icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
5. mar 2013

@seraa hej hej to si tak mohla mat no ja neviem aby som mala tak skoro a stale ma pobolieva podbruško dneska ako enchápem ...v nedelu ma pichalo vo vaječniku strašne až som nadskakovala ateraz toto,??? jaaaj
čo myslíš podla grafu to može byt?žeby bola? no budem merat nadalej a uvidim ...juj a na vikend ideme preč musim brat teplomer heheh

seraa
5. mar 2013

@taja27

ja sa nevyznam v grafoch ale ak takto pises tak asi hej

11miuska11
5. mar 2013

@taja27 chod do nastavenia kalendara a tam odfajkni, ze zobrazit vsetkym uzivatelom 🙂 stale nic 😅

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 už som to dala moja .-) a stale nič...ja už neviem ako aj som to upravila a dala sem link a nič.-(((((
ja som tam regist ako BIANCA27

seraa
6. mar 2013

dobre ranko dievcata , ako sa mame?

tento mesiac tu chceme len dobre spravy ktora je najblizsie nam oznamit tu dobru spravu?

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

alchemilkazltozelena
6. mar 2013

@seraa asi jaaaaaaaa!!!!! o tyzden mam dostat ms, ale vlastne sme mali skoro vsetky vtedy ms na valentina, nie? pokial ma pamat neklame 😉

seraa
6. mar 2013

@alchemilkazltozelena

noo supeer tak moja roztrhni to vrece!!
ja som 16dc takze ja este asi 2 tyzd.
ale som este nemala ani ovulku, dnes zajtra tak uvidime 😝

taja27
autor
6. mar 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena ahojte baby pekne ráno...ja pozerám ten graf a som z neho mimo lebo tam mam čudfne teploty.... neviem či som dobre merala lebo som hned vybrala teplomer a píšu že sa má tam nechat ešte po zapipani...tak neviem..bolesti som mala...rpzmýšlam či mam ist na gyndu teraz hned rano a ench kuk či idem mat OVU alebo som mala.-((( neviem čo robit....leo´bo osm doma teraz .....zase bude pýtať 7 e heh čo robit mam ist? nebude to blbé? ach jaj či mu zavolat lebo ja mam na neho telefon

taja27
autor
6. mar 2013

@seraa no neviem čo robit som z toho uplnee mimo neviem či mam ist aj sa hanbim lebo ich vkuse tam otravujem hahaha tak preto neviem čo robit... a je tam len do 10 .-((( tak sa rozhodujem stale

seraa
6. mar 2013

@taja27

tajka vyuzi ze si doma a chod, nech ti povie ze v akom si stadiu
blbe to neni, sama mas pravo vediet a poznat svoje telo a ako funguje hlavne ked sa snazite
ja tiez dnes idem na kontrolu proti zapalom

taja27
autor
6. mar 2013

@seraa no ja osm volala so sestrou ta mi povedala ančo to riešim!!!! že zbytočne dávam len penizae im a že ked moj M nie je ok že je to zbytočne no ja ani sama neviem čo robit akože.-/// sa bude divat na mna jaaaaaaaaaaaaaj

seraa
6. mar 2013

@taja27

nemam slov , to ako si dovoluje takuto odpoved..
ved mas na to narok a hlavne ked skusate je dobre vediet ze ako ti prebieha ovu,
no a ides ci nie? nenchaj sa nimi zahnat

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 ahoj tajka 🙂 tak konecne vidim ten graf tvoj !!!! 🙂 ovu este nebola,nemaj stres. Ale vyzera to tak,ze coskoro pride. Ja tiez nenechavam teplomer dlhsie po zazipani. Hned ho vyberiem. Dolezite je,abysi stale merala rovnako dlho 🙂 vobec sa nestresuj z toho,ze este nebola ovulka. Pocitac ti tam urobil zlte policka,kedy jbude predpredpokladana ovulka. Ked bude ovulka aj podla teplot,to zlte sa ti vyzeleni. Urobi tak ale az 2dni po ovulke cca. Takze pokojne meraj a ked ti este klrsne teplota,,vobec nevadi. Po ovulke ti teplota pojde pekne hore az na 36,7, keby prebehla 🙂 drzim palec..vyzera to dobre zatial. Na ovulku mas este cas,takze sexik kazde dva dni idealis 🙂 k lekarke chod,ked mas moznost,podla mna uz dominantny folikul bude vidiet. Ja som mala ist 10,12 a 15 Dc po sebe 🙂 takze terminy su ok na folikulometriu 🙂 sestricku trubku nepocuvsj 🙂

11miuska11
6. mar 2013

@seraa ja by som mala tiez podla planu mat MS 16-17.3, ale nevidim to ruzovo. Pre mna bude dobra sprava, keby mi najblizsich 10 dni dorazi OVULKA, taka skutocna, ako bola minuly mesiac. Lebo podla mojit teplot to moc na ovulku nevyzera ☹ ale vsetkym drzim paleeeeec!!! 🙂

11miuska11
6. mar 2013

@alchemilkazltozelena taaaak silno ti to prajem, moja... cmuk 🙂

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11
@seraa jaj baby tak potom ako som sa vyrevala...som išla....no mam dnes 12 DC doktor videl folikluy ale sa mu zdaju byt pripravené na dalši mesiac bud alebo....neviem alebo bude no ovu zatim neprebehla....alebo už bola...zatim mam nizku vystelku musi dosrat dal mi injekciu na podporu vystelky a mame skušat....alebo som mala anovulačný cyklus....neviem abyb nechápem!!!!!!§ten moj graf ako píšeš miuska može to byt aby som ešte mala ovu???aj som mu poved že ma pichá v lavom boku teda vaječniku ach baby akože neviem no mam chut sa doslova na všetko vysrať prepáčte za vyraz ale už mam toho ozaj dost....

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 pozri, keby ovulka uz prebehla, tak ti tam lekar vidi zlte teliesko a kedze povedal, ze ovu este asi nebola, tak tam ani zlte teliesko nevidi. Nemaj strach, este je skoro, moze pokojne byt ovulka. teploty mas ok nizko, mozu este vyskocit. Dolezite je, ci videl dominantny folikul. Pozri, na buduci cyklus zacni brat ten inofolic na podporu ovulky. Su to specialne vitaminy presne na dozrievanie vajicok 🙂 a to s tou vystelkou neviem, ako sa riesi. Ja ju mam dost vysoku, aj minuly cyklus a aj teraz, ked mi pozeral sonom, povedal, ze je dostatocne vysoka. Ovu este mozes pokojne dostat, ked videl ten dominantny folikul. Ty si na monitor nevidela? Nevies, co tam bolo? Neboj sa. Cmuk, budes v pohodke.

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 mirka to sa mi potešila tým grafom.-))))lebo mne doktor dnes nevidel žeby mala ist že folikul vyzerá ako na dlaši cyklus...picino bohvie či mi to nedozrieva na teraz a povedal toto ...a všetko som sa pýtala no užas....folikulov mam odst a bol aj dominatný

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 videla som na monitore bol ten folikul....takže asi len bude a on hovorim mu citujem: pan doktor prišla som lebo ma pichalo v nedelu vo vaječniku lavom a pobolieva ma podrušok....ok išla som hore a potom mu vravim ale v nedelu som mala len 9 DC a dnes je 12...a menzes som mala 23.2. a on kukol oči von a ano? to ste teda viac dni po ako 13 a ja nie 13...a potom sme naratali 12 dokonca tak ostal taký v pomykove....a pichol mi tu injekciu...

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 nooo, tak ked je dominantny folikul, je veeeelka sanca, ze dozreje a bude ovulka uz tento cyklus!!! Len neprestavaj merat BT stale rovnako. Ked si to tam doteraz nechavala len do pipnutia teplomeru, rob tak aj nadalej. toto je moj graf z minulajska, kde bola ovulka http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... . mas podobne teploty,tak takto nejako by to malo vyzerat po ovulke 🙂

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 a ozaj je to podobné ako mam ja!!! hm možno je ozaj skoro sa stresovat ked mam len 12 DC 😠 😖
dobre budem merat....si zlatá dakujem velmi pekne .-))ešte že vás mam...bola som aj u sestry ale tá ma svoje problemy a.....no akoby ma ani nepočuvala dakujem mirka cmuk

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 teplota na ovulku neukazuje, takze podla mna nebola. Ukazala si mu aj graf? Vies, tie "priznaky" sa mozu casto mylit. BT sa nemyli, ked je merana pravidelne. Keby si mala uz ovulku, teplota by neklesala. Mozno on len nevedel, ci je to, co vidite folikul, alebo zlte teliesko po ovulke, co vznika z folikulu. Keby videl graf, tak povie, ze to je dozrievajuci folikul. Lebo zlte teliesko produjkuje progesteron a ten by ti drzal teplotu hore a zacala by ti aj sliznica rast. Jedine, ze by bolo zlte teliesko slabe a nevytvaralo by dostatok progesteronu. Ale to urcite nie je tvoj pripad. Bola si na HP? 🙂 neboj sa, ovulka najblizsie dni pride. Len sa ty nestresuj, lebo si ovulku stresom,ktory zvysuje prolaktin mozes akurat tak zablokovat. takze nadych, vydych a usmev. 🙂

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 juuj, tak by som a vystiskala, tajus. Drzim silno palce 🙂 inak dnes som stretla kominaaaaaraaaaaaaa!!!!! skoro som naburala, jak som si gombik na sebe rychlo hladala 😀 😀 😀 😀

seraa
6. mar 2013

@taja27

baby vy ste mali dlhsi cyklus ovu este bude, tajka ved ty by si pospravnosti mala mat ovu este len,
ty si mala cyklus dlhy 30 jak ja a ja mam ovu 16-17 !! a bez priznakov
na vystelku som pocula ze jedna baba mala nizku a pila caj alchemil. 2 krat do dna od 1dc do ovulky a ze sa jej to hned napravilo
na ovulku si kup to co tvrdi miuska vela bab to chvali a otehotneli !!
hlavne hlavu hore slzicky a stres tomu nepomaha, ved ste este len na zaciaktu a ste mlade (sme ale predsa ste mladse odo mna aj)
nebojte bude len v dnesnej dobe to chce cas
ani nie v dnesnej ked si zoberiete v minulosti 70 percen zien malo 2,3 deti a nechranili sa cely zivot a kolko ich nemalo!
teraz ma uz skoro kazda ak neni nejako inac vazne chora

@11miuska11

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 nie nevidel mi graf to som mu len ja povedala že som si merala že som mala nizku potom vysoku z toho si myslel že anovulačnýý....možno som taka citliva-a ja som že aj to dozrievanie ma boli .-))))))))))))))))hahahaha
dobre budem merat nadalej teda nejdem hadzat flintu do žita.-))))
jaaaj aj ja teba by som vystiskala dakujem velmi pekne za podporu ach bože čo by som si bez vas počala...viete ma lepšie pochopit ako moja mamina sestra aj partner.....ste zlaté a si zlatá ž si teraz tu a píšeš so mnou o tom dakujem .-))
ano???jej to je milééééééééééé ja som kominára nestretla ani enpamätáám tak dobre mala si silno stlačit.-))))cmuk

taja27
autor
6. mar 2013

@seraa no ved ano máte pravdu ja som taka stresáčka aj sestra mi hovori že to riešim zbytočneeee ked moj M nie je ok ale nie on je ok!!a basta!!.-)))
dobre babenky moje budem merat a potom ukažem graf vam ste zlatéééé
inak dnes som kukala na ten Inofolic?či ako? heheh pozrem čo stoji....hlavne že z bonprixu som si naobjednavala za 60e veci ehm 😨 😨 😕 😕

taja27
autor
6. mar 2013

babyyy mojee idete dakotra brat INOFOLIC??miuska ty ideš??? za kolko a kde ideš kupovat??rozmýšlam aj ja nad nim
@11miuska11
žeby som aj ja objednala si pozeram na nete 15,10e za 20 vrecušok a treba 2 krat 1 brat

11miuska11
6. mar 2013

@taja27 ahojky, boli sme kupovat rybicky do akvarka, tak som bola na chvilku prec 🙂 Ja uz ten inofolic pijem 3 den. Celkom dobre to chuti. Nechcelo sa mi cakat do zaciatku cyklu a lekar povedal, ze ked chcem,. mozem to brat, ked mam dlhsi cyklus. Mozno to podpori ovulku a pride skor. No uvidime. Pijem zatial 1 vrecusko denne. Ked mi ale pride MS, budem pit az do ovulky rano a aj vecer. Tak som cela zvedava, co z toho bude. Na magister.sk maju inofolic trojbalenie za 36 e, ja si kupim to, ked sa mi bude blizit koniec balenia 🙂 no podla mna si ho tou tvojou interpretaciou grafu trosku zmiatla 😝 tak preto zacal o anovulacnom. Neboj , casu dost, Ovulka pride. Teploty vyzeraju dobre.
@seraa
Inak, kocky, dnes je nadherny den. Bola som si kupit kvietkove semiacka a idem uz sadit pomalicky, bylinky uz vyklicili. Strasidelne sa tesim. Dnes hodinova prechaaadzka, keby tak nefukalo, je to lepsie, ale neva. Akurat peciem kuriatko v rure na veceru. Dvere na terasu mam otvorene od obeda, uplne uzasne, taky sviezi vzduch a tak. Normalne by som rada otehotnela v tomto obdobi, clovek ma dostatok cerstveho vzduchu, ovocia, zeleniny, energie 🙂 dobre, ze sme doteraz neotehu, pekne to bude na jar. Jupiiiiii 🙂 a v zime je fajn, ked budeme rodit. Nie je tolko alergenov pre babatko, je sviezi vzduch, nie je tak vela svetla a bude mat dost casu na spinkanie. A ked bude mat nase babatko tak pol roka, uz bude vonku krasne spoznavat svet. Dobre som to vymyslela, co poviete? 😵 😵 😵

taja27
autor
6. mar 2013

@11miuska11 ano rybky? nam akurat dnes jedna zdochla.-( no ale máme malééé novééé asi 12 skoro sme odpadli ked sme ich videi tam malilinkeee asi 4 mm .-)))
ja osm si teraz objednala 20 vrecušok presne z magistra za 15 e som zvedaváááá.-))stači jedno denne? dobre budem tak piť...
hmm aj ja si mylsim že asi som ho pomýlila nepovedala som mu kedy som mala menzes a ani kedy som tu teplotu mala že hned po menzese no som ja koza ozaj.-))))
no my sme tu mali otrasne zatiahnuteee celýý den o ničom a zima.-(
presne tak maš pravdu i ked ja osobne som vždy chcela mat babatko v lete že dam len dupačky a spinkat do tiena a nie ho babuušit ale evd je to jedno no nie? a veru take polročné by behalo po vonku heheh jar je krásna...my sa rozhodujeme nad terminom svadby ccheme 12.4 alebo 3.5.2014 ale skor ten prvý no baby ale ked otehotniem?čo potom?.)))))jaaaj baby ja som normalne na vas zavisláá tu normalne mylsim večer an vas aké mate info atd.-)))