eozaj že sekta sakra.))))a to som dnes bol v kosotle.)))sa pekne pomodlit aj s frajom.)))
aha no to je ozaj milé ked maš takehoto psika a vztah k nemu...ja ot nemam no čo už .))no ok idem kuk .))

vejavika
27. jan 2013

@taja pozrela som si tajomstvo,mimochodom pred 2 hodinkami som chcela varit nedelny obed,kedze som sa poobede vratila z plavarni,no musim povedat,ze to malo daco do seba, 🙂 🙂 🙂 Pokusim sa si z toho nieco vziat,ja uz sa o mimco pokusam 4 roky a tiez su chvile kedy to vzdavam no nemala by som a uz ani nebudem pochybovat, 😉 ozaj treba verit,ze sa to stane