icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
7. apr 2013

@11miuska11 Myslim, ze to co ti hovori 'vnutorny hlas' vela napovie, takze mozno ozaj nie je dobre robit si plane nadeje ☹ ale v kazdom pripade v tom nieco musi byt ked je ten graf taky aky je....ze by inofolic sposoboval ukazkove grafy bez ovulky aj bez tehu?? to sa mi nejak nezda 😅

@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa
Inak baby, co robite pre to, aby ste sa zdravo stravovali? Dajte nejake tipy na ranajky, obed, veceru. Moj manzel nie je velmi nadseny, ze berem Inofolic lebo som podla neho za posledne 2 tyzdne dost pribrala (hlavne do bruska a do ruk 😅 ), a kto iny to moze povedat ako on ked ma pozna najlepsie a vidi kazdy den... Ja viem, ze od Inofolicu sa nepribera kedze su to len vitaminy, ale zalezi na tom ako sa clovek popri brani inofolicu stravuje....ale nemyslim si, ze som nejako radikalne zacala vela jest. Dokonca v praci som niekedy taka busy, ze ani na obed nejdem......tak fakt neviem. No a cvicenie to je druha kapitola - do toho sa nejako neviem dokopat robit nejake brusaky a pod. maximalne sadnem na bicykel 2-3 krat do tyzdna a tot vse 😅

11miuska11
7. apr 2013

@elje a co jedavas na obed a na ranajky? ja som z toho nepribrala. Praveze som mala pocit, ze som schudla z pasu..hmmm..

elje
7. apr 2013

@11miuska11 Na ranajky bud nejake celozrnne pecivo alebo lanovy chlieb so salamou a zeleninou k tomu pohar mlieka (granko) 😅 V praci okolo 10h si dam jogurt a nejake jablko alebo banan. Potom na obed ako kedy - ale vacsinou nejake zemiaky s masom (polievky nejedavam vobec). Poobede musli tycinku v jogurte, ktore zboznujem. No a vecer ked pridem domov tak len nieco narychlo - napr.nejaky kolac (kedze svokra stale vypeka) s poharom mlieka, alebo piskoty s mliekom alebo strapec hrozna, ktore tiez milujem. No a vzdy vecer si dam 2 tabulky horkej cokolady z Lidla, to je ako moj ritual 😀 takze nic hrozne podla mna....

11miuska11
7. apr 2013

@elje na veceru jedz iba zeleninovy salat s nejakym kuracim maskom. V ziadnom pripade nie ovocie a kolace 🙂 A polievocku si daj na obed urcite !! 🙂 potom skus nepapat prilohy k masu. Daj si radsej salat k masu a budes uplne OK. Ovocie a sladke jedz maximalne do obeda. Potom uz nie. Iba zeleninka a masko 🙂

11miuska11
7. apr 2013

@elje vyborne je aj zeleninnove rizoto z psena! uplna mnamka 🙂

elje
7. apr 2013

@11miuska11 Skusim tento tyzden trosku inak a dam vediet ci som bola uspesna 😅 Teraz utekam na bicykel nech rozhybem trosku kosti 😉 Zatial peknu nedelu vsetkym !

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 miruska ale ked meriaš o pol 9 až BT tak je vyššia teplota nie? lebo ja meriam napr dnes o 5 ked som bola hore bola 36,5 a o 6 som mala 36,6...cez den neveim či ma vyznam merat BT lebo bazálna sa volá preto lebo je kludový režim telo netravi nič,nehýbe sa je v klude preto neveim či to ma vplyv merat cez den .....
@elje hmm no ja osm nikdy nebola chudá ani štihla aj preto sa trapim niekedy tým..nie som tučná ale proste som taka plnoštihla či ako sa to povie??ja som schudla tento týžden asi pol kila jem menej a hlavne sa snažim nejest čokoládu sladké....rano zjem napr musli s jogurtom alebo graham rožok salámu šunkovu zeleninu... desiata bud jogurt banán alebo napr pomaranč..obed mam v práci a tam je to rozne ked ide byt naprniečo čo nemám rada a mám možnost dat si šalát cestovinový tak si radšej napíšem ten...polievky su tam o ničom....večeru si nosim so sebou lebo robim 12-tky tak si dam bud tuniaka cibulu a graham rožok alebo celozrnný chlieb alebo včera sme si urobili kuracie prsia a zeleninový šalatik mnam.)))večer rozhodnie nie ovocie ovocie len doobeda a sladké ak máš strašnu chut tak si daj no nie každý večer tu čokoládu hlavne doobeda zjedz radšej sladké večer len zeleninu +bielkoviny ja už mam v dietach prax....

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 Kazdu hodinu sa ti posunie BT o 0,1 stupna. Keby som si merala o siestej, tak mam o 0,3 nizsiu 🙂 to je logicke, ale mala by som ju nizsiu aj v predovulacnej faze, takze by som nemaal trebars 36,4, ale 36,1 🙂 cele sa ti to posunie o 3 hodky a cize o 0,3 stupna. Dolezity je rozdiel medzi predovu a poovu fazou a nie vyska BT 🙂 No a cez den meranie som myslela tak, ze ked som bolav predovu faze a iba tak namatkovo som si cez den zmerala teplotu, tak som mala 37-37,1 a teraz v poovulacnej faze, ked som si iba tak, namatkovo merala, vyslo mi to o 0,4 -0,5 stupna viac. A vcerajsia vecerna BT zvysena o 0,1 stupna sa mi hned ukazala aj rano 🙂 ale to si nikde neznacim, to sa len tak informattivne pozeram, ze aku mam teplotu a co mozem cakat rano 🙂 takze tak 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 hej hej..no som zvedaváá .-))počuj chod ocikat ten test som ohromne zvedaváá aja tu budem až zajtra večer tak sa načakáám na vysledok.-)))
mna ide porazit stale mam nizku BT podla mna ako nechápem čo ked ten inofolic mi ju rozhádzal cely cyklus? aj kamoška tot u pisala že ho ma rozhádzaný ..nechápem. ☹ 😒

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 nerozhadzal ti nic, neplas sa. ved si samaa hovorila, ze si mavala 40 DC, to znamena, ze ovu nepride skor, ako nejaky 26 DC, nestresuj 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 dobre dobre nestresujem....miuska ty važiš len 500 kilo???prepááánajanaaaa.-)))to si inak štiihla.-))to som ja nemala nikdy....ja vyzerám tak na 70-75 ale to záleži aku ma človek postavu aj kosti ťažke...takže tak...ale naprkolegyna ma cez 160kil chuderka povedala jej doktorka že mala časte zapaly preto neotehotnie lahko tak je pichali hormony a pribrala aj z nich 7 kil za 10dni..a s otehotnenim nemala žiadne ale žiadne problemy sila nie??? ach jaj tito doktori

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 hej hej 50 🙂 taka normalna som, malicka 160 cm 🙂 take male pivko 😀 tak vidis, ked sa to podarilo 160 kg kolegyni, nam sa to urcite raz podari 😀

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 heheh tak ja som take stredne pivo .-)))))) 🙂 🙂 🙂

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 tak ked raz pojdeme na pivo, ja si dam male a ty stredne 🙂 vitamin B v kazdej podobe treba jest 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 heheh dobree.-))i ked ja pivo nemusim vobbec dam si radlera ok:?))))idem ja mimo pc farbit vlasy a žehlit pekný dnik

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 aj tebe pekny...aj ja lubim radlera...v lete..mnaaam 🙂 krasnu nedelu zelam... 🙂

alchemilkazltozelena
7. apr 2013

@taja27 vo vedeckej robi moja buduca svokra...uz ked to slovo pisem, je mi zle ☹ boze ja ju tak ......... ☹ ☹ ☹

@11miuska11 marodovala som s krizami, chodila som na rehabilitacie a najma som si potrebovala oddychnut od prace, vypnut a mat chvilu pokoj a klud....takze teraz sa mozem plna energie vrhnut do apriloveho snazenia 😉

@elje ja vazim 60 kg a meriam 160 cm ako miuska 🙂 takze som aj ja malicka, a ani nevyzeram na 26, tipuju mi tak 18 🙂 ja mam problem s bruskom, mam aj trosku tucnejsie stehna a kratke nohy xi xi ale nie som nejaka obludka aby ste si nemysleli 🙂 xi xi ja som kadeco poskusala robit aby som trosku schudla, pred 3 rokmi som cvicila rano aj vecer a jedla len zeleninu a celozrne pecivo, nic viac, a po tretej som uz nejedla, len pila vodu, prve dni boli strasne ale potom som si zvykla a za 2 mesiace som schudla tak ze zo mna padali nohavice, ale potom som nastupila do BB na vysku, zacali sa stresy - nove prostredie, zacala som chodit s priatelom, atd, vselijake problemy tak som nazad zacala jest ako predtym a dostala sa na povodnu vahu... teraz papam asi tak ze ked idem na rannu smenu, doma nejem, v robotke si dam kavicku a nejake ranajky - buchtu, roozok so syrom, alebo bagetu s niecim, pomazanka, alebo sunka, atd.... ked deti v skolke desiatuju, dam si nieco male, no potom obed o pol jednej, chodim kazdy den na obed bez ohladu na to co varia, nalozia mi strasne vela, ale zjem len polovicu, poobede kavicka a ked deti olovrantuju okolo tretej tak si dam zas nieco co mam z domu - chlieb alebo tak, no a vecer s priatelom sucha vecera, cez tyzden nevarim, len cez vikend, tak si dame parky alebo prazenicu, grecky salat robim rada, alebo tak klasika, priatelovi som zakazala mastne - klobasu, nech sa pekne zdravo stravuje 🙂 ja som plus minus spokojna so svojou postavou, mozo brusko by mohlo byt mensie 🙂 ale ja si ic nelutujem, ved zijeme len raz 🙂

@seraa

alchemilkazltozelena
7. apr 2013

@elje a este som zabudla, ked idem na poobednu smenu tak vstavam o deviatej, dam si kavicku, zapnem MK a citam moje bambulky z pozitivnej temy 🙂 a popritom papam ranajky, to co som aj vyssie pisala 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@alchemilkazltozelena no prosim ta a ktorá to je či ju poznam.) napíš mi do IP a je....
no to si menšia ja mam 166cm a kila nejdme písat lebo si budete myslet aká som obluda hahaha

11miuska11
7. apr 2013

@alchemilkazltozelena tak aj ty si take male pivo ako ja 😀 tak si pojdeme sandut 3 pivecka...este pockame, ake pivecko je @seraa , ze si male alebo stredne a bude to 😀 😀 😀

alchemilkazltozelena
7. apr 2013

@11miuska11 a @elje? ona je ako na tom? 😀

taja27
autor
7. apr 2013

no ja osm di odmerala BT dne pobede bola 37,2!!! takže neviem no ako zajtra bude zase....
mam 21 DC zajtra som zvedavááááááá normalne mam nervy....no aaa viete čo jedna baba mi napísala že tiež brala femi kvapky od valoviča a posunuli jej OVU z 14 dna na 20 den!!!no super aj ja som ich brala a vysadila som ich asi tento týžden pondelok? neviem no sa mi zdáá no užas čim viac toho berem tým horšie!
@11miuska11
@alchemilkazltozelena

11miuska11
7. apr 2013

@alchemilkazltozelena ano ano...@elje samozrejme tiez 😀 😀

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 a vcera si mala kolko cez den? 🙂 ja si teiz myslim, ze kombinovat vsetko naraz asi nie je moc dobre riesenie. 🙂 ved uvidis 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 takisto 37,2...no ved už berem len inofolic...mna drbne ak nebudem ovulovat ale mna vždy pichalo vo vaječnikoch a v podbrušku ....!!mamina otehotnela so mnou aj so sestrou ani nevedela ako..sestra do 3 mesiacov do kelu len ja nie!!! a moj mm ešte ten spg blbýý jaaaaaaaaaaaaaj

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 no uvidis...do rana,ked merias, mas este 13 hodin, to sa moze vselico zmenit 🙂

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 ale uplne chapem, ze ked sa to vsetkym okolo teba podarilo tak lahko, tak so nastve 😔

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 no ved práve...ja už neviem no počkám si na ovu dufam že bude....len aby sme sa trafili....kolk treba sexovat pred ovu a kolko dni po?ako to je?no niekde osm čitala že skusili najprv jeden styk a o 45 min dalši a podarilo sa im.))

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 ked ma muz sllabsie spermie, urcite neskusajte kazdy den! Nech sa mu stihnut aspon nejake obnovit. Dva dni pred ovu a v den ovu je vraj idealne 🙂

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 zo srandy som si odmerala BT a že 36,9! žeby mi klesala BT a bude ranou ovu ukazovat?no mala by osm dost .))))