icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
27. jan 2013

Caute babule, ja mam za sebou extra vycerpavajuci den na svahu v -9 'C takze uz len vana, jeden alchemilkovy cajik a postel 🙂 Velmi som rano z lyzovacky nadsena nebola, ale hovorim si idem kym este mozem, ktovie co bude o tyzden, o mesiac, o rok 🙂 🙂
A co sa tyka mien, tie budem urcite vyberat ja, moj muz mal len jednu podmienku - aby boli slovenske 🙂 kedze kamarati maju mena ako Damian, Kristofer, Leila..... a to my velmi nemusime. Ved na slovensku mame tolko krasnych mien.... Ja kedykolvek premyslam o babatku, automaticky premyslam o dcere, ani mi nidky neprislo, ze by som ja mala mat niekedy syna. Meno mam vybrate uz davno pradavno z mojej najoblubenejsej rozpravky Princezna ze mlejna, bude to Eliška 😵 😵 😵 aj sa nam naramne hodi k priezvisku takze tam uz nie je o com.... a ak by nahodou bol niekedy aj syn tak Šimon 🙂

renata5
27. jan 2013

ja by som chcela mysliet pozitivne ale nedokazem to mam rozhadzany zivot neviem to dat dokopy

taja27
autor
27. jan 2013

@renata5 skus aspon kvoli sebe a ak máš deti...pozri si to videjko pomože ti uvidíš....

taja27
autor
27. jan 2013

no baby neuverite.-)))dnes si idem reku pozret tajomstvo video ako som písala tu pred 4 hodinami....ale priatel pustil romantiku hudbu Michala Davida mame obaja radi....Každý mi Te lásko zavidi....a prišiel ku mne a hovori mi že to som pustil pre Teba lubim ťa veľmi miláčik tak sme sa tuli,pobozkali a po chvili sa ma opýtal:vezmeš si ma? a vytiahol prstienok zásnubný..išli sme na večeru k mojim rodičom a sestre už vydatej má malho 2 roč syna..no a oslavili sme takže dneska skončil teda skor začaal moj prvý snúbenecký den.-))) takže baby niečo natom bude .))a sme s priatelom pardon snúbencom 3 roky..)))
elja-tak si si zalyžovala super to ja neviem .-)) nato som ja ľava na zimne športy xixixi
tak baby držte palce zaj idem na krvv na gynduuu pekný večer)))

elje
27. jan 2013

@taja27 Suppppeeeeer GRATULUJEM 😵 to bolo prekvapko, co? Take zasnuby su najlepsie. Tiez som vyvalovala oci ked to z mojho muza vyliezlo, dodnes si to pamatam. Tak to ti teraz zacnu velmi prijemne starosti s planovanim svadby 🙂
A co ides na gyndu? nejake vysetrenie?

alchemilkazltozelena
28. jan 2013

dobre ranko bambule 🙂 posielam nam vsetkym 🙂 do noveho krasneho a najma plodneho tyzdna! 🙂
nech sa nam dari vo vsetkom 🙂

seraa
28. jan 2013

@taja27
@11miuska11

to s tym domčekom je dobreee hahahah
inak baby uz v starej zidovskej medicine 2200 rokov spat sa pise ze (a je dokazane)
ze pozitivita lieci alebo zhorsuje stav, dnes je to uz aj dokazane , preto sa nemocnice malauju a
zariaduju hlavne pre deti pekne a farebne kvoli dobremu pocitu a ked je dobry pocit tak to pomaha k vsetkemu
tak isto je uz stareee ze mysli pozitivne bude pozitivne
alchemilka, ano ja sa budem riadit ako si pisala max 3 cykly a zevraj od 1 dna cyklu az do ovulky cize tych 12-14 dni
no a daj vediet co stou cinskou medicinou oni tieto bylinky sa vlastne pouzivali na zaciatku vsade . celkovo lieky su z biliniek cize to ma cosi do seba
drzte sa babule a happy day dnes

seraa
28. jan 2013

@taja27

jeeej taja gratulujem !!! vytaj v klube 🙂
no oo hahaha vidis uz cosi pozitivne to prinieslo , hovori sa ze svadba pozehna paru takze drzim palce!!
uz viete datum??

seraa
28. jan 2013

@renata5

ahoj, no my sme tu uz s babami prebrali ze niekedy zivot je tak ako ma byt len nam sa zda rozhadzany a len neskor uvidis ze to tak malo byt
musis sa pozriet s ineho konca na to
nemyslis pozitivne lebo mas rozhadzany zivot ale mas rozhadzany zivot preto treba zacat byt pozitivna aby sa narpavil
uvidis ako to bude fungovat, premoz sa par dni a uvidis !!
drzim palce

stano4000
Odpoveď bola odstránená
seraa
28. jan 2013

@stano4000

az take blbe nie sme , u missed the point ale neva (nepochopil-a si princip)
ten film aj tak len tvrdi staru znamu vec cize my nevsadzame najivne na jeden film ale na uz vedecky dokazane a aj lekarsky potvrdenu vec
kazdy dobre informovany a vystudovany lekar ti to potvrdi 🙂

11miuska11
28. jan 2013

@elje
@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
@renata5

Ahojte kockyyy...v prvom rade gratulujem Tajke !!!!! huraaaa....zasnubenie bol ten najuzasnejsi zazitok v mojom zivote, ani svadba ma az tak nedojala, ako zasnuby. To je taaak krasny pocit, ked ti tvoj muzicek povie, ze chce byt s tebou navzdy 🙂 Hlavne si uz zacni vyberat take volnejsie saty, aby ti brusko netlacili 😀

Sera presne! Aj ja hovorim, ze preco sa vsetci najprv riadia medicinou, ktora tu je ani nie sto rokov a potom, ked nefunguje a pokazia si organizmus, potom skusaju medicinu, ktora FUNGUJE cez 2000 rokov 🙂 Zajtra tam idem, tak nove infosky prinesiem 🙂

Renatka, hlavu hore, tu su zakazane smutne smajliky, tak hura do pozitivneho myslenia a pisania. Aj ked by si sa mala zo zaciatku nutit do toho, skus to 😎 Ty to das!

A pre vsetky tu mam jednu kraaaaasnu fotku. Vcera som to vyrobila a hodila si to na plochu do PC. Kazdu chvilku sa na nu pozeram a vzdy mi vycaruje usmev na tvari, pretoze viem, ze raz taku vytvorim z mojich fotiek 😀 Kraaasny den, ste super a dakujem, ze ste 😎

stano4000
Odpoveď bola odstránená
seraa
28. jan 2013

@stano,

ako pisem tu nejde vobec o tento "produkt"
pozitivita prospieva zdrav stavu , stara znama vec..
a my si tu len robime spolocnost a dobru naladu, nikto tu nie je upaty na film

11miuska11
28. jan 2013

@seraa myslim, ze asi netreba stracat energiu na niekoho, kto sa len snazi pokazit nam naladu 😎 Ja mu/jej drzim palce, aby bol v zivote stastny a nemal potrebu otravovat inych ludi svojimi zvlastnymi nazormi 😀 Takze odteeeeraz, nech si pise, co chce, jednym uchom dnu a druhym za milisekundu hned von 😎

elje
28. jan 2013

Babule dnes nemam cas pisat, ale prajem vam vsetkym este pekny vecer. My ideme snazilkovat 😀 😀 😀

seraa
28. jan 2013

@ elje
tak drzim palce !!
😉

alchemilkazltozelena
28. jan 2013

@11miuska11 dakujeeeem Ti za nadhernu foto 🙂
my sme dnes snazilkovali o stosest, dufam ze sa podarilo, tak cakat do Valentina, ci to vyslo 🙂 juuuuj a samozrejme pozitivne mysliet 🙂 to je zaklad 🙂 tak do snazilkovania baby, krasnu dobru noc prajem 🙂

seraa
28. jan 2013

@ alchemilkazltozelena

tak drzim palce ja tebe aj vsetkym babam ktore snazilkuju dnes 😉 !

jankastubka
28. jan 2013

Ahojte ja som tiez citala knizku tajomstvo, a v mnohom ma usmernila, aj ked aj predtym som nejake veci dodrziavala ani som o tom nevedela. Spravila som si nastenku snov, vypisala som si sek od vesmirnej banky a pomaly sa mi naplnaju tuzby, cakame malu fazulku, v lete sme boli na dovolenke, dari sa nam, podarilo sa mi par veci vyhrat (to sa mi pomaly splaca ten sek), tak sa velmi tesim, ze sa mi vo vsetkom tak dari, ako som si vysnivala. Drzim vam vsetkym palce.

taja27
autor
28. jan 2013

ahojte babeny ja osm konečne doma dnes bolo otrasv práci ....noo veru bolo to romantické pekné...-))
aaa veru ešte nevieme datum bud teraz na jesen v septembri alebo na bud ork koncom aprila.)))uvidime s financiami.)
no baby komu to tu píšete aký stano??kto tu kazi naladu? ja nevidim jeho prispevky.))chvalabou lebo by osm mu inak nadala dákemu trapkovi čo zvyšuje tu sebavedomie !!!!
my sa neriaidme len filmom my sa povzbudzujeme navzajom a normalne sa sem k vám tešim ked pridem z práce.-)))
bola som dnes na krv zobral mi na HP a na štitnu žlazu...o týžden 4 idme na folikulometriu či mi dozrievaju folikuly...juj boojim ale dozrievaju!!!!🙂)))
zaj ideme na spermiogram držte nam palceee..-))) mylsite na mna jaj...na nás teda.)))
akurat som dopila alchemilkový čaj -.)) a rano merala BT xi...pekný večer

taja27
autor
28. jan 2013

baby pripajam moje vysnivane miminko no nie je chutné???cmuuuuk

seraa
28. jan 2013

@taja27
ahoj 🙂
hahaha ano stano toho sme usmernili ... nenechali sme ho kazit naladu..
HT? to ti robil na poziadanie alebo sam od seba? ako to zistuju krvou?
no ja by som to dala na jar, lebo na jesen budes mat ine starosti a to z deckou izbou a tak ;)

seraa
28. jan 2013

@jankastubka

jej no hned ta radi vezmeme medzi nas , baba plna pozitivity to ej co tu chceme mat , ze jo holky...
tak to je super, gratulujem!

taja27
autor
28. jan 2013

@seraa hehehehhe ty si pripadko .))))) no veru s izbou nato som uuuuplneee zabudlaaa -)))))
aha ale ja to picna -stana tu nevidim...
krv mi zobral sám od ebsa lebo mam 40 dnový cyklus na hormonalny profil a na štitnu....a na folikuly mi navrhol sám..no nič vezmem mu flašu .))

taja27
autor
28. jan 2013

no nič baby pojdem aj ja off...sice ešte nemožeme snažilkovat lebo zaj ideme na spermiogram ale potom už na plnooooo .))))))) pekný večer pozitivky moje.)a ozaj baby,foto si nedáte akoja?.))mylsim,že sa dá na mna pozerat celkom .-))))papap

seraa
28. jan 2013

@ taja27

haha no som zvedava co bude, ja vlastne este jeden cyklus s duphastonom a potom ma tiez asi na daco posle
alebo ma lepsie odsleduje
dr mi tak na istotu povedal ze to by malo zabrat .. tak mu verim... 😉
hmm tiez je pozitivny .. ale do klubu ho nevezmeme .... 😝

seraa
28. jan 2013

@taja27

tak drzim place ! nech len same super vysledky!
no jasne ze da 😎

good night

11miuska11
28. jan 2013

@seraa ty si mozes poziadat o HP. Lekar ti podla mna vyhovie. A ked mas nejake vykyvy v druhej polke cyklu, tak duphaston to vyriesi raz dva tri 😉 Ja este tento mesiac skusim bez vsetkeho a snad sa nam tiez podari ( teda az na cajiky a grepovy dzus!! @alchemilkazltozelena - teraz si v stadiu, kedy treba papat ananas. Aj s tym tvrdym stredom !! 🙂
@taja27 ja som toho stana nahlasila a poprosila som slusne admina, aby ho odtialto dal prec, ze nestojime o jeho spolocnost 😉 Uvidis, budes mat vsetko OK. Mne uz raz HP robil a mala som vsetko OK. Ale to bol tusim nejaky 5 DC, vtedy. Teraz si dam zobrat, ked pojdem na (10 DC) folikulometriu, juknut sa, ako nam pekne dozrievaju babatka 😀 Bude vsetko v poriadku, samozrejme 🙂 Jasneee, ze sa da na teba pozerat. Si kocka. 😎
@alchemilkazltozelena to su vzdy tie najkrajsie dni, ked si tak predstavujes, ako v tebe klici fazulka 🙂 juuuj. Ja este stale cakam na MS. Ale idem zajtra na akupunkturu, tak snad mi to pomoze. Minuly mesiac pomohlo 😀 A potom ani nebudem cakat na ovulku, nic. Od prvej moznej chvile tomu mojmu nedam vydychnut 😀 Predrobim si na prvy trimester, pre isotu 😀 A drzim palec, nech to tento raz vyjde 😎
@elje ty si jaka super 🙂 drzime paleeeec 🙂

Krasnu noc, kocky a este krajsi utorok 😀

taja27
autor
29. jan 2013

ahojte babeny....noo super že si ho nahlasila miuska .-)))ja vobec som nečitala od neho nič len pozerám že dákemu pišete heheh trapko jeden!!!
no ja akurat ranajkujem....ideme na ten spermio....a hned aj od dnes snažilkujeme ..))) i ked teraz mam v hlave svadbu že kedy ju urobit a ked budem čakat mael.))) že asi na jesen alebo aj skor heheheh
HP mi robil na 6 den mal mi na 5 ale to bola nedela.....možeš požiadat ale moj je sukromnik a na požiadanie si platim všetko.....ale inak je moj ochotný nemožem povedat nič zle lebo ine na neho pindaju hmm asi som mu sympatická i ked podla sympatiíí by to nemlo byt ...
peknýý utorok