Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa ahojte babenky ja tu musim ist vždy rano lebo potom je vvvvvveeeeeeeeeeeeelmi neksoro večer a nik tu nie je heh...no asi tak maminu to trapi a ma ine starosti aj s mojou sestrou ja sa anto nesustredim len mi to ona pripomenula ach jaja....noo baby dnes rano teplota 36,5!!!!!!!! včera 36,8 predvčerom 36,4!!!!! to čo je? no neiem dnes mam14 DC....uvidime možno ešte bud teplomer berem so sebou hahah
@11miuska11 ano mna tak bolelo od laveho až po maternicu a celý spodok tak akože nechápem boli a teplota ukazuje inak nemam slov
tak asi to ovu nebola a neviem či bude ešte počkám ked mam 15 dnový cklus bude možno v nedelu .-)))
peknýýý dnik cmuuuk
Mrknite na moj graf dala som si o stupen teda o 0,1 menej lebo som bola zase skor hore no ja neviem abyb nevyzerá to ružovo ☹ 😖 😖 😖
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
BABY PEKNY DEN ZIEN ! 😅
babule ja neviem ale kazda jenda mate tento problem s bt, mne to pride ze to nie je az tak presne
a verim ze si merate ako mate a podctivo
ja si preto nemeriam lebo to len dompletie cloveka 😠
@seraa vobec to cloveka nedopletie. Minuly mesiac som si merala rovako a hodnoty som mala ukazkove. Takze ti to presne reflektuje stav v tele. Dnes som si napriklad skusila,ci rozpravanie pocas meerania fakt zvysuje. Dnes mi zvysilo rozpravanie BT o 0,2 stupna. Ale predtym v klude som si namerala 36,3..co by mohlo znamenat prichadzajucu ovulku takyto cyklu. Myslite,ze mam ist na folikulometriu pre istotu,nech mi tp lekar pozrie? Hmmm.. Tajus,idem sa pozriet na tvoj grafik 😉
@taja27 ked vstavas o hodinu skor,tak si 0,1 pripocitavas. Ked neskor,teplota je vyssia a 0,1 si odpocitas 🙂 no ovavia prebehne vtedy,ked su aspon 3 po sebe iduce dni vo vyssich teplotach. Tak vydrz este do zajtra a nehadz flintu do zita 😉
ok lebo ty si sikovna preto ti to vychadza hehehhe
ako vravim ked chces vediet a mas tusaka chod sak od toho su lekari
ak mas moznost tak chod nehc kukne a povie ti ze co a ako
@seraa uz som mu poslala graf cez mms, tak som zvedava, co mi odpise 😝 heh. ma so mnou obrovsku trpezlivost 😀 Neviem preco, ale vcera sme "poistili" a ani som nevedela o dnesnej teplote, ze sa takto znizi. Zeby to bola fakt pravda, ze zena ma pocas ovulky zvysenu chut? Spozorovali ste to na sebe niekedy?
@taja27
jeeeej, ja som si nasla modre srdiecko jedno 🙂 pockam este aspon na dve, nech mozem dat kazdej z vas jedno 🙂
@seraa
@taja27 @alchemilkaztlozelena
ja som na sebe nespozorvala nic baby ani nejake priznaky ovu a tak lebo som do teraz o tom nic
podrobne nevedela
az teraz viem a riesim takze poviem neskor 🙂
jej konecne weekend
🙂
@seraa my ideme plesaaaat dnes :D celkom sa tesujem 🙂 ake mas ty plany na vikend?
@seraa ked nic nepozorujes, to ani plodny hlien?
@seraa
@taja27 @alchemilkaztlozelena
akurat som si to pekne skompletizovala: Prvy cyklus po vysadeni HAK som mala 45 DC, druhy bol 41 DC a treti 60 DC. Teraz tento stvrty cakam. ALE! Pocas prveho cyklu som brala antibiotika za zapal dutin (asi po 20-tich rokoch bez ATB!!! v zivote som ich brala dokopy 3 - 4 krat!!!), co mi vznikol z alergie, ktora sa mi objavila prvy raz v zivote a brala som aj antihistaminika. Takze chapem, ze vsetko naraz mohlo cyklus ovplyvnit. druhy cyklus bol v ramci moznosti a po HAK v celkom optimalnej dlzke, zase az take strasne to nebolo tych 41 dni. No a ten treti som mala PRESNE v tyzden ovulky zapal priedusnice, alebo co. Proste ma ofuklo a 4 dni ma bolelo na hrudi,tak som lezala v posteli. A v ten 60 DC som mala ovulku 45 DC, cize akokeby bol jeden cely cyklus bez ovulky a bez MS a ten druhy (druha polka OK), ovulka na sekundu presne, ako ma byt. Takze ja verim, ze tento cyklus bude zase o nieco lepsie na tom. Proste verim! A ten dalsi uz bude podla mna tip top na jednotku 😅 😅 😅
nie nic ani to.
len meram s testom ovu, testujem
my dnes vecera s priatelmi.. ryba, masko, salatiky, kolac 🙂 viinkooo
@seraa TAK IDEM na folikulometriu, akurat mi volal moja lekar. Velmi sa tesim a bojim zaroven, dufam, ze to nebude plany poplach ☹ ☹ ☹ drzkaj mi palec 😒 😒
Ahojte dievcata, aj ja vam vsetkym prajem krasny MDZ 😵
@11miuska11
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
Vobec vas nestiham citat, v praci mam toho veeeeela takze net ani neotvorim a potom ked pridem domov tak som taka znechutena z 8h za pc, ze uz ho ani nezapinam.... Ale snazim sa aspon co-to zachytit? Zatial ziadna tehulka?? 😅
Tajka - mne sa viac paci datum 3.5.2014, my sme sa brali 13.5. tak asi preto 😀 Je to inak uuuuuzasny termin, mala som svoje oblubene tulipaniky, vtedy ich je dostatok 😵
Miuska - a co je ten Inofolic? Idem pogooglit... Ze by som zase zacala brat nieco ine? To uz aby som si kupila ten organizer na lieky ako maju stari ludia....tolko toho papam 😀 😀 😀
Inak mne ta BT tiez lieta raz hore raz dole, ale vypada to, ze ovulka naozaj bola tento cyklus a kedze je to hisoricky moja prva ovu tak som rada aspon za to. Inak ja to pripisujem Femi kvapkam od dr.Valovica - od kedy ich beriem citim sa nejako inak a hned prvy cyklus prisla ovu 😵
Tak prajem este pekny zbytok vecera, ja idem oslavovat s manzelikom MDZ (teda akoze)...
@elje
@11miuska11
@seraa
ahojte babeny no ja ozaj neviem čo si myslet domeriam tzo tento cyklus auvidime čo ako.... i ked no chyba ni eje vo mne podla mna mojho snubenka operovali na pruh ked bol malý a to mu asi poškodilo ....dnes mi to aj svokra povedala oznamili sme jej datum svadby žže kedy asi +o tom čo má aký problem moj M....
my ideme vikendovat v TO zaj idem na nakupy hehe niečo mi hadam moj kupi .-)))dostala som tužu +pozvanie na kolačik no on je zlatý.....ja verim tomu že otehotniem jaaaj nech už som...
aj ja si myslim že skor ten 3.5 bude lepši ako 12.4 lebo ešte je zima....aj ja mam rada tulipany.-))) su krásnučkééé...
inak nič take nebudem robit a vy baby?ako ste sa mali? tak meriam dalej a teda si musim pripočitat 0,1 kedže som bola hore skor ach jaj asi aj rozmýšlaie ráno zyvšuje bt hahahha peknýý vikend cmuk...mirka posielam srdiečko .-))))
@elje ahooooj, no fakt, dlho sme ta tu nevideli, necitali 🙂 Tak vitaj zase. NO ja som stavila na ten inofolic, a idem si hned z magister.sk objednat to trojbalenie za vyhodnejsiu cenu.Hmmm.. som zvedava, ci sa to da aj s tymi kvapkami od valovica kombinovat. Napisem im na stranku, snad mi odpovedia. Nasadila som si dve balenia denne. Lekar mi to dnes odporucil. Tak budem nejake 3 mesiace cakat, ci sa moje telo neumudri a keby nie, tak idem na ten clostyl, ako sera ☹
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
Kocky, ja som dnes bola na tej folikulometrii a NIC!!! ziadny dominantny folkul, ziadna ovulka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ uplne som smutna z toho. Povedal, ze hormony pracuju dobre, kedze mam sliznicu az 12 mm, ze na otehotnenie staci iba 7. Takze maternica, ťuk ťuk je v poriadku, co som rada, lebo to mi predurcuje v podstate bezproblemove tehu, len musime moje vajecniky nejako pekne poprosit, aby zacali ovulovat. Aaaach jo. Uz sa neviem dockat MS, nech mi moze ten HP urobit, aby som vedela, na com sme. Muzik o 2 tyzdne na spmg a potom do dovolenky v juni tomu nechame volny priebeh. Ked sa nic neudeje (myslim, aspon ovulku, nemusi byt hned tehu), tak som rozhodnuta ist do toho clostylu. Ved co, ked sa so mnou priroda takto zahrava, musim tomu trosku pomoct. Hlavne je, ze som uz skusila NAOZAJ vsetko prirodne, co poznam a tie 3 mesiace budem este poriadne aplikovat, takze bud to zaberie, alebo nemam inu moznost, ako clostyl. ☹ drzme sa baby a neklesajme na duchu. Ale aspon sa nemusim tesit na tehu test, ten ani nepotrebujem, to sklamanie som si uz tento mesiac dva krat zazila na folikulometrii, viac uz netreba. Tolko moje postrehy z dneska. Inak, ples bol super, aspon som sa trosku odreagovala s muzikom... Idem buvat, kocky, ja vas mam tak rada 😢
@11miuska11 ahoj miuska to mi je ozaj luto ale nebojj sa ten clostyl som vela počula o nom že to napraviiiii super že ste sa zabavili aspon si prišla na ine mylšienky...
ja som dnes bola v meste pokupila si zase niečo no ja som stzrašnááá ale tak neupite ked bola 50 perc zlava na všeeetoook tovar topanky,kabelbňky,tričká laky na nechty atd tak som kupila .-))))ale ni evela xi
no baby moje ja som si dnes merala BT rano mna skoro porazilo v tej posteli!!!!! mala som 36,4!!!!!!!!!ako je toto možne že mi to takto hapruje??,či ozaj nemal pravdu ten moj doky a veru OVU nebude tento mesiac? no meriam dalej kedže mám 30 dnový možno je 144 den skoro ja neviem fakt.- ☹ ☹ ☹ 😒 😒 😒
moja svokraa v noci ani nespala chuda kvoli tomu čo sme jej povedali že mal zlý spg....no bude sa za nas modlit....dnes idu svokrovci preč tak budeme skušať .-))
čo idete inak robit?
mirak nebud smutná ....možno ozaj všetko má svoj čas ....mnoho pripadov aj tu v tejto dedine-čo hovorila svokra nemožu mat aj niekolko rokov deti ach jaj a ja som dnes pozerala detske dievčenské vecičyk no musela som ist preč lebo sa mi tlačili slzy do oči a nemožem tak si ubližovat!!!!ani tak mylsiet
papa cmuk mám vas rada drýžžte sa
@taja27 tajus, ten tvoj graf veru dobre nevyzera ☹ ovulka je vtedy, ked mas po nizkych teplotach 3 po sebe iduce dni, teplotu minimalne o 0,2 stupne vyssiu :-/ Ale neprestavaj dufat, si iba 14 DC amoze to este prist. Ja si dnes dam horucu vanu pred spanim, nech sa mi pekne zvysi BT. Aspon 3 dni po sebe si dam, nech mi cim skor pride MS, nech mozem ist na HP - minuly mesiac mi ta vana pomohla a pekne mi vsetko rozbehla do 2 tyzdnov. Teraz by mi to pekne vyslo, ze by mi meskalo len nejakych 7 dni 🙂
Nemam nic specialne v plane na vikend, ale drahy spominal, ze ma v nedelu vezme na vylet. Tak uvidim, kam pojdeme. Je mi obrovskou oporou moj muz, stale ma povzbudzuje a snazi rozveselit, je uplne super. O tie dva tyzdne budem dufat, ze spmg budeme mat dobry, nech uz poriesime len mna. A mozno to urobime tak, keby inofolic nezaberie, ze zacnem clostyl uzivat tesne pred alebo v case dovolenky a mozno sa nam prave podari na dovolenke. Ideme takmer na mesiac, tak sa mozme cukrovat kedy a kde sa nam zachce presne kazde dva dni 😅 a este to bude aj super romantikus, keby sa nam to podari, tak to bude prva dovolenka s nasim babom 😅 aaach, tak rada snivam a verim,ze sa mi sny vyplnia., Nebudem sa umarat, pretoze VSETKO SA DEJE TAK, AKO SA MA DIAT!!! a basta fidli lopata 😅 Proste to bude dobre a my budeme vsetky zdrave a tehu tento rok 🙂
@11miuska11 no ja som z toho uplne mimo kaože nechápem!!!!! no ešte uvidim ale inak ja neviem tento teplomer digitalny mi ide na nervy ako to tak rýchlo može zmerat??hadam za 30 sekund alebo minutu???ked ortutovym meriam aj 5 minut no nechápačky baby uplneeee bohvie či mi to ddobre mearia aj lebo som citila bruško aj dnes rano a veru hlien som včera mala aj som citila no nehcápem no uvidim rano zajtra aka bude teplota kedže som mala 30 dnovy cyklus možno ešte pride.....ach neviem čo mam robit....
no musim byt pozitivna a všetkko bude ako má byt.-))))
no to budeš mat super že na mesiac a j ja by osm šla ale asi pojdeme až po svadbe dufam .-)))
@taja27 preto je digitalny praktickejsi, lebo odmeria rychlejsie. Ja by som sa aj bala, ze sa mi ten ortutovy teplomer zlomi, kym cakam. Par krat sa mi stalo, ze som zaspala s teplomerom dnu na par minut :D Ale hodnoty boli rovnake, ziadne odchylky, a ani velky narast. A ked mam moc nizku BT, 36,3 -36,4 tak mi to tiez zapipa strasne rychlo. Hmm.. Vies, co , ja uz na bolesti podbruska a ani na ziaden hlien neverim. Mala som to ukazkove uz 2 krat a na sone velke prd. Takze ked je teplota na prd, aj ovulacia je na prd! Bohuzial, je to krute, ale u mna to tak je. Teraz si BT meriam iba zo zaujimavosti, lebo ma fakt zaujima, ako sa to bude cele vyvijat. A ak MS nepride do 40 dna, idem na vyvolavacku a basta. Uz sa mi nechce cakat dalsi mesiac na NEovulaciu. ☹ a tebe robil tento mesiac prvy raz folikulometriu? Inak, mne lekar povedal, ze ovu testy su na nic, ked nevies, ci pravidelne ovulujes. Lebo ten LH sa zvysi aj ked nedojde k ovulacii, to je to co mam ja, ze hormon sa mi zvysi, aj teplota ovulku ukazuje, ale nedojde k tomu. Takze ja by som mala aj ovu test pozitivny a aj BT ako ovulku a ovulka by proste nebola. Takze ja uz meriam iba informativne.
@11miuska11 no ja vždy hovorim že tie ovu testy su na nič proste...
ano o ja osm už bola na folikulometrii a povedal mi že ovu prebehla a to bol dáky 13 den ale povedal že ,može byt aj anovulač cyklus a nie vždy každý mesiac je ovu proste....
no ved meriam tym digi no neviem.... ale nie to sa nemože zlomit .-)) pochybujem velmi xixix....o meriam dalej som zvedaváááá od dnes berem zase dufik...
@taja27 tak tak, ako pises. Drzim palec, nech mas ovulku. A keby nie, uvazuj nad tym inofolicom. Obsahuje len vitaminy. Inositol a kys. listovu. Toto som nasla o inositole na nete, je to vit. sk. B ( http://www.celostnimedicina.cz/inositol.htm) Ja uz na tom ficim 5 den. Tak som zvedava, ci mi to pomoze s ovulkou. Verim, ze ano 🙂 Liecia tym aj PCO vraj. Inak, ake vitaminy berie tvoj drahy? Moj berie take vitaminy pre muzov od imperial Vitamins, vraj je to na plodnost a zdravie muzov. Myslis, ze to staci?
@11miuska11 ja som si už objednala inofolic.-))) som zvedavaaa nan xixix
moj M nere vitamin E,selén,zinok,ženšen,l karnitin a quenzým q10 som zvedavá či to zabere....aha imperial vitamins neviem čoč tsam je ale toto všetko čo bere moj je na spermie a pohyb atd.-)))držim palceeeee
Nooo, super, a objednala si si z magister.sk? Ja som sa vcera v noci hecla a objednala si hned 2 tie trojbalenia!! Usetrim aspon na postovnom 6 eur dokopy, keby robim objednavku aj na dalsi mesiac. Idem na plno do toho s inofolicom 2 krat denne a verim, ze to proste zaberie a basta 😠 Tie vitaminy, co ma muz: Extrakt z bobuli palmy plazivej, vit. C, L.arginin, horcik, zelezo, niacin, vit. E, D3, B6,B2,B1,A,B12 a kyselina pantoténová a k tomu koenzym Q10. No drzim palec, nech vam to zaberie a som zvedava, co urobi toto s mojim. Len bol teraz v solarku minuly tyzden, tak som mu to zakazala, nech si neuvari potvorky 🙂 🙂 🙂
@11miuska11 heheh ahaa no to veru neviem čo su tieto vitaminy no ved uvidiš...chodi do soalrka???ano??sranda to nehorzi u moho by mi povedal že nie je teploš.-))už hho počujem ale ani ja nechodim je to škodlive velmi...
no dobre si urobila.-))))že si si objednala a som zvedava aj ja na seba čo to bude a či to zabere.-)))verim že ano lebo dost bab to bralolo a pomohléo to xixixiix
@taja27 haha, moj tiez nie je teplos 😀 😀 😀 tuto zimu bol teraz prvy raz 😀 hehe, vzdy na jar tam skoci, nech sa potom tak rychlo nespali, ked zacne slnko svietit. Chodi na bicykel a kazdy den behavat a toto jarne slnko je dost mrchave na spalenie. Ma to overene, ze ked skoci na jar par krat do solarka na par minut, potom ho nespali slnko 😅 no, som zvedava, ci nam ten inofolic pomoze. V kazdom pripade to je lepsie, ako sa tlacit hned hormonmi. Teba clostylom lekar neplasil?
@11miuska11 hehhe ved nie je teploš jasne to moj taky vraz použiva .-)))) no ved hej nato je to dobre ano chodi behat???aj j chcem začať konečne ked sa otepliii heheh.)))
nie mna vobec týým nestrašil zatial....ja inak neviem či nezmenit gynekologa ale zase nie je zlý.....no uvidime budeme skušať nadalej a bude aj on brat moj a aj ja ten inofolic xixi

@11miuska11
no ja necitim, nikdy som sa teda na to nezamerala
len ako som vravela od januara mam take sem tam slabucke pichanie v pravom boku a stale
a je to tak okolo bedrovej kosti, niekedy trosku vyssie a neviem co a nikto nevie co
na sone som bola a nic
este sa spytam mojho dokt na gynek, ze ked ma bude pozerat nehc lepsie kukne na tu stranu vies sonom...