icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 vidis...a pytala si sa ma, na co si merat cez den 🙂 🙂 podla mna to moze pomoct odhadnut, aka bude BT rano 🙂 ved ona neklesne zo sekundy na sekundu 😀 drzim palec, nech je zajtra nizka a potom vyleti do vysin...idem si tusim aj ja zmerat 😠

elje
7. apr 2013

@11miuska11
@alchemilkazltozelena
Ja mam 158 cm a od 15 rokov som mala stabilnu vahu 50 kg. len za posledny rok (od jula co sme sa zacali snazit) som pribrala +6kg, takze som teraz 56 kg. U mna je jediny problem to brusko inak som tiez spokojna, ale k brusakom mam odpor 😅

11miuska11
7. apr 2013

@elje ja tiez brusko, ale moc som sa nesnazila posledneho pol roka cvicit brucho, lebo som si povedala, ze aj tak budem tehu a vsetko sa natiahne, tak to je zbytocne 😀 😀 😀 hehehe tak ta s radostou berieme do nasho klanu malych pív 😎

taja27
autor
7. apr 2013

@11miuska11 no ved to si ma ty navnadila!!!!! 😀 mi to vrtalo hlavou....no práve preto že ich ma pomalé a malo je odbre skušat častejšie neviem ot vysvetlit ako to písala tá baba čo sa im to podarilo ale mali tiež problem takýto proste tie prve idu asi tie "horšie"a potom idu zase asi tie lepšie alebo tak dako to opísala....takže ta)))no vyskušame uvidime heheh

11miuska11
7. apr 2013

@taja27 Ok, toto neviem, ako funguje, ale budem drzat palce, nech sa vam zadari a pekne klesnes zajtra aspon na 36,1 😀 😀

elje
7. apr 2013

@11miuska11 No ved presne aj ja tak, odkedy sa snazime +6 kg. Som si hovorila stale, ze to vobec nevadi, ked aj tak budem o chvilku tehu, to sa strati 😀 Ale konecne ma byt cez vikend jarne pocasie, tak si mozno aj zabehat konecne pojdem.
Ja som si dnes kupila uz jarne nohavice (tyrkysovozlte) a jedny cervenesaty do prace tak po kolena s 3/4 rukavom ku saku. A su elasticke (keby nahodou) 😉

taja27
autor
7. apr 2013

@elje heheh ja som si kupila tiež nohavice slabožleté a tyrkysovee .-)))

elje
7. apr 2013

@taja27 Hehe este povedz, ze aj ty si bola v H&M 🙂 Je to prijemne konecne vsetky tie vesele farby v obchodoch...to potesi po dlhej zime, kedy boli v mode same cierne, hnede a sede svetre.

taja27
autor
7. apr 2013

@elje heheh nie nei ja osm objednávala z bonprixu .-)))

elje
7. apr 2013

Baby kamoska dala prave na FB video z cisarskeho rezu....no bleeeeee...radsej 100krat prirodzeny porod ako toto. Teda po vzhliadnuti prirodzeneho porodu som z toho nemala taky zly pocit ako z cisaraka 😒

taja27
autor
7. apr 2013

@elje ja som to radšej nepozerala ...moja sestra mala cisára chuderka lebo malý sa začal dusit.-(((ale všetko dobre odpadlo ma zdraveho krásneho chlapčeka.-)))moje krstna a veru jazva ju bolela aj pol roka ak nie rok...veru ajona hovori radšej normal ako rezat....ale ked to inak nešlo aj vyvolavačku dali a nič voda odtiekla a neotvarala sa....tak rezat

mrvaj
7. apr 2013

@elje spontánnemu pôrodu sa nič nevyrovná. Krátko po pôrode si schopná postarať sa o "baby" - samozrejme v rámci možností, ale ja som mala prvé 3 v pohode, štvrté pol plánovaný CR, ale nakoniec to vyšlo na spontánny pôrod a som rada, že to bolo tak 🙂

luciana789
7. apr 2013

@elje ja som mala cisársky rez, plánovaný, museli sme, bála som sa toho, no v pohode, sama som si prišla do sály, ľahla 🙂 a doktor mi ani nepovedal, že začal (čakala som, že to tak bude 🙂) a za 15 minút od toho ako som si ľahla mi malého dali k hlave, aby som ho pobozkala, hned na druhý deň ráno som sa sama vstala, osprchovala sa a starala o malého, pričom baba, ktorá mala prirodzený ležala na posteli, plakala, zle ju zašili, mala modriny a tak... prirodzený som nemala, takže nemôžem porovnávať, ale bruško som mala určite pol roka citlivé, ale zato drobčiatko to všetko stálo 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

baby ja mam 164 a 60 kg ale to posledne dva roky , neviem co sa deje doteraz som mala 52 !!!
bola som az moc chuda ale za dva roky pribrat 8 kg je dost
preto vlastne idem trosku chudnut
idem si kupit stepper domov aspon pohyb 20 denne a idem vylucit veceru teda jest len do 19:00 a to dietne
cezden sa musim najest to by som nevydrzala
a sladke musim obmedzit

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

dobre ranko zeny moje 😀 vsetky, nejdem vas oznacovat 😀

no ja mam tiez 158 cm len som to nechcela pisat aby nebolo ze som najmensia 😀 ja tolko meriam od zakladnej skoly 😀

co sa tyka porodov, ja by som sla najradsej na cisarsky, ale este to nejdem riesit, zatial netreba (bohuzial) ☹

no my sme vcera vecer skoro rozdrali postel 😀 po 3 tyzdnoch 😀 skoda ze mam pred mrchou, takze nic z otho, fnuk...

@taja27 ja mam jonasa 18teho, to budem asi 7DC, ale aj tak skusime, mozno motyka vystreli 🙂 ty mas dnes? tak drzim prsty 🙂

@11miuska11 nooooo taaaaaaaakkkkk kde je krasavica s BT alebo s testom? chytro, chytro lebo o hodinku uz nebudem na nete a zenska zvedavost nedaaaa pokoj 😀

my odkedy byvame spolu s priatelom (od septembra) s a chystame ze budeme chodit do posilky ale dajak sme sa stale neodhodlali, co ma dost stve ☹

tak uspesny tyzden zeny, ja som nezaujimava momentalne tieto dni lebo ja len mrchu cakam 😖 ale na dobre spravy od vas sa tesim 😉

11miuska11
8. apr 2013

babyyyy...asi je to fakt tam...stale neverim a nechapemn!!! 🙂
@alchemilkazltozelena
@seraa
@taja27
@elje

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@11miuska11 PRE BOHA ZIVEEEEEEEEHOOOOOO MNAAAAAAAA PORAAAAAAAAZZZIIIIIIIIII SSSSSSSSSSUUUUUUPEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR SSSSSSSSSSSTTTRRRAAAASNE SA TESIM S TEBOU TO JE UPLNE NEUVERITELNE FANTASTICKE NEMAM SLOV SKODA ZE TU NIE SI OBJALA BY SOM TA BOZE AKO TI ZAVIDIM, ALE V DOBROM!!!! LEBO SI SI TO ZASLUZILA AKO PRVVVVVVAAAAAAAAA!!!!!!!!! JE TO TAAAAAAAAAMMMMM 🙂 😉 😎 😀 😅 😵

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@11miuska11 AAAAA GRATULUJEEEEEEM JA SOM MIMO ASI VIAC ESTE AKO TY 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

11miuska11
8. apr 2013

@alchemilkazltozelena ja to stale predychavam a myslim na to, ako mi lekar vravel, ze neovulujem, na tom sone... a ze moj graf nie je ovulacny a tak...kks...uplne neuveritelne....my sme za 4 tyzdne cukrovali len 2 krat!!!! 7 dni pred ovu a 1DPO v noci, co je takmer 2DPO !!! 😅 😅 😅 😅 strasna haluska, ak mi to aj lekar potvrdi 😅

mummy
8. apr 2013

@elje Tak ja som zazila cisarsky aj prirodzeny, a ta bolest bola ovela vacsia pri prirodzenom, nedali mi epiduralku. Keby som to vedela, isla by som aj na druhy cisarskym.

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@11miuska11 NA TO CO VRAVEL O OVU grafe sa vykasli, ved to aj slepy vidi ze to je pozitivne jak svet 😀 a nerozumiem sa do BT, viem len ze ked je zena tehotna tak 14 dni je vysoka BT alebo tak nejak, a ty ju mas stale vysoku.... to su jasne dokazy a uz nepochybuj 😀 pekne este odber krvi a mas to 😀 ale mne sa vidi ze si sem viackrat pisala ze ste sa snazili, ci to si asi nebola ty? to je jedno, proste to vyslo a je to uzasne 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

miuska este rpedtym nez budem uplne happy , teraz nechapem si v tehu ci je to ovulka????????

11miuska11
8. apr 2013

@seraa tehotensky test 🙂 a 17 DPO teplota hore 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@alchemilkazltozelena pozri na tento graf. Hviezdicky su snazilkovanie 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... 🙂

seraa
8. apr 2013

@11miuska11
miuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neveriim gratulujeeeeeeeeeeeeeeemmmmm
este ze si nebrala tie svinstva a takto peken naturalne suuuuuuuupeeeeeeeeeerrrr
mius paradaaaaaaaaaaaaaa konecne pozitivna davka !!!!
drzim palce nech ej vsetko ok a ide to pekne hladko !!!
ale asi by som zmenila doktora !!

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@elje
@seraa
@taja27

zeny pripravte sa ze rovnako budem reagovat aj ked vy budute mat 2 ciarky 🙂 ja som proste taka 🙂 viem ze je to mozno prehnane, ale to su moje reakcie stale na vsetko, ked sa tesim, alebo ini sa tesia 🙂 takze zenusky coskoro aj vas caka moj vylev xi xi 😀 proste sa neviem udrzat a dam to hned von 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@seraa ja ho aj zmenim, som sa rozhodla.. Ale este si tam pojdem dat HCG test urobit, nech to neunahlim 🙂 verim, ze pojde vsetko hladko, zatial sa mam super a je mi uzasne 🙂 tak verim, ze to tak aj ostane 🙂 posielam tehu virusiky 🙂

11miuska11
8. apr 2013

@alchemilkazltozelena bambulka, ty si proste super 🙂

blcha76
8. apr 2013

@11miuska11 Silná, velká gratulááácia 🙂 ...

seraa
8. apr 2013

@11miuska11

jeej super, nemas ziadne priznaky ???