Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena ano, ano...otehotnies 🙂 mas moj obrovsky obdiv. Ja neviem ani dieta drzat na rukach, kym nie je v perinke. Vobec nemam k detom vztah. Netusim, o com sa s nimi mam rozpravat 😵 😵 😵
@alchemilkazltozelena Jaj, ze by si bola uz tak skoro doma? U nas kolegyne odchadzaju az tak v 7-8 mesiaci (teda v 8.mesiaci odisla len jedna a aj to sa jej vsetci cudovali co tam este strasi). Ja by som si to tak nejak predstavovala na konci 6.mesiaca uz byt doma, predsa len ako prvorodicka sa musi zena na vela veci pripravit.....No ved uvidime, osud to zrejme aj tak vsetko zariadi inak ako si clovek naplanuje...juuuuuj uz aby sme mali taketo starosti, ze? 😵
@11miuska11 aaaaale neverim, akoze nemas vztah? ved keby si nemala vztah tak by si sa nechcela stat matkou, ci? 😔 by ta to netahalo k tomu... hmmm
@11miuska11 Ale ved vacsina deti prichadza na svet takymto sposobom - ze sanka dole 😀 A ked moze zena otehotniet pocas MS tak je podla mna mozne cokolvek.... Silno drzim prsty, nech uz sa to tu s nami rozbehne, pekne jedna po druhej nech frcime do porodnic 😀
@alchemilkazltozelena tak napriklad moja svagrina, ona ked niekde vidi dieta, tak hned k nemu uteka a hra sa s nim, hopka, nahana a podobne. A ja na taketo veci vobec nie som. Neviem, ako sa mam spravat, ked su pri mne deti. Nebavi ma, prisposobovat sa ich mozocku 😀 😀 jezis, to znie strasne, ako to tak po sebe citam 😀 😀 no proste cudzie deti ma nejako neberu. Babatka si popestujem, pokukam si ich, ale hrat sa s detmi, to neviem 🙂
@elje jeeesis, baby...neblaznite ma tu. Ja sa uz tyzden neviem dockat MS, nech zacnem novy cyklus a teraz som zacala uvzazovat nad tym, ze mozno aj som...juuuuj 😕 😕 😕 😅
@elje uz som pisala predtym miuske nasej ze hned by som sla na rizikove... kvoli mojej narocnej, stresovej robote...
keby som robila v kancelarii alebo neviem kde sla by som az 6 tyzdnov pred porodom, ci ako sa to chodi, ale kedze mam robotu taku aku mam, je pre mna nepredstavitelne tam byt dovtedy...
minule mi bolo zle a zastupkyna sa ma spytala ze ,,nie ste tehotna? lebo ak ste, co tu este robite?"
takze asi tak, a ide aj o to ze male deti su casto chore, v skolke su same bacily, vkuse maju sople tie deti, ja som pol roka si zvykala na to prostredie, vybrala som 4 antibiotika kym som si ako tak zvykla na tie bacily... teraz som uz trosku odolnejsia, ale zaciatok bol tazky, vkuse som soplila z tych deti, a to predsa moje babenko nepotrebuje 😀 taketo nezdrave prostredie 😢 pekne budeme domka, cakat na tatika, oddychovat a tak 😀
@11miuska11 ty ked budes tehu to bude jaka šupa 😀 ja sa do BT nerozumiem ale ked tu tak baby pisu tak asi nie len do vetra, asi to tak s tebou aj vyzera 😀 testuuuuj 😀
@alchemilkazltozelena no to mas uplnu pravdu. Preto je super, ze vsetky teraz otehu na jar a gro vyvinu nasich deti bude v lete, kopu cerstveho ovocia a zeleninky a prechadzok 🙂 A v zime budu bruska uz iba rast 😀
@alchemilkazltozelena ano, ano..ja si uvedomujem, ze to tak vyzera..a 99% bab by uz asi testovalo. Ale ja si este pockam, nech to mam iste a testik to uz len potvrdi. Nemam chut, pozerat sa na biely papierik, alebo hladat nejakeho ducha. Ked mam byt tehu, tak nech mam krasne jednoznacne kolajnice v pondelok 🙂 ale vravim, ziadne priznaky, nic mi nie je, neboli ma nic okrem prs trosku a podbruska, ale to aj pred MS, cuch mam stale OK, nenapina ma, nie som unavena, cikat chodim normalne 🙂 Nemam jediny tehu priznak, takze sa na to pozeram triezvo a realisticky a nejdem si davat plane nadeje, nech potom nie som smutna a sklamana.. Ale baby ma uz načali trosku, ze nad tym uvazujem a myslim na to 😅
@11miuska11 jasne mas pravdu, ved ked si tehu tak test pocka, vikend prejde ani sa nenazdame a uvidis co sa bude diat dalej 🙂
@alchemilkazltozelena a ty si ani neuvazovala nad meranim BT?
@11miuska11 Mas pravdu, nebudeme ta blaznit, aby si potom nebola sklamana, ale veeeeelmi ti to prajem 😵 Ved kedy sa tu konecne dockame prvej tehulky?
Inak neviem ako ty, ale vsimla som si, ze sa pri uzivani Inofolicu nieco so mnou deje - mam take pichanie nalavo aj napravo ra tak a raz zas tak.... to som nemala od pubertalneho veku, kedy mi mala prist MS, potom pocas HAK som nic take nezazila, az teraz. Myslim, ze som na dobrej ceste 🙂
@11miuska11 ee, nemienim sa kvoli tomu budit o siestej a pchat si tam teplomer 😀 v lete som to robila asi 3 dni a potom ma to prestalo bavit... viem kedy mam ovulaciu podla priznakov tak si myslim ze si ju nemusim merat...
@alchemilkazltozelena To je na hlavu, ze ti vymazali fotku, ved co je na tom, ze je fotena zdialky??? 😠 Radsej keby tu admini zacali filtrovat temy typu: ''Za akú dobu ste otehotneli vo veku 24 rokov?'' a stale sa tu podobne temy, na ktore ani nemozes napisat nic normalne, opakuju......ach jaj, nervy mam na takyto dvojity meter 😠
@elje ja najviac zboznujem otazky typu Som tehotna? je tam cez 900 rovnakych tem a otazok... to by mali dat prec jednoznacne, obcas ma ide porazit ked stale to iste dokola sa tam objavuje 😲
@elje ja som tiez pocas brania HAK nic taketo necitila, ze podbrusko. A minuly cyklus ma PRVY krat po 8 rokoch bolelo podbrusko pred MS. Taka som bola z toho happy 😀 inofolic makaaaa...aj ja to citim inak. Aj BT mam vyssiu tento cyklus 🙂
ahojte baby..no ja berem inofolic asi 3 apol týždna....len teraz nebudem mat asi až pondelok mi príde tak budem mat po jednom baličku no.-//nevadiiii
no ja som stresant ale už som si aj povedala že mi je to jedno proste lebo už mma aj nervy..
no keby otehotniem idem aj ja momentálne na rizikové!!!! tiež nemam lahku prácu robim so psychiatrickým pacientmi a 12 tky....
@alchemilkazltozelena no viem čo je to byt učitelka sestra aj mamina je je to otras stači mi moj 2,5 roč synovec on je za 6 deti!!!!!
ja som dnes 18 DC BT stale 36,5 dens pobolievalo podbruško aj hlien take vlhko no hadam už pride ovu .-))))
pekný večer
@taja27 ahoj tajuska, uz som sa zlakla, ze co je s tebou 🙂 sledujem tvoj grafik a nejako tam nove udaje nepribudaju 😒 ale pozeram, ze 36,5 , to je pre zaciatok super, ze ti to neskace ako zmyslov zbavene , ako si mala minuly graf..drzim palec tfuj tfuj na ovulku 🙂
@elje
@alchemilkazltozelena
babulky, ja som stale hore!!! http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
ale nemam absolutne ziadne priznaky, tak neviem..hmmm....vydrzim este do pondelka a keby je to stale taketo, tak testujem 🙂
@11miuska11 Naozaj velmi zaujimavy ten tvoj graf, juuuuj tesim sa, ze uz aspon niektora zacina testovat 😵
Ja som dnes 21dc, teplota pomalicky stupa, ovulka zatial nikde....
@taja27 a kedy si objednavala Inofolic? Ja v stredu vecer, a mam zasoby uz len do utorka, tak dufam, ze dovtedy dorazi 😒
@elje kokso...skace ci to hore dole..hmmm...ved uvidime, kedy ti to ovulku vyznaci 🙂 no jo..ja sa drzim na peknej BT a som zvedava, dokedy to tak bude 🙂
@11miuska11 ahoj moja nie je nič so mnou sanžim sa byt optimistaaa.-)))) no dnes rano 18 dc a že 36,4 .-))hahah ale ano neskáče to veru ako minule to bolo otraaaaassss!!!!
@elje aj ja osm objednávala večer v stredu .-))))) somzvedvá kedy nám pride daj potom vedet do kelu ja mam len teoreticky do dnes...nedela pondelok bude fuč nevadíííí .-))hádam to nepoškodi nič xixi
jaj baby kiežby nám pomohol inofolic a mojmu mm tie lieky teda vitaminy...inak baby noje to sila ked zdraví ludia sa pokušaju o babo 2 roky sila...a si mylsim že ma to svoje dovody dáke aby to nebolo a že tlačime na pilu preto to už nechávam tak plynuuut.-)cmuk pekný den vám všetkým babulky
BABY JA UZ CHCEM BABATKO!!!!!!!!! pozerám fotoblogy a mam potom len smutnéé myšlineky jaaaaaaaaaaaaaaaaj prečo ine otehotneju hned aja alebo my nie?a potom ked vam napíšu že hned na 1 či druhý krát ...a k tomu im test robil chlap lebo oni to nevedia ach bože...
@taja27 tajus, priprav sa na to, ze dnes to mohla byt ovulka a moze ti zajtra skocit BT hore. Poistite pre istotu 😅 drzim paleeeec!!
@taja27 Ja som si dala zakaz fotoblogov, a ani nevies ako mi to pomohlo. Nezniesla som to rovnako ako ty. Aby ste to nechapali zle - ja prajem ich deticky vsetkym maminkam a tesim sa s nimi, len som nezniesla fotoblogy mamiciek, ktore poznam osobne (najma take co otehotneli v 18-19 rokoch a ani sami nevedia ako), s dietatom si podla mna nevedia dat rady, a pripada mi to tak, akoby sa s detmi len chvalili tym, ze fotky zavesia na MK a uz myslia, ze ake su len ony najlepsie mamy na svete 😠
@11miuska11 no ale len tak malo žeby klesla*?????.-))aj včera sme poistovali heheh no moj mm bude len ráád ked može "poistit".-)))))))
čo ste dnes robili baby??ja som riadila,varila halušky,bola vonku sadila cibulky a čistila skalky.-)) a dali sme si s mm vonku kafeee na lavičke akurat svietilo slniečko a hralo pesničku od Simply Red SUNRISE.-))))tak som nastavila tvár slnku a vychutnavala si ho a tá piesen k tomu kava no super pocit.-))))
@elje no asi tak dáko presne .-))))ano aj ja si dávam zakaz fotoblogov...no ved to je najlepšie že nevedia ako k "tomu"došli.....minule som čitala o potratoch no som mala ine nervy nato a zlost a...smutok nad nenarodenými babatkami....
a inak baby rozmýšalal som zase osm vyhádzanaaaa!!!!!takto som bola pred štatnicami ked osm mala velky stres a nervy....hmmm nečudujem sa teda lebo to ozaj mam a musim sa dako ukludnit....
@taja27 to uplne staci tajus, ak ti to zajtra skoci na 36,7 ovu je ista 🙂 Ak na 36,6, tak dalsi den musi este stupnut, aby to bolo potvrdene. Uvidis, ze to bude. Nejake priznaky, ako hlien, bolest podbruska, ci prs nemas?
@11miuska11 mam pobolievanie podbruška včera mi trošku pichlo vo vaječniku...pobolievali prisa teda také napete aj bruško...no uvidime duuufaaaam že anoooo -)))to by bolo užasneeee

@elje ehm, no ako som uz pisala, keby som tento cyklus tehu, tak to vsetci anjelici a svati museli pri nas stat, lebo sme sa netrafili do ovulky. Muz bol tyzden prec, potom tutumutu 1x potom ochorel.. dalsi tyzden nic, potom stupla BT a tak sme narychlo poistovali. Ale az po ovulke viac ako 48 hodin 😒 takze tento cyklus ratam, ze skor nie. Ale ta BT ma stale pokusa !! 🙂 Uz som mala dnes spinit, mala mi klesnut BT a zajtra mala byt MS 😕 pockam este do pondelka, a ked nahodou stale BT vysoko, tak sa otestujem 🙂 ale to by mi inak padla sanka, keby som...a mojmu doktorovi, ktory tvrdi, ze ovu nebola 😅