icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
25. mar 2013

@11miuska11 Ahoj, ano uz ho beriem piaty den (2krat denne nakoniec), zacala som 5dc, dnes som 9dc. A kvapky od Valovica beriem uz dva mesiace, tie dufam tiez pomozu, ze sa moj rekordny 100-dnovy cyklus uz nebude opakovat.
Kludne rozsiruj dobre meno Inofolicu nam to neva 😀 a najlepsie by bolo ak by si mohla pridat aj inspirativne osobne skusenosti 😉

11miuska11
25. mar 2013

@elje no tak to ti podla mna tento mesiac krasne upravi!! Pisala som o jednej kocke z "vedlajsej" diskusie, co po dvoch rokoch s PCOS otehotnela po tom, co jej lekarka povedala, ze inak, ako na umele oplodnenie to nevidi??? Iba jeden mesiac brala inofolic!!! Takze tento cyklus sa priprav na velke divy s inofolicom. A keby prisla ovulka aj trebars na 25 DC, stale je to pri nasich megadlhych cykloch OBROVSKY uspech. Takze ja nemam hned ocakavania, ze mi to pride na 13 DC alebo co 🙂 🙂 juuuj...krasne sa nam to tu spozitiiiivnieva, co povies? 😅

elje
25. mar 2013

@11miuska11 A co je to PCOS? To je diagnoza 'nemat ovulaciu' alebo to je nieco s cystami sa mi zda?
No veru, hned mam lepsiu naladu. Som si povedala, ze ja to dam, a v CAR ma nevidia skor ako neskusim vsetko ostatne...mozne aj nemozne, ci uz s pomocou mojho Dr.alebo bez neho 😠

elje
25. mar 2013

@11miuska11 Utekame snazilkovat, aj ked je este velmi skoro, treba spojit prijemne s uzitocnym 😉 Vdaka za podporu, zasluzis si byt tehu cim skor 😵

11miuska11
25. mar 2013

@elje No, PCOS je diagnoza, kedy vajicka nevedia dozriet na pozadovanu velkost a teda neprebehne ovulacia a z vajicka sa vytvori cysta. Alebo je moc hruba stena vajecnika a vajicko sa nevie dostat do vajcovodu. No, ale ked uz na toto vie pomoct inofolic, tak to najprv skusme. Ja mu davam take 4 mesiace 🙂 a verim velmi, ze pomoze. Zase, na tvojom mieste by som do toho CAR zasla. To nie je tak, ze ti hned idu robit umele oplodnenie, ale vedia ti pekne odsledovat ovulaciu a to je super! A ked mas odporucanie od lekara, myslim, ze to preplaca poistovna, takze "nevahej a toč" 😉 😉 😉 ja viem, ze to su take predsudky, ze niekto ta poslal do CAR, ale neboj sa toho. Ja mam super lekara, ktory ma sleduje sonom stale, takze ja tam chodit nemusim, ale ten tvoj lekar si asi fakt nevie rady. Co je celkom ocividne, ked ti len duphaston predpisuje a nic ine 😉

11miuska11
25. mar 2013

@elje dakujem, si zlaticko 😉 hura do snazilkovania!! Clovek nikdy nevie, velmi ti to prajem 🙂

boniqa
25. mar 2013

@11miuska11 dakujem za vysvetlenie už som o niečo mudrejšia ,budem musieť navštiviť dokyho a navrhnuť mu sledovanie ovulky aj hormonalny profil.a ten inofolic možem brať s dufastonom?

11miuska11
25. mar 2013

@boniqa inofolic je doplnok vyzivy a mozes ho brat aj s duphastonom. Nedaj si to ale naraz. Ale tak cca hodinovy odstup. 🙂 to odsledovanie ovulky urcite urob, vela sa tym vysvetli 🙂 drzim palec 🙂

taja27
autor
26. mar 2013

@11miuska11
@seraa
@elje
ahjte všetky...no ako tak čitam sami inofolic ja si ho idme objednat i ked moj chlp je proti že načo to pit atd lebo sa do toho nerozumie ako vidím...
duphaston neberem jem lanove smienka a ma taky hlien aký som ešte nikdy nemala s duphastonom som bola ako sahara.-))) meriam ted BT som zvedavá...
elje no ten lekár je dobrý somár ked ti to povie narovinu ženevie čo ma robit a keby ti on odsledoval ovu folikulometriuo??ach bože....
no nemam slov....
baby moja kolegyna už ma cez 60 mala M S každé 2 mesiace a otehotnela bez problemov!!má 3 deti sila nie??a my tu stresujeme...
držim vam plačeky cmuk

11miuska11
26. mar 2013

@taja27 presne, ako pises taja, dolezite je, ze sa ta kamoska trafila do ovulky, da sa otehotniet aj neskor 🙂 tak pekne meraj 🙂 a ako jes tie lanove semienka? Ja som si kupila mlete a tiez sa chystam na buduci cyklus, ale neviem, ako to mam jest. Vari sa to? alebo to iba tak nasucho zjes? hmm.. i ked ja s hlienom nemam problem, mam ho dost a aj pekny priesvitny tahavy. No uvidime, ale viuem, ze tie semienka su veeelmi zdrave, tazke asi ich budem jest aj tak 🙂 Ja som uz asi mala ovulku ten piatok, ale kedze som ochorela, tak sme o presvihli a snazilkovali az sobotu ☹ ☹ ale neva, hlavne aby sa ovulka potvrdila. BT mam stale naaadherne hore, tak uz to len neurieknut, nech sa tam az do MS pekne drzi 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...

alchemilkazltozelena
26. mar 2013

@elje ma pravdu, --- > @11miuska11 nas tu drzi vsetky nad vodou 😉

zeny ja som bola dnes u gynekologa a som fest happy 😀 povedala som mu ako sa veci maju, o priatela ze mal celkom dobry spg, ze len miernu astenospermiu ma a ze ide brat vitaminy a ze byvame spolu od septembra a ze ci tie pomale spermie mohli byt pricinou... kedze ja som zdrava... povedal ze hej, lebo kym sa spermie dostanu kam maju tak je to riadne dlha cesta a rychlost je dolezita.... zas ma pozrel ultrazvukom, som 12DC a ovu bude vo stvrtok presne jak ma byt, videla som folikul, len skoda ze som mimo BB 😒 ale hlavne je ze mi povedal ze som uplne v poriadku, kedze mam vsetko pravidelne, ze si mozem kupit kyselinu listovu ked chcem a brat... tak som kupila, aspon ze je lacna... takze tak, povedal ze mi nejde zatial robit priechodnost vajcovodov, ze az o 3 mesiace kebyze nahodou dovtedy neotehotniem... a povedal ze nemam na to mysliet - to vravia asi vsetci 😕 takze mi to celkom zdvihlo naladu aj ked som plus minus vedela ze som ok, predsalen to dobre padne ked to aj lekar povie... aaaaaaaa dala som si jarny outfit - uzasny uces mikado a blond k tomu 🙂 len keby uz aj ta jar prisla 🙂 posielam vaaaam pozitivnu energiuuuu 😎

boniqa
26. mar 2013

začina tu byť velmi pozitivno sa tešim s vami žienky.ja mam dnes nejaky blbec den včera som ziedla sušene brusnice a dnes rano som bola šokovana normalne sa mi pustil ms teraz večer je to už len špinenie no sila .stalo sa vam to niekedy? to moje telo si robi somnou asi čo chce.

11miuska11
26. mar 2013

@alchemilkazltozelena ty si uplne perfektna..taka som stastna za teba 🙂 🙂 juuuuj..vytesujem sa jak mala...OVULKA je zaklad!!! A presne,muzik popapa vitaminy na rychlost a bejbatko bude coby dup 🙂 my sme zase raz nestihli ovulku ..heh..takze uz aby dosla MS,nech mozem cakat znovu na nu a verim,ze pride skor. Idem na sono vo stvrtok,tak drz palce...juuuj..tak sa tesim dobrym spravam 😀 my to dame hned,ako sa trafime do ovulky,uvidis. Pockame si a pekne obe e do dalsej ovulky a podari sa. Ja tomu proste verim 😉 eeej, blondave mikado? Muzik bude mat doma novu zenu ? 😉

11miuska11
26. mar 2013

@boniqa a ktory si den cyklu teraz? Mne sa to este nestalo. Maximalne som mala spinenie mimo MS..hmmm.. Ano,aj ja pozeram,ze samy optimizmus okolo 😉

boniqa
26. mar 2013

mam 16 dc ,som sa aj prestala testovať ovu testami, išla by som aj k dokymu ale ordinuje len pondelok a utorok

taja27
autor
26. mar 2013

@11miuska11 ja ich jem na sucho nepomleté 2 PL a zpijem vodou čistou....dne sosm si kupila inofolic v lekárni za 15,30 heheh tak sa mi oplatí lebo s poštovným je to drahšie uvidime ako bude dalej....
@alchemilkazltozelena nno super tak vidííš...super že ti to vedel povedat ,mne to moj nevedel povedat kedy bude sila nie???
pozri ved do roka je nromálne ked neotehotnie žena....poznam plno zdravých a mali až po roku aj po roku apol babatko...
no ja mam dnes blbý den od rána som povadená s MM takže...a som 8 DC takže pohodaaaa .-)))))

taja27
autor
26. mar 2013

a ked rozmýšlam tak...svadbu mame o necelý rok takže ....nejdem už mylset na baabtko stale dookola merat BT budem pre istotu ted....ale tak ked nebude nebdue bude bude...ved by bolo pekné po svadbe mat .-)))a ked bude skor bude skor svadba menšia ahotovo 😝 😝 😝 sestra mi hovori tiež že stresujem okolo toho a ako malo skušame plus ked som brala lieky 2 mes tak sme darmo skušali-...jaj užas ahojteee

11miuska11
26. mar 2013

@boniqa fuha, tak to fakt chod radsej k lekarovi. A aj si mala bolesti? Niekedy sa tak prejavi prasknutie cysty. 😒

11miuska11
26. mar 2013

@taja27 tajus, urcite si odmeraj aspon jeden cyklus,alebo chodievaj na folikulometriu, aby si zistila, kedy ovulujes. A potom sa na to mozes vykaslat. Teraz ale podla mna pekne meraj, nech vies, na com si. Ja som mala stres, ako hovado, kym som nevedela, ze ovulacia chodi, ale neskoro. Mna to velmi upokojilo 🙂 Drzim palec, silno 🙂

taja27
autor
26. mar 2013

@11miuska11 no budem merat som zvedavá teda...no len keby nebere 7 za kadžým!!! je ot velmi vela

11miuska11
26. mar 2013

@taja27 to chapem, ano, je to vela. Ale mozes tam skocit, ked budes mat podozrenie, ze bola ovulka 🙂 aby si si bola na istom. To musia bytt 3 dni vysokych teplot po sebe, ktore nasleduju po minimalne 6 nizkych teplotach po sebe. Ja uz sa neviem dockat stvrtka. Ci pojdem odtial do tretice sklamana tento cyklus, alebo konecne stastna, ze bola ovulka 😒 som faaakt zvedava 🙂

boniqa
26. mar 2013

@11miuska11 to ma ani nestraš ,moj doky bude aš v utorok na buduci týžden ordinovať .nemam ani bolesti nič juuuj normalne mam strach

elje
26. mar 2013

@taja27 a kde sa daju kupit lanove semienka? Kedysi som ich videla v tescu, ale uz davno nie....maju to aj v lekarni? alebo v sypanych cajoch?

@11miuska11 ten graf vypada uuuuuzasne, sledujem ho teraz viac ako svoj 😉 najma pre to, ze pevne verim Inofolicu. A este k tomu CAR - mne doki povedal, ze s odporucanim od neho mam prve sedenie zdarma, potom sa plati 😒 ale ako hovorim, zatial riesit nebudem. S manzelom sme sa dohodli, ze ak nic do septembra tak potom zajdeme....ale to dufam nehrozi, v septembri uz budem taka preinofolikovana, ze az 😀

@alchemilkazltozelena Super spravy, tak uz len odsledovat ovu a 'snazit aktivne' 😉
@boniqa Vitaj medzi nami, ty uz jedno dieta mas? Ako dlho sa snazite a kolko mas rokov? Krst ohnom 😀

Jaaaaj baby, ja uz som tento rok s kolegynou vyhrala tri stavky.... Stavim sa, ze tento rok vsetky z nas tu pojdu rad radom... Moj tip prva pride s // miuska, potom alchemilka a hned v zavese spolocne ja s tajkou 😀 😀 No nebolo by to super? To uz by bol aj dovod na nejake to stretko mamickovske.... Tak pekny vecer vsetkym.

alchemilkazltozelena
26. mar 2013

@elje xi xi este na @seraa si zabudla 😀 no uvidime, ako to bude, to je vo hviezdach 😀 ale verííííííme 😎 a to je hlavne 😉

taja27
autor
26. mar 2013

@elje no ja som ich kupila dávnoo v tescu veru ale kukni aj jednota alebo biopotraviny aj tam maju aj kustnicu činsku si chcem je to straaaaaaaaašne zdraveeee najzdravšie ovocie na svete vraj..... no pekne tak my 3 mieste až? heheheh dobree...no ja som zvedaváá ktorá to prvááá z nas bude.-))) pijem inofolic dalej aj femi kvapky heheh

boniqa
26. mar 2013

@elje mam doma šimonka 6 ročneho a snažime sa už rok mam 33 rokov.

alchemilkazltozelena
26. mar 2013

a kyselinu listovu papate niektora? ja som dnes zacala a priatel profertil, tak uvidime co to da, tato kombinacia 😉

kremko
26. mar 2013

krásne, toto som si potrebovala pozrieť, toto som si pritiahla 😉

kremko
26. mar 2013

Môj muž je v tomto geniálny, keď vidím ako verí v to, že sa nám podarí splodiť ďalšieho potomka, tak tomu verím aj ja. A som vďačná, že ho mám.

11miuska11
26. mar 2013

@boniqa tak potom to mohla byt "vodova" cysta. Kamoska to mava. Tak ked nemas bolesti, tak to nebude vazne 🙂