Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
tak ja som bola na tej gynde no bolo mi do revu,vytrepala som sa na kozu že ma ide vyšetriť prečo vlastne špinim a on mi povie že som akurat dostala menzes a ja mu vravim že je to nejak skoro v 21 dc/naposledy bol 12.3/ že ešte mam brat 4 dni duphaston a on že to sa stava ,mam prisť o týžden a spravy mi citologiu a potom sa uvidi no nechapem tomu čo vlastne chcel tymto povedať.potom som sa ho pytala na inofolic tak mi povedal že ak chcem si to mam kupiť že k niečomu pomože a k niečomu nie.tak ked som odišla od neho tak mi bolo aj do plaču že mi v podstate nič nepovedal a som tam kde som bola
@boniqa ☹ Ja som zazila podobnu skusenost minuly pondelok....Chapem, ze aj lekari niekedy nemaju dobry den, ale strasne sa to potom odrazi vsetko na pacientku v negativnom (lebo moj dr mi tak pripadal)...Aj ja som sa ledva udrzala, a hned vonku som sa rozrevala (este stastie ze prsalo a ludia na ulici si ma nevsimali)...... Hlavu hore, tyzden je to najmenej, a potom budes vediet na com si... V zivote sa vsetko deje kvoli niecomu, aj osud uz mame podla mna vsetci dany vopred, a mozno tebe je sudene mat len jedno dietatko, a mozno dve, ale s vacsim vekovym rozdielom jeden od druheho.... Ja si to tak hovorim. Nam s manzelom zrejme teraz nie je sudene mat deti, a mozno sme na tomto svete kvoli niecomu uplne inemu (mozno zmenit zivot nejakemu uz narodenemu dietatu).... neviem, ale zacala som sa zaujimat aj touto myslienkou v poslednej dobe, ale na to je este cas..... Jednoducho nezufaj, niektore veci proste nezmenis, preto si nimi nekaz zivot 😉
@boniqa juuuj...to mi je luto ☹ a ty mas odsledovanu ovulaciu sonom, alebo HP? Lebo ak ovulaciu mas, tak to budes inofolic brat zbytocne, respektive preventivne. Lebo tym spinenim to budes mat asi problem so zltym telieskom a na to je praje duphaston, alebo vit. B6 !!! kup si v lekarni. A vraj spineniu zabranuju aj vysoke davky vitaminu C! okolo 1000 - 2000 mg denne. Nejaka kocka to tu spominala, ze jej to pomaha, tak si skus o tom nieco najst a mozno ti to pomoze. Moooc drzim palce 😒 Mas teda robeny HP a sonom odsledovanu ovulku? Sorry, ak som sa to uz raz nahodou pytala, ale mam mišung z toho tu 😅
@elje toto uplne poznam, ale ja som taka, ze ano, je mi strasne do revu, ale aj ked som sama, ja sa sprosta hram na hrdinku, ze mna to nerozhodi a snazim sa robit vsetko mozne, len aby ma to nezlomilo. Ale raz som strasne plakala v aute, ked som isla od lekara. Myslim, ze to bolo po prvom tohtomesacnom sone, co som si myslela, ze bola ovu. Strasne ma to premohlo a prerevala som celych 100 km, co som isla domov. Ale potom uz nie, uz som si nejako zvykla na zle spravy od lekara. Ale neprestavame verit a dufat kocky, ze sa nam podari mat nase vlastne dieta. Sme krasne zdrave baby a nasim muzom porodime krasne zdrave dieta! a hotovo!! 🙂 my to dame, amazonky 🙂
@11miuska11 Mius cau, ano ja si tiez myslim, ved uz mi dve vestice vyvestili dve deticky, bol by v tom cert, aby som aspon jedno z nich neporodila ja sama 😀 Ja mam take obdobia, ze raz som za hrdinku so stale dobrou naladou (hlavne aby si to o mne vsetci mysleli) a potom zas obdobie revu a depresie (ale to len ked som sama a len velmi obcas) 😅
Ano, my sme cez vikend poistili dvakrat, aj dnes - manzel bol zo mna hotovy, ja som prisla z prace, on sa chystal na nocnu tak sme mali len 15 minut, ale stihli sme to.... aj sme sa nasmiali, ze ak z tohto nieco vznikne tak spadneme na rit 😀
Inak nevyhadzuje vam to tu vpravo na liste reklamu na kocik Jane Trider Extrem? Je perfektny, nie? Juuuuuuj ja by som tak chcela mat uz taketo starosti 😵
@elje haha, mne to vyhadzuje ochranu bradaviek v reklame vedla 😅 😅 😅 Inak, vies, co je vyhoda nasej skupiny? Ze ju nemusime menit, lebo je rovnako vhodna pre mamicky a aj pre nemamicky. Ja to raz vidim na modrokonikovske kočikove stretko niekde v parku 🙂 🙂 ja som teraz pred MS taka vytesena, ze mam energie na rozdavanie, lebo sa tesim na novy zaciatok a zazracny inofolic 😀 😀 takze som na vlne momentalne. Dufam, ze mi to vydrzi. A hlavne, odkedy si meriam BT a viem odhadnut, kedy pride MS, tak som tak viac v klude. Lebo ked som od 29teho dna len cakala a cakala a nevedela, kedy pride MS, tak to bolo na prd. Teraz pocas tej dlhej doby cakam na ovulku a tak sa tym zabavam 🙂 🙂 drzim palec, nech zajtra BT vyleti do vysky a a bola to ovulka, ked ste tak pekne poistili 😀
@elje
@11miuska11
dakujem dievčatka za podporu
odsledovanu ovu mam len ovu testami a HP mi nikdy nerobil skoro na každej prehliadke mi povedal všetko mate v poriadku tak o dva mesiace.ja si myslim že to nebol menzes ako on tvrdi lebo od včera večera nemam žiadne krvacanie .aj som mu vravela že či si je isty že je to menzes tak tvrdil že hej.ja som sa len toho zlakla že dufik som brala cca 7 mesiacov a nikdy som nemala taketo problemi až tento mesiac .no nič z mužikom sme sa rozhodli že už kašleme na tovvysadim dufik a hadam sa mi to upravy aj same.mame šimiho a dosť pride pride nepride nepride.
držkam vam všetkym palčeky nech aspon vy budete mať dve čierky na vytuženych testoch a inofolic vam pomože 🙂
@boniqa dakujeme pekne, keby mas nejake novinky, urcite sa nam ozvi 🙂
@11miuska11 mius a preco mas lekara az 100 km vzdialeneho? 😕
@alchemilkazltozelena lebo toho mam od 17-tich a ja som taka konzerva 😀 tak si robim vyletiky k lekarovi..hmm...ved tento cyklus tam len dva krat pojdem na HP a raz na sono, tak to sa celkom da este 🙂
@11miuska11 tak ten ta teda riadne pozna, tak super 🙂
vitamin E kupeny 🙂
@alchemilkazltozelena super, tak smelo do toho 🙂 ktory si vlastne DC? ja som zabudla 🙂
@11miuska11
@boniqa
@alchemilkazltozelena
@elje
@seraa
ako vas tu tak čitam aj sa smejem ajplačem zároven ked napíšete že sme mazonky abojvničky ja som mala blbé tieo dni...meriam BT nadalej som 15 DC inofolic beriem a čitam o nom sameee chvaly...no lenže no moj mm mal ten spg zlý tak neveim ae ide koncom aprila alebo skor....ale čitam že otehotneli aj tak baby čo ich mm mal zlý spg a s inofolicom no uvidime....
objednala som si tých 6 baelni za 72...mm nevie .-)) urobila osm si dnes aspon radost a kuila tyrkysove botičky na jaar a slabožlte nohavice aj tyrkysvoe hehehe .....jaaj už cchem byt tehu a oznamit so slzami štatsia v očiach mojmu mm:miláčik svadba sa musi urobit skor...a on:prečo??????? lebo som tehotnááááááááááááááááá .-)))))
@taja27 to je kraaaasne, dobre si urobila s tym inofolicom, ja som to tiez tak urobila a neplatila som tym padom postovne a vychadza to tak za super cenu 🙂 Ja som dnes tiez bola na nakupe, za tasku handriciek na jar som si nakupila, tak nech uz ta blba zima skonci 😀 😀 Nemaj strach, ze 15 DC a ziadna ovu zatial. Ved ked si mavala 40 dnove cykly, tak to si mavala ovu az na nejaky 26 DC. Takze aj keby je okolo 20 DC, je to stale este plus 🙂 A hlavne, nemozme od inofolicu cakat zazraky hned prvy mesiac. Ja mu dam aspon 3 mesiace 🙂 Inak, dnes sa mi snivali, ze sme boli s manzelom v detskom domove a bolo tam velmi mile blondave dievcatko a pytali sme sa ho, ci chce ist s nami domov. Bolo uzasne, malo asi 3 roky a taku obrovsku lasku, co som v tom sne citila, ze az...juuuuj 🙂
@11miuska11 jej tak sme obe nakupovalii .-)))ja som z bonprixu lebo ked chem nohavice že 44 take pekne tak nemaju na mna len po 42!!!aj to na jednu nohu no užas.-))takže tak...
jeej to si mala kráásny sen.-)))to je dáke znamenie že dietattko čaká kedy pride k vám .-)) ved jasne že nemožem čakat 1 mesiac zázraky xi..no som zvedavááááá fakt som čitala skoro celuu tu diskusiu o inofolicu aj som si poplakala bola osm sama pri pc mm robil drevo vonku....no proste sila.-))
no už ho mam zaplatený tak po vikende asi pride.-))
@taja27 skocim sa na tu diskusiu asi aj ja povzbudit trosku 😀 Vidiis, takto som si ten sen nevylozila 🙂 dakujem ,to je ake pekne, kiez by si mala pravdu 🙂 cmuk
@11miuska11 chod pekne chod ja som sa naladila a hned si dala sáčok .-)))))
no ano ved sme pozitivne jasne že ten sen tak berem .-))
@11miuska11 No to by bola parada dat take modrokonikovske kocikovske stretko niekde na polceste nas vsetkych - na neutralnom uzemi 😵 a viete co, baby? Myslim, ze raz ho aj dame, a s kocikmi kazda jedna a basta !!!
Inak u mna ta ovulka nebola ako sme mysleli, dnes rano som mala teplotu 36.1 'C 😒 chapete? To moze mat aj normalny clovek taku teplotu?? To sa mi stalo prvykrat, takze nechapem co sa to deje s mojim telom.....nazyvajme to ovulacia nech ma hned neklepne 😀 akoze No comment!
@taja27 Aj ja som si objednala z Magistra to trojbalenie Inofolic + manzel mi tam prihodil nejaku Ginko bilobu a multivitaminy a hned som mala kosik za 117 eur 😕 ale dnes bola vyplata, tak mam taku rozhadzovacnu naladu.... Aj knihu 'Tehotenstvo - otazky a odpovede' som si kupila....neviem na co ked vsetko je tu na MK, ale kupila 🙂
Teda 2x trojbalenie Inofolic - na 6 tyzdnov som myslela 🙂
@elje a aku si mala BT doteraz ked teraz nizku????a čo ked ti stupne??baby a má ta BT vobec zmysel?.)))čo poviete?ved kolke otehotneli bez nej?
nooo aj ja som dnes mala vyplatu preto som si objednala aj pokupila veci na seba.-)))
no to by bolo super take stretko niekde.-)))ked budeme mat maličké i ked neveim či by sme ho uskutočnili xixixi lebooo by sme mali ine starosti ale bolo by to ozaj milé pekné a mali by sme načo spomínat .-))a ktovie možno by vznikli nove priatelstva .-))
@11miuska11 Ked si pisala o tom sne - mne sa stalo nieco podobne, ale je to uz dost davno. Este sme byvali v zahranici, takze to bude uz tak minimalne 3 roky dozadu.... Mala som sen (a ja si svoj sen zapamatam tak raz do roka, proste strasne malicko), ale tento bol taky strasne intenzivny, ze som na chvilku naozaj myslela, ze je to pravda. To bolo este v obdobi kedy sme deti vobec este neplanovali, alebo aspon sme to teda absolutne neriesili, bola som na HAK, aj preto ma to prekvapilo, lebo som nad podobnymi vecami vtedy nerozmyslala. Snivalo sa mi, ze sme mali v obyvacke pohovku, na ktorej sedelo babatko (mohlo mat tak do jedneho roka v bielej kosielke ako tie co sa davaju detom na krstiny) a smialo sa.....Ale neuveritelne bolo, ze som sa citila strasne stastna, neviem to ani povedat a nie este napisat...jednoducho som v tom sne citila, ze som tak neuveritelne stastna, ze to sa mi asi nestalo este ani v realnom zivote... Ja ked som to potom cez den hovorila manzelovi, este som mala chlpky na celom tele postavene.......fakt cosi neuveritelne. A co bolo uplne absurdne - ja, ktorej vtedy ani na um nezislo rozmyslat nad materstvom, som mala slzy na krajicku, ze to nebola pravda....proste silny zazitok, na ten pocit nezabudnem asi nikdy 😵
Ale dost mojich taranin, dnes mam taku zhovorcivejsiu naladu, to preto 😉
@11miuska11 11teho mam dostat MS.. a aj ju dostanem, lebo som mimo priatela, takze sme sa vobec nesnazili kedze sme neboli spolu, ale v aprili uz ideme naplno a snad kombinacia profertil plus vitamin e plus femigard plus kys.listova pomoze a vyjde to 😎
@taja27 keby si zistila ze si v tom, by ste sa vzali skor? ja som minule nad tym rozmyslala...svadba je dost stres, vsetko to pripravit atd a ludia si potom v hlave vypocitaju ze sme sa brali len preto ze som bola tehotna... my by sme sa vzali asi az po porode...niekolko mesiacov, ved to az tak nesuri, nie je to prvorade, tehotna by som sa asi nevydavala... ja sama si tiez pocitam v hlave ked vidim ze nejaka porodila, hned si ratam ze kedy otehotnela, ci pred svadbou... ludia su proste taki a nepotrebujem aby si namyslali ze inak by sme sa nevzali... neviem, moj nazor 😎
Baby (inofolicky) - nasla som este jednu pozitivnu vec 😅 Na inofolic neminiem v konecnom dosledku az tak veeeela penazi. Ked som si nemerala BT, a len sme sa snazili a snazili tak som si robila tehotenske testy ako na beziacom pase, a to slo veru do penazi.... digitalny stal okolo 5-8 eur co si pamatam a ja som ich urobila nespocetne mnozstvo. Teraz ked vidim tie teploty stale dole tak aspon vidim, ze ziadne testy zatial robit nemusim 😅
@elje niektore kocky maju aj 35,5 v predovulacnej faze. Kazda to ma inak..neboj sa, neumieras 😅 😅 😅 no, tak mozno prave toto bude ovulka! To je na tomto merani najvacsia haluska, ze to clovek dopredu nikdy nevie, ze kedy uz je konecne ten ovu pokles 😉 budem drzat palec a zajtra hned informuj, co si namerala 😀
Akurat som docitala, co si pisala o sne. A presne tie neopisatelne pocity stastia som mala aj ja. Ale nie take stastie, ako ked sa podari nieco v praci, alebo sa zamilujes..toto bola uplne ina dimenzia citov. Cely den na tu malu myslim a dufam v to, ze sa mi v noci zase prisni a budem moct byt s nou. Uplne krasny sen to bol 🙂 Dnes som muzovi hovorila, ze ci by sme si adoptovali babatko, take dvojrocne, ked budeme uz mat aj svoje dieta/deti a tak cca o 10 rokov, ze by sme mozno nejakemu dietatku dali domov. A moj muzik mi len odvetil, ze nooo, mozme..a da sa to dietatko aj dopredu vidiet a vybrat? 😀 😀 😀 hehe 🙂 Inak, co sa tyka mojich snov s detmi, este pred rokom a skor som mavala take sny, ze som dieta zabudla v kufri auta, ze som nevedela, ako ho prebalit, co mu dat jest a neuveritelne stresujuce sny plne nervozity. A potom sa to zacalo tak zlepsovat, lebo ja si pamatam kazdy jeden sen 🙂 a tento zo vcera, to bola riadna šupa teda. Keby sa mi tak snival kazdy den 🙂
@taja27
tak ako pozeram, vsetky sme vyzrbojene 2 trojbaleniami inofolicu 😀 😀 pockajte, este budeme ten zvysok o mesiac predavat, lebo budeme tehulky 😀 😀 juuuj...bodaj by 😉 Inak, jednoznacne hlasujem za stretko 🙂
@alchemilkazltozelena
super, aj ty mas riadny arzenal vitaminov! Tak pekne pojdeme do toho a budeme aprilove amazonky 😠 my to proste dame a hotovo!! a pekne od muzika neodchadzaj, nech si moze plnit povinnosti 😝
@11miuska11 este rozmyslam ze zacnem zas pit alchemilkovy caj 😀 akoze moje telo musi byt riadne prekvapene, v zivote som tolko vitaminov nebrala 😀 snad to zvladne 😀
baby vcera som rozmyslala, ze jedna baba tu pisala (aj viacere) ze otehotneli 2 dni pred mrchou...neviem ako je to mozne, ved ked ovulacia je napr.14ty den a aj prebehne, a na 28 den ma prist mrcha, ako moze na 26ty den otehotniet... ze vraj ked je velmi ten sex intenzivny, ze moze vyvolat ovulaciu...ale ked uz jedna ovulacia bola, nechapem ako moze byt dalsia, ved vajicko nie je dozrete ☹ neviete o tom daco? 😕
a este k tym vasim snom...ja mam vzdy zive sny, niekedy pozitivne, niekedy negativne, ale vzdy ich citim, akoby sa naozaj diali, dokonca aj bolest citim, vsetko, mala som nespocetne vela snov s detmi, asi preto ze stale na to myslim 😉
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
caute baby bola som mimo trosku, boli sme prec
ako sa mate??
mius nestresuj a nebud smutna ved pomalicky sa ti to da do normlau a ak nie das klostyl a bude hned!
ja sa teraz bohjim ze ak ani clostyl nezaberie ze co dalej... ale nejdem na to mysliet
teraz sa mi zda ze mi ovulka prisla 16,17 teda ak prisla zajtra idem na folikometriu ci ako sa to vola uvidime co povie doktor
minulu stredu mi test ovu ukazal 2 ciarky ale stvrtok rano mi doktor povedal ze este neprebehla a ze asi piatok,sobota alebo aj nedela....
tak neviem ale skor asi ten piatok to bolo alebo sobotu...
baby drzte palceeeeeeeee
pekny dnik prajem

@alchemilkazltozelena zlaticko, presne, ako pises, je uplne jedno, ktora prva. Najlepsie vsetky v jeden mesiac 😀 😀