icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
9. apr 2013

pozeram tv na markize....odložili 3 dnoveho chlapčeka do hniezda záchrany...až mi lszy vošli do oči....ach jaj....čo by sme my dali za baabatko???ešte že ho dala do hniedza anie inde....
aj ja kupujem sypaný...

elje
9. apr 2013

@taja27 Ja berem inofolic od 5dc takze uz 20.den dnes. Ja som pauzu nastastie nemala - rano som vypila posledne vrecusko a poobede som si bola pre balik 🙂 takze presne na cas.

Ale ved kazde telo je ine - preco by sa nemohlo uhniezdovat uz 3dpo?? ved pozri na Miusku, splodenie nemusi prebehnut prave v ten den ovulky 😀 a co citam tak sa uhniezduje 5-10dpo takze nikdy nehovor nikdy 😉

elje
9. apr 2013

@taja27 tiez som videla tu reportaz.......a vcera na jojke o tej 14-tke z vychodu co je v 8.mesiaci so svojim otcom?????!!!!!! takymto sa deti rodia??????

janinka19862
9. apr 2013

@taja27 Ja som to tiez videla ☹ Aj my by sme chceli take babatko ☹ Ale mas prevdu aspon ho dala tam a nie nieco mu urobit

taja27
autor
9. apr 2013

@elje to je sila§!!!!ani ja to nechápem je to možne so svojim otcom???to nemožu byt ale normalni ludia psychcicky....
no lebo sa uhniezduje na 5 den napr a nie hned na 2 či 3 den...no bolo to ovulačne špinenie pravdepodobne....ja len zato že som to nemal a myslela osm že idem mat MS no dnes nič....

elje
9. apr 2013

@taja27 Tento cyklus sa naucime ako nam tela s inofolicom pracuju a buduci cyklus nas uz nic neprekvapi 😉 a budeme plodit aj my 😀

taja27
autor
9. apr 2013

@elje heheh to som teda veru zvedaváááá.))))len ešte ten mojmm na kontorlu aby išiel .-//toho sa obáávam no uvidime čo bude

elje
9. apr 2013

@taja27 A kedy ide? Jaj ja sa bojim, aby mm manzela to snazenie nejak neznechutilo.......ze je to take strojene, vypocitane 😉 Som mu povedala ze ked dosiahnem co chcem tak mu dam pokoj 😀

taja27
autor
9. apr 2013

@elje no koncom aprila dnes som mu nasadila Macu.-)jooj no moj je rád nebráni sa .-))))a tvoj mm bol na spg je v poriadku aj on?

elje
9. apr 2013

@taja27 Nie nebol, kedze ja som nemavala ovu tak sme najprv riesili mna.
Macu som aj ja jedla vyse 2 mesiace - je to riadne hnusobstvo, este teraz je mi zle ked si spomeniem ako som si to rozrabala do dzusu 😖 bleeeee

taja27
autor
9. apr 2013

@elje aha....no vidiš my sme riešili najprv jeho lebo ja osm ok si mylsim i ked ten dufik mi porobil zlotu myslim....no tak nech ide aj on nielen ty aby si brala na seba vinu .-) no ja ju mam teda on v tabletkách takže je to ok

elje
9. apr 2013

@taja27 Aha, tak v tabletkach to asi nie je nic strasne.
Na spg pojde, ak sa do augusta nic nestane (to sa budeme snazit rok), ale myslim, ze to nehrozi....vyzbrojeni vitaminmi a inofolicom sme riadne, takze dovtedy tam // budu aj keby co bolo... 😀
A u vas takisto - uvidis ako sa tu budeme na nasich prispevkoch onedlho smiat, ako som ja zazila prvu ovu a ty ako si stresovala s vytokom........veriiiiiiime 😉
Utekam sa venovat manzelovi, pekny vecer!

taja27
autor
9. apr 2013

@elje dobre dufam a verim tomu že to tak bude.-)))idem aj ja papappapapekný večer

seraa
9. apr 2013

@taja27
@elje
@alchemilkazltozelena
@11miuska11

caute baby vidim ze va suz neni
elje haha aj my tak ze okolo ovulky a ani moc potom uz nie po ovulke akoze "na co", heheh tak ale tak niet divu
stres a tak ... zase neskor sa to naprav ale teraz je sex fakt len o splodeni....
ja som 26 dc, takze sme skoro rovnako, ja by som mala byt priblizne 8,9,10 dpo...
pekny vecer dievcence
🙂

11miuska11
9. apr 2013

@elje jeeeej..vyzera to supeeeer !!! Len tak dalej a o tyzden testujes 😀

11miuska11
9. apr 2013

@elje ano, ano...presne ako pises...malo by to stihnut este tento rok 😀 Noooo...dnes z mojho muza vypadlo, ked som sa ho pytala na pocity, ze : "vies, ale pre mna su to len nejake dve ciarky na teste, nemozes cakat, ze budem skakat dva metre od zeme, ked som to male este ani nevidel " 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no dost mam z neho, co ti poviem 😀 dnes som vegetila na terase a citala o jedle v tehu 😀 tak sa snazim zdravo a casto a vela vodicky pit 😀 inak, dnes som mala tazku skusku...bola som s mojou najlepsou kamaratkou cely vecer...a nejako som jej to nedokazala este povedat 🙂 asi fakt az ked bude srdiecko vidiet, tak to povieme ... juuuuj 🙂 a to bude az na buduci tyzden 🙂 takze vy tu budete testovat a ja pojdem na sono 🙂 pekne sme sa zladili 🙂

taja27
autor
10. apr 2013

BABYYYY kuknite moj grfa vyznačilo mi ovulaaciuu aj ked osm dnes zase mala 36,6 ale aj tak somhore oproti pred ovuuu .-))nie???????a baby čižee ovulujem .-))))
a to tmavozelene je čo??najplodnejši den??vtedy sme akurat niee .,.))))))))
http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota

taja27
autor
10. apr 2013

tu je graf dala som zle
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
rano meriam sombola smutná a aha ono mi to vyznačilo pán Boh ma vypočul .-)))

11miuska11
10. apr 2013

@taja27 cicka, garantujem ti, ze ovu bola 7 DC...vtedy ste snazilkovali?? 😀

seraa
10. apr 2013

@taja27

supeeeer , gratulujemmmmm .... 🙂

11miuska11
10. apr 2013

@taja27 INOFOLIC to dokazaaaaal!!!!!

11miuska11
10. apr 2013

@seraa juuuj, serus nasa 😀 uz sa neviem dockat, ako ty tento mesiac dopadnes 😅 kiez by si aj ty mala dve ciarocky 😀 necitis napatie v prsiach? hmmm?

seraa
10. apr 2013

@11miuska11

ahoj miuska,
jooj bodaj by !! citim citim prsia a riadne ale to vzdy pred ms 😒
ako sa nam mas? ako sa citis dnes?

blcha76
10. apr 2013

Jaj babenky, tuším všetky "tehotniete". Gratulujem všetkým 🙂 . Ja zajtra neočakávam mršku 😖 , ale včera poobede som si na WC-ku všimla niečo tmavé na papieri, tak som si pomyslela, že mi dorazila o dva dni skôr, tak som si dala tampón. Ale večer som ho nemala krvavý, ale bol na ňom hnedý hlien. V noci nič, dnes ešte stále nič, všetko čisté. Tak neviem čo to malo znamenať, dúfam že nič zlé 😖 .

11miuska11
10. apr 2013

@seraa ja som tiez citila prsia ako vzdy!! ale aj podbrusko sa k tomu potom pridalo 🙂 No, mna dnes zazracne prestalo pobolievat podbrusko, tak som sa celkom vyplasila. Ale BT mam stale hore, takze OK 😅 je mi skvelo...mam kopu energie, som vesela 🙂 vsetko len pozitivne pocitujem...a veeeela vody pijem 😅 hehe...a kedy presne necakas? v piatok? ci? mylim sa ? 🙂

11miuska11
10. apr 2013

@blcha76 a ktory si DC? hmm? testik neskusis? 😀

blcha76
10. apr 2013

@11miuska11 Dnes som 27DC a test som si skúšala robiť včera ráno, ale bol bielučký ako sneh. Tak ešte možno skúsim zajtra ráno pokiaľ ma mrcha nepredbehne...

11miuska11
10. apr 2013

@blcha76 drzim palec 🙂 a vies, kedy bola ovu?

blcha76
10. apr 2013

@11miuska11 Minulý mesiac ani presne neviem, neriešila som to, lebo mám už všetkého plné zuby, keďže mi doktor od apríla nasadil Clostík + folikulometriu. A v januári a februári som tiež chodila na folikulometriu a nezadarilo sa. Takže v marci som na všetko kašľala, iba som začala piť Inofolic.

seraa
10. apr 2013

@11miuska11

neboj miuska to je normalne ze ta pobolieva sem tam podbruzko..
noo nemala by som dostat stvrtok,piatok,sobota .. tak uvidime 😒
som 27dc dnes a ovulka mala byt medzi 15-18
podbrusko ma sem tma zaboli ale to u mna vela krat aj 5 dni pred ms, teda v poslednej dobe ako som brala duphastona clostyl
mam dost vsetko rozhadzane
kedysi am bolelo 1 den pred , teraz aj 5dni...