Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@taja27 Ja berem inofolic od 5dc takze uz 20.den dnes. Ja som pauzu nastastie nemala - rano som vypila posledne vrecusko a poobede som si bola pre balik 🙂 takze presne na cas.
Ale ved kazde telo je ine - preco by sa nemohlo uhniezdovat uz 3dpo?? ved pozri na Miusku, splodenie nemusi prebehnut prave v ten den ovulky 😀 a co citam tak sa uhniezduje 5-10dpo takze nikdy nehovor nikdy 😉
@taja27 Ja som to tiez videla ☹ Aj my by sme chceli take babatko ☹ Ale mas prevdu aspon ho dala tam a nie nieco mu urobit
@elje to je sila§!!!!ani ja to nechápem je to možne so svojim otcom???to nemožu byt ale normalni ludia psychcicky....
no lebo sa uhniezduje na 5 den napr a nie hned na 2 či 3 den...no bolo to ovulačne špinenie pravdepodobne....ja len zato že som to nemal a myslela osm že idem mat MS no dnes nič....
@taja27 Aha, tak v tabletkach to asi nie je nic strasne.
Na spg pojde, ak sa do augusta nic nestane (to sa budeme snazit rok), ale myslim, ze to nehrozi....vyzbrojeni vitaminmi a inofolicom sme riadne, takze dovtedy tam // budu aj keby co bolo... 😀
A u vas takisto - uvidis ako sa tu budeme na nasich prispevkoch onedlho smiat, ako som ja zazila prvu ovu a ty ako si stresovala s vytokom........veriiiiiiime 😉
Utekam sa venovat manzelovi, pekny vecer!
@taja27
@elje
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
caute baby vidim ze va suz neni
elje haha aj my tak ze okolo ovulky a ani moc potom uz nie po ovulke akoze "na co", heheh tak ale tak niet divu
stres a tak ... zase neskor sa to naprav ale teraz je sex fakt len o splodeni....
ja som 26 dc, takze sme skoro rovnako, ja by som mala byt priblizne 8,9,10 dpo...
pekny vecer dievcence
🙂
@elje jeeeej..vyzera to supeeeer !!! Len tak dalej a o tyzden testujes 😀
@elje ano, ano...presne ako pises...malo by to stihnut este tento rok 😀 Noooo...dnes z mojho muza vypadlo, ked som sa ho pytala na pocity, ze : "vies, ale pre mna su to len nejake dve ciarky na teste, nemozes cakat, ze budem skakat dva metre od zeme, ked som to male este ani nevidel " 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no dost mam z neho, co ti poviem 😀 dnes som vegetila na terase a citala o jedle v tehu 😀 tak sa snazim zdravo a casto a vela vodicky pit 😀 inak, dnes som mala tazku skusku...bola som s mojou najlepsou kamaratkou cely vecer...a nejako som jej to nedokazala este povedat 🙂 asi fakt az ked bude srdiecko vidiet, tak to povieme ... juuuuj 🙂 a to bude az na buduci tyzden 🙂 takze vy tu budete testovat a ja pojdem na sono 🙂 pekne sme sa zladili 🙂
BABYYYY kuknite moj grfa vyznačilo mi ovulaaciuu aj ked osm dnes zase mala 36,6 ale aj tak somhore oproti pred ovuuu .-))nie???????a baby čižee ovulujem .-))))
a to tmavozelene je čo??najplodnejši den??vtedy sme akurat niee .,.))))))))
http://www.womenzone.cz/kalendar/bazalni-teplota
tu je graf dala som zle
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
rano meriam sombola smutná a aha ono mi to vyznačilo pán Boh ma vypočul .-)))
@taja27 cicka, garantujem ti, ze ovu bola 7 DC...vtedy ste snazilkovali?? 😀
@taja27 INOFOLIC to dokazaaaaal!!!!!
@seraa juuuj, serus nasa 😀 uz sa neviem dockat, ako ty tento mesiac dopadnes 😅 kiez by si aj ty mala dve ciarocky 😀 necitis napatie v prsiach? hmmm?
ahoj miuska,
jooj bodaj by !! citim citim prsia a riadne ale to vzdy pred ms 😒
ako sa nam mas? ako sa citis dnes?
Jaj babenky, tuším všetky "tehotniete". Gratulujem všetkým 🙂 . Ja zajtra neočakávam mršku 😖 , ale včera poobede som si na WC-ku všimla niečo tmavé na papieri, tak som si pomyslela, že mi dorazila o dva dni skôr, tak som si dala tampón. Ale večer som ho nemala krvavý, ale bol na ňom hnedý hlien. V noci nič, dnes ešte stále nič, všetko čisté. Tak neviem čo to malo znamenať, dúfam že nič zlé 😖 .
@seraa ja som tiez citila prsia ako vzdy!! ale aj podbrusko sa k tomu potom pridalo 🙂 No, mna dnes zazracne prestalo pobolievat podbrusko, tak som sa celkom vyplasila. Ale BT mam stale hore, takze OK 😅 je mi skvelo...mam kopu energie, som vesela 🙂 vsetko len pozitivne pocitujem...a veeeela vody pijem 😅 hehe...a kedy presne necakas? v piatok? ci? mylim sa ? 🙂
@blcha76 a ktory si DC? hmm? testik neskusis? 😀
@11miuska11 Dnes som 27DC a test som si skúšala robiť včera ráno, ale bol bielučký ako sneh. Tak ešte možno skúsim zajtra ráno pokiaľ ma mrcha nepredbehne...
@blcha76 drzim palec 🙂 a vies, kedy bola ovu?
@11miuska11 Minulý mesiac ani presne neviem, neriešila som to, lebo mám už všetkého plné zuby, keďže mi doktor od apríla nasadil Clostík + folikulometriu. A v januári a februári som tiež chodila na folikulometriu a nezadarilo sa. Takže v marci som na všetko kašľala, iba som začala piť Inofolic.
neboj miuska to je normalne ze ta pobolieva sem tam podbruzko..
noo nemala by som dostat stvrtok,piatok,sobota .. tak uvidime 😒
som 27dc dnes a ovulka mala byt medzi 15-18
podbrusko ma sem tma zaboli ale to u mna vela krat aj 5 dni pred ms, teda v poslednej dobe ako som brala duphastona clostyl
mam dost vsetko rozhadzane
kedysi am bolelo 1 den pred , teraz aj 5dni...

pozeram tv na markize....odložili 3 dnoveho chlapčeka do hniezda záchrany...až mi lszy vošli do oči....ach jaj....čo by sme my dali za baabatko???ešte že ho dala do hniedza anie inde....
aj ja kupujem sypaný...