Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 ty si zlatááá dakujem .-))))ja na vas mylsim baby inak stale i ked si to možno nemylsite alebo tu nie som .-)))vieš čo hlien no citila som vlhko včera....do dnes rána mali styk preto to nekukam lebo to skresluje....
@11miuska11 Mius, ja sa trochu hram s mojim grafom, vyhodila som odtial jedno meranie kde mi vyslo 36.6'C (lebo rano mi bolo fakt horko, zabudli sme na noc stisit kurenie 😀 a spala som len cca 6 hodin co je o 2 hodiny menej ako obvykle) a program mi prednaznacil predpokladanu ovu 🙂 este to nie je iste, ale hned sa mi na ten moj graf lepsie pozera. Tak zatial necham takto a uvidim ako to pojde s mojom priamkou dalej 😀
@elje a ovuhlien si neznacis? skus ho tam dat. Mne to potom urobilo krasnu neprerusovanu ciaru. Teda, ak si ho mala samozrejme 🙂
@11miuska11 ja ovu hlien nemavam 😒 citila som jeden den tento tyzden (myslim, ze to bola prave streda - 18dc) take vlhko, ale vecer pred tym sme sa snazili, tak som to pripisovala tomu... ten hlien je pre mna fakt spanielska dedina 😅 A od pondelka az do vcera som pocitovala pichanie v podbrusku, ale nechcem to velmi zaznacovat ako 'ovulation pain' ked vlastne ani neviem co to je 😅
@elje chapem...a skusala si tie lanove semiacka, ako hovorila tajus? Alebo grepovu stavu? Hm?
@11miuska11 Skusala som 100% grepovy dzus 2 mesiace v kuse, ale nic to so mnou nerobilo, a ktomu nemam rada citrusove plody - cela som bola vyhadzana. Tie lanove semienka jem asi tyzden, takze efekt zatial ziadny 😒 No ved nieco z toho musi zabrat, len ked budem mat potom povedat co mi pomohlo otehotniet, tak asi nebudem ani vediet 😅
@elje haha 🙂 no, ja som pila odstavene grepy, ale uuuplne mimo ovulky, lebo som ju mala zase posunutu a pred ovu som si na hlien nedavala nic a mala som krasny. Dokonca musim povedat, ze tentoraz boj asi najkvalitnejsi, odkedy sa sledujem 🙂 Je to podla mna tak, ze niektore zeny ho maju vela, ze si to vedia odsledovat a niektore ho sice maju, ale menej, takze ho na nohavickach napr nevidia. Ale to neznamena, ze tam nie je, neboj 🙂 inak, merala som si BT teraz. Lebo posledne dni si meria aj v priebehu dna. A mala som 37,6. Tri dni predtym som mala 37,5. takze vyzera to tak, ze BT do rana neklesne 🙂 juuuj, kiez by..normalne mam nutkanie, urobit ten test uz zajtra rano 😅 ale musim sa ovladnut 🙂 🙂
@11miuska11 Juuuuuj ja by som uz asi nevydrzala, veeeeeeelmi ti drzim prsty. Nech to dopadne akokolvek, tak toto nie je normalne, ze sa ti teplota drzi stale tak hore bez akehokolvek poklesu.... 😉
Prave som si dopozerala vsetkych 632 fotiek z nasej svadby 😵 tak som si dala za ulohu, ze dnes nejaku vyberiem, co pojde na stenu, lebo nemame zatial nijake obrazy v dome (prednedavnom sme sa stahovali), takze pre mna taka lazo-plazo oddychova sobota 😅
@elje
@11miuska11 ja práve podľa hlienu viem, že mám ovulku - totál mokré gaťky 😉
@taja27 a kde si studovala, v BB? 🙂
@11miuska11 hned nam daj vediet rano ako BT, pripadne test 😀
@elje pridavam sa k tebe a k taji ohladom fotiek - ide ma rozdrapit, ale vtom si spomeniem, ze som v pozitivnej teme, tak nahodim krasny usmev 😀 a myslienky presmerujem a vravim si ,,aj ja budem tehotna, do 3 mesiacov" taky som si totiz dala ciel 😉
inak zeny, ja zajtra konecne idem za mojim slamenym vdovcom, po 3 tyzdnoch, takze tu nebudem, lebo budem cestovat, a ako sa dozviem o miuske? jedine az vecer ☹ no nic, hlavne aby to boli super spravy 🙂
zajtra konecneeeeeee budem s mojim chlapom, 3 tyzdne abstinencie mi dali zabrat riadne, skoda ze budem mat 4 dni pred mrchou, takze tehu nebude z toho ☹
@elje my nemame sice zo svadby, ale mame nase spolocne foto na stene. Super napad a krasne si clovek pripomenie tie pekne chvilky 🙂
@fantinka a to, ze mas vtdey ovulku, mas potvrdene? Pretoze iba jeden znak na ovu nestaci 🙂
@alchemilkazltozelena fuha, tri tyzdne su dost. a s cim si vlastne marodila? Som to nepostrehla, ze az tak dlho si prec 😕
@taja27 uz sa neviem dockat rana. Ako tvoja BT, elje BT a moja BT 🙂
@11miuska11 no som zevdaváá aj ja na tu moju BT hehhe....no vieš čo veru stači ovu hlien podla Billingsovej metody uplneee.-)))no ak nemáte baby hlien na gatkáách tak zistit vo vnutri aj ja tak zistujem.)))a viem podla toho a aj podla krčka niekedy ked je hore tak ide byt ou ....ja ho mám hore alebo sa mi to len zdá?lebo som ho mala nižšie veruu .-)) tak baby zajtra meriam idem si dat vinkoo
@alchemilkazltozelena ja osm študovala v žiline...v Bb som robila 2 roky v štatnej vedeckej .-))) na lazovnej
no baby zo srady osm si kukla podla jonáša či nahodou nemam teraz okolo 6.4.plodne dni tm...a vyhodilo mi 8.4!!!!!!.-))))) hahha no skusim ale nie o pol 12 v noci ale večer heheheh to ukazujem tu mojmu heheh sranda a ozaj asi budem mat okolo toho dna plodné...no som zvedaváá držtee palceee
@11miuska11 ano, moja gyn mi vtedy povedala, že mám učebnicovú ovuláciu - že nevidíte ten výtok? 😉 a vždy ma pichá ľavý vaječník.
@taja27 Tajus, urcite nestaci iba ovu hlien 🙂 ja by som potom mala ovu 3 krat za cyklus 🙂 Takze musis aj viac znakov pozorovat, nie iba jeden. 🙂 a najlepsie vsetky 3 , ovu hlien, krcok a BT 🙂 Mozno, keby ma niekto cyklus ako hodinky a vie, kedy ma mat ovu, tak by stacil iba hlien, ale my s tymi nasimi cyklami kadejakymi sa musime aj na ine veci spoliehat 🙂 Ja mam krasny ovuhlien. Mala som tento cyklus 3 krat, ale ten 3. krat bol uplne ukazkovy, kvalitny, uplne priesvitny, vela a natiahol sa aj na 15 cm 🙂
jeeej, to je super, ze ti Jonas tak pekne vychadza 🙂 budem drzat paleckyyyyy 😀
@alchemilkazltozelena to nikdy nevieš, ja som bola vždy tehu, keď som to najmenej čakala. A to som si kedysi myslela, že sa to nikdy nepodarí. A teraz mám 4 deti (najstarší má už vodičák a najmenší bude mať 2 roky!). Veeeeľmi ti držím palce. Hlavne si zamestnaj myseľ niečím iným - prácou - ťahaj nadčasy - a ono to príde, ani nebudeš vedieť kedy. 🙂 Ver mi, že viem, o čom píšem...
@11miuska11 je to pravda. Na hlien sa spoliehať nedá. Viem, že je ťažké, nemyslieť na dieťa, keď po ňom túžiš/te, ale mne vždy najlepšie pomohlo to, keď som bola zavalená inými povinnosťami, najmä pracovnými. A potom zrazu 2 čiarky na teste. A to sme sa s mužíčkom smiali - že kedy to bolo - už ani nepamätáme. Obidvaja sme boli pracovne vyťažení a prestali sme sa "sústrediť" - tak sme sa potom smiali, že akoby "Duch svätý". Držím palčekyyyy..... 🙂
@mrvaj dakujemeeee 🙂
@11miuska11
mius ja to iste , vobec nemam vztach k nim ale to ej normalka, budemem mat vztah k nasim
naopak mat taky blaznivy a prehnany vztah k cudziemu si myslim ze neni uplne normalne
@11miuska11 no ved tak som mylsela že tie čo maju pravidelne MS im to stačiii...no baby merala som ráno a čo sa mi stalo čitajte. ja koza....pooobede osm si merala BT len tak a mala osm 37,2.....nesklepala som teplomer umyla a dala na stolik pri postel..rano siahnem vopchám dnu a vyberiem a že 37,1!!!!!!ja osm bola taka natešená a potom rozmýšlam reku aj´ko je to možne?????skusim ešte raz a potom 36,5 :-// no takže tak potom som si spomenula že som si merala a nesklepala...potom sa mi snivalo že som tehotná že som u veštici božeeee...ja som zase šiši hehehhehe
@taja27 mojkaaa...to mi je luto, ze si sa takto "oklamala" ☹ ale to, co pises, nie je od veci. Ja si tiez meriam aj v priebehu dna. A mavam 37,5, ako mam teraz lutealku. A vcera na vecer som si merala a mala som 37,6 a som tak premyslala, ci sa to odrazi aj na ranajsej BT a aha ho!! Dnes som mala 37 rovnych rano!!!! Pripajam grafik 🙂 takze pokojne si preventivne meraj aj pocas dna a ked trebars dnes poobede namerias 37,4, tak vies, ze ti do rana moze BT stupnut 🙂 to je aky figel, co som vymyslela, ze? 😀 😀 samozrejme nemozes merat po posilke, alebo behu alebo po nejakej extremnej namahe..
@elje a ty akooo??
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra...
@alchemilkazltozelena
@seraa
@11miuska11 Ahoj, ja som 20 DC, intenzivnejsie sa snazime od januara, ale mam cysty, vsetko nepravidelne, takze teraz som zacala aj vzhladom na vek brat Inofolic. Moja najlepsia kamaratka je mozno aj vdaka nemu tehotna, tak si verim, ze aj nam to vyjde🙂 Citam vase diskusie uz dlhsie, ale nemam velmi cas pridavat sa castejsie 😎 Pozeram, ze vy to tu uz mate vsetko prespekulovane, vyznate sa a to mi celkom pomaha zorientovat sa sama v sebe 🙂 Drzime si palce d 😉
@11miuska11 Ahoj, takze zajtra rano testujete?? 😵 Ja sa tesim akoby sa hovorilo o mne 😀
No ja mam zase o 0.1 stupen vyssie, takze zatial vsetko OK 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/40ff16
@elje to vyzera super!! tak predsa len asi bola ovulka? Vyzera to super aj u teba 🙂 Ano, testujem zajtra, ak bude hore BT 🙂 ale straaaasne sa bojim ,ze bude bielo..ani si nevies predstavit ako 😔
@11miuska11 Ja si pamatam svoje sklamania minuly rok oktober-november (to som este nerieslila BT). Mala som hadam vsetky tehotenske priznaky a stale bolo bielo, aj ked ja som tam vzdy ducha videla samozrejme 😅 Co som sa vtedy naplakala.....takze uz budem testovat len ozaj v krajnom pripade, moj muz sa smeje, ze staci ked zacne babatko kopat v brusku 😀
@elje presne viem, o com pises. Ja som mala tiez uplne vsetky priznaky. A teraz nic! Absolutne. citim sa super!!! iba prsia ako pred MS a podbrusko trosilinku ked sa sustredim. Jedine, co mi nejde do hlavy, ze uz asi tyzden aj nieco chodim spat uz okolo pol dvanastej a bez budika vstanem uz o pol deviatej !! ale nemam pocit unavy, len telo ma nejako posiela spat skor.. 🙂 hmmmm.... no som ja veru zvedava, ako to dopadne. Najvacia haluska bude, ked ani zajtra nenaberiem odvahu na ten test abudem zase cakat 😀 uz sa ma tu baby pytaju, ze to si si vazne este neurobila test?? my by sme mali uz aspon 6 za sebou 😀 😀 😀 😀 😀 no, ja to beriem tak, ze ked to ma byt tehu, tak bude aj o tyzden..a ked nie, tak proste dostanem MS: Ziadne problemy a ani spinenie nemam, tak k lekarovi sa ponahlat nemusim, aj keby som tehu. Ale nieco vo mne mi hovori, ze to tehu nebude. Nejde mi to proste do hlavy..v tom bude nejaka kuleha podla mna 😒

@taja27 budem drzat palceky 🙂 kazde rano, ked si zapisujem BT, tak mrknem aj na tvoj graf, tak nezabudni zapisat, nech vidim hned a vytesujem sa 🙂 a hlien nic? CI?