icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
14. mar 2013

Baby zase citam diskusiu o tom Inofolic, a normalne mam nutkanie si ho hned objednat 🙂 Ale pamatam si, ze takto isto som bola nadsena aj z Maca ci alchemilky...... asi este chvilku pockam, nechcem hned minut vsetky tromfy a potom byt sklamana... Ale ak sa jednej z vas podari otehotniet s nim, tak hned objednavam cely pakel nech to stoji aj 100 eur 😀

elje
14. mar 2013

To som hlupo napisala, jasne ze neotehotniete 's nim' ale s manzelmi 😀 😀 😀

taja27
autor
14. mar 2013

@elje hm ty si ozaj mala staršne dlhééé cykly ako je to možne???? nepolsali ta nikde inda na vyšetrenie?? ved to je je staršne vela a ani to ni e je zdrave na laparoskopiu atd krv brat HP....hmm
no toto presne ani ja neveim že ked sa vysadi podla mna sa to vrati do starých kolaji ...pochybujem že bez neho by som mala 30 dnový cyklus...neveim skor by to vedeli povedat baby čo ho brali...no ja ho vysadim i ked by sa mi to upravilo myslim s nim ale bohvie kedy by som mala ovu??
začala som brat femi kvapky od valoviča skus ich aj ty vraj je tovelmi dobréé a hlavne na upravu cyklu a vynde to lacnešjei ako duphaston...mna stali 6,30e a su na 7-8 týždnov. a su prirodné nič zato nedáš skus..

elje
14. mar 2013

@taja27 Ja kvapky od Valovica beriem poctivo uz mesiac, a mas pravdu je to super vecicka, aspon teploty sa mi konecne unormalni a neskacu hore dole 🙂 Mozno, ze ozaj upravia aj cyklus na nejaky normalny prijatelny 30-40 dnovy...

Na vysetrenia kvoli cyklu som nebola, ja som brala vyse 8 rokov antikoncepciu takze po vysadeni som cakala ci sa upravi ci nie.... ale uz neberiem rok a pol tak uz by sa to mohlo unormalnit 😒 Tvoj cyklus je v pohode, kebyze mam taky, tak duphaston vobec neriesim 😉

11miuska11
14. mar 2013

@taja27 vela bab pise, ze do dvoch mesiacov otehu s inofolicom, takze tomu ideme verit a hotovo 🙂 budeme si pekne merat BT, nech mame vo vsetkom jasno. Inak aj moj lekar povedal, ze by tomu inofolicu dal tak dva mesiace, kym zaberie 🙂 juuuj, tesim sa 🙂

11miuska11
14. mar 2013

@elje fuha, tak to ti neviem poradit, ale podla mna tieto hormony funguju na trojmesacnej baze. tak ako HAK. Skus to brat tri mesiace a potom sa spytaj lekara, ci to mozes vysadit. Hmmm... Len, ci to aj u teba nebude tak, ako u tajusky, ze teraz sa ti sice skratili cykly, ale ovulka moze byt docasne fuc. hmmm

11miuska11
14. mar 2013

@elje a my sme videli tvoje grafy? Postni nam ich sem 🙂

11miuska11
14. mar 2013

@elje ahoj, tak prave som si nasla ten tvoj graf, co si sem dala. Podla mna to celkom dost vyzera, ze si ovulku mala, Tak duphaston ber aj nadalej 🙂 a padlo ti to v druhej faze iba raz pod ciaru, a to nevadi 🙂 Na tvojom mieste by som dufik brala aj dalej, ma to na teba dobre ucinky. BT treba verit, lebo to sa oklamat neda 🙂 Daj tomu cas. Urcite aj kvapky od Valovica pomohli a ta maca. Drzim ti palecky, nech mas dalsi cyklus uz ukazkovy 🙂 Podla mna ti je zatial inofolic na nic, lebo vyzera to tak, ze ovulujes, len ti trosku hormony skacu v druhej polke a na to je ten duphik dobry 🙂 juuuj, tesim sa z teba 🙂

taja27
autor
14. mar 2013

@elje
@11miuska11 som ja ale kozička že som ho začala brat ked baby ja osm taakáááá nedočkavaaaa a chcem teraz a hned všetko či aj vy ste take🙂)???
no idem ho vysadit teda....kvpaky brat aj inofolic no to by bola ka haluz keby otehotniem a svadbu planujeme ale to je jedno tak by sme urobili len taku rýchlu alebo by sme juodložili .-)))
hmm baby hentá HAK je svinstvo jaj ja by som to nebrala lebo mnoho žien nemože potom otehotnet a ma problemy jaj je to proste...no....škoda reči ani to viac neberte!!!!!nech si chlapi davaju pozor
pekný večer

taja27
autor
14. mar 2013

@11miuska11 ja neviem čiho mam brat teda čo ppovieš miuska asinie že?alebo žeby osm ho dala až po ovulke??alebo nechám tak 40 dnový??neveims a rozhodnut heh...ozaj ako často berete kvapky baby?? 3 či 2 krat za den po12 kv??a inofolic berieš snimi naraz??

11miuska11
14. mar 2013

@taja27 neber to, tajus. FAkt! Ja by som to riskla a bola aspon 2 mesiace cista, merala si BT a uvidis, ako. Ja tiez, keby som mala zase dlhy cyklus a kadeco problematicke, tak by som asi isla do tych hormonov. Ale do juna si ja davam kvoli dovolenke cas. Ty si daj pokoj tiez do maja (svadby) a uvidis. Ved to je jedno, ci to bude hned, alebo o pol roka. Cely zivot mame potom pred sebou aj s nasim babatkom 😉 Ine je to s elje. Ked mala 100 dnove cykly. To by som v momente isla do hormonov, lebo to uz je fakt mega, nemat stvrt roka MS:

Ja este neberiem kvapky. Iba ten inofolic a od dalsieho cyklu odvary od terapeutky na ovulku. Hmm...

11miuska11
14. mar 2013

@taja27 ale asi by som to nebrala naraz. Daj si aspon dve hodky pauzu, nech sa ti to nemiesa v zaludku. Ja to tak s tymi odvarmi robim. Najprv inofolic cca o piatej a na noc okolo 11tej si dam odvar pred spanim

seraa
15. mar 2013

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

baby 😠 ms dosla, a to som len v 25 dc !
no baby uz to musim riesit razantnejsie za mesiac to budu dva roky !!
ja som uz neni ani sklamana ze nic ja sa len bojim ze je vaznejsi problem nez hormony ☹

11miuska11
15. mar 2013

@seraa to uz budu dva roky, co sa snazite??? To uz je sakra dlha doba. Muz preco nechce ist na spmg stale? ☹

alchemilkazltozelena
15. mar 2013

@11miuska11
@seraa
@taja27
@elje
baby ja idem uz na druhy pohreb za 2 mesiace.. sestrina svokra zomrela :( a pred 2 mesiacmi priatelova starka.. nemam slov, ... vsetko sa vali... aj v robote na prd.... priatel slubil ze pojde stvrtok na ten spermiogram... tak som zvedava...

taja27
autor
15. mar 2013

@11miuska11 no vysadim to janse len to doberem aby osm mala ako som mala cyklus 30 dnový a potom nehcám tak teda...svadbu mame v maji ale o rok .-))))) takže pohodaaaa
@seraa 2 roky????? ale to si nepísala predsa...a muž bol na spg????no ja by som to dávno rišila už po roku...no len ho pošli a aj s tebou nech ta kuknu no....
@alchemilkazltozelena no to mi je luto....stava sa to veru....no život ide dalej...musime ho žit

alchemilkazltozelena
15. mar 2013

@taja27 jj, musime, inak my sa chceme zobrat v aprili na buduci rok 🙂 zevraj v maji nie je dobre sa brat, som pocula, ale to su asi len povery 😕

11miuska11
15. mar 2013

@taja27 Jaaaaj, ja som si myslela, ze tento rok v maji mate svadbu 😀 Tak som to myslela 🙂 heh. to uz by sme mohli mat babo v kociku, na vasej svadbe 😀 mne dnes prislo 6 baleni inofolicu na 2 mesiace, tak som si ich do skrinky poukladala ako nejaky poklad. hehehe 😀
@alchemilkazltozelena my sme mali minuly rok taky smutny :-/ uprimnu sustrast a vela sil. Je to hrozne, prist o niekoho z rodiny. Ty si silna a zvladnes to, uvidis. Drzim palec, nech si to muzik nerozmysli s tym spmg. Moj ide v utorok, tak si drzme palce, nech nam to obom dobre dopadne 🙂

taja27
autor
15. mar 2013

@alchemilkazltozelena ajmy sme chceli april ale kedže je zima a nekvitnu kvety tak sme si dali maj...vraj nie je dobré aj aj som počula ale podla mna je to somarina a záleži len od lui akí su a maj je mesiacom panny márie takže neverim nato ved od toho sme tu v tejto skupine máme život aký si ho vytvorime našimi myšlienkami....
@11miuska11 heheh ty si pripad že 6 baleniii no ja ked osm povedala cenu mojmu tak skoro odpadol a ja no moj ked ccheme niečo musime investvoat )))
držim palce potom dajte vedet som zvedavááá

11miuska11
15. mar 2013

@taja27 tak, ale 6 baleni, to mam maximalne na 2 mesiace, a ta suma, to muz ani nevie radsej 😅 len som mu povedala, ze ked som to z netu objednala, ze som usetrila skoro 30 eur. Tak zagulal ocami, ze radsej ani nechce vediet, kolko to stoji, ked az 30 eur je zlava 😀 😀 😀

taja27
autor
15. mar 2013

@11miuska11 no akolko ta to ozaj stalo??.)))ked 6 baleniii a na 2 mesiace je to len...???

11miuska11
15. mar 2013

@taja27 hej ,lebo jedno balenie ma 20 sackov a dva sacky vypijes za jeden den (rano a vecer) a teda to je iba na 10 dni a na mesiac potrebujes 3 balenia po 20 sackov. Platila som 72 eciek 😠

alchemilkazltozelena
16. mar 2013

@11miuska11

drzim palce na spermiogramcek 🙂 hned potom napis co a ako 🙂

taja27
autor
16. mar 2013

@11miuska11 ano ano chápem už .-)) je to strašne vela inak ked si vezmeš ...no som zvedaváá

taja27
autor
16. mar 2013

ahojte baby... ako sa mate? jaidem varit a vypražat syr-moj chlap chce.-))
baby do rana sa mi snival sen pekný ..ako ku mneletia 3 pávy boli náááádhernééé a roztahovali svoje chvosty.-)) pozerala som to v snari a bolo tam:tvoje záležitosti sa priaznivo vyriešia.-) alebo že hľadanie novej cesty, ktorá bude úspešnejšia než tá doterajšia no ale aj marnivost a to teda soom .-)))
no baby rozmyšlam že vysadim už dnes duphaston...nechce sa mi ho brat a berem aj inofolic....aj kvapky no

@11miuska11
@seraa
@alchemilkazltozelena

11miuska11
16. mar 2013

@taja27 ber ho, aby sa ti nepredlzil cyklus!! Lebo takto, ked si ho sama vysadis, moze to narobit sarapatu. Pekne ho dober a nekomplikuj si to 😉 mne dnes klesla BT, kocky, uplne nechapem, zeby uz konecne ovu?? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... a ja mam muza na sluzobkeeee....a v utorok na spmg. Takze si musi setrit material...co mam robit? Mam ho stiahnut, nech pride na otocku domov?? A co ak to nie je ovu? zbytocne by som ho prehnala...juuuj, baby, neviem, co mam robit ☹ ☹ ☹

taja27
autor
16. mar 2013

@11miuska11 hmmm no neviem ked ma ist utorok na služobku mal by byt 3 dni bez sexu .-)) no ako chceš.-) ja mam bt klesnutu stale na 36,3 čo stale ovulujem??.-))))

taja27
autor
16. mar 2013

@taja27 nie na služobku na spermiogram som myslela xixiix

taja27
autor
16. mar 2013

baby ja mam staršný ten graf normalne ma to deprimuje!!!!!som nasratáá ako je to možne žeby až toto robili tie hormony??nechápem ...ach jaj no musim to vysadit potom....ach jaj

taja27
autor
16. mar 2013

@11miuska11 a viete čo je čudné? aj ked mam takuu BT tak som citila take vlhko chápete ako ked je ovulacia....sila čo robi to moje telo...ok doberem a vysadim ich ach jaj....