Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@blcha76 inofolic je super napad...drzim palec!!
dakujem miuska to by bolo super !!!
boli by sme partacky na tehu 😉
@seraa anoooo,...budeme pozitivne tehulky!!! 😀
@11miuska11 Aj ked testovat o tyzden mozno nebudem, tak budem prestastna - kvoli ovu a aj pocitu, ze tento cyklus bolo fakt 'nieco ine' so mnou.... prvy cyklus s inofolicom a hned zmena u mna, zatial si neviem vynachvalit 😀
@11miuska11 No to musela byt riadna skuska s tou kamoskou, tomu verim, si silna 😉 Ja by som asi nevydrzala, kedze aj moja najlepsia kamoska sa snazia a o inom teraz nehovorime 😅 Aj ked az ja raz budem mat // na testiku, chcela by som povedat len manzelovi a vam tu kocky.... vsetkym ostatnym vratane rodicov az v 13.tyzdni ak si nic nevsimnu 🙂
@taja27 ty si mala mat predvcerom jonasa, nie? bolo ? 😀 my mame 18teho, o tyzden 😀 a inak, este spinis, ci sa to zastavilo?
@elje v b.bystrici byvam, a budem uz len do tej lekarne chodit na alchemilku kde som bola vcera 🙂
posledne mesiace mam taku mrchu ze dva dni pred terminom mam trochu krv, potom nic a potom pride mrcha presne na 28 den...nechapem... nikdy som takuto ,,predzvest,, nemavala... takze vcera to nebola este mrcha, len predzvest... takze by som ju mala dostat zajtra a potom dva tyzdne cakat na ovulaciu, porazi ma asi dovtedy ☹
@11miuska11
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
Baby nezda sa vam, ze sa tu vrece roztrhalo s temami typu:
'Moj manzel na mna kasle'
'Mam pomer so svojim svagrom'
'Priatel ma radsej svoju matku ako mna'
'Nemozem vystat svoju svokru'
.......atd atd atd...Normalne kazdy den tu pribudne aspon jedna tema...a tie baby neviem co hladaju aku odpoved. Clovek ked si tu chce potom precitat nejake rady, musi sa prebruzdat stovkami 'nepotrebnych' tem... Ale ja len tolko, ze za posledny tyzden to je nejaky extrem! 😅
@alchemilkazltozelena Ahoj, normalne si ma navnadila zase s tym jonasom, a vies co???? Zadala som si na tu istu stranku ako predtym datum, cas a miesto narodenia a vychadza mi to uplne inak ako predtym.... To ako je mozne? Mala som mat napr. 28.1. co si pamatam, a teraz je tam 31.1., namiesto 29.3. vychadza 31.3..... to preco, nevies? Ved to by sa nemalo menit, nie?
@elje mne sa to menemi, nedala si zly datum alebo zly cas? jedine vtedy sa to zmeni, ja davam vzdy to iste a nemeni s ami nic, len mne ukazuje len po 1 datum na mesiac ☹ teraz mam osemnasteho a potom zas az o mesiac osemnasteho... skus este raz... a kedy to mas ty?
@elje no okrem vas a manzela to nikto nevie este 🙂 pockame si na sono a srdiecko a potom to povieme rodicom. A v 13tt surodencom a kamaratom. No ved ale vsetko sa este moze zmenit a nevydrzime to 😀 ale do sona urcite nic nepovieme. Ja mam tiez jednu vybornu kamosku, s ktorou preberame vysetrenia a tak..ale ani tej som este nic. Este pockame na to sono...ved sa nemame kam ponahlat 😅 drzim palce, aby si testovala :D
@alchemilkazltozelena No ved aj mne len jeden datum na mesiac, ale ked to porovnavam s tym co mi vyslo predtym tak uplne inak.....nechapem, vsetko mam dobre. Ale nejak sa ta stranka zmenila, lebo teraz mi tam ukazuje aj chlapecek/holcicka a to tam predtym nebolo, a tiez ked uz ten datum presiel tak sa tam viac nezobrazoval, teraz si mozem pozriet aj datumy z minuleho roku...Ale haluz, ze su tie datumy ine, prestavam tomu verit.
@alchemilkazltozelena
@elje
my sme otehu uuuuplne mimo celeho JOnasa 🙂 plodny den mi u neho vychadzal, ked som uz bola 12 dni tehu 😀
@11miuska11 Ja ked pozeram spatne, tak mi vychadza aj pocas MS 😅 fuuuuuuj
@11miuska11 Skusala som si merat BT aj pocas dna vcera a dnes tak ako ty.
Vcera rano 36.8, cez den 37.2 a vecer 36.7
Dnes rano 36.7, cez den 37.3.......
Ale co mam z toho vycitat? 😅
@elje to je len cisto orientacne...z toho sa asi neda nic vycitat 😀 ale mozno budes mat zajtra o 0,1 vyssiu BT 🙂 to ja som len tak skusala a nahodou mi to vyslo dva krat 🙂 juuuj...drzim palec, nech si stale hore 🙂
@11miuska11 joj duuuuufam a verim, ze sa minimalne udrzi tam kde je...vkladam do toho velke nadeje. Mojou metou je mat raz 37 😀 tu hranicu som este nikdy nemala, ale zrejme ani nebudem, kedze ja meriam v ustach 🙂
@11miuska11
@elje ahojte baby no mne napísala jedna že mam malu BT zvyšenuu .-((( tak ja už ničomu nerozumiem nechápem čo mam orbit teda!!!??? že sa mi zvyšila len o 0,1 stupna ale ved pišu že stači o 0,2 byt zvyšenééň))ach som sklamaná zase
mala som mat jonáša no nemali sme...nie už nepšinim nechápala som tomu akože dnes osm mala uplne že vlhkooo!!!!ale nie priesvitný ale taký belavý...ja som zufala z tej ovu že je to male zvyšenie teploty.-((((((((((tak ja tomu nechápem čomu mam verit????ved osm mala 36,4 potom 36,7 aj niečo a klesla mi na 36,6 ale predsa je to vyššie ako som mala pred ovu tie dni .-((zase mi je do plaču nemam slov
@elje ani ja som nikdy nemala 37 predtym a tiez som si myslela, ze to sa ani neda, aby som mala 😀 Prvy cyklus, co som si merala, som mala v lutealnej faze samu 36,7 a iba raz mi to skocilo na 36,9 😀 A teraz som mala same 36,9 a ku koncu 37 a 37,1 😀
@taja27 je pravda, ze ukazkovy vzostup to nie je, ale zajtra sa ti BT moze pekne zase vratit hore, tak neprestavaj dufat 🙂 pre istotu stale poistujte kazde dva dni este 🙂
@11miuska11 no už sme nemali styk 3 dni dnes bude asi by sme mali možno ešte len bude ovu nechápem....a mam dnes vlhkoooo celý dne v nohavičkáách len nie je čisto biely akože nehcápem už ma to normalne nebavi!!!!!
tak teraz som to srandy zmerala mam 37,1... uvidime oč bude rano
Dievcata, mozno si poviete, ze m sibe........ ale mam zo seba nejaky dobry pocit 😀 Ja myslim, ze to coskoro dam a hotofka!
ja som nasrata neštatsna a neviem aká...ja neveim či vobec ovulujem ked je BT aká je...fakt ako nemam slov nechápem....či mi vobec dozrievaju vajička atd neviem či mam ist zajtra k doktorovi a ukazat mu to alebo čo mam robit...niekedy lutujem že osm sa dala na tu BT lebo je to ešte horšie...neviem čo robit
no zase som teraz zmerala a že 36,8....po pol hodine a klude lebo sedim pred tým som sa hýbala psrchovala jedla...ja neviem ja zase plačem,(((((
@elje luuuubi sa mi tvoj pristup!!!uplne najvaaac 😀
@taja27 tajus, ked ta to vie takto rozhodit, tak si tu BT nemeraj radsej. Potom si stale iba v strese. Chodievaj raz do tyzdna na sono a bude 🙂
@11miuska11 ja neveim čo mam robit....ale na sone bude tiež hovno videt si mylsim...cchem ist k inemu dr do ZV chodit...ešte to doemriam a uvidim čo bude.-((((ale čitam že ženy mali take teploty a každá žena je iná nemusi mat take vysoké skoky ako 36,8 36,9....ja neviem

@seraa mna tiez bolievalo den pred a teraz ma bolelo 7 dni v kuse 😀 juuuuj...tak velmi ti to prajem!! clostyl musi zabrat...vyjde to!! neboj 🙂 a ja som priklad toho, ze nemusis mat absolutne ZIADNE priznaky 🙂 a som tomu rada...verim, ze to vydrzi, co najdlhsie, toto pohodove obdobie 😀