Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa Diky, tak na dalsi tyzden s tym zacnem, lebo v pondelok ocakavam MS a ked nepride, tak sa to podarilo a ak pride musim skusat dalej 🙂
baby dala som si pred 4 hod 2 tabletky chlorelly reku sa m nič nestane a zase vraciam!!!!!! drbne ma nervy mam vysypala som ich do koša!!!!!teda do zachodu tak
hahaah babule ake planik mate no obe mate pravdu stym obdobim rocnym 🙂
ja som zase rozmyslala ze radsej brucho velke na zimu lebo v lete je teplooooo a clovek je taky unaveny
a teplo v byte no mi v lete tu mame sklenik hlavne ked su 40'C 😝
no bola som aj ja dnes u gynekologicky a nehc mi spravy kultivaciu na zapal a bakterie a tak, pozrela a povedala ze to mam vsetko pekne ciste ale ze ok ze odoberie vzorku na rozbor nech mam klud 🙂
baby no som 15 dc a ovulka nikde, no mala by zajtra. minule bola 16 tak dufam
mnam miuska ze kuriatko v trube dala by som si ale len teraz som dosla a nechce sa mi varit nic
taja ja to iste hahah ked ide o cosi taketo tak ze kolko to stoji a tak ale blbosti to nakupim hahaha
to je fakt aj ja som happy ze sa tu takto stretavame a sa podporujeme
ja o tychto veciahc len s vami hovorim 🤐
no kocky jedna kominar druha male rybicky to bude cosi dobre 😉
tajka no vidis mozno mas akusi alergiu mne sak viete ako bolo z kysel. list.. 😒
nepapaj ho kto vie co to obsahuje
daj si kamilkovy cajik alebo kolu alebo zazvor do caju
@taja27 tajus, ja by som na tvojom mieste teraz nezacinala s takymito vecami. Co ked si tehu? Pekne bud v kludiku a nevymyslaj 😀 😀 😀
babyyyy...zacina ma boliet podbrusko, ako pred MS!!!!!!!
@11miuska11 hehhe baby je ráno a ja tu zvracala som 4 krat .-)) potom bolo ok ach jaj no uužžaaas.....idme dopráce no miuska tehotná hehe neviem skor nia akoano...ja som sa včera večer povadila s maminou kvoli tomuto teda mi povedala surovo že moj chlap je neplodný a mam sa zmierit s tým že nebudem tehotná!!!!!!!! tak som sa povadila že prečo tak negativne mylsi a nepodpori ma ach jaj.....no tak som potom plakala a potom sa mi ospravedlnila že nema niekedy silu riešit všetky problemy....peknýýý dnik babenky cmuk
baby no dnes som mala BT 36,8!!!!! ako mam dost ale viete čo merala som si aj neskor po prebudeni lebo som sa prehadzovala neveim či to može byt ovplyvnené že nie hned....ked včera mi sice videl folikul ale asi bol zmätený haha ako aj ja ach jaj...užas takže včera 36,4 a dnes 36,8....no uvidime jednoznačne zajtra a do konca mes
@taja27 tajus a o kolko neskor si si merala BT? Ked o hodinu neskor,tak od vyslednej teploty odcitaj 0,1 stupna a to by mal by vysledok. V kazdom pripade,aj keby to je 36.7 je to ovulka,ak sa ti bude vysoka BT drzat aspon 3 dni po sebe 🙂 gratulujeeeem,vyzera to tak,ze ovulujea,tak sup hned skocit na chlapa a poistir 😉 take veci,co ti povedala mamina,neber vazne,podla mna bola mozno v napati a nechtiac to povedala. Hlavne hlavu hore. Dolezite je,ze sa ti potom sama ospravedlnila,takze uznalq,ze to prehnala. Mozno ona nie je na taketo temy,tak to s nou neries 😉 prid radsej sem,my si s tebou pokvakame 😀
babule ako sa mame? kde ste vsetke?
tesite sa na weekend?
@seraa aaale vies co, ja sa moc dobre nemam, teplota stale na 36,5 , takze ta ovulka asi fakt nebola. Hmm...ale snad este pride, ako hovorila ta liecitelka 😖 som fakt zvedava. a co ty?
JAAAAAA MAAAAAAAAAAMMMMMMMM DNESSSSSS NARODKYYYYYYYY :DDDDDDDDD
@alchemilkazltozelena vsetko najlepsieeeeeeee....a co je lepsie na narodeniny, ako dve palicky na teste?? 😅 😅 😅 😅 nic :D
@11miuska11 anooooo, mozem sniiiiiiiiivat, ale snivat treba 😀 vzdy a vsade 😀
@alchemilkazltozelena všetko len to naj naj naj aj moj synček ma dnes narodeninky 6 ročikov
jeeej vsetko naj naj naj nech je tento rok pre teba plny iba krasnych prekvapeni 🙂
no ja som teraz mimo
mne dnes doslo ze asi to bola ovu
no ja meram meram od 13 dc (minule bola 16-17) a nic uz som 18 dc
ale nic 18 dc mi je divne a som si spomenula ze a vsimla ze vsetky testy aj po hodine ostanu jedna palicka
ale ten z 15dc bola jedna tak som to brala ze nemam a neskor som si spomenula ze som to enhodila do kosa asi o 30 min a boli dve tak som si myslela ze to je co sa stane s testom po dlhej dobe ale nie!!!! to bol blby test
to bola ovu lebo inym sa to nestane a moze byt presne ze 15 dc !!najhorsie je ze som nevedela a nepostili
len toho 14 dc sme snazilkovali a vcera som bola u gynekologicky povedala ze vsetko ok, ale muz bol prec
takzee babyyyy ja som takto presvihla ovulkuuuu no ak bola toho 15,16 tak mozno stacilo 14 .. juuuj neverim
no neva vsetko zle je na nieco dobre ... ☹
@11miuska11 noooo a my sme včera nesnažilkovaliiiii vadiii tto????? sakraaaaa a dnes mam uplne že vlhko takže ais je to ozaj ovuuu a ten trkvas gynekolog mi trepal že nevidi že ide ovu!!!! tak ten folikul musel byt predsa len terajšiiii!!!alebo ja neviem no heh... no s maminou som volala a povedala aby soms a nehnevala veru ale že ma toho dost a nemala naladu včera to riešit.....boji sa o moju sestru kedže nemože skoro nič jest ach jaj....
@alchemilkazltozelena všetko len to najlepšie a najkrajšie prajem!!!!.-))cmuk
tajka mamina asi nechce pocut tieto veci a boji sa , vies pre nu najhorsie je ak sa dcera trapi
takze to s nou neries a to co povedala vobec tak nie je ved tolko bab tu pisala na fore ze do mesiaca , dvoch muzi mali dobre vysledky ked jedli vtm. uz na to nemysli lebo stale sa na to koncetrujes a to ti robi zle a muzov este viac
stres mu ani tebe nepomoze naopak
..noo asi ovulka ! tento mesiac vyzera naadejne !!
inak ako vravi mius na taketo veci tu mas nas
@11miuska11
z coho to boli? myslis ze ovulka? ci zeby uz fakt bola a teraz uz.. 😅
nevadi ze ste nesnazil. lebo k ovulke dochadza aj tak 24-48 h
a niekedy staci aj den dva pred ! lebo spermie vydrzia a tie silne aj 4-7 dni zevraj !!
preto si niektore baby myslia ze otehotneli ked boli 9 dc alebo 7 dc clovek nemoze otehotneit a mat ovluku 7 dc ak ma 28 dnovy cyklus
proste spermie prezili tak dlho a pockali si na ovu
@seraa 14 urcite staci, keby bola 15 alebo 16 🙂 nebooooj, feesaci dorazili tam, kam mali a pekne si na vajko pockali 🙂 Ty si BT nemerias?
@taja27 nevadi, ze ste sa nesnazili, ale dnes URCITE poistite a pekne zmeraj zajtra. Som zvedavaaaa 😀
@seraa a ano, mohla to byt ovulka, ale iste to nie je. Ja som mala bolesti podbruska, laveho vajecnika, navaly horucavy a bolesti hlavy 2 dni., K tomu bielkovy a vodnaty plodny hlien, teplota ukazkova a lekar mi povedal, ze ovu to nebola, Takze tak. To, ci to je ovulka, sa povedat neda iba preto, ze ta nieco boli. Ja som mala suhru faktorov a ovulka to vraj nebola. hmmm...
miuska nemeriam, to je na mna moc zllozite 😒 , na to som moc leniva
ved ked vidim ako su baby z toho zmiatnute...
no ja som minule mala super testy na ovu aj drahsie tieto som kupila a teda neviem
nechapem ich su lacnjesie su to tie pasiky...
tak ma zmiatl..
no kupim si (teda dufam ze nebudem uz potrebovat) nabuduce tie co som mala predtym
no baby ja 1,2 cyklus a ak nic idem to riesit radikalne bn 😠
ale verim ze nebude treba
uff musim sa vam priznat ze asi to tak ma byt ze zatial nebolo, lebo som skor stresovana z toho ze neni a ze by malo byt ako extra prehnana tuzba po dietatu .. ja nemam to co ine baby ze ked vidim dieta v meste tak sa otacam za kocikom a tak alebo ze uplne zblaznena do malych deti.. juj no veru nie.. ☹
ale ani moja teta ani moja mama ani zname neboli take vsetke takze je to asi ok
no ale myslim ze teraz je uz cas, takze uz to bude 🙂
no telo je hrozne a mysel este horsia mozno prave ze cakas tak citis tieto veci vies si ih privolas
alebooo ta soja co papkas kazda vec a liek ma ucinok na nieco
@seraa ja som tiez neni na ťuťuli muťuli s detmi. Cudzie deti ma moc neberu. Vlastne ani neviem, ako sa mam k nim spravat. To sa uz radsej zahram s cudzim psikom 😕 😕 ale tak co uz, ja nie som vystresovana, som uplne happy, lebo viem, ze sa mi coskoro upravi cyklus a budeme pekne snazilkovat. Do juna, kym pojdeme na dovcu, mi je uplne jedno, ci sa nam to podari, ale obavam sa, ze ked uz bude po dovolenke, zacnem to brat vaznejsie. Ale stale mam este vyhovorku, ze dobre, ze som neni tehu, lebo od polky augusta do konca septembra mavam alegiu. Takze do oktobra som v klidku 😅 😅
@seraa nepapam soju, ale inofolic 🙂 vitaminy s kys. listovou. Boli to vetry vcera 😝 😝 😝 😝 ale tak co, no 😠
🙂
baby ked vas picha v lavom ci v pravom vajecniku kde presne to citite?
@seraa no, ja to citim tak, ako keby od vajecnika po maternicu. Aj vajcovod ako keby som citila, taky pas. Ty si to ako citila? 😉

@taja27 my sme mali akvarko asi 5 mesiacov v uplne katastrofalnom stave, nemali sme cas, dat to do poriadku, ,zostali nam len 3 rybicky. Ale posledne dva dni sme ho cele dali do poriadku 🙂 a prestahovali. Lebo na starom mieste naneho stale svietilo slnko a robili sa riasy. Teraz je to uz ok a snad nam aj energeticky pomoze, ked uz je pekne, ciste 😅 male rybickovske babatka mate? To je dobre znamenie 🙂 🙂 🙂 ja sa tiez vytesujem ,ze vas tu mam. Mala som krizu, ked som prisla minuly tyzden od lekara. Tak si pekne pomahame, ze to az v dnesnom svete vyzera, ze je nerealne 😉