icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
4. apr 2013

@alchemilkazltozelena ahojky, no ono je to s tou ovulaciou pred MS tak. Ak som to spravne pochopila. Ked mas anovulacny cyklus a ovulacia neprebehne, sliznica maternice sa sama zacne rozpadavat a odpadne. Moze sa ale stat, ze vtedy zacne dozrievat vajo a kedze niektore spermie dokazu vo vajickovode pockat na ovulaciu aj niekolko dni, to znamena, ze aj ked mas sex pred MS, mozes otehotniet vo vajickovode aj pocas MS. Alebo je ovulacia tesne po MS nejake dva dni a otehotnies vtedy. To su proste zazraky prirody 🙂 A nie je pravda, ze intenzivny sex vyvola ovulaciu. Orgazmus moze akurat tak urychlit prasknutie vajicka, ale to uz musi byt narastene aspon na tych 21 mm 🙂 cze ak uz jednu ovulaciu v cykle mas, urcite si sexom nedonutis dalsie vajicko, aby narastlo do takeho rozmeru 😀

11miuska11
4. apr 2013

@seraa zlatinko, tak vitaj spat teda 😀 hod nam sem grafik, nech sa na teba pozrieme. Silno drzim palec, nech sa podarilo !!! ja mam BT stale hore a to uz som dufala, ze dnes klesne, lebo zajtra som cakala, ze pride MS: Hmm..nevadi, tak klesne zajtra a MS pride v sobotu, ale nemam vobec pocit, ze by prisla MS 😒 urcite nam hned daj vediet, ako ste dopadli !! juuuuj, sa neviem dockat 😀

elje
4. apr 2013

@11miuska11 Ahoj, no dnes 36.4 'C, takze naspat do normalnych teplot 😒 Presne ako hovoris - vsetko sa uvidi az v prvy den dalsieho cyklu Ty si ktory den dnes? uz nejako ocakavas MS, vsak?

elje
4. apr 2013

@seraa Ahoj, mame sa celkom fajn (ako to v takej optimistickej teme ma byt) 😅 a co ty? Kde si bludila? A co ti to zas chodi po rozum, ze clostyl nezaberie? Ved mas ovu - teda si o straaaasne velky kus predo mnou a to ja sa tento rok chystam otehotniet 😀 takze tu nieco nesedi 😉

elje
4. apr 2013

@alchemilkazltozelena Presne - ja som nikdy nijak zvlast zdravo nezila (jedla som co som chcela a kolko som chcela), a teraz sa snazim zdravo + vsetky tie vitaminy, bylinne extrakty a caje.....kto vie ci sa z toho moje telo nezblaznilo ked sa mi to vsetko pomiesa v zaludku 😀 Ale teraz uz frcim len na tom inofolicu, femi kvapkach a alchemilkovom cajiku 😵

taja27
autor
4. apr 2013

@alchemilkazltozelena no vieš mne je to jedno čo siludia mylsia lebo si budu vždy mysliet svoje proste je mi to šum a fuk a v mojom okoli vela ludi vie že ideme mat svadbu na rok.-))takže tak

taja27
autor
4. apr 2013

no akože baby teraz zase čitam o inofolicu že nezabral aaj babám že ani vajičko ani nič a psounul im cykly aj na 50 dnove!!!!!!!toč ot oto ked osm ho objednala????,a k tomu ten náš spg ach bože bojim a pritom chcem verit že všetko bude v poriadku!

georgia333
4. apr 2013

@taja27 s ľudí nevyžiješ, lepší ťa nebude ohovárať iba horší

taja27
autor
4. apr 2013

@georgia333 presne tak ved ako píšem na ludi kašlem .-))lebo budu vždy reči čo ma je po nich?

bibisko
4. apr 2013

Ja som pozitivna az moc 🙂 S pozitivnym pristupom som zacala brat Inofolic a pozitivne verim, ze vsetko aj tehotenske testy budu POZITIVNE 😎 Maj mesiac lasky a pozitivizmu a ostatnych 11 mesiacov v roku tiez 😅 Moja najlepsia kamoska zacala brat Inofolic narovnako so mnou a je tehu. Takze dnes som uplne nadsena a stastna a viem, ze sa to aj mne podari 😉

11miuska11
4. apr 2013

@elje ja som dnes presne 50 DC http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... a MS ocakavam v sobotu. Zajtra mi ma klesnut BT pred MS a keby sa nahodou drzi BT hore, tak rano testujem ,to uz budem 14 DPO, takze bud pokles, alebo testik 😀 A hlavne musim vylucit tehu, keby je BT hore, lebo od zajtra mam pit odvary na MS, takze tak 🙂 takze ak by prisla MS na 52 DC, je to o 9 dni skor, ako minuly cyklus. Viem, ze nic moc, ale aspon nieco. Inofolic pijem uz nejaky 32 den, tak snad sa v dalsom cykle ukaze 😀 Tebe silno drzim palceky, nech folik pekne praskne a ovulujes ako PANI 😀 😀 ono BT nemusi vyletiet naraz. Moze stupat postupne, aj tajus tu pisala, ze to niekde citala 🙂 Tak som zvedava na tvoju BT zajtra. Dufam, ze bude stupat 😅

11miuska11
4. apr 2013

@taja27 tajuska nasa, ty len nestresuj zase 😅 😅 😅 a uz radsej nic necitaj. Ano, je pravda, ze zabrat nemusi, ale to sa nikdy nedozvies, ked to neskusis. Takze bud teraz plac nad tym, ze to mozno nezaberie, alebo sa dva mesiace tes z toho, ze mozno zaberie a keby ano, tak ta radost bude trvat dlshie. Nemozes sa nam tu takto zosypat 🙂 Je obrovska sanca, ze nam to zaberie a ked nie na prvy, alebo druhy mesiac, tak na treti urcite, ber si pozitivne priklady, ako pisala napriklad @bibisko 🙂 Ked uz sme pri nasej novej spoludiskutujucej, ahoj Bibisko 🙂 ako dlho sa snazite? 😀 v ktorom si DC? 😀

seraa
5. apr 2013

@11miuksa11
@taja27
@elje
@alchemilkazltozelena

baby dnes som bola an tretie pozorovanie a na hp a povedal ze tam mam asi na maternici polip ale ze nechape lebo doteraz tma nic envidel
a ze nech pridem po menstruacii ze ci to oddide :( :(
to co je polip??? pomoccc a ze ak to neodide ze operazia :((((((((
baby uz mam toho dost fakt dost sak doteraz som tma nic nemala a teraz mam to co je???
sak druhy krat mi robi toto sono, vlastne treti krat v tomto roku a nebolo tma nic a teraz je???

11miuska11
5. apr 2013

@seraa mojka, citala si moju odpoved na tej druhej dikusii? 🙂nebooooj, bude to OK 🙂

seraa
5. apr 2013

@11miuska11

citala citala
grazie miuska len som v soku a smutna ☹

11miuska11
5. apr 2013

@seraa ani mi nemusis hovorit. Ja uz sa sona bojim ako cert svateneho kriza 😒 tri krat som tam bola tento mesiac, a povedal, ze ovu nebola. Ale BT sa mi drzi uz 14 den stale hore!!!! takze neviem, myslim, ze to prehliadol ☹ ale viem ta uplne pochopit, co citis :/

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@seraa ja som tiez mala polyp a zistila som to tak ze po mrche som mala spinenie kazdy den asi 3 tyzdne tak som sla na gyndu, doktorka ma pozrela a povedala ze tam mam maly polyp ktory sposobuje to spinenie, z emam pockat na mrchu a potom prist na kontrolu... nervy som mala v kybli... po mrche som sla na kontrolu a uz tam nic nebolo 🙂 takze super, velmi som sa tesila 🙂 operativne sa to odstranuje az ked to neodide s mrchou... to bolo v novembri, dost ma to vzalo vtedy ale nebrala som to az tak tragcky nakolko som vtedy menej myslela na dieta nez teraz 🙂 ale aj tak to bola pre mna velmi zla sprava a navyse tie 3 tyzdne co som spinila som sa velmi bala ze to bude nieco horsie, nejaky nador ☹ ale uz to mam ok a mozem sa snazit o stosest 🙂 tak ako aj ty sa budes ked ti to odide s mrchou 😉

@11miuska11 a vy kde mate este diskusiu krasavice? 🙂 xi xix ixix xi

pondelok mi uz zacina realita, idem do roboty, zas do toho blazinca, co uz, ostava mi len verit ze april bude vitazny a ze pekne od juna pojdem na rizikove, na PNku 🙂

11miuska11
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena preco chces ist na rizikove tak skoro? Ci pre istotu? 🙂 Myslim, ze na prvosnazilkach sme si pisali 😀 😀 😀

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@11miuska11 ja robim v skôlke moja 🙂 takzeeee v ziadnom pripade tam nemozem byt v tom strese a zhone, lebo to by nedopadlo dobre... a pre mna je najdolezitejsie moje zdravie a zdravie dietata nez praca...

kazdy den mam malych 17 deti, 2-3 rocnych, je to velmi narocne, ledva to zvladam teraz ked este nie som tehotna... unavena som, vycerpana, takze tak .. ale do detailov si to naplanujem az ked budu dve ciarky a potvrdene lekarom, potom sa rozhodnem ako dalej, aj sa poradim s priatelom, mamou a tak 🙂 ale sestra mala 2 potraty, to by som zazit nechcela, ja by som to asi neprezila s mojou citlivou povahou, takze radsej byt od zaciatku doma a v klude, bez stresov... aj ked viem, ze potratit sa da z hocijakych dovodov... ale ako ty pises radsej pre istotu a nic neriskovat aj ked viem ze ta PN (peniaze) nebude nic moc, ale co uz, hlavne nech uz som v tooooooooooommmmmmmmm 😀

seraa
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@11miuska11

jeeej dakujem alchemilkazltozelena , duuufam ze aj ja tak budem mat ze odide 🙂
jej baby co by som si bez vas pocla !
a kde si bola doteraz? ked pises ze zacina blazninec?

ano ano my sme aj na prvosnazilky ozvite sa ..
aspon myslim ze sa to tak vola, je nas tam dost heheh, pridi nas pozriet 😉

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@seraa nepovedal ti aky velky je ten polyp? moj bol uplne malicky, ale aj tak robil šarapatu 😀
ja marodujem od 18teho, cize priatel je slameny vdovec, lebo som od neho 330 km... ale uz sa ma konecne docka a nedam mu vydychnut 😀
idem vas tam kuknut 😀

seraa
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena

hahah jasne
jej a uz si zdrava uz je vsetko ok? prajem vela zdravicka 🙂
no ze 8mm a nemam nic ziadne spineni nic nic uplne vsetko vyzera ok no nechapem to

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@seraa potrebovala som si najma oddychnut, chodila som na rehabilitacie a tak 🙂

a kedy mas mat mrchu? nech berie zo sebou aj polyp 😀 a nech daju obaja pokoj 😀

11miuska11
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena jaaaj, tak to je pochopitelne 🙂 ved uvidis, ako sa budes citit. A mozno budu aj deticky citlivejsie k tebe a budu viac posluchat 🙂 Hlavne nesmies odchadzat od muza, ked mas ovulku, to je zaklad 😀 To iste mi povedal aj moj lekar, ked som mupovedala, ze bol muz na sluzobke: "mlada pani, to je zaklad, aby bol muz doma cez vase plodne dni" 😀 😀 😀 😀 hehehe

@seraa nemas za co dakovat, ved sa tu vzdy podrzime, ked je niektorej z nas clivo a smutno 🙂

seraa
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena

dufam ze zoberie..
ja som 22dc a neviem kedy dojde mrcha minule som mala 25 dc ale teraz ovulka bola len okolo 17,18, alebo aj 16
cize 30,31,32 dc a to je 14,15,16,april
ak ratam dobre
jaj no a tvoja praca je teda extra naaarocna !! to je teda blazninec§drzim palce nech si cim skor prec odtial kvoli dobrym dovodom.. 🙂 😉

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@seraa mozno si niekto pomysli ze by som mala byt neskutocne happy ze robim s detmi 🙂 aj som, len keby ich bolo trosku menej, naozaj na jednu ucitelku je 17 malych deti velmi vela, ved niekedy matka nevie zvladnut 1 svoje dieta a my ucitelky musime zvladnut aj 20... ale co uz, to som vystudovala, tak je to dane zakonom, ze je na vsetko jedna ucka a nic s tym neurobim 😕

a vy co zeny robite, vy ste asi celebrity, ked sa ani nechcete ukazat 😀 mne admin zobral fotku ze je velmi zdaleka sfotena xi xi 😀 tak budem inkognito 🤐 😎

elje
5. apr 2013

@11miuska11 Mius, pocuvaj, a nebudes ty nahodou uz tehu??? 😵 No ved ten tvoj graf vypada super, ja kebyze mam taky tak ozaj urobim salto a dvojiteho ritbergera k tomu 😀

elje
5. apr 2013

@alchemilkazltozelena Waaaaaaa 17 detureniec? Jezisi kriste 😀 Tak to klobuk dole mlada pani. Ja som dispecerka medzin.kamionovej dopravy takze streeeeeesy velke, neustale na telefone 😒 uvidime ako pojde snazilkovanie, a ak nic dlhsiu dobu, premyslam ze by bolo mozno vhodne si dat od prace pokoj...

elje
5. apr 2013

@seraa Nebud smutna, bohuzial polipy su uz dnes celkom bezna vec, ale vacsina z nich sama odchadza takze o nich ani nevieme (Ja som mala aj na hrubom creve, a to bolo ine kafe ked mi to museli trhat 😖 )Ty sa nemas coho bat, ved len teraz ti nejaky nasli, ak by si mala opakovane, alebo ak by tento nezmizol, tak az potom by bol cas na nejaku paniku 😉

@taja27 Tajus a ty co zase stresujes?? 😀 Pamatas sa - na zaciatku roka sme si povedali, ze tento rok otehotnieme a basta....a pokial si pamatam tak to zatial plati. Uz aj sa nalad na pozitivnu vlnovu dlzku, nech sa nam babatka lahucko uhniezdia 😵

alchemilkazltozelena
5. apr 2013

@elje dakedy sa tiez cudujem, ze som sa este nezblaznila 😀 a ten krik, ked zacnu vsetky deti naraz vrieskat, no otras, kolkokrat ani na wecko nestiham ist ani sa najest ci napit, clovek by ani neveril, kym nezazije, vacsina ludi si mysli ze ucka sa s detmi v skolke len hra a pohoda... ale je to masaker, 🙄 a este pridu rodicia poobede a musim sa usmievat byt plna energie, ved ako inak, a to uz ledva stojim na nohach... no nic, cely august nerobime, skolka je zavreta ale ja pevne verim a dufam ze po auguste sa tam uz nevratim, ze do leta otehotniem 😅