Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 dakujem ....no som zvedava lebo je to proste čudnee aby som začala špinit takto kao špinia aj počas ovulacie ale toto....no nechápačky..myslíš že ti pomohol inooflic??ja idme brat 3 balenie zajtra .-((( lebo som nemala dnes ....no neviem fakt davala som tomu nadej a ono takto no ja si oči vyplačem ked budem mat zajtra MS anizku BT...verim že bdu ehore.-) len je to ťažke....
@taja27 ani mi nehovor...ja som vcera zaspavala s tym, ze rano moze byt BT dole a testik biely 🙂 a pozri, akosa to pekne vyfarbilo 🙂 Myslim, ze mi pomohol inofolic, nic ine som nebrala. Okrem tych odvarov z TCM na zaciatku cyklu 🙂 ale to bolo navyzivovanie krvi, cize na maternicu hlavne 🙂 na ovulku pomohol inofolic 🙂 urcite 🙂 No som ja zvedava, ako to cele dopadne...zacinam mat nutkanie, ist na tu krv HCG uz zajtra 🙂 juuuj 🙂 Neplackaj, prosim ta ☹ ja viem, ze to je tazke...uplne ta chapem, ale nic ine, ako cakat, nemozes 😒 ja som na ovu cakala 37 dni, tak viem,ake je tazke cakat, ale zbytocne sa takto umaras...nic nezmenis ☹
@taja27
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@elje
babule hahhaha to je super sprava ze? verite?
no miuska pretrhla vrece teraz sa to bude liat
😉
no tajus musis byt v klude, podla toho co tu na mk baby pisu tak je to uplne normalka ze sem tam take spinenie
a kludne mozes mat pred ms, bude sa to vliest par dni a potom dojde, ja mam sem tam 30 a naposledy som mala 25 !dc
takze klud, pockaj na ms a po ms uvidis.. ale nebol to nic neni
mne nasiel doktor polyp, ktory tam nebol predtym ani nie pred 3 mesiacmi a ani nie pred 3 tyzd a zrazu je
ties sa trosku bojim ale verim ze odide s ms
treba byt pozitivne a verit v dobre
@11miuska11 ja byt tebou idem hned zajtra na testy.-))) važne načo čakat.-))
no veru máš pravdu len mi nejde do hlavy ten cyklus ....k doktorovi nechcem ist lebo by mi určite s apýtal prečo neberem duphaston atd....ale mylsim že to je moje rozhodnutie asi by nezmohol nič...verim že inofolic mi pomože.....len mojej kamoške rozhadzal cyklus neveim prečo hm a v čom... jaj držim ti palce.-))) ja ti verim ako ti bolo ale vieš tal dlho BT hore to bolo určite isteeeeee.-))))
@seraa mas pravdu sera, musime byt stale pozitivne a podari sa to 🙂 jaaj, aby ten tvoj polyp este nebol mini plod 😅 pri nasich lekaroch 😀 😀 😀 😀
mius ty si 17den po ovu ale pises ze by si mala byt v 5 tyzdni , ako to myslis?
baby mne uz stych poctov sibe...
mius ale ten doktor je inak dobre mimo sak aj ked nevidel ovu a prepasol ju tak musel vidiet zlte teliesko
ale zase moze byt ze ono je to vsetko na tipovani, ako moj povedal ze no ocividne ovu prebehla
ùvies stale nie akoze "vidime to a mozeme to potvrdit"
zvlastne... ti muzi.. nikdy sa nevyznaju v zenach.. hehe
@seraa no ved ano len si vezmi ako dlho sa to vlečie možno somozaj nemala brat ten duphaston narušila osm si tým cyklus zbytočne... ved neostava nam nič ine ako čakat čakat a čakat.....a ja som takáá netrpezliváááá stale...ja som si všetko musela baby vytrpet fakt....až potom prišlo to vytužené...zaujimave...ale nečakala som dlho...rok napr v priemere.-))))a verila som veru ..o tom to bolo a splnilo sa...polyp ti odide možno je to normalne a vyskytne sa to u hociakej len to nepsozorujuuu ti naši super doktori....
@seraa haha...dobre si to napisala 🙂 No tyzden tehu sa rata od prveho dna poslednej MS: Kezde ale ja som mala MS pred 54 dnami, to nemozem urcite zadat, lebo to uz by som koncila druhy mesiac a to je blbost 🙂 kedze som mala posunutu ovulku, tak som si od nej musela odratat 14 dni a to udat ako zaciatok MS, aby mali lekari tabulkove hodnoty 🙂 cize mne sa to cele odvija od ovulky. Plod mam "stary" treti tyzden, ale tehotenstvo sa pocita plu dva tyzdne 🙂 takze som v piatom tyzdni teraz 🙂
@taja27 nepozeraj sa na to, co nemopohlo kamoske. Ty mas iny organizmus a pomoze ti 🙂 jasne, ze to nie je vseliek, ale daj mu sancu aspon 3 mesiace a uvidis 🙂 ja verim, ze zaberie hned, ako sa ti telo ocisti od duphastonu 🙂
tajus ja ta uplne chapem, ja si myslim ze ten polip mam z klostylu, lebo nic nic nikdy som nemala a zrazu presne po klostyle mam na maternici polip?
miesto tehu polip, uz mi to pride ako vtip a trpezlivost uz prechadza....
ale co mozem robit? no nic ... behat po lekarov a dufat 😢
takze neboj neni si sama v tom , neni to lahke miesto dobrych sprav su same zle a horsie ale pred usvitom
je najvatsia tma !
takze bude vsetko ok !
babule vy ako , ktory ste dc a co vase ovulky???
@11miuska11 ja mu verim a dufam že to tak bude ako píšeš....
@seraa určite odide preč ja si mylsim že tie hormony blbé robia "svoje"
baby vy ste take optimistky ja vas obdivujem fakt klobuk dole pred vami.-)
baby počujte a nemože byt žeby som išla mat ovulku????že mi BT stupla a potom klesne?čo myslite alebo už bola teda?hm no neviem no písala mi jedna že to može byt aj priprava na ovu ....hm bohvie....
no mna drbne ak rano zobudim s červeným flakom hahahah
@seraa micik a neskusis si rano iba tak zo srandy odmerat BT? Len tak pre zaujimavost? Keby bola vysoko, je mozne, ze si tehu 🙂
@taja27 no, je pravda, ze tvoj graf este nepotvrdil ovu, lebo musis mat po sebe 3 teploty nad ciarou. Takze ano, mozne je, ze este ovu pride 🙂 ale podla mna to uz ovu bola 🙂
@11miuska11 dobru nocku idem aj jaaa papa
@taja27 tajuuus, akurat pozeram, ze na inofolic poradni mame prispevky hned pod sebou 😀 sa pritahujeme aj na inych forach tusiiiiim 😀 este raz..dobruuuu 😅
@11miuska11 si ma inšpirovala k spraveniu testu. Pozerala som si tvoju tabuľku a mne tiež vychádzala ovulácia na 22.3. Robila som si test pred víkendom a nic. Kúpila som ďalší s citlivosťou 10 a dnes vyšiel pozitívne. Juchú, som tehotná! A gratulujeeeeem ti! Ešte ďalšia veľká radosť bude, keď nám to doktor potvrdí.
@11miuska11 ano ano mame všimla som si....ja neviem boli ma ppodbrušok a vyzerá to na MS akoby...aj krčok mám dost nizko nechápem .-((((((((((((((((((((((((((ä ja som už zufala nebavi ma nič rano som si polakala mm už nemam doma ani jest mi nechutí nič BT som mala 36,6....fakt neviem čo s tou ovu....čo ked mam anovulaky? mna ide drbnut? neverim tomu proste ovulujem a basta!!!ved aj iným klesla BT po ovu...
@kremko Gratulujeeem. Babenky-tehulky už aj ja by som sa k Vám veľmi rada pridala, ale stále stále sa nedarí. Dnes som 26DC a bruško ma ráno pobolievalo intenzívnejšie, takže už viem, že zajtra-pozajtra tu mám mrchu ☹ . Idem si dnes dokúpiť ďalšie balenie Inofolicu, lebo som vypila už posledné vrecúško...
tajus neboj, ved to meranie nie je uplne stopercentne .. zbytocne sa stresujes..
chod za lekarom a ked ti potvrdi ze nemas ovulku 3 x po sebe daj si klostyl a budes v tehu ako skoro kazda, klostyl je ok ak nemas ovu, myslim ze by sa nemal dat ak mas ovu uplne ok.
neboj nesmies takto sa trapit lebo psychika robi svoje...
skusate kratko neboj..
@seraa ty si mi tu?.) no ved ano skušame krátko to je pravda ....len vieš šetky okolo tehu ....no budem merat bt ..ked on mi ovu ani nepovie či bola povie že asi už bola..no nie jednoznačne chápete? a za každe sono folikulometriu 7 e platim čo je dost ked tam ma chodit aj 5 krat za mesiac...mam pocit že sme sa nikdy-u doktora netrafili na ovu sonom...bola som bud na 13 dc alebo na 22 dc ...heha to vie že mam 40 dnoé cykly
hej tajus ale co povedal
napriklad ja som bola
8dc,14dc, a 22dc a tam videl,
videl aj osmeho ze je tma vajicko , potom 14 povedal ze je pred ovu a 22 povedal ze "ocividne prebehla" lebo je tam zlte teliesko , cize on musi vediet ze ci ano alebo nie aj pre daj po
mozno zmen gynekologa
a taja aj ked neveris testom kup si aspon 15 a testuj opd 10 dc celych 15 dni a uvidis ked ti stupne lh teda budes mat dve ciarky bez k lekarovy, tak usetris a aj sa trafite
@kremko gratulujeeeeem 🙂 tusim nam ti tu krasne prepuklo 🙂 babule ostatne...tak silno vam to prajem vsetkym 🙂 Nasa slavna patka to do leta da a hotovo 🙂
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
babulky, pripajam dnesny testik!!! a je vyrazne silnejsi, ako ten vcera !! V nosi som si prosim pekne o pol druhej varila teple mlieko s medom!!! Nevedela som vooobec spat 🙂 🙂 ale potom som zabrumbala ako babo, tak to skusim aj dnes pred spanim 🙂 Moj muz mi povedal, ze uveri a zacne sa tak skutocne tesit, ked mi vyjdu 3 testy pozitivne 😅 😅 😅 zlatyyyy 🙂 ale uz mi par krat povedal, ze "ty mamina" ,tak podla mna sa mu to uz pomaly dostava podkozu 🙂 Ale chapem ho..raz sme mali pozit test ( ale az asi po hodine od zaschnutia, ale zufalke mozes hovorit kolko chces, ze treba cakat len 5 minut a potom sa to nerata 😠 ) a bol sklamany potom, tak sa asi nechce predcasne radovat 😅
@taja27 tajus, ja viem, ze som posledna, ktora ti to ma navrhnut ( ale tak, mozno mas lepsieho lekara,ako ja 😵 ) ale nechcela si skusit sono?? Tam by ti povedal lekar, aky je folik a ci uz bola, alebo este len bude... 🙂 Boooze...to znie velmi cudne, co ti tu teraz odporucam, po mojej skusenosti 😀 ale skuuus to 🙂
@blcha76 inofolic ti pomoze, ver mu 🙂 inak, neskusala si merat BT? potom by si zhruba vedela, co sa u teba deje 🙂
jej mius tak zase gratulacia 🙂, kazde potvrdenie je super!
tam uz neni moznost ze si neni v tehu , uz sa tes !
@seraa strasne sa smejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, nad tym, co si napisala 🙂 ked si predstavim toho mojho, ako mi frajersky pohladom hadze graf BT do kosa a hovori, ze neovulujem 🙂 🙂 🙂 ale tiez som tajus radila, nech ide na sono...inu moznost uz teraz nema..len cakat...a tak isto aj ty 🙂 kocky...taaak vam drzim palce, nech sme naraz tehulky 🙂

@taja27 11DC urcite ovu nebola 🙂 drzim palec, nech je zajtra BT zase takto pekne hore 🙂 nie, nie som unavena a od ovu nemam ziaden vytok..absolutne 🙂 uplne sucho 🙂 az mam pocit, ze keby cukrujeme, tak musime "pomoct" tomu 😀 takze som v suchu zatial 🙂 nie som unavena, je mi super. Jedine, co je, ze ma skor uklada do postele a skor vstavam..ako keby mi moje mimco hovorilo, ze moj zivotny styl je zly a treba ho zmenit 😅 Ano, mas pravdu..je to neuveritelne 🙂 a uveritelne to bude, az ked budem mat vysledky testov 🙂