icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
1. mar 2013

@taja27 si zlaticko,tajus,dakujem 🙂 🙂 :- ) 🙂 a ty ako pokracujes? 🙂 mas stafetu teraz aj s alchemilkou,tak sa na vas spoliehame aj so serou 😉

alchemilkazltozelena
2. mar 2013

@11miuska11 na tu staeftu by som sa nespoliehala, nakolko my vies aky mame problem, co som ti vtedy pisala ☹ takze myslim ze zas nic... a ani alchemylku uz nepjem, nic ani neberiem... myslim ze ani ovu som nemala... najradsej by som sa opila, ako za starych dobrych vysokoskolskych casov, to bol zivot!!! 😀

taja27
autor
2. mar 2013

@11miuska11 no ja mylsim pozitivne tento týžden fakt a ked pride negativna myšlienka tak jej poviem :PREC Z MOJEJ CESTY A HLAVY!! a ozaj to funguje.)))skuste to....teraz som doriadila uuf a varim obedik lenzapek.cestoviny na slano .-)) a včera sme skusili no...takže tak.)) nebojte baby všetko bude a ked nie teraz bude možno to tak má byt baby..všetko zlé je na niečo dobréé a inak baby skoro som zabudla....včera som písala s dlašou kamoškou už má ročne a 6 roč deti a pýtams a jej ako otehotnela kolko sa snažili a ona že na 1 šup a ja hm počas ovulacie si si to rátala...a ona SER NA OVULACIU .-)))) otehotnela s jedným 4 dni pred menzesom a s 2 babom týžden pred menzesom!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

elje
2. mar 2013

Caute dievcata, tak my sme nakoniec vcera skusali 😵 A skoro presne na minutu podla toho Jonasoveho vypoctu co tu hodila @alchemilkazltozelena 😀 Vypocet bol na 19:54 a my nez sme sa dostali co k comu tak bolo mozno 20:10 tak uvidime. Teplota ide pekne hore, co duuuuuuuuuufam, ze znamena ze ovu uz prebehla. Modlim sa aby aj zajtra stupla aspon na 36.8. 😵

Baby ake krasne pocasko mame, hned sa na vsetko pozera krajsie a aj mysel je optimistickejsia, takze JASNE, ZE VSETKY OTEHOTNIEME a basta 😉 Manzel ma o nejake 3 mesiace 30-tku takze este stale mame cas pripravit mu ten najkrajsi darcek na svete 😵 😵 😵

Peknu sobotu vsetkym
@taja27
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@seraa

taja27
autor
2. mar 2013

@elje dakujeme aj tebe peknu sobotu veru vonku je kráásne.-))
daj prosim ta ten link kde si to rátala lebo ja jednu mam no nesedi mi to vobec s ovu hehe ale to nevadi ako sompísala kamoška otehotnela 4 dni pred MS heheh takže nechápem.... a my tu rátame BT a somariny a ako povedala mam sa nato vysr.ť .-))))
no a dnes som si dala grep ráno odštavený hehe a fakt mam ten hlien lepši zaujimavéééé
tak ešte raz peknu sobotku babeny.))
@taja27
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@seraa
@elje

taja27
autor
2. mar 2013

@taja27 už to mam našla osm to.... hehhe no nesedi mi to ale nevadi skusime...len tie časy su na h...o .-)) o polnoci potom o 12 30 ked je v práci atd....

taja27
autor
2. mar 2013

@elje už to mam našla osm to.... hehhe no nesedi mi to ale nevadi skusime...len tie časy su na h...o .-)) o polnoci potom o 12 30 ked je v práci atd..

elje
2. mar 2013

@taja27 Tiez som uz pocula take, ze znama otehotnela dokonca v posledny den MS..... 😒 Clovek potom nevie comu verit.

Inak co sa tyka toho hlienu - ja som na sebe este nikdy v zivote nespozorovala taky ako vsetky pisu (ze ako vajecny bielok), hlien mavam len velmi malinko, a je taky biely (ako uvareny bielok) 😀 takze tymto sa ja riadit absolutne nemozem....

Proste asi skusat, skusat, skusat.......niekedy to vyjst musi.

11miuska11
2. mar 2013

@elje normalne po tom clanku uvazujem nad tym,ze by som tomu pravemu napisala a aj mu povedala o probleme,aky man a mozno aj mne da nejaky termin :-/ kocky,krasny vikend vam zelam . A asi sa na cely clostyl vykaslen a pockam este ☹
@taja27 neboj,hlavne,ze ty si ok. Oockate si na vysleeok spmg a bude fajn,uvidis 🙂 drzim palec !!
@alchemilkazltozelena

taja27
autor
2. mar 2013

@elje ano a mnoho žien aj počas MS otehotneli fakt ako sila a my si tu meriame BT že a neviem čo hm.....je to inak velmi zvlaštne....
@11miuska11 no ved uvidime čo bude ja verim že len dobre.-)) a takisto aj ty musi verit že všetko bude a doktori nie vždy maju pravdu!!!

taja27
autor
2. mar 2013

babeny ale Jonáš je len pre zdravé ženy a chlapov..to je asi zbytočne pisat ak nie sme v poriadku a neviete aký ma chlap spg....inak sorry ale čudujem sa vám že hladate a obvinujete SEBA!!!!! AK VAS CHLAP NEBOL NA SPG nepride vám to trošku hlupe? a sebecké od chlapov že nejdu na 1 vyšetrenie ??,porozmyšlajte nad tým a nelutujte tých svojich chlapov...ale seba polutujte ....ak vas lubia tak pojdu....

elje
2. mar 2013

@taja27 Urcite by som manzela na spg poslala ak by som ja ovulovala. Pokial u mna neprebehne aspon jedna ocividna ovulka tak ho tam posielat nebudem 😉 okrem toho, velmi by som sa tomu cudovala keby bolo nieco v neporiadku s nim, nikdy nemal ani len chripku co si pamatam, a ma zdravsiu zivotospravu ako ja 😅 U nas je chyba vo mne a mojej ovu, ale to sa coskoro napravi a na tieto diskusie budem uz len s usmevom spominat 😵

seraa
2. mar 2013

@elje
jooj a co sa stalo ze si skoncila na pohotovosti, uz si ok? drzim palce nech je vsetko ok !
no to bol teda blby tyzden to hej a vsetky takto naraz
@taja27
tajka ma spravdu !! musime pokracovat v pozitivite!
@11miuska11
@alchemilkazltozelena

baby pred vychodom je najvacsia tma !!
ked si zoberete graf nejakej spolocnosti na burze tak vzdy sa vidi ze predtym ako boli uplne navrchole(uspech,zarobok)
boli dole nie na strede ze ok neutral ale klesli dole uplne dole
takto funguje aj svet aj ekonomia aj zdravie !
po pade je velky vzostup, cize tento meisac maax na jar sme vsetke v tom !!!
drzim palce !
a nezufat!
peky weekend!

seraa
2. mar 2013

@taja27

aky zazitok si mala ? co sa stalo? ☹

11miuska11
2. mar 2013

@taja27 tajus,ked nemam ok cyklus a neovulujem,je jasne,ze budem hladat chybu v sebe,ked sa mi aj potvrdila a nebudem zbytocne muza posielat na spmg,ktory ma zivotospravu jak lusk,sportuje 3x do tyzdn a v zime ma maxinelne jednu nadchu a inak je uplne zdravy a nema ziadne problemy. Keby som ja v poriadku a ovulujem,urcite na ten spmg pojde. Ale bohuzial,problem je ocividne vo mne. Dufam ale,ze sa mi to coskoro upravi a nam sa to podari prirodzene. Hmmm @seraa a ja sme obe nasimi muzmi milovane,ale ked nam lekar povedal,ze je problem v nas,je zbytocne trapit chlapa vysetreniami :-/

seraa
2. mar 2013

@11miuska11

ale nemozes mat ovulku neskor, ked mas dlhy cyklus?

11miuska11
2. mar 2013

@seraa mozno aj hej. Naposledy som mala podla grafu ovulku 45 DC. A cyklus 60 dnovy. Tak neviem. Od pondelka meriam zase BT a mozno pride ovulka neskor. Neprestavam dufat 🙂 i ked vcera som mala ine mysliebky 🙂 ty mas aky cyklus?

seraa
2. mar 2013

@11miuska11

no tak vidis, miuska ved ovluka este moze prist !!! meraj si teplotu a ked bude zvysena poisti to testom!
uvidiz ze bude , drzim palce

11miuska11
2. mar 2013

@seraa no ved hej. len ten moj lekar ma strasne demotivoval. Ako keby som uz vobec nemala bez liekov sancu ☹ to ma trosku mrzi, ze aj tie moje grafy akokeby ani nebral do uvahy. preto som bola uplne zufala vo stvrtok a povedala, ze nebudem uz nic merat a tak. ale budem, lebo co ak to este naozaj pride v ten 45 den napriklad; hmm.no uvidim. som zvedava, ako to cele vlastne dopadne so mnou a s nami vsetkymi, co sme tu. Verim, ze tajus s alchemilkou to zacnu a my budeme pokracovat 🙂

seraa
2. mar 2013

@
@
@
@@@@@@@@ babule nie som spokojna s mojou gynekologickou, mozem ist na vysetrenie k inej bez toho aby som za odhlasovala?
napriklad ku sukromnej a zaplatim si? ale nemusim podpisovat zmluvu.. da sa?

taja27
autor
3. mar 2013

@11miuska11 vidíš obvinuješ seba...aj moj chlap športuje má životospravu super!!!! chodi po horách lebo je lesnik,robi vonku okolo domu atd a aký ho ma???kamoška ma fraja vojaka a ma uplneee zlý aj morfologiu vobec to nei je o tom!!! viem že ho lubiš ale prečo hádžeš vinu na seba preboha????nebud taka uzkoprsá na muža....

taja27
autor
3. mar 2013

@seraa ahoj no u nas horelo jeden klient sa podpalil chcel spachat samovraždu asi tak preto zlý zažitok na pohotovost som nakoniec nešla lebo záchranka mi merala okysličenie v tele a bola osm ok....
no neviem či možeš ist ale asi ano on si potom vypýta kartu si mylsim....
mna do dens ráno pichalo v lavom vaječniku a to mám 10 dc nevie či sa nebliži ovu .-)))) pre istotu sme skusili )))
baby presne tak hlavu hore a pozitivne myslenie....
len mi je luto baby že mnohe z vas obvinujete a hladate vinu v sebe a podstupujete mnoho vyšeteni čož chlap ma len jedno jeidné vyšetrenie....

taja27
autor
3. mar 2013

@11miuska11 aký si mala dlhý cyklus?? hm ono k ho máš velmi dlhý može byt anovulačný ale to neznamená že ho budeš mat stale len to treba sledovat a nedávajte na doktorov tolko nemaju pravud kolkým nedávali šancu a otehotneli ani nevedeli ako!!!

11miuska11
3. mar 2013

@seraa ano, da sa to, mozes ist k sukromnej, ale je to velmi drahe!!! Ja som bola na konzultacii, nic mi nevysetrovala, len info o tom, ze mozno by som k nej chodila a za 10 min zobrala 10 eur 😒 zakladna starostlivost v tehu nejakych 700 eur. A tak. Ale jednorazovo, iba skonzultovat stav podla mna nebude take drahe 🙂 Zavolaj a popytaj sa, ale fakt sa to da aj bez odhlasenia. A preco s nou nie si spokojna?

11miuska11
3. mar 2013

@taja27 naposledy som mala 60 DC a ovulka podla BT bola 45 DC. Tak vyskusam este pockat a merat a uvidime. My mame totiz ten problem, ze sme este nikdy nemali sex pocas ovulky 😀 😀 😀 hehehe Pocuj. ty uz prestan s tym tvojim muzom, ze ma zly spmg!!!! On ho ma dobry, len mu to tie ATB zblbli. Neblaaazni prosim ta 😅 uvidis, zdravy bude ako repa po vycisteni sa z ATB 🙂 Ano, mas pravdu, aj lekari sa mozu mylit. rozhodla som sa, ze tie lieky brat nebudem a dam nasmu babatku sancu, aby bolo pocate prirodzene 🙂 uzijeme si dovolenku v juni, prekusnem moju alergiu v septembri a keby sa dovtedy nepodarilo, zacnem brat v oktobri ten clostyl a hotovo. Urcite sa nevzdam hned bez boja. Verim mojmu telu, ze zacne ovulovat, proste to dokaze a hotovo 🙂
@sera a tebe silno drzim palec, nech sa vam to s tym clostylom podari na prvu supu!!!

taja27
autor
3. mar 2013

@11miuska11 ale ved ja verim tomu že ho má ok .-))) lebo on nebýva chorý teraz len bol čo sme spolu za 3 roky nebol ale hovorim o tvojom aby tiež pekne išiel že hladaš chybu v sebe!!! a možno zbytočne chápeš?
ved my sme dnes poistili 2 krat už heheh....no ja neviem či mi nejde ovulka lebo ma sem tam pichne v podbrušku aj dnes rano ma pichalo aj cez den a to mám 10DC!!!! hm

seraa
3. mar 2013

@11miuska11
hej nie nie nehotenstvo to je drahe ja uz aj tak mam akoze sukromnu ale stale statnu
ale neviem nie som pokojna moc, ziadna komunikacia, ked nieco poviem tak ze "hm"" aleb "moze byt" alebo teda akoze nehc to encham na nich a pritim nemam 20 niektore veci trosku o svojom tele viem...
no ja chcem len mikrobiologicky odber ze ci to je naozaj mykoza alebo ina bakteria su dve podobne a len mikroskopom sa da zisit a ona ani sa ma nespytala ci svrbi ci co a dala mi tabletky, protestovala som ze mne tabletky nezabereju ze chcem tu na prehltnutie jendorazovu, a ona ze toto zabere a citam na forume ze nezabralo vela babam sa to vratilo
takze aj ked 50 eu je mi jedno len chcem mat istotu a predtym nez pojdem zase tam k mojej nech viem ze som zdrava
ale tam su neprijemne, aj muz povedal ze sak chod k svojej a povedz jej ale nechcem lebo od sestricky az k nim su neprijemne .. no chapes????
asi ked skonci rok zmenim ale zase je tam docent co ma sleduje kvoli tehu a ten je ok
no 50 ci 70 eu kvoli pokoju mi stoji za to

@taja27
moj pojde ak vsetko bude ok, zatial bol moj hormon probelm a teraz mi odsleduje ovulku s tabletkou ak vsetko bude ok poslem muza na spg, teraz je to zatial zbytocne prvej chcem vyriesit mna a mat pokoj
ale veirm ze to zu nebudeme potrebovat
😉

hlasim baby ze dost bolo vysetreni a tak teraz nech tam Ten hore dopraje !!! ako ma byt !
uz sme si to odchodili, potrapili sa, teraz je cas na radost !!

11miuska11
3. mar 2013

@taja27 my sme sa do ovulky netrafili este ani jeden krat od septembra 😎 A mozno tie tvoje priznaky uz su nabeh na ovulku. Drzim palec 🙂

11miuska11
3. mar 2013

@seraa hmm...tak to mas komplikovane. Ale jasne, chod pre svoj pokoj inej na to vysetrenie, urcite sa to da. Drzim palec! A ty mas s akym hormonom problem? Ja som si doteraz myslela, ze mi moj lekar HP robil, lebo mi aj v septembri hovoril, ze vsetko mam v poriadku a v norme a teraz, ked som chcela vediet, ake mam vysledky, tak mi povedal, ze ziadny HP mi este nerobil!!! To co uz je? Normalne ma oklamal vtedy ☹