icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
3. mar 2013

@11miuska11
@seraa
no ja neviem či sme sa trafili či nie hehe dnes som si merala BT nooa ten teplomer dako zblbol ukazal mi že LO... akože nizka TT hahaha tak ani neviem aku som mala BT....potom mi ukazal že 32.2 čo je somarina.-))))) to byosm bola už tuhaaaa hehhe....
ja neviem či nemam ovu či som nemala teraz neviem ozaj...
posala osm vam inak srdiečka už asi mesiac dozadu xixi inak neviem ako a skade sa beru tiež mi ich poslalai ale neveim ako sa ziskavajuuu

seraa
3. mar 2013

@taja27

dakujem za srdiecko !! ja neviem ako sa to robi??? idem to studovat 🙂
poisti to testom na ovu mne to vyhcadzalo super

@11miuska11

no mne povedal ze ovulka bola, ze celkom vsetko ok ze aj ten hromon "zlte teliesko" mam len klesa zavcasu
a dal duphaston na 3 cykl a bol prekvapeny ze nic tak ze ovulka sice je ale moze byt sllaba ze teraz jej dopomozeme a bude sledovat tak
to akoze raz tak povedal a raz tak?, mozno ti robil iny obraz nie ten podrobny co mu treba teraz,vies,,
no ale toto
ved to vravim baby treba si vsetko pytat a hadat ☹

taja27
autor
3. mar 2013

@seraa nie je začo..neviem ani ja odkial sa beru asipošle neikto heheh....no presne aj ja sa musim pýtať ako blbááá ..ale podla mna by mi povedal keby mam niečo zle a možno...aby ma nestresoval nepovie...lebo aj sestra k nemu chodila a bola ok chvalila si ho.....podla mna mi dal len na upravu dufik.....nevadi ja si už predstavujem ako mi vynde pozitivny test ....heheh je to super pocit skuste si to.-)))
asi ideme do cukrarne hehe

11miuska11
3. mar 2013

@taja27
@seraa
dakujem za srdiecko 🙂 Mne sa tiez minule jedno objavilo a hned som ho aj supla jednej z vas, ale netusim uz teraz ktorej 😀 a kde si najdem to srdiecko? Lebo tiez sa v tom moc nevyznam 😠

seraa
3. mar 2013

@taja27

jasne ze by povedal keby bolo daoc zle, ked nehovori neni
ja som skor myslela ze ked cosi chces treba to pytat samch to nenapadne 😠
jeej do cukrarne tak dobru chut prajemn mnam mnam
ja varim sosovicovu polievku ale som zisitila teda uz neskro ze nema bobkovy list ani ocot tak bude divna 😖

elje
3. mar 2013

@alchemilkazltozelena Mala som nehodu, nastastie len taku mensiu takze som v domacej liecbe 😉

Babule ani to tu velmi nechcem pisat (aby som to nezakrikla) ale vypada to tak, ze som sa konecne dockala mojej prvej ovulacie 😵 😵 😵 Mala byt na 12 dc, dnes som 15 dc a teplota sa zatial drzi pekne hore tak dufam ze tam este par dni vydrzi......... juuuuuuuj pre mna by to bolo take male vitazstvo tak mi prosim vsetky posielajte pozitivnu energiu 😉

Btw - citala som, ze teplota sa po ovulke musi udrzat hore aspon 4 dni a v druhom clanku zase, ze az do prichodu MS, neviete ako to je? 😅

taja27
autor
3. mar 2013

@elje jeeej super gratulujem držžim palčeky aj ja mam dnes 10 DC no tak ma popicháva v lavom vaječniku že až ale nie stale rano a v cukrarni a koláčik bol fajny-murin som si dala heheh davno som ho nemala ...posielam pozitivnu energy .-)))) a veru neviem ako to je ja som čitala že do MS by sa mala držať...neviem ozaj ja som si merala dnes a mala som že 32.2 hahahah ale to preto že som ho pod vodou umyavala studenou no nevadiiiii odmeriam zajtra.....
aku si mala nehodu??? dofrasa čo je to my požiar ty nehoda dalšia ine jaaaj
@seraa heheh my sme teda moj varil kapustnicu dobráá je mnam xixix....
pekny zvyšok večera a zajtra kráásny usmiaty dnik baby budem tu až večer robim zase 12tky ...lebo min týžd som robila 8 smičky...paaaaaa kiss

seraa
3. mar 2013

@taja27

dakujem, aj tebe pekny zvysok vecera 🙂

@elje
no ja som pocula ze pred ms uz ma klesat a ak nebude a az do ms sa bude drzat hore si v tehu
cize asi ta prva verzia ze niekolko dni sa dzri hore a potom ak nic klesa
ale nie som odbornik, len som pocula
drzim palce !!!!!

seraa
4. mar 2013

@pozitivky

kde ste?? vsetkym pekny den aj slniecko mame , 😎 to nam pomoze na psych, budeme happy a
ked budeme happy zadari sa vsetko!

11miuska11
4. mar 2013

@elje az do prichodu MS sa musi drzat hore. den pred MS klesne a ked si tehu, tak neklesne 3 tyzdne 😀 Moj z minuleho mesiaca http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... Posli aj ty svoj, nech mi mrkneme 🙂 a tohto mesacny 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... zatial teplota hore, ale lekar na sone 15 DC povedal, ze ovu nie je. Lenze vraj to este ani nemuselo byt vidiet v takom stadiu. Hmm..tak som zvedava 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@taja27 tajus, umy si teplomer vecer pred spanim a rano, ked ti zazvoni budik, hned si meraj bez toho, aby si vstala z postele. Inak to nema zmysel a mas nepresne vysledky 😉 aby si sa zbytocne nevylakala, keby ti tie teploty nesedia 😀

11miuska11
4. mar 2013

@seraa ja som dnes taka vytesena, ako keby som zeliezko nasla 😎 😎 😎 😎 uz som si dala dnes prvy sacok toho inofolicu. Tak uvidim, ze co sa stane 🙂 ak toto, co som mala nebola aovulka, tak sa spolieham na tu, co ma prist 45 DC a mozno vdaka inofolicu pride skor 😝 drz paleeeec 😀 ty kedy cakas MS? Respektive, necakas? 😅

alchemilkazltozelena
4. mar 2013

ahojte baby 🙂 my sme vcera snazilkovali tak uvidim ci ms 14. marca dorazi, nemusela by...

inaaaaak ja som tu najlmladsia? 😀 vo stvrtok budem mat 26, ale neviem aky smajl mam dat, ci sa tesit ci plakat lebo uz stara krava som veru 😒

11miuska11
4. mar 2013

@alchemilkazltozelena co si pipi? ., ze stara. haha. Ja mam 27 🙂 Tak vsetko najlepsie k narodkam, predbezne 😀 😀 😀 a drzim palec, nech su dve ciarocky na teste 🙂 🙂 🙂

taja27
autor
4. mar 2013

@11miuska11 ale ved ja si ho umývam a nevstavam vobec z postele.-))ňvšetko robim ako mám ....
noo
@seraa heheh dakujeme aj tebe pekný i ked už večer.-)))) ja osm bola v práci a tam veru nemam net sila že??,hlavne že klienti maju ach jaj....
my sme včera 2 krat positli lebo sa mi zdá že bud som mala ovu alebo idem mat hehe uvidim podla TT....
a vy ako baby?ako ste sa mali??

elje
4. mar 2013

@11miuska11 takze zatial tento cyklus takto. Aj ked sme sa snazili uz po ovulke, vobec nevadi, ja som prestastna ze som ju konecne mala 😵 😵 😵

11miuska11
4. mar 2013

@taja27 tak potom nerozumiem tej studenej vode 😀 ci ty mas ortutovy a preto ti to zle odmeralo? Inak, ten radikalny pokles teploty moze byt aj ovu 🙂 keby to teraz islo pekne hore. Ja som mala celkom ok den, navarila som, cistila akvarko KONECNE po sto rokoch asi 😒 a ideme ho prestahovat zajtra na ine miesto, lebo tam nam svieti slnko nan momentalne 😅 a taaak, pohodicka dnik, uz som sa otriasla z toho, co mi doky povedal. A dnes som s nim volala, bol velmi fajn a vo vsetkom ma podporuje 🙂

11miuska11
4. mar 2013

@elje super, elje. Vyzera to tak, ze by to tentoraz mphlo vyjst. A ty si neovulovala? Ci len teraz si prvy raz merala BT? 🙂 gratulujeeem 🙂

seraa
4. mar 2013

@11miuska11
@taja27

no mius to je super , ja si fakt myslim z epride v ten 45 a ked nie tka uz nabuduce urcite
ja som uz ties trosku kludnejsia a lepsie naladena, v utorok idem ku sukromnej gynek. na vyter an bakterie a zapaly
nehc viem ze nemam nic predtym ako nasadim clostyl
lebo neviem ci na preventivke toto robia ale ako som pochopila nerobia
ja som 14 dc a podla testu uvulku nemam ale super lebo som sa liecila teraz ja mama asi 16-17dc

tajka ja dobre dnes som ccelkom dobe naladena... takze fajn

@alchemilkazltozelena
stara???? no moja ja som cerstva 30 , co mam hovorit??

baby inak keby sme nemali tento problem tak sa tu nestretneme a enspozname a nemame nase super virtualne kamaratstvo ktore funguje mozno lepsie nez zive kamaratstva , ze?? no neni to super?

11miuska11
4. mar 2013

@seraa dobre robis, ze ides na tieto vysetrenia. Skoda, ze tvoja gyn. to neurobi, ked ju o tom poziadas 😒 ja mam v tomto super dokyho, mam na neho mobil a ked nieco potrebujem skonzultovat, hned mu volam a on je velmi v pohodke 🙂 Povedal, ze vsetky testy, co ccem, mi da urobit a aj na sono keby chcem prist hocikedy, tak mozem. Tak ma velmi ukludnil. Drzim ti palce, aby si ten clostyl ani nemusela brat a uz by si tento mesiac bola tehu. A ako vies, kedy mas ovulku? Ved ty si nemerias BT, ci? Som nieco prehliadla ? 🙂 Presne aj ja som nad tym premyslala, ze ake je super tu s niekym pokecat. V mojich "zivych" kamaratstvach to nehrozi, s nikym sa o tom nerozpravam. Len jednej kamoske som naznacila, co sa tiez snazi asi o 2 mesiace dlhsie, ako ja, ze mam trosku problem atak. Ked ma niekto podobne, lahko sa to rozobera, ked ale niekto o tom nema ani paaaru,tak darmo sa snim budes rozpravat 😉

ceresnicka1990
5. mar 2013

Ahojte baby, pripajam sa k Vasmu pozitivnemu mysleniu..o mimco sa snazime uz 5 mesiac, tak uvidime...2mesiac uz beriem Duphaston, tak uvidime. V kazdom pripade verim ,ze to vyjde 🙂

seraa
5. mar 2013

@11miuska11

ja som si robila ovu test a vyslo mi to pekne ze 16 dc som mala dve silne ciarky ta hlavna bola silnejsia a 17dc bola este , boli rovnake. Takze ovu prebehla ale ktovie ci rpaksol folik.
No neviem kde je problem fakt...
No doktorka na poziadanie by mi to urobila ale neviem uz som tam casto a sa tvaria jak keby som tam otravovala
a ked nebodaj cosi poviem ja moj nazor alebo co by som chcela tak akoze sa tvaria..
takze tak, povedala som ze ma picha v boku a nic akoze "hm" .. chapes?? to co je?
akoze na preventivku su ok, na tehu mam ineho dok ale na istotu akoze aby sa necitili krivo obvinene tak ideme pre sitotu na ten rozbor bakt.
baby ospravedlnujem sa za moj hrozny pravopis ale som zila a studovala dlho prec a som tu len ani nie druhy rok a len teraz oprasuje slovencinu a tie hrozne trvdky, normlane mi to vypadlo vsetko

peky den prajem !!

11miuska11
5. mar 2013

@seraa s nejakou blbou gramatikou sa netrap. Uvazujem nad tym, ze si aj ja kupim tie ovulacne testy. Odkial ich mas? normalne z obchodu? Musim to uz poriesit, lebo toto uz nie je normalne, aby sa so mnou to moje telo takto zahravalo. Hmmm.. Dnes idem zase k tej liecitelke, tak som zvedava, co mi povie. Hmm.. Ale aj ked mam BT dnes nizsiu, to nevadi, moze to znamenat, ze sa blizi sa skutocna ovulka 🙂 takze, keby to padne na 36,4 a vyleti na 36,7 to by som bola inak stastna 😉 A tebe silno drzim palce na vysledky tych bakterii, nech tam nie su 😅 inak, doteraz netusim, na ake vysetrenie to vlastne ides 😕

seraa
5. mar 2013

@11miuska11

kup si v lekarni alebo online ovu testy kde ich je 5 alebo aspon 7 v baleni
no to ti odobere palickou vatickou len z hlienu a da to do laborka a tam sa ukaze ci je flora ok alebo nejake bakterie premnozene a tak
ked mas svrbenie alebo nejaky vytok tak to mozu by az tri druhy bakterie alebo dokoca dobre bakterie a treba len vela pit a preto by sa nemalo dat lieky prv nez sa to zisti ale u nas ti daju lieky potom povedia pridi na kontrolu
potom daju dalsie a tak ...
a to len skodi

11miuska11
5. mar 2013

@seraa ahaaaa...tak tfuj tfuj, nech to dobre dopadne. Ked som mala okolo 17, mala som stale problemy s mykozou. To je ta najhnusnejsia vec v zivote zeny, taky nekomfort, aky som vzdy citila. A stale sa mi to vracalo. ani som sa nestihla vyliecit, a zase..hmm..ale potom som prestala nosit tangace, chodit do bazenov, viriviek, nepila som tolko alkoholui 😵 😵 😵 a uz mam niekolko rokov svaty pokoj 😅

ceresnicka1990
5. mar 2013

@seraa A ovulacne testy sa ako pouzivaju? Ja sa to odhodlavam kupit uz velmi dlho,ale tak nejak sa k tomu neviem dokopat...

seraa
5. mar 2013

@ceresnicka1990

kupis si v lekarni balicek kde ich je aspon 7 alebo 5
potom si rozdelis cyklus, napriklad ak mas 30 dnovy zacinas testovat uz od 12
ak mas 40 testujes od 16
ak mas 28 testujes od 10-11
vzdy aspon 2-3 dni pred stredom cyklu
testujes od takej 10 a do vecera, nie rano moc a nepit vela tekutin predtym
vatsinou je tam snimi nadobka odoberies moc namocis pasik a polozis ho na nejaku umelu hmonu a pockas 5- 10 min , nie viac
a ak je jedna ciarka ovulka nie je a ak su dve je ovulka a do 24-48 h by si mala mat sex a este aj den po
a najlepsie aj den dva pred
je to jendoduche a 5 min zalezitost

taja27
autor
5. mar 2013

@seraa
@11miuska11
ahojte baby no som konečne tu aj ja hehe...no viete čo...ach jaj ja som dnes videla a stretla jedneho chlapa teda chalana uplny vymetenec,pil,drogy bral, poliši furt snim mali niečo atd...a tlačil kočik .-((((((( ako nechápala som kde je SPRAVODLIVOST???normálne osm chytila nervy a slzy sa mi tlačili do oči som to musela rozdýchat za volantom!
no baby ja neviem tie OVU testy akože...je písané že na 28 den mam tetsovat ked som mala 40 dnovy cyklus!!!a ked som bola u dokyho na 21 den den tak som ovu nemala a ani nevidel že prebehla vyzeralo to tak že už som mala po !!! takže tak a testovala som ovu testami podla mna nie su spolahlivé a vysrať sa na testy proste lebo sa tým len stresujete..... no ja som mala BT už hore aj dole.-))tak neviem či neprebehla OVU .-)) lebo mapichalo aj vtedy ako sompísala a teraz ma pobolieva podbrušok no nadalej meriam BT....
a inak kto napísal že je stara????!!!! ja mam 27 tak nehenvajte že stará...kamoška má teraz 1.dieť a má 40 rokov!

boniqa
5. mar 2013

ja sa testujem uz 3 mesiac tento mam pauzu lebo som brala ATB a radšej sme sa nesnažilkovali.moj cyklus je 39 dni začinam merat 5 dni po ukončeni mrchy ,každy mesiac mi ukaze ovu ,aj sexikujeme a nič ☹ tiež tomu nechapem.beriem aj dufik už 6 mesiac.
ktora je tu stara? ja mam 33 a vobec sa necitim stara

taja27
autor
5. mar 2013

@11miuska11 no ja osm ho umývala pod studenou vodou a bol zapnutý...no baby mne sa tá BT pohybuje o 0,2-3 stupne hore dole ale to može byt vraj je to normálne....