icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Poistili, tie kriziky dole to su 'poistky' 😅 len dufam, ze to fakt aj bola ovu. Myslim, ze ono staci aj ked je teplota hore len 6 dni tak je ovu, a potom uz moze klesnut, vsak?

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Ako si to oznamila manzelovi? Ci si len vytiahla na neho testik? 😅

11miuska11
8. apr 2013

@elje moze klesnut, ale nie moc nizko. Ty to mas este OK, neboj 🙂 poovulacne teploty hovoria o funkcii zlteho telieska..ak sa drzia rovnako hore, funguje dobre, ak klesaju casto pod ciaru, dobre to nie je 🙂 ale ty si OK 🙂 Manzelovi som to oznamila tak, ze ma nasiel revat doma s testom v ruke 😀

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Joooooj mile, viem si predstavit aky ste mali dnes krasny 'rozhadzany' den 😵
Pocuvaj, nie ze nam pozitivkam das teraz kosom 😉 musis nam pisat ako ti to prebieha, a my sa budeme od teba ucit...
Juj ja su to neviem predstavit, ake by som asi mala pocity?? Asi strach, vzrusenie, radost a hlavne netrpezlivost by ma isla zozrat 😀

11miuska11
8. apr 2013

@elje ved toto som sa aj ja pytala sama seba, ze ake mam mat pocity? Ja vobec nemam ziadne, len nechapem stale...nejako mi to asi este nedoslo 😅 mozno, ked uvidim bit srdiecko, tak uverim 😀 a ked budeme mat domka zaramovanu fotosku zo sona 😀 jasne, ze sa na vas nevykaslem 😀 ved pozitivky mozu byt aj tehulky 😀 a vy sa pekne tiez pretransformujete na tehulky a budu z nas pozitivne tehulky 😀 tak 😅

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Ja inu moznost ani neberiem 🙂 Dnes sme s manzelom robili rozpocet na leto - co treba porobit okolo domu (plot, chodniky, fasadu...) a dokedy to vsetko musime urobit. A na konci zahlasil, ze 'a ked pride jesen tak uz naozaj zacneme robit babatka' 😀 Trkvas moj...

11miuska11
8. apr 2013

@elje haha...to uz budes tak preinofolicovana, ze sa mu len obrtes o trenky a budes tehu 😀 😀 😀 😀

elje
8. apr 2013

@11miuska11 aj ja do neho vkladam vsetky nadeje.....len teraz dumam ako to spravit, mam uz teraz len 2 sacky tak ci jeden vypijem teraz a druhy rano (dalsie balenie ma prist do 1-3 dni) alebo si to radsej rozdelit jeden sacok zajtra rano a druhy popripade v stredu rano..... Alebo este je moznost zbehnut do lekarne zajtra a kupit si jedno 'drahe' balenie este... som nevedela, ze im to bude tak dlho trvat kym dorucia 😒

11miuska11
8. apr 2013

@elje daj si pekne dnes jeden a zajtra rano dalsi a mozno ti to zajtra pride 🙂 mas nejake tehu vitaminky? Keby ti to neprislo, tak si daj tie zatial 🙂 ale neboooj, pride to zajtra 🙂 uvidis 🙂

elje
8. apr 2013

@11miuska11 Asi tak urobim 😉 A ty uz chod pekne oddychovat, nohy hore a relaaaaaaaax!
Aj ked teraz by si asi strasne vela veci rada precitala naraz, vsak? Je toho asi vela co ta zujima.....aj ja uz by som si mala co-to nastudovat kym je cas, lebo v lete je zhon 🙂 Idem trosku popratat kuchynu, zatial pekny vecer

11miuska11
8. apr 2013

@elje pekny vecer aj tebe...veru veru...wifi ziarenie asi babu moc neprospieva 😅 😅 krasny vecer a paaaa 😅

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@elje a mna si nespomenula ze aj ja budem tehu ☹(((((((((((((((((((((((((((((((((((

elje
8. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ahoj, no myslim ze to bolo v obdobi ked si sem velmi nechodila ak si dobre spominam. Neboj, jasne ze aj ty do toho vhupnes s nami 😉 A myslim, ze pojdeme vsetky za radom, lebo teraz nas Miuska tak pozitivne nabila, ze pomoc 😀

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@elje ja tu chodim od zaciatku, aj s tebou, serou, miuskou a tajou, sme slavna päťka 🙂

taja27
autor
8. apr 2013

@11miuska11 BOZEEEEEEEEEEEEEE JA OSM TO VEDELAAAAA DNES OSM NATEBA MYSLELAAA.-)))) GRATULUJEEEEEM aj ja chceeeem .((((((bože ja ti normalne zavidim.-((((ale nie že zavidim proste aj ja cchem ach.....užaneee....a to ste len 2 krát skušali to je sila.-))))) no doktoro odpadneeee hehhehe mam dost.-)))ho zmen idiota že nemáš ovu!!!jaj ja by ho inak dala dole !! no super mne prišiel už inofolic.-))inak podla všetkeho som mala ovulku aj ja.)))no užasnee miruska a byt tebou velmineriadim ani sa nenmáham nie je to dobre....
no baby ako somv šoku z teba mius uplne že mimo....ale ked ma mm dobre spermie....pokial nema to čo mal moj no nie je probelm gratulujem.)

elje
8. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ano ano ja viem, neboj nie som uplne mimo, ale ak si dobre pamatam tak si bola na par dni mimo, a potom si sa k nam vratila...

alchemilkazltozelena
8. apr 2013

@elje dobre nechajme to radsej tak 😀

taja27
autor
8. apr 2013

@elje
@alchemilkazltozelena
jaj baby čo to tu?.)))
baby no to je isla snašou miuskou miusk to proste pán Boh ta odmenil zato že si vtedy tak plakala a natrapila sa ale Pán Božko bud taký dobrý aj my sa trapime a odmen aj nas.-)))
ja berem inofolic jasne 2 krat denne .-)) dnes mi prišiel hehe takže tak... počuj miuska ani ta nepochalo v podbrušku ani nič??ani ta nebolelo nič?prsia? sila no .-)))))

taja27
autor
8. apr 2013

to ste tu nikte nie?no pekne baby ja že tu niekto bude a nik....no ja osm zvedavá na sbea kedy to bude....jaj ked mam take obavy....no ja to tu založim a som zvedavá kedy otehotniem....normalne aj mna picha v podbrušku .-)))

11miuska11
8. apr 2013

@taja27 zlataaaa 😀 dakujem, ze si na mna myslela 😀 pomohlo...velmi 😀 vy ste take zlate, ze sa tak tesite 😀 no ano, aj ja som zvedava, co doktor povie !! Pozerala som ten tvoj graf a vyzera to uzasne!!!!! Drzim palec, nech sa zadarilo 🙂 🙂
No nepichalo ma v podbrusku, len som citila take nieco, ako ked vies, ze mas maternicu..vobec to neboli, len taky pocit, ze tam nemas "prazdno" a v noci ked som v klude, tak to je intenzivnejsie..ale len pocit, nie bolest 🙂 a prsia bolia ako pred MS, tak modrinove, akokeby 🙂 Ale inak nic. Aj ked kocky tu na MK vraveli, ze aj to, ze nemozem zaspat je priznak tehu...a to je ver pravda...tazko sa mi zaspava uz tyzden 😀 ale inak nic...kopu energie mam 🙂 uz sa tesim, ako sa ku mne vsetky pripojite...a dufam teda, ze mi to lekar potvrdi...i ked...normalne sa k nemu bojim ist na sono...ked nevidel ovu...bude vidiet babo?? 😕 😕 😕
@alchemilkazltozelena alchemilka nasaaa...jasneee....megapatris do nasej slavnej patky a budes s nami pozitivka tehulka 🙂 cmuk

11miuska11
8. apr 2013

@taja27 bambulka nasa...ty si kralovna stresu podla mna 😀 Neboooj...ovu bola a aj spmg bude dobry bez atb 🙂 a mozno ten tvoj ani nestihne ist na kontrolny spm a budes tehu 🙂 tak ako ani moj nestihol ist na spmg 🙂 mal ist zajtra 😀

taja27
autor
8. apr 2013

@11miuska11 no to teda som stresovačka.-))akurat som vyšla z kupelne a som si polakala...našla som si taký hnedkastý vytok akoby som začinala mat menese ale som len 21 den preboha!!!!!!!!nerozumiem tomu bolia ma toršku vaječniky a podbrušok ...no nechápem prečo ma pán Boh tak tresce.-(((((( ja neviem či nejdme mat ms alebo inofolic či mi nenabural cyklus ja som mu tak verila aj verim!!!alebo doznieva dufaston...vysadila osm ho na 20 den bol menzes...a teraz mam 21 a zase menezes? nechápem čo to je....len hnedkatse....jaj miuska ako ti je už dobre no ved ja sa snažim verit že to bude ok

11miuska11
8. apr 2013

@taja27 pozri, moze to byt aj uhniezdenie...niektore zeny maju hnedy vytok, alebo jemne ruzovy, ked sa babo zahniezduje. to je tak, ako keby sa ti "zahryzne" do sliznice a ta zacne trosku krvacat 🙂 neboj. 🙂 a ano, je aj alternativa, ze sa telo este spamatava z duphastonu, ale to by ti tak vysoko nevyskocila BT, keby ma prist MS 🙂 a inofolic si cyklus nerozhadze...neboj...maximalne upravi do prijatelnej podoby 🙂 neboooooj...posielam pusinku 🙂

taja27
autor
8. apr 2013

@11miuska11 no neviem na 3 den poovu??to asi ťažko ale dakujem za povzbudive slová...nechápem tomu proste osm mimo a boli ma podbrušok....som z toho smutná mam chut sa nato vykašlat....vidíš to je užasne u teba mala si ovu na 37 den a predsa sa podarilooooo a vašim si už povedala??ako to zobrali?,som zvedaváá na doktora....a vidíš ten sen čo sa ti snival mala som pravdu že to dietatko čaká na vas.-)))ja som proste prorok..aspon niekomu .)))

elje
8. apr 2013

@taja27 A kde mas graf? Hod link, aj ja chcem pozriet 😉

@11miuska11 Vidis to, Tajka dobre hovori, to s tym tvojim snom je sila, ako nejake tusenie alebo signal 😉

taja27
autor
8. apr 2013

@elje tu je .... http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
a mne sa nezdá žeby tak vysoko skočila ako skočila ale....ach...

no ja nehcápem mam hnedatsý vytok.-(((((((((((((((((((((((( aj teraz plačem ved to je otras....ved osm mala cyklus 40 dnia čo toto teraz čo už mam robit??!!!!

11miuska11
8. apr 2013

@taja27 ano, ja som si na to tiez dnes spomenula, ze co si mi hovorila 😅 hehe...Moze byt pokojne aj na 3 DPO uhniezdenie...ide o to, ako rychlo sa dostane do maternice 🙂 v kazdom pripade nestresuuuuuj 🙂 Nasim som to este nepovedala...cakame na sono, krv a fotku so srdieckom 🙂 potom to oznamime asi rodicom..a mozno este pockame az do tretieho mesiaca 🙂 uvidime, ako sato vsetko bude vyvijat...akurat som citala strasne vela vysetreni sa robi uz v provom trimestri..to som ani necakala 😅
@elje

11miuska11
8. apr 2013

@taja27 Vitamin B6 je proti spineniu. Kocky to na MK pisali. Vraj podporuje zlte teliesko 🙂 teplota je hore a kym je hore, tak sa neboj 🙂

taja27
autor
8. apr 2013

11miuska11 aký si mala výtok??alebo aký máš?nepsozorvala si zmenu???? baby a na 11 den som nemohla mat ovulku??,či je to asi slebé že? mylsim ten vytsup teploty ale držala sa hore potom klesla a teraz zase hore....no ja neviem fakticky som pomýýlená..... neveim či ten dufaston nevyvolala "UMELY"menzes krvacanie a toto ak idem mat je pravý menzes....musim len verit že všetko bude v poriadku....

taja27
autor
8. apr 2013

@11miuska11 a nebývaš vobec unavená????to je sranda......no to bude krásne juj držim ti palce je to take neuveritelnééééééé že??aký je ten osud alebo Boh...ach jaj .-))ja sa tak intenzovne modlim k Bohu až sa mi od slz premočila nočna košle.-/