Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@taja27 postni nam sem grafik, nech sa na to mrkneme 🙂 Mne dnes teplota klesla, takze to , co som mala ja, bol asi iba pokus o ovulku. Bola som dnes u tej liecitelky, povedala, ze ovulku by som mala mat na buduci tyzden a cyklus budem mat okolo 40 dnovy. cize sa mi skrati trosku. Uprimne, som velmi zvedava, ci to vyjde 🙂 verim, ze ano 🙂
@taja27 aj moj muzik ide na ten spmg tento mesiac 🙂
@boniqa ahoj, hod k nam graf BT nech sa mrkneme 🙂
@taja27 elje mala ovulku 12 DC 🙂
@11miuska11 no idem nato neviem či mi to pojde hehehe
@taja27 chod na ten cesky, to je podla mna jednoduchsie 🙂 http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota
@11miuska11 dakujem to je super .-)))
@11miuska11 ja nemam BT lebo si robim len ovu testy
@taja27 kedže jedneho 6 ročneho drobca mame doma myslim si že manžel je ok.to skor ja lebo ja bez dufika alebo vyvolavačky nedostanem mrchu.ked som nič nebrala tak som mala mrchu každe 3-4 mesiace.doktor nasadil dufik tak mam každy mesiac.verim vto že raz sa to podari
znažilkovali sme pol roka len tak a teraz pol roka s dufikom
http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota
tu je moj graf....baby mala som ju??????????
@boniqa ahaa ty už máš dietatko no my nemáme vieš.-(((( takže u nas je to tak...a prve sa ako podarilo???jaj aj ja už chcem ten pocit zažit...ale dnes sme boli baby viete kde???boli sme si zistovat svadobnu salu a ceny a volali starejšiemu mame mu zavolat o 18 a určime si termiiin babyyyyy.))))))))))))))))))))
@11miuska11 halooooo kde steee??baby kuknite mi to .-) baby viete čo inak??pamätáte ked osm vám písala to špinenie??? mne toprišlo akoby mi chcel začat menzes ale kvoli dufiku neprišiel alebo ako to mám ppovedat alebo...neviem no a keby som mala ovu tak by mi presne sedelo 13-14 den!!!!! na plodné keby to rátam tak sila....
@boniqa dakujem pekne.-)) ano ano tak dako tak smerujem myšlienky na svadbu čo je asi lepšie pretože posledné 3 mesiace to bolo len o bábatku.... hm na 1 šup ach jaj možem snivat .-))) ale nevzdavam to snubenko bere vitaminy a tak uvidime ked pojdeme zase o 2 mes na kontrolu ak nebudm už v tom.))
hmm ZV poznam velmi dobre...študovala osm tam 4 roky.-)) aj ja mam spomineky pekné ...ale muselo to byt krásne na zamku hmmmmmm🙂) keby som zo ZV tak si aj ja tam dám
Jeeej tak cakame na datum Aspon nejaka pozit. Dobra sprava!
@11miuska11
Tvoja liecitelka asi Len tpuje Lebo ak by si mala 40cyklu ovulka by musela byt 26 a to nie je nabuduci tyz. Ale uz za chvilu nie? No ale me raj od Dnes aspon20 dni
baby toto som našla takyto prispevok akože to čo?????
Ten ma ale vyviedol z omylu: ako si nejedna z nás myslí, že ak bazálna teplota stúpne, došlo jasne k ovulácii a tým pádom už treba čakať len na to, či príde alebo nepríde MS.. ALE gynekológ mi povedal, že zvýšenie teploty nespôsobuje ovulka (teda uvoľnenie vajíčka), ale vytvorený progesterón, a ten sa vytvorí vraj aj bez uvoľneného vajíčka.. mám to dokázané, pretože mi na UTZ ukázal môj neprasknutý folikul ale ja mám teplotu už dávno zvýšenú na moju obvyklú "poovulačnú" fázu.
mne moj doky povedal že ked mam dve čiarky silne na ovu teste je to ovulacia a mam sexikovať ked mi neprasne tak sa mi nezobrazi na teste ovulacia
@taja27 tu este podla mna ovulka nie je, tak pekne cakaj, ona pride :D
@taja27 mne sa to neukazuje ☹ musis graf nastavit, aby ho kazdy videl a dole mas, ze sdilet graf. Tak skopiruj ten link, co tam mas, nech to uvidime 😎
@seraa v pondelok by to bolo 🙂 no som ja zvedava. Uvidim, ci len tipuje, alebo sa jej to vydari. Ale tu prvu "kvazi ovulku" mi povedala presne. Telo sa naozaj spravalo ako cez ovulku podla teploty, takze asi uplne nestriela do vzduchu 🙂 Odkial by inak vedela moj graf BT? 🙂 jedine, ze by jej to niektora z vas bonzla 😀 😀 😀 😀 😀 meriam poctivo, tak uvidim. Akurat mi jedna kocka pisala, ze jemny pokles BT moze znamenat zahniezdovanie. Co ja viem, az tak naivna zase byt nechcem 😒
@11miuska11 aha no idem to kuk lebo mne sa zdá akoby bola lebo ma aj pobolieva podbrušok aj teraz hehehe
@11miuska11 http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota
už zobrazuje?????
no ale teplota mi zatial neklesáááááá

@elje počuj a kedy na kotrý den tivyšla ovulka??ja sa nevyznáááám v tom grafe sakraaa.-)))