Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@seraa Jeeeej to su super spravy. A ktoru si dc? Ved ty mozno nakoniec budes mat vianocne dvojicky (ako v akcii) 😀 dve za cenu jedneho..... Ale nie, samozrejme prajem, aby sa postastilo aspon jedno a to cim skor. Ludia co po detoch tuzia by ich mali mat a to hned 😉 A ty si sa ako dopracovala k ovu? Ci ty si mavala aj predtym?
@taja27 Ahoj, dnes som si v jednote kupila lanove semena (sranda, ze su hnede, co som nevedela) a ja trkvas som v policke zufalo hladala nieco vo farbe klickov 😀 😀 😀 Pocuj ty ich ako jedavas? Len take suche na lyzicku a zapijes vodou? Alebo ich namacas? Nie je tam navod co sa s tym ma vlastne robit.....a kolko toho si davas denne?
@11miuska11 Miuuuuuuus tak ako dopadlo tvoje vysetrenie? Veru dnes sa mi zda ozaj, ze je nejaky den dobrych sprav...odvsadial 😵 Este ty povedz nieco povzbudive a budem verit na stastne a menej stastne obdobia 😉
@elje
@taja27
@seraa
baby, ja nic mam tam asi 3 foliky, ktore narastli za dva tyzdne o chabe 2,5 mm , cize teraz maju tak 5,5 maximalne. Uplne som v soku, az si zacinam mysliet, ze som si tu BT zvysila silou vole. z tohoto mi vyplyva, ze sa BT moj verit neda.I ked lekar mi povedal, ze je dobre, ze si ju meriam, lebo aspon vidime, ze telo sa snazi pracovat a pracuje. Len este nie je vraj natolko zresetovane po HAK a musi sa vratit do rezimu, ked hypofyza a hypotalamus pracuju same a bez podnetov. Povedal, nech si nadalej meriam BT pre istotu, aby som na sono nechodila na slepo. A ze mam brat ten inofolic,ked nechcem clostyl a mam cakat, ze mozno sa to do troch mesiacov, kedy ideme na tu dovolenku, podari a keby nie, pojdem do clostylu. Sliznicu mam OK, a vraj aj hormony pravdepodobne zacinaju pracovat, ale este nie az tak dokonale, aby dozrelo vajicko ☹ ☹ ☹ pojdem na HP, ked pride MS a budem cakat. Takze ja dnes takto a som uplne zlomena..ale uplne ☹
@11miuska11 ahoj moja ale nbeoj všetko chce len čas......jaj baby ako načo ste brali HAK? ved to je také svinstvo že až avidite čo to robi s telom....ale neboj dáš sa dokopy..a čo ked su len 3 folikuly??ved narastu dalšie nie??a apson že máš dobreho doktora čo ti povedal že ti porobi vyšetrenia....naozaj zaujímavá ta BT fakt!!!! že ti stupla kleslaa proste...hm...neboj ukludni sa cche to čas ..ako hovorim samo babatko alebo hore sa rozhodne kedy pride...tak neboj a hlavne nato nemylsi...ja osm bola tak zronená ked mal moj mm spg o ničom....neboj hlavu hore 😉 cmuk posielam objatie
@taja27 zlaticko, dakujem za podporu 😔 no tych folikov tam bolo dost, ale take vacsie boli v kazdom vajecniku 2 az 3, co je OK. len ta ich velkost nie je dostatocna. ved uvidime, co zvladne inofolic na buduci cyklus. ostava mi len cakat. a baby, ked budete mat grafy ako ovulacne, chodte si to dat radsej potvrdit, lebo toto ma uplne sokovalo, ze graf moze byt krasny a ovu nikde ☹ ☹ drzte sa a chcem vidiet dve palice v aprili 😅 a mas pravdu, tajus, moj lekar je uzasny. urobi mi aj testy na stitnu zlazu, ani endokrinologovi nemusim ist. 🙂
@11miuska11 neboj sa dá sa to doporiadku uvidiš..... ešte krátko asi bereme inofolic.-))nooo ved to ej to čo som písala že sa nedá spolahnut na BT.... ja ešte počkám nadalej nejdme to už riešit čim dalej riešim privolavam si potom probelmy a preto to neriešim ....
hej hej to ej dobre že ti urobil aj mne to moj urobvil aj aj....držkajs a pekne
@taja27 ja si este dalsi cyklus idem merat a potom uz kaslem na to a necham to uplne na nahodu 😔 ale moc mi pomaha, ze vas tu mam ..pekne sa nainofolicujeme a budeme mat krasnu ovulku. tak 😎
@11miuska11 ja domeriam tento tiež a...nebudm sa tým zaoberat ...teraz som čitala jendu exkamošku tu...2 roky skušali!!!!baby!!!!2 roky!!!! tak hlavyyy horee.-)))) cmuk a ano inofolic a nahoda Pán Boh treba sa modlit a verit....
@11miuska11
@elje
@seraa baby čo berete inofolic...ja neviem ako som vysadila duphatson som 5 dni po menzese ja som neskutočneeee vyhádzanáááá ešte osm takto nebola po tvari na chrbte dekolte no nechápem..vy nie ste??alebo čo to sposobilo?,orzmyšlam ked som brala duphaston som mala peknu plet sem tam pučik ale toto???až vredy mam no nechápem akoby sa teraz hormony vyburili na mne.-))))moje pridoezdene hormony xi
@taja27 ja nemam vyrazky. ber to tak, ze presne, ako pises, mozno telo zacina pracovat samo a vytvarat hormony, tak si sa vyhadzala. ja som to mavala pred MS, takze mna to este len caka asi 😉 a je to moc zle?
tak som sa rozhodla že v utorok idem k dokymu.špinenie mam stale a to som 17dc som zvedava čo mi poviem opytam sa ho aj na ten inofolic a poprosim ho o hormonalny profil a sledovanie ovu.mam taky pocit že mi ešte neprebehla ale dufik som si nasadila ,rozmyšlala som že nie ale potom ktovie či by mi prišla mrcha.tak v utorok sa možno pridam do klubu inofoličiek 🙂
@11miuska11 no mylsim si to bohvie...ako bývalaosm vyhádzana vždy asi som za tie 2 mesiace si odvykla.-)))ale mávala osm to takéto pred ms počas aj pár dni po .-)))
@boniqa noo ten dupha....sposobuje aj špinenie udajne ja som špinila tiež pred ms ale....ked ho vysadiš dostaneš menzes....takže tak.... ale neurýchli tehotenstvo... i ked ej to čudnéé lebo on je proti špineniu ale v tehotenstve....no ja už nebudem brat žiadne umele hormony kašlem na ne...
baby aj niečo pečiete???.))
bambulky moje, prijemne prezitie velkovianocnych sviatkov, vela vody a pohody vam praje vasa Alchemilka 🙂 a zaroven nam prajem aby sme vsetky takto o rok mali rodinky s jednym clenom naviac 🙂 aaaaaaaaa odhalte svoje tvare, ja som uz 😀
@taja27 ja som robila rybacie fasirky z kapra 🙂 nepiekla som nic. uzivame si zimnu romantiku trosku 😅 budeme v poriadku tajuska. Este jeden cyklus s meranim a inofolicom a bude to OK 🙂
@alchemilkazltozelena heheh no ja osm mala foto ale baby nedali tak somju stiahla.-)
@11miuska11 určite ano budeme .-))) my sme skusili aj dnes roamntika v posteli a pred chvilou havária pri nas na dialnici.))
@boniqa
@seraa
@elje
lubenka01
Láska Zeleného štvrtku, viera Veľkého piatku, nádej Bielej soboty a víťazstvo Veľkonočnej nedele, nech Vás posilní a naplní pokojom a dôverou. Veselú Veľkú noc babeny!!
@alchemilkazltozelena
@taja27 aj vam kocky zelam krasne velkovianocne sviatky 🙂 u nas snehu ako na..teho, ale verim, ze takto o rok si budeme zelat krasne sviatky v trojici 🙂
všetky babenkam prajem veselu velku noc
ja som sa rozhodla piecť zamatovu roladu ,metrovy kolač,a punčove rezy.musim toho viac lebo moj mužiček ma dnes meninky tak sa v nedelu chystaju gratulanti prisť.
@boniqa ty si ina makacka 🙂 🙂 🙂 tak nech sa vsetko vydari ako ma a vsetkym chuti 🙂
@11miuska11 to su pre mna najlahšie kolače preto ich robim rada a časo xi xi xi ešte pridavam aj zmrzlinky ale zmrzlinky sme mali 7.3 sme mali oslavu takže tie som vynechala
a vy babenky ake kolačiky pečiete?
ja ani neviem prečo som sem nakukla baby, ale klobuk dole pred Vami..ako sa podporujete, verite velmi v to co chcete 🙂 🙂 držím Vám velmi palce aby ste sa tých babatiek dočkali
🙂 a sorry že som Vám sem vtrhla, vlastne sem nepatrím🙂
@11miuska11 nie nie som, my už máme tri detičky a padla 🙂 🙂
@monickapd jeeej, to je krasne..ale ty si veeelmi mlada maminka na tri deticky? mala si trojicky ?? 😵 😵 😵
@11miuska11 no mam uz 31 takze velmi mlada nie som 😉 ale ďakujem 🙂 syn bude mať 10 v oktobri, dcérka má skoro 2apol a najmladsi 7mesiacikov 🙂 🙂 🙂
A Vy sa ako dlho snažíte? ak to nie je tajomstvo..
@monickapd nie je, jasne. ja som vysadila HAK v septembri a snazime od decembra asi 🙂

@seraa huraaaaa !!!! tesim sa siilnoooo s teboooooou 😀 pekne snazilkujte od svitu do mrku, ono sa to musi podarit predsa!! Ovu mozu byt aj dve v jeden cyklus,ale maximalne 24-48 hodin od seba. Moze dozriet iba jedno a to druhe sa zastavi, takze to mas 50:50, ci budu dvojcata. juuuuj, tak ti to prajem 🙂 v poistovani vam nic nebrani dufam 😅 😅 ja idem az o tretej na sono, ale dnes je den dobrych sprav, tak snad aj ja budem mat dobre spravy 🙂