icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

seraa
25. feb 2013

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

baby menim prud energie uz to tu zacina byt negativne, takze baby nova tema:
Na co sa v tehu tesite a na co nie, coho sa bojite ?

seraa
25. feb 2013

ok zacnem sama vidim ze asi vsetky potctivo snazilkujete 😉

no tesim a na ten pocit ze "uf podarilo sa " ale ale babule sa netesim na priznaky, kila,porod, a po porode a
nespanie, kojenie....
joooj baby ved ja sa netesim na nic ☹ len sa bojim 😕 no ale prezili to vsetky zeny tak aj ja a uz je vek na to

11miuska11
25. feb 2013

@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
vzdy, ked som uvazovala o dietati, prve, co mi napadlo, bol, porod. Uff a bolesti a ze budem tucna a budem mat vytahanu .. 😅 Ale teraz, ked sa povie dieta, prve, co mi napadne, ako velmi ho budeme obaja lubit a starat sa o neho a divat sa na to, ako pekne spinka, ako pekne papa a kaká 🙂 tesim sa, ako sa moja maminka rozplace, ked im oznamime, ze cakame babatko a moj ocino nahodi ten jeho krasne dojemny usmev a v jeho ociach budem citat, ze, dcerenka moja, ja som taky stastny, ze ste spolu stastni. Presne, ako ked sme im oznamili, ze sa ideme brat. Presne tak bude moja maminka rumazgat a krivit od dojatia usta tak, ako to len ona vie. A ocinko sa bude na mna pozerat s hrdostou, ako v den, ked sm k nemu dokracala s druzickami a on ma odviedol k oltaru. Tesim sa, aki stastni budu nasi svokrovci a ako sa budu o mna vsetci starat a zaujimat sa, ako sa mam, ci mi chuti papat a ako sa citim, ako buduca mamicka. urobim vsetko pre to, aby malo nase babatko vsetky vitaminy, starostlivost a lasku, co potrebuje uz ked bude v brusku. A budem mu oddanou mamou na cely zivot. Velmi sa tesim na okamih, ked spoznam, aky je to pocit, obetovat aj svoj zivot za stastie a zdravie dietata. Ako sa na mna nas pokladik prvy krat usmeje, ovracia ma po odgrgnuti, ocika ma pri prebalovani, pichne mi tym malym prstekom do oka, ked sa budeme ucit, kde ma maminka očko, ked prvy krat povie mami, oci lubim vas. Proste tesim sa na vsetko, ako budem mojmu dietatu najlepsia kamaratka, butlava vrba, vzor, rameno, na ktorom sa moze kedykolvek vyplakat. Dam mojmu dietatu vsetko, co ho urobi stastnym. Tak na toto sa, kocky moje velmi tesim 🙂

11miuska11
25. feb 2013

@luciana789 ahoj, vitaj medzi nami, mamča 😀 v akom ste stadiu? Kolko sa snazite? Ktory si den cyklu? Sup sup, zasvat nas do svojho zivota trosku 😉

luciana789
26. feb 2013

@11miuska11 Ďakujem 🙂 no snažíme sa ešte len druhý mesiac, ešte len... ale prvé nám vyšlo na druhý krát, takže kiežby to tak bolo aj teraz, som 8 DC, takže pomaly začneme 🙂 ale práve cez ovulku muž asi nebude doma, ako naschvál, tak to musíme nejako poriešiť 🙂

mariankamk
26. feb 2013

@seraa aj ja sa tesim na ten moment, ked zistim, ze som v tom... potom na ultrazvuky a ako budem brusko nosit, v takom 4.-6. mesiaci, vtedy je to este take sikovne a zene to pristane vtdy asi najviac... a ked sa vsetko po porode ukludni a poviem si, tak, uz to mame obaja za sebou a ideme si uzivat tie radosti aj starosti bezneho zivota, no uz v trojici 😵
no a samozrejme, netesim sa na nevolnosti, bolave krize, opuchnute nohy a porod a potom prebdene noci pri umrncanom drobcovi... co je asi taka normalka 😀

alchemilkazltozelena
26. feb 2013

@11miuska11 krasne si to napisala moja, uplne so vsetkym suhlasim len u mna to bude trosku ine, lebo coskoro bude 7 rokov co mi zomrel otec ☹ takze on nic z toho nezazije ☹ ale co uz taky je zivot, az mi slzy vyhrkli ked si o ocovi pisala ☹ no ale kedze sme tu predsa len pozitivne tak ja sa najviac tesim na 2 silne ciarky, ziadnych duchov, ale na take ciarky co aj chudak slepy ich uvidi 😀 no a potom to uz pojde same, kazdy sa bude chciet o mna starat, davat na mna pozor atd atd 😀 ja som zvedavaaaaaa ktora z nas bude prva 😀

a inak pekny snazilkovsky utorok prajem 😀 aaaaaaaaa vonku konecne svieti slnko 😀 😀 😀

11miuska11
26. feb 2013

@luciana789 ja mam to iste 🙂 Dnes som 13DC a muz vo stvrtok odchadza na sluzobku. To je ako na potvoru. Tak posnazilkujeme vo stvrtok rano tesne pred odchodom a budem dufa, ze keby je ovu trebars v piatok, tak tam nejake zubrienky na vajo este pockaju 😀 😀 😀 a v nedelu ani nestihne dvere otvorit, ked sa domov vrati 😀 😀 😀 😀

11miuska11
26. feb 2013

@alchemilkazltozelena som sa dnes bola poprechadzat so psami. Uplna balada na dusu, to slniecko 🙂 hmmmm
@seraa
@taja27
@elje
Inak, kocky, bola som dnes u tej liecitelky zase a pytala som sa jej, co hovori na ovulku. Ze ci bude tento cyklus a tak. Tak sa mi zamerala na vajecniky, a povedala, ze ten lavy "odpoveda", tzn. ze javi cinnost a ze tak do 3 dni by mala prist ovulka 😅 tak som zvedava, vo stvrtok idem na tu folikulometriu, tak snad mi to potvrdi 😀 😀 Inak, vcera som jednej kocke pisala, co mame na rovnako cyklus, ze som citila lavu stranu, vajecnik. Nie bolest a ani pichanie, tale taky tlak, ako keby sa ma to zvnutra dotykalo, ze hallooo, ja som tu 😀 tak snad vajecnik pekne pracuje tak, ako ma. Kazdy den sa mu prihovaram 🙂 ziadne stresy, relax a cez vikend idem na meditaaaaciu a harmonizaciu cakier 🙂 heh. Krasny utorok zelam, babulky 🙂

taja27
autor
26. feb 2013

@elje
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa
ahojte tak ja som tu až teraz bola som vpráci po PN hehhe...nooo načo sa tešim?? hmmja sa tešim nato ako objavim 2 čiarky na teste,ako budem mimo,potom ako to oznamim snubenkovi, a až potom neskor ked budem apson v 3 mes našim.))sestre,malemu synovcovi ako mu poviem-má 2 roky ale je staršne rozumný že bude mat sesternicu alebo bratranca.... ako mi bude gratulovat gynekolog .-)a všetci v práci.-)ako sa budu čudovat u nas vmeste....tešim sa ako budem kupovat a vybert krásny kočik ktorý mam vysnivaný,vecičky,postielku ktoru mam po malom sestrinom je chutná i ked stara ale sestra je zázračný typ a dokaže vykuzlit zo sttarých veci nové,krajšie,originalne.-)))
nato kao uvidim svoje dietatko na sone ako sa narodi ako budem plakat od šťastia a moj priatel bude pri porode-ak neodpadne.-))))
načo sa netešim? na možne nevolnosti, a iné nejdem menovat ani mylsiet lebo vesmir si to zapamätá.-)) a na kilá? hmm nikdy som nebola štihla som plnoštihla alebo štihlejšia baculka🙂)))))))) a väčšinou čo viem tie priberu menej ako chudé či štihle ale to je jedno ved to pri babatku vybehám....takže tak moje a dnes mam 5 DC a konči mi MS a pojdeme neto aj dnes heheheh

elje
26. feb 2013

@11miuska11 Tak kraaaaaaaaaasne si to napisala 😉 Ja to s otcom takisto ako @alchemilkazltozelena nepoznam, o to sa mi to krajsie cita. No a na co sa tesim ja? Na babatko 😵 😵 😵 na to, ze budeme ozajstna rodina, nieco nove vznikne z nas dvoch..... a takisto ako svokrovcom oznamime, ze budu konecne babka s dedkom, lebo oni cakaju asi najviac. Ja sa dokonca tesim aj na tie nevolnosti, lebo to bude znak, ze uz som naozaj v tom, a tesim sa aj na neprespate noci, ved budem cele dni doma takze mi bude asi jedno ze v noci sa spi a cez den bdie, bude mi jedno ze to bude prve mesiace rozhodene cele naruby 🙂 Tesim sa, ze po 10 rokoch v praci budem konecne doma...Tesim sa aj na ten chaos u nas doma a na to, ze mne ako vecnej puntickarke to bude potom srdecne jedno. Tesim sa na kruhy pod ocami aj na mastne vlasy 😀 tesim sa na vsetko, lebo dolezite bude len jedno, ze budem MAMA 😵

Netesim sa len na jednu jedinu vec - porod. Lebo z toho mam panicky strach uz od strednej skoly, vlastne odvtedy ako som mala nieco s niekym prvykrat...

elje
26. feb 2013

@taja27
@seraa
Caute baby, vy dve tusim beriete tiez duphaston. Potrebujem poradit - zajtra mam 11dc takze by som ho mala znovu zacat brat, ale ovulka este nikde. Mam este tento mesiac pocuvat Dr a nasadit ho uz na 11dc (zajtra) alebo az po ovu ? Co by ste robili. Dr tvrdi, ze prve 3 mesiace nech ho beriem tak ako mi povedal - ze ide hlavne o upravu cyklu.

Prikladam graf - 7dc som merala o hodinu neskor, takze ta teplota by bola cca na rovnakej urovni ako obvykle. Dnes mi zacala teplota stupat, uvidim ako budem pokracovat zajtra rano. Aj ja uz chcem na svojom graf vidiet ovulku 😅

taja27
autor
26. feb 2013

@elje od 11 dna? hm j aberem an 15 den....a ako maš dlhy cyklus? ja som mala 40-4 dni teraz mam 30 dni

elje
26. feb 2013

@taja27 Ja mam s duphastonom len 27 dnovy cyklus co je super, neviem ci za to moze to skore nasadenie. Neviem ci ten Dr nechape, ze mne nejde o ukazkovy cyklus, ale o ovu 😠
V pribalovom letaku duphastonu citam:

- 28 dnovy menstruacny cyklus sa dosiahne podavanim 1 tablety duphastonu 2krat denne od 11. do 25. dna menstruacneho cyklu
- neplodnost sposobena zlyhanim cinnosti zleteho telieska sa lieci podanim 1 tablety denne od 14. do 25. dna cyklu po dobu najmenej 6 neprerusenych cyklov

??? som z toho somar

taja27
autor
26. feb 2013

@elje tak nechápem načo ho bereš ked amš odbrý cyklus??on sa bere ako...na yvtselku maternice aby narastala a podporuje tehotenstvo....ja som sa včera pýtala sestričky-už 2 krátako blbec- že či nezabrani ovu ked si ju dám na 15 den tak len prekrutila očami a že nie nie nemám sa bát takže tak ....

elje
26. feb 2013

@taja27 faaaaakt? tak to je fajn potom, lebo ja som myslela, ze za to ze som nemala ovu mohol prave Duphaston. Ja mu dam este sancu jeden mesiac a budem ho brat podla Dr. od 11-25 dna a uvidi sa.... posledna sanca 🙂
No ja ho beriem preto, lebo bez neho by som taky cyklus nemala, to len vdaka nemu mam ten 27-dnovy, takze v tomto pomohol 😉

taja27
autor
26. feb 2013

@elje no tak mi bolo povedanééé tak už neviem važne lebo tu ženy píšu že zabranuje že može aj nemusi zabranit.....no neviem važne...aha mala by si dlhý potom? no ja neviem dokedy budem brat

elje
26. feb 2013

@taja27 hej mala by som hrozne dlhy, no ja doberiem este tento cyklus a potom uz aj tak nebudem mat dalsie balenie, takze sa niekedy v polovici marca objednam zase ku nemu a popytam sa, ze co teda so mnou dalej 😅 Niekde som citala, ze si treba postupne stanovovat mensie ciele, aby sme sa dostali k tomu vytuzenemu...... tak mozno pre mna tym dalsim cielom by mala byt ovulka 🙂 🙂 a potom mozem nieco riesit.

taja27
autor
26. feb 2013

@elje neboj sa hlavne si hovor že si zdravaatd...baby mali by ste si prečitať knihu MILUJ SVOJ ZIVOT práve ju čitam je usper...mam ju v PC stiahnutuuu.....opýtaj sa ho čo akoči to musiš brat lebo ani ja to velmi nechem brat ale tiež som mala dlhýýý cyklus...42 dnový skoro no

elje
26. feb 2013

@taja27 Dakujem, uz mam zase take vselijake myslienky, ale to prejde 😉 Jasne, ze to vsetko bude v poriadku s nami, lebo jednoducho musi 😀 Idem sa vrhnut na dnesny pridel alchemilky a sup do postele zregenerovat. Pekny vecer!

taja27
autor
26. feb 2013

@elje určite si v poriadku a máš ovuláciu!hlavne tomu ver dobre? tvoj život je v poriadku neboj hlavne pozitivne

taja27
autor
26. feb 2013

@elje
@serra
@
@11miuska11
aj alechemikla...POVINNNE STIAHNUT A PRECIIIITAT AJ JA ROBIIIM TAK JE SUPER
http://freecache12-free.uloz.to/Ps;Hs;fid=38905...

11miuska11
26. feb 2013

@taja27 mam tu knizku doma, je super. Asi pred mesiacom som ju kamoske pozicala 🙂 tiez vrelo odporuuuucam 😉
@elje ja som citala, ze duphaston aj podporuje prasknutie folikulu, ked sa poda kratko pred ovulkou. Takze o to zastaveni ovulky su to asi len famy, ja neviem. Ale je pravda, ze aj ja som o tom pocula. mozno by to zastavilo ovulku, keby to beries uplne inak, ako je v letaku, alebo co. Drzim palec!!!!
@alchemilkazltozelena
@seraa
Kockyyy, viete co ja dnes? Okrem plodneho hlienu na mna idu horucavy ( ale nie chorobna teplota), proste mi je nejak teplo od vecera. A!!! Nasla som si v plodnom hlieniku vlakienka krvi, co vraj moze znamenat prasknutie folikulu, vraj moze vzniknut ranka a z toho trolilinku krvi. Ale nie je to spinenie, len proste vlakienka asi 3 tensie ako nitky v hlieniku. No ja neviem, ale celkom sa mi to pozdava. Verim, ze to je ovu priznak a dneska poistujeme 😎 😎 😎 😎 😎

seraa
26. feb 2013

@elje

ahoj, no ja len poviem co mi doktor povedal, tento hornom mi dal na podporu zlteho telieska , ktore sluzi na dobre uhnezdovanie a udrzanie vajicka cize az po ovulke , ja ho mam, len klesa zavcasu preto berem duphaston od 20 do 27
ale pocula som ze by sa mal brat az po ovulke
ale zase vidim tu baby co im ho dal uz aj pred len ako vravis na upravu cyklu na otehotnenie je asi lepsi az po.
asi ho posluchni lebo upraveny cyklus je zaklad a potom ho ber az po

@11miuska11
tak do toho !!! drzime palce !!!!

@taja27
tajka uz si ok ,zdrava??

baby ja som dnes 8 dc ale eeste mam cas lebo ovulku som minule mala az 16-17, ten duphik mi vsetko narusil,
vcera som mala este uplne malicke spineni a mam trosku svrbenie ... co to zase je .. ach joj
odkedy sa sledujem a snazim vsetko ine sa na mna lepi co sa na mna nenalepilo za 8 rokov
vo stvrtok idem ku gynekol. tka som zvedava co povie a coo chce robit dalej so mnou :(
bojim bojim

11miuska11
26. feb 2013

nedalo mi, kocky..toto video musite vidiet :

https://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ
taja27
autor
27. feb 2013

@11miuska11
@seraa
ahojte baby.... ja som dnes v práci zase bola keby viem vy...m sa!!!! abudem doma lebo to zneuživa niekto....
no ja mam dnes 6 DCalebo 7 lebo som začala fabrit v piaok už tak neveim od kedy to rátať....
pijem alchemilku hehe... dnes som si merala rano TT a mala som 36,2 c nie je to málo??? hm neviem no inak pohode nemylsim na otehotnenie každu minutu či hodinu čo som aj rada lebo už to nebolo dobreee myslet nato každu sekundu mi prepinalo....pekný večer

seraa
27. feb 2013

@taja27

ahojky,
joooj no ved to....
ja som 9dc , hahaha sme na rovnako skoro, budeme tento mesiac spolu testovat a tesit sa 😉
hej je to asi malo na ovulku, to je este ale 7 den zavcasu, inak teplota je ok
mne ddnes dosli testy ovulacne ale zacinam testovat az od 12,13 dna
zajtra k lekarov uvidime co mi povie, som zvedava 😕

taja27
autor
27. feb 2013

@seraa no ozaj sme skoro na rovnako xixixi srandaa-)))) no viem že je to malo ale reku či to može byt....som zvedava potom ako mi klesne pred ovu a po ovu by sa mala zyvšit že???hehe budeme emrať .) a hlavne skušať a snažilkovaaattt
ideš na folikulometriu alebo ?daj potom vediet

11miuska11
27. feb 2013

@taja27 to je OK teplota pred ovulkou, neboj sa 🙂 Ja som mala minimalne 36,3 ale to ma kazda zena inak, ja mam v priemere pred ovulkou 36,4 a po ovulke 36,7 -36,8 , cize tie teploty mozu a nemusia byt radikalne ine 🙂 aj si to niekde znacis? do nejakeho grafu? Ono ti to lepsie ukaze, ked to budes vidiet v grafe 🙂 drzim palec 🙂 meraj si pravidelne 🙂 Mne dnes trosku stupla teplota, juchuuu a vyzera to nadejne 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...

11miuska11
27. feb 2013

@seraa a ty si nemerias BT? Uz stracam prehlad, kto ano a kto nie 😀 myslela som, ze ty ano 🙂 ovulacne testy som este neskusala, drzim palec,, nech to pekne ukaze 🙂 ja idem zajtra na folikulometriu, tak mi drzte palce, kocky 🙂
@taja27