icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

monickapd
29. mar 2013

@11miuska11 no, tak to je ešte celkom pohodička, nie? a aké lieky si brala?

11miuska11
29. mar 2013

@monickapd no este zatial ziadne lieky. Iba vitaminy 🙂 povedala som si, ze lieky az v lete,keby sa nedarilo, zatial pokusame prirodu 🙂 vam ako islo plodenie? ako po masle? 🙂

monickapd
29. mar 2013

@11miuska11 myslela som HAK 😉 ano, pohodička..dcérka nám trvala skoro rok, a na tretie ma uz prehovoril mm 😀

11miuska11
29. mar 2013

@monickapd no ved hej, ze do roka je to vraj OK este. A ty si brala nieco?

monickapd
29. mar 2013

@11miuska11 ako myslis HAK? alebo ked sa nedarilo? HAK ano a potom sa teda nedarilo ten rok..ale vtedy som nebrala nic..a ked sme sa rozhodli ist k dr a nejako to riesit, uz som bola tyzden tehu a esto som o tom ani nevedela 😉

elje
29. mar 2013

@11miuska11 To snad nie je pravda 😔 Clovek si uz nemoze byt isty ovulkou ani ked ma idealny graf..... Ale hlavu hore, ved to je len druhy alebo treti cyklus odkedy sa snazite. Uvidis, s tvojim telom to nepotrva dlho.....a jasne, ze takto o rok uz budeme priat veselu velku noc vsetky v trojici 😉

elje
29. mar 2013

@taja27 Ahoj, ja som sa vobec nevyhadzala, skor naopak, zda sa mi ze odkedy beriem inofolic tak nemam taku mastnu plet a ani vlasy....takze ziadnu negativnu zmenu som zatial nezbadala, ale beriem ho len 9 dni zatial... Rozhodla, ze ho budem uzivat 3 mesiace (do konca juna), potom si dam pauzu od uplne vsetkeho do septembra. No a ak naaaaaahodou v septembri stale nic, pojdem do CAR. Ale dufam, ze to nehrozi..... no a este pred tym chcem zajst za kartarkou, kamoske sa od minuleho roka spnlilo vsetko do bodky, tak je overena...... 😅

elje
29. mar 2013

@alchemilkazltozelena A kde sa to splnis? niekde v Egypte? 😎

elje
29. mar 2013

@11miuska11
@boniqa
@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa

Aj ja vam vsetkym babulky prajem krasne sviatky, hlavne vela pokoja, zresetujte hlavy....nech privitame jar s cistym stitom, plne optimizmu, chuti a sil pokracovat za vysnenym snom 😉
A nekrotte sa so sunkou, vajickovym salatom ani puncakmi 😉

Ja si davam pokoj od netu az do pondelka vecera, ale potom si vas vsetky precitam takze piiiiiste.....a ja budem welnesovat v BS 😵 😵 😵 Zatial caute!

taja27
autor
29. mar 2013

@elje tak si to už v BS to je blizkomna pridi ma kuknut .-)))
no ja tiež budem brat inofolic a uvidime...no ale vidite znama sa snažila 2 roky....no baby nevešajme hlavu .-) všetko bude ako má byt...
ja osm piekla kokosový zákusok 1.krat vyzerá ozaj super ....len sa musim krotit heheh ide leto jar)))) noo a my budeme doma nejdeme nakonies kk svokrovcom...
tak si to užite aj aj si dám pauzu majte sa peken vidime sa pondelok cmuuk

alchemilkazltozelena
29. mar 2013

@elje v Spanielsku 🙂

baby myslite ze ma moze boliet zaludok od kyseliny listovej? ☹

11miuska11
29. mar 2013

@monickapd ahaa..takze ked si vysadila HAK, mala si nejake ine cylky, alebo bolo vsetko OK ?

monickapd
29. mar 2013

@11miuska11 vsetko bolo ok...dr mi kazala pauzu 3mes az potom sa snazit, ale snazili sme sa hned... a netreba sa milovat kazdy den, aspon kazde tri dni.. 😉

11miuska11
29. mar 2013

@alchemilkazltozelena ano, moze, myslim, ze tajus tusim bolel zaludok od kyseliny listovej, alebo seru, neviem, ktoru, ale mala to z nej. A viac bab sa na to stazovali. Niektore ju proste v tabletkovej forme nemozu brat 😒 ale da sa to doplnit aj v strave, neboj nic 😉
@elje tak tak, elje, ale verim, ze inofolic zaberie. Ja ho tiez planujem brat minimalne do jula , ale merat prestavam v juni na dovolenke. Ideme na 3 tyzdne a nebudem tam saskovat s teplomerom 😀 cize aprilovo/majovy cyklus, podla toho, aky bude dlhy, este meriam a potom sa na to vykaslem a na clostyl sa dam nahovorit asi najskor v juli po julovej dovolenke, alebo v auguste az, nech si uzijem bezproblemove a bezsonove leto. Teraz si este vsetko odsledujem, porobime krvne testy a viac uz nepohnem prstom, okrem teda inofolicu, zravej vyzivy a sportu 🙂 a mozno este skocime zaciatkom septembra na nejaku tyzdnovu dovcu zase do spanielska a potom zacnem s clostylom. Dovtedy ale urcite nie. Chcem si uzit dovolenkove leto, kedze na buduci rok si kvoli babatku dame v dovolenkach pauzu 😀 😀

11miuska11
29. mar 2013

@monickapd my mame ten problem, ze manzel chodidost na sluzobky, takze tak. mavame aj tyzden pauzu. ale neva. ked sa ma stat, tak sa stane a basta. a ja verim, ze nam pan Boh pozehna babatko a my ho mat budeme 🙂

monickapd
29. mar 2013

@11miuska11 ved to je dobre vraj, vtedy je sanca najvacsia vraj 😉 😉 😉 a netreba na to mysliet, viem, lahko sa to hovori, aj ja som furt revala ked na teste bola len 1ciarka, alebo ked mrcha dosla 😀 ale ked som si to prestala tak pripustat, prislo to same 😉 podla mna kedze si brala tie lieky tiez to chvilku potrva, ale pride to, lebo to velmi chces a budes skvelá maminka 🙂 🙂 🙂 mat deticky je nadherne a aj teraz ked moj muz chodi na 6 tyzdnov do nemecka a som tu s nimi sama a padam do kolien niekedy--zboznujem ich 😵 😵 😵 😵 😵 😵 drzim Ti/Vám palce 😵

taja27
autor
29. mar 2013

@11miuska11 nie nei z kysleiny moja ale z chlorelly som vracalaa ako štenaaa fuuj..kyselina pohodička nemám nič z nej .-)) teda inofolicu

11miuska11
29. mar 2013

@monickapd dakujem pekne 🙂 presne tak, mam pocit, ze uz sa pomaly dostavam do stadia, ze vsetko beriem s rezervou. aj z toho sona som vcera odchadzala vo vacsej pohode, ako som si myslela. Cakala som, ze budem viac v prdeli..nevravim, ze som to znasala ako velka hrdinka, ale zase uplne ma to tiez nepolozilo. Verim, ze mat deturence musi byt velka radost a uz sa tesim, ked sa raz stanem maminou 🙂 aj ja ti drzim palce, nech su deturence zdravucke a robia vam len radost 🙂

11miuska11
29. mar 2013

@taja27 tak potom neviem kto, ale z tej 10mg kyseliny listovej tu na MK bolo niekomu zle od zaludka 🙂 inofolic je super, normalne mam dobry pocit, ked ho pijem 🙂 som zvedava na nase inofolicove grafy 🙂

taja27
autor
30. mar 2013

@11miuska11 hej aj mne sa tak mari že im bolo zle neviem či nie elje?seraa? no som zvedava aj ja ..dnes mam 12 dc babyyyy.-)))))) hehehe som zvedaváá čo ako kedy bude ovuu

alchemilkazltozelena
30. mar 2013

@taja27
@11miuska11

uvidim ako mi bude dalej, beriem 2 na den... ked mi bude dalej zle, budem brat len jednu... mozno mi bolo zle z niecoho ineho

taja27
autor
30. mar 2013

@alchemilkazltozelena a ty bereš aku?tabletkovu??? no odsleduj si to ked si ju dáš aj za pár hodin si to odsleduj nie hend za pol hodinu..mne toto robila chlorella dala som si a o 4 hodiny nato zvracanie hnačky no hnus....a ja že mam chripku!!!

alchemilkazltozelena
30. mar 2013

@taja27 jj tabletkovu... dnes som vzala 1 vecer vezmem dalsiu a uvidim, zatial mi este nie je zle len vcera mi prvakrat bolo... zaludok ma boli, nenapina ma na vracanie chvalabohu

elje
1. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11

Ahojte dievcata, to ste toho vela nepopisali, co sa vsetky poctivo snazite o vianocne mimi 😀
My sme sa prave vratili z welness pobytu, paradicka, zrelaxovana, vymocena, zohriata 😵 bolo perfektne, aj my sme snazili, ale ovu zatial v nedohladne takze uvidime (a to sme zase snazili podla Jonasa!!!! takze ja tym jeho kravinam uz neverim) 😠

Baby co sa mi stalo - mavam budik na telefone a ked sa posuval cas tak sa mi samoska automaticky v noci zmenil... O 6:00 vzdy rano podla budika vstanem a zmeriam BT... No a vcera rano som si isla oci vyocit rano, ze 36.2 'C, som si myslela, ze taky pokles moze byt len kvoli ovu, som bola normalne z toho hotova...no a potom ked som zapla tv tak som pochopila, ze sa mi automaticky posunul cas na mobile, a vlastne som merala ako keby o 5:00. Cize zrejme taka nizka teplota kvoli tomu hodinovemu rozdielu (mavam 36.5 v priemere). No a preto bude aj tohtocyklovy graf zrejme kadejaky, kedze nemozem odteraz zacat merat az o 7:00, ale budem musiet pokracovat stale o 6:00..... No slak ma ide trafit...takze uvidime co nakoniec z tohto mesiaca bude.

taja27
autor
1. apr 2013

@elje ahoj no ja meriaam o 5 a teraz som vlastne musela merat akoby skor o 4 ....no ale možeš merat o 6 ako meriaš ono by to nemalo nadalejbyt problem len pri tom preechode by to malo byt .-))no takto baby nie je pravda že BT hned stupne po ovu dajme tomu z 36,2 na 36,8)))ale mže stupat postupne ale len hore takže tak...nemusi to byt narazovo..no my sme snažilkovali i ked podla BT ovu nebola uvidimee...

taja27
autor
1. apr 2013

baby posielam link na hlien a krčok maternice zaujimave celkom
http://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-gal...

11miuska11
1. apr 2013

@elje ak sa ti posunul cas, tak prirataj k BT 0,1 stupna. keby si merias o hodinu nesokor, tak treba 0,1 odpocitat. Ale mne to nie vzdy sedi. Dnes som si podla noveho casu merala o 9.00 a aj o 10:00 a mala som stale 36,9 🙂 inak, juknite na moj graf. Podla mna to bola ukazkova ovu a nechapem, ako sa to moze stat, ze na sone nic nevidno. Podla toho to mi vychadza MS na stvrtok, cize 13 den po zvyseni BT. Tak som zvedava. Ked este aj MS pride na cas, tak fakt netusim, co sa mohlo stat, ze mi tu ovu nepotvrdil. hmmmm. http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...

Ja som si dala od netu pokoj na chvilu a celkom mi to pomohlo. Vobec som nemyslela na babo a tak. Nejaka som az zvlastne vyrovnana. Hehe 🙂

@taja27
@alchemilkazltozelena

alchemilkazltozelena
2. apr 2013

caute kocky, citala som ze aj vitamin E je dobre brat.. neviete v akej forme? ci si ho pytat normalne v lekarni len ze vitamin E alebo sa nejako konkretne vola to liecivo co ho obsahuje? aby som nevyzerala ako trubka ze pridem a opytam si vitamin E a budu na mna kukat jak na vymletu 😀

mne je uz chvalabohu dobre takze to mi nebolo zle od kyselin ylistovej ale z niecoho ineho... tak som rada

ja ked nastupim po marodke do roboty tiez tu budem menej chodit 🙂 teraz tu travim viac casu, lebo je na to cas, ale potom sa trosku vzdialim od MK, lebo cim viac tu citam tym viac sa mi zda ze som znepokojena... ved mysliet pozitivne mozem aj mimo MK 🙂

11miuska11
2. apr 2013

@alchemilkazltozelena podla mna si normalne vypytaj vit E 🙂 nebudes ako trubka. Ved nemusis vediet vsetko 🙂 Ale pozri si, ak beries nejake vitaminy, ci tam uz vit E nie je. Nech toho neberies vela 🙂 ja sem tiez rada zajdem, ale nejako tiez polavujem a uz ma to sem az tak netaha. Asi sa zacinam zmierovat s tym, ze to nepojde az tak lahko, ako som si myslela. A pomohlo mi to tu prekonat ten prvotny sok. Ale ked budem mat cas, urcite sem rada zajdem a vsetky vas rada pocitam. Hlavne, hned, ako budu nejake novinky, tak sem s nimi 😀 😀

alchemilkazltozelena
2. apr 2013

@11miuska11 diky 🙂 beriem len cistu kys.listovu... tazko sa mi citaju tvoje pismenka lebo vsetky vieme ze si to zasluzis najviac, lebo nas tu vsetky drzis nad hladinou 🙂 aj panbozko to vidi a ja verim, ze skor ci neskor budeme vsetky v tom a je uplne jedno, ktora bude prva 🙂