Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
baby HP (horm profil) uz mi daavno robil a povedal ze vsetko ok, aj sono cely jeden cyklus mi robil 3x(3 tyzdn po ms)
no a vsetko vyzera ok, teda az na ten hormon co je ale rychlo klesa
takze verim ze fakt dupphaston zaberie
jaaaj miuska haha ty si sa ho doslova zbavila toho negativneho stana hahaha dobreeeeee
taja27 zacni planovat svadbu, pocula som baby co pislai ze snazilkovali a ked zacali planovat cosi zadarilo sa, lebo sa zamerali na daco ine
ja som sa zamerala na chudnutie ale na zdrave chudnutie , len trosku obmedzit cukor a nejest po 18 ... 😝
peekny den prajem !! a dobre vysledky !!!
@alchemilkazltozelena pockaj, teraz som popletena. Ked este nemas po ovulke, tak do ovulky treba pit grepovy dzus. Ked mas po ovulke, tak treba papat ananas. 🙂 aj s tym tvrdym stredom 😀 Asi som to predtym trosku doplietla 😠
@seraa no to mas super, to znamena, ze tento cyklus to daaate...juuuj. tak sa tesim, ako keby o nas islo 😀 Len ja idem len na ten prvy krok folikul, HP, BT 🙂 ale nic nie je nemozneeee 😀
@taja to je krasne, ze budes mat taketo rozkosne starosti. Raz dva prestanes mysliet na tehulkovanie 😀
Krasny den, koceny.. a vecre poprosim zhodnotenie dna 😀
Inak, som tak premyslala nad tym grepovym dzusom z ruzoveho grepu, ze mozem ja kaslat tie chemicke dzusy s farbivami. Normalne si nakupim ruzove grepy a nezabije ma, odstavit si denne nejake dva. Ved to musi mat rovnaky ucinok, nie? 😒
haha dakujem 🙂
no jasne cerstvy dzus musi mat lepsie ucinky nez chemia a miesany s vodou a prevareny a tak
takze urcite lepsie kupit grepy
ahojte baby.... práve sme prišli so spermiogramie....som strašne smutná sklamaná....
snubenec ma ťažku oligoaschenospermiu.(((((((nepomohli mi ani pozitivne myšlienky...o 5 dni znova máme prist v tomto ejakuláte mal mimoriadne ťažko pohyblivé spermie či ako...(((dá sa to vraj liečit ak sa to potvrdí ale dlhodobo som z toho šokovaná...povedzte mi ako mam teraz pozitivne mysliet??ja idem pondelok ešte na folikulometriu + vysledky krvi nechápem tomu.-((((( také cigánky a narkomanky a neviem kto nemaju problem a ....ach....plakala som aj rodičia už vedia....ale podporuju ma že nemáme zufat..((( nepatria sem negativa ale ja som mimo...sorry.( ☹
@taja27 to je mi velmi luto... ☹ a co ked to ma aj moj? ked 2,5 roka nepouzivame ziadnu ochranu a nic... radsej ho tam zatial ani neposlem, lebo take zistenie by som asi neprezila... ale asi ani u nas nieco nie je v poriadku... hotova som uz aj ja teraz ☹
a s tymi cigankami mas pravdu, nechapem ako mozu mat tolko deti, po porode hned zas otehotneju a my sa tu trapime aby sme mali aspon jedno dieta ☹ je to vsetko nespravodlive....
@alchemilkazltozelena no apspon viem ančom sme a to skušame len 2 meaice...nevadi skusime vitaminy dá sa to liečit a aj otehotnelia ko čitam ženy s tým a bral antibiotiká aj to asi preto mal zle!!!
no 2,5 roka....neviem načo čakáte....nič v zlom ale....ja som hrdá na mojho že išiel a nie je slabochako iní chlapi .))) tak len chodte lebo nevieš načom si ja už viem ešte čakám an seba....
@taja27 vidis, to je presne to, preco nerozumiem lekarom, ze: "pridite, az ked sa budete rok snazit" ! Velmi dobre ste urobili, ze tam ten tvoj isiel! Nemusite sa rok trapit bez vysledku, ale pekne sa teraz vylieci a vsetko bude OK. Aj toto je v podstate pozitivne, netrapis sa niekolko rokov a viete to hned, mozete to zacat riesit! Viem, ze su zakladne veci, ako chlapovi zlepsit plodnost: Ziadne slipy! Ziadny bicykel! Ziadny notebook na kolenach! Pohyb, vyvazena strava! Samozrejme, ze ten vas pripad asi treba riesit liekmi, ale myslim si, ze to mohli byt naozaj skreslene vysledky po antibiotikach. Kazdy jeden spermiogram moze byt iny. Cize nevesaj hlavu. Nech skusi ist tychto 5 dni uplne naplno. Zeleninka, POHYB na cerstvom vzduchu, ziadne rifle. Nech sa mu nepoti "ptáček" - vies, aby tam nebolo moc teplo. Neviem, ako to inak napisat 😀 A ked sa spermiogram zlepsi, mohol byt terajsi zly iba pre zlu zivotospravu! Prave teraz treba pozitivne mysliet! Pretoze to je urcite iba nejaka nahoda a male "tajky" su zdravsie, nez sa to javi 😵 Naozaj, nech sa tento tyzden hecne najviac, ako vie a bude to dobre, uvidis. Strasne moc som s tebou, drzte sa 😉
@alchemilkazltozelena po 2,5 roku je uz asi nacase ist na vysetrenia. 😖 Mozno tam bude len nejaka miniodchylka od niecoho a lekari by to vedeli napravit, keby o tom vedeli. Takto mozno triafate slepymi. 2,5 roka je uz fakt dost dlha doba. Mozno iba nevies, kedy mas ovulku a triafate uplne iny den 😅
@seraa ja som dnes bola v tej klinike TCM, a povedala, ze mi da nejake silne odvary na privolanie ovulky viac k stredu cyklu. Tak uvidime, snad to vyjde 😀 Staaaale cakam na MS....... uz ju chceeeeem! teraz! Hned, v tomto momente 😀
@taja27 moj muzik mi inak dnes sam povedal, ze ci neviem, kde sa to da skontrolovat. Zevraj stretol kamarata a ten mu povedal, ze po 2 rokoch snazenia isiel na spg a ze mu povedali, ze ma malo pohyblivych "chlapcov". 😅 Mi to prislo take mile, ze sa o to zaujima aj on 😅 Ako sa da dostat na take testy? To ti da gynda ziadanku, alebo ako?
@11miuska11 ahoj dakujem za podporu ...ja verim že to bolo kvoli tým ATB....a ano je to dobre ked išiel hned a ked skušame len pár mesiacov...najprv sa ma vyšetrit chlap potom žena....a už nie po roku sa hovori ale po pol roku!!!! sa ma ist ked sa nedari lebo potom sa dlholiečia a su "starí"..
ano anohvorim mu že nech si ide sadnut s holým zadkom do snehu .-))))) aby nemal zaparené vajka hehehe 😀 😀 😀
no a on jedáva ovocie celkom zdravo sas stravuje je ešte k tomu horár takže celý rok do zimy sa nahcodi po lesoch,nefajči nepije....no pojdeme o 2 týždne a uvidime.....
@taja27 haha, ze sadnut do snehu 😀 umrem z teba! hahaha ! A ako ste sa na to vysetrenie dostali?
@11miuska11 🙂))))))no snehu dost vonku tak preto heheeh...mne hned sa pýtal moj gynekolog či sme boli a ja že nie a dal mi papierik aby sme šli no a dnes sme išli hned....takže tak
@taja27 aha, co som nasla: LIEKY MÔŽU OVPLYVNIŤ VÝSLEDOK
Kvalitu spermií môže ovplyvniť užívanie antibiotík. Prejaví sa to šesť až osem týždňov po ich dobratí. Spermiogram sa zhorší aj v dôsledku užívania cytostatík a imunosupresív. Aj svalovci užívajúci anaboliká prichádzajú o spermie. Plodnosť mužov môžu znižovať tiež niektoré lieky na depresiu. Tvrdia to americkí vedci, ktorí skúmali skupinu zdravých mužov užívajúcich štyri týždne antidepresíva. O ich vysadení či zmene liečby sa však poraďte so svojím lekárom.
My asi pojdeme k nejakemu sukromnemu urologovi, asi by sme nechceli pobehovat po klinike s materialom v ruke 😀 A hlavne, gyndu mam 100KM od nas, tak asi bude lepsie najst niekoho v okoli, nech nemusime aj kvoli nemu chodit tak daleko. A otravovat s tym obvodneho lekara, co ja viem. 😅
my sa nesnazime 2,5 roka, my sme 2,5 roka spolu a to bez ochrany ale nejako extra sme sa nesnazili ale sme sa ani nebranili... a v lete som mala pozitivne testy ale bohuzial to bol mikropotrat....
taja keby si ty vedela ake pribehy som ja pocula a deticky su na svete, toto je nic
skusate kratko a neboj bude , par liekov a vitaminov a bude, niekedy sa to aj same zmeni.
Poznam par ktoremu povedali ze neni sanca, on zle spermie (nie lenive uplne zle) a ona slabe nefunkcne vajecniky, ze nech sa radsej rozidu , zena povedala "co?? a vy ste kto? Boh ze o tom rozhodujete? tak to teda nie, ja toto pocuvat nebudem! "Sli za inym ten dal nejake napady a do roka mali babo a maju uz 3 teraz.
Neboj treba robit co dobry doktor povie ale aj verit , su veci medzi nebom a zemou a babo budete mat, riadne sa len rozhodni ze sa nenechas zaskocit tymto, neboj bude a to este tento rok !
su horsie pripady, podstatne je ze viete problem a mozete sa mu venovat
drzim palce !
@11miuska11 ano ano to som presne našla aj ja....trhali mu zub min týžden a dal mu hned antibiotika a silné analgetikááá ale to dobral len teraz no a tam píšu e po 6 týždnoch !!!
akurat sa bavime o tom...ma ist zase o 5 dni na spermiogram!!! ale to je podla man rýchlo chceli sme počkat žeby začal bart vitaminy a išiel by napr o 2 mesiace...nevieme ani samy acchhh....
@alchemilkazltozelena aha ja že sa snažite 2,5 roka tak potom prepáč.)
no našla som že až po 6 týždnoch ked sa doberu ATB budu spermie lepšie....takže správne by sme mali počkat 6 týždnov a ist na spermiogram!!! ale dnes nám ta sestrička nič nepovedala tava blba zobrala vzorku a papier nam podala vonku so slovami:je to zlé pridite o 5 dni!!!!!!a nič že nebrete nahodo lieky? jaaaaaaaaaaj....
AKO PISU "- Antibiotiká utlmujú novotvorbu spermií. Až šesť týždňov po ich doužívaní sa môžu muži tešiť na čerstvé bojovné spermie."
@taja27 2 mesiace su uz moc. Ale pockat tak mesiac, dovtedy nezavazne "skusat" a mozno.. 😀 Podla mna to bude tymi atb! Ked hovoris, ze to len teraz dobral a analgetika su tiez chemia. Je to vlastne na utlmenie, tym padom to ultmi aj male "tajky" 😠 A ako to on vnima? Berie to dufam s nadhladom. 😉 No ja uz som nasla nejakych privatnych urologov a za 10 - 15 ervi urobia spermiogram 😎 nech si to aj ti nasi chlapi odskusaju, ake to je, cakat na vysledky 😅 hihi. Hlavne, my to teraz musime poriesit cim skor, lebo tam treba mat 6 dni abstinenciu, a ja by som teda nerada cakala tak dlho. Asi to nechame na obdobie, ked mi pride MS. A obaja budeme spokojni. hihi
@alchemilkazltozelena jaaaj, tak ja som to tiez zle pochopila. Ale vezmi to takto, my skusame 1 mesiac, ale istotka je istotka 😀 a mozno aj na psychike to prida obom, ked budeme vediet, ze je vsetko OK 😉 Ale je to na kazdom, ze ako sa rozhodne. A ked tvoj chlap nie je napriklad ten typ, ze by tam dobrovolne isiel iba tak, zistit, ci je vsetko OK, tak ho radsej nenut, aby sa necitil zle pre to.
Ten moj je sportovec a on celkom rad sutazi a ma rad pocit, ze je v niecom dobry 😀 haha tak mozno aj preto sa tam sam hrnie, ze si je isty, ze to bude mat OK. Ja ho tak povzbudzujem, ze neboj, ty budes mat takych rychlych mrňúsov, ze im tam tie testovacie sklicka porozbijaju 😀 haha Treba to aj s humorom brat trosku 😅
@taja27 prave teraz treba pozitivne mysliet, aj ked sa ti to zda tazke. Ak este nemas spravila by som si tu nastenku snov a kazdy den sa modlila, za to, ze sa vam to podari. A inu alternativu ani nepripustat. Drzim palce.
no veru baby musim teraz pozitivne mylsiet...toto bollen na spermiogram nie na vyšetrenie vobec sme neboli vnutri ani nič a je to dokonca Neštatna ambulancia v LV.....
no je z toho aj on smutný a šokovaný nečakal to rposte a ani ja ešte v čakárni sme sa smiali,plánovali svadbu ratali ludi a potom toto!!!
ach veru snažim sa myslet pozitivne a tu nastenku musim urobit čim skor.-))
a vraj sa to dá liečit...no neviem čo robit aby išiel na vyšetrenie +spermiogram hned alebo aby počkal....
čitala som jedna pani písala že mali straaašne zle a začla brat chlorellu-to su riasy dáke a po 2 mes otehotnela!!! a spermiogram mal uuuuplneee lepšiiii
@seraa ano a mna to napadlo vlastne až doma!!!ale aj ta sestra bola taká "ochotná"do kelu tam normalne mám nervy!!!našla somineho urologa v ZV...len moj gynekolog naliehal aby osm išla do LV hm čo maju mezdi sbeou zmluvy či ako?....skusi zajtra tam zavolat priatel on si to vybavoval aj teraz tam v leviciach....tak aj teraz zavola do ZV ....už mi z toho hrabe
urcite si tam zavolajte a povedzte mu ze priatel mal antibiotika
a este zavolajte hocijakemu inemu urologov a spytajte sa ho, ze by ste sa chceli objednat na spermograf ale ze priatel dobral antibiotika ze ci je to jedno a on vam povie,
a uvidis, len spytat sa staci aj ked este sa nebudete chciet objednat ale uvidis co ti povie

dobre ranko dievky 🙂
my sme boli vcera na veceru a len tak sme sa rozpravali, ze kedy svadba a tak, tak tiez asi na jar buduceho roku 🙂 to uz bude male vacsie a jar je taky krasny cas 🙂
@11miuska11 ten grepovy dzusik ako casto treba pit a 100% ny?
ja si uz veru predstavujem, po vcerajsku, keby tie 2 tyzdne rychlo presli uz by som bola najradsej 🙂
este dnes budeme aj zajtra 🙂
aaaaa podarena si ze mu nedas vydychnut 😀 som sa nasmiala na tom 😀
chudaci ti nasi muzi, ich umilujeme k smrti 😀
tak nech nam rychlo zbehne den, aby uz bol veceeeer 🙂