Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 neviem fakt dnes vlhko v nohavičkách nie ej to na hlavu????to som necitila ani ked som mala tu bt 36,4 ako dnes kaoby osm mala menzes!!!!nerozumiem tomu....volala som sestre ta ma ukludnovala že nech si nemeriam bt lebo mam stres a tomi aj robi zle asi že ju mam taku alebo neviem....
baby, ja sa budúci cyklus chystám tiež merať, no ako vás tu čítam, tak mam aj strach...
@taja27 tajulka, to mi je velmi luto, ten tvoj grafik ☹ ale nestracaj nadej...sanca, ze pride OVU, este stale je...pri 40 DC ma prist okolo 26 DC ovu 🙂
@11miuska11 ja už nebeim fakt..už ma to nebavi plačem od rana ani do mesta nemožem ist čo mam oči červene vyplakané.....viem žo to len škodi ale mam nervy proste nato!!!!!!berem ho a nič viem že niekto ho bral aj 4 mesiace...ach nechápem ..mam obavy aby som nemala niečo s hormonmi atd....ale ti debilní doktoroi nič nepovieda...
už si bola na sono???
@taja27 nebola som este u lekara. az na buduci tyzden v piatok chcem ist. To by malo aj srdiecko bit 🙂 takze v stvrtok rano si urobim clerablue testik a ten mu prinesiem 🙂
Neplackaj..zasne nemozes od inofolicu cakat zazraky, ked si mala duphastonom rozhadzany cyklus 😖 Lekar ti HP robil a povedal co? Hm? Lebo mne sa nieco mari, ze ty si mala vsetko OK, ci mylim sa?
tajus neni to lahke viem velmi dobre ja uz druhy rok ale treba zachovat klud, lebo co ma byt bude
neboj teraz je riesenie na vsetko, miesto trapenia zacni riesit
nech ti este raz urobim hp a folikumetriu, potom po vysledkoch ti povie toto je takto a toto takto, ka neni ovulka nech nasadi klostyl a bude neboj
radsej veci ries nez si sama merat teploty a trapit sa
pozitivita robi svoje pozri na miusku ta bola pozitivna
hm ja mam dnes bolest hlavy asi sa blizi ms :(
no neva ak dojde musim to zazcat riesit trosku razantnejsie....
@seraa razantnejsie? co siii...ved clostylu daj sancu este 🙂 a hlavne, este nie je nic rozhodnute 🙂 straaasne drzim palec!!!
miuska duufammmm lebo uz aj ja zacinam trosku upadat na pozitivite chvilkami..
bodaj by ms neprisla
@seraa mojka, nieco mi o tom hovor...ja som to tento cyklus chcela uz 3 krat zabalit!!!! je to hrozne, ist od lekara, ktory ti aj po krasnom vzostupe BT povie, ze neovulujes!!! ja som mala taky pocit bezmocnosti, ze uz ani na BT sa neda spolahnut 😒 ale treba to prekusnut a dufat!! daj si nejaky ciel na leto, ktory si uzijes jedine vtedy, ked nie si tehu 😀 a ked neotehu, budes sa tesit na leto a ked otehu, budes sa tesit na babo 😅 😅
pravda pravda
dala som si ciel schudnut 🙂 , kupila som si aj stepper
len cakat do leta nemozem vies uz su to 2 roky a ja mam 30.. cize ja uz musim riesit a skusit vsetko
uz ma aj zacalo boliet brucho .. hm to tak asi ta ms dorazi aj dnes alebo zajtra ..
@seraa haha...to som si aj ja myslela, ked ma zacalo brucho boliet 😵 😵 😵
ahojte baby no ja to tuasi zabalim veru na čas...nemam chut už čitat a chodit sem kde každa tehotnie ma ovulaciu kedže ja nemam podla BT..idme zmenit doktora uplne som sa rozhodla...dnes som bola behat idem aj ja schudnut niečo do leta a hlavne pre seba....a rozprávalis me sa o dovlenke že pojdeme ais v lete...nie po svadbe ale pred ale len t do chorvátska na blink s kamošmi ak pojdu potrebujem vypnut stale nato mylsim aj doma somm u našich plakala mamina mautešovala že určite som zdrava a že BT nemam riešit a že raz jej oznamim že som tehu tak som sa rozplakala velmi....no takže tak majte sa tu pekne niekedy sem zavitam...je to ozaj deprimujce čitat to ked ti každá píše neouvuluješ atd mam toho dost
@taja27
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@elje
uff baby ms dorazila, ach no ja uz neviem idme asi na laparku lebo to uz musi byt len jeden problem
ja mam ovulku ok , hormony som brala a nic
ale ja som bojiiiimmmmmm, mna nikdy neoperovali a vzdy som verila ze ani nebudu
ja nechcem ist pod noze !!
som nastvana 😠
no zeny, ked to tu citam vsetko, ani neviem co povedat 😒
ja si BT nemeriam a mam pokoj, mna dost stresuju ine veci v zivote, nebudem este aj BT riesit... su z toho len nervy...
tak ako pise @elje, ze citi, ze to da, aj ja citim, aj pri @11miuska11 som proste vedela, ze to bude, aj napriek nepravidelnej mrche, aj napriek reciam doktora, proste som to tusila... @seraa chapem ta, sice nemam 30, ale tiez sme cez 2 roky bez ochrany a nic, a zacala som patrat, ja som zdrava a priatel len mierna astenospermia a preto verim, ze to po vybrati profertilu pride... naozaj treba verit, mysliet pozitivne, to je niekedy viac, ako cela BT, vsak @11miuska11? ty si toho prikladom, lekar ti povedal to co ti povedal a ty si si sice poplakala, ale vidis, nespadla si k zemi, prave naopak, si vo vysinach, v ktrych budeme coskoro aj my... drzim nam palce, mam vas rada 😉 a @taja27 asi si sa naozaj velmi na to vsetko sustredila, treba trosku zvolnit tempo... moj nazor, a podla mna priatel by mal iist na kontrolny spmg a urcite by teraz mal lepsie vysledky a nebola by si taka deprimovana a snazili by ste sa dalej, ale uz ako myslis, je to na tebe, kazdopadne, vela stastia ti prajem vo vsetkom, ved si zakladatelka tejto super temy 😉 vela sil do boja posielam celej slavnej pätke 🙂 objimam vas aspon na dialku a pripijam s poharom alchemilkoveho caju 😉 :-*
@seraa serinka, myslis priechodnost vajcovodov ze ti budu robit? to vraj predsa nie je az take strasne, aj mne povedal ze ked do 3 mesiacov nic, tak mi to urobi....tak uvidim, verim ze to nebude potrebne... to len chvilku trva, nejdes pod noze...
@seraa na aku laparku? myslis kontrolu priechodnosti vajcovodov? To oni nerobia laparkou .. mojkaaaa...to mi je luto 😔 😔 😔 😔
@alchemilkazltozelena tak tak, presne, ako si napisala..pozitivne myslenie je uplne uzasne 🙂
@elje
@seraa
ale musim sa priznat, ze dnes som zacala citat o komplikaciac v prvom trimestri a mam dost...celkom ma prepadli obavy...ono dve ciarky na teste este nie su ani zdaleka vyhra,,,treba tie tri mesiace zvladnut a potom to vraj je OK viac menej 🙂 takze cakam spolu s vami v rovnakom napati, ale s inymi starostami. Pekne sa od vsetkeho odosobnime a berme zivot tak, ako ide. Jednoducho vsetko sa udeje vtedy, kedy sa ma a hotovo. Moc s tym stresovanim nenarobime. Ked sa ma nniekto snazit dva roky a jeden den, tak to tak bude, ked ma niekto otehu na prvu supu, tak sa tak stane, ked som ja mala otehu tento mesiac, bolo ocividne jedno, ze sme takmer nemali sex a sono mi ukazovalo anovulak. Proste, z nejakych neznamych dovodov sa vsetko deje tak, ako sa deje a my to pochopime asi az spatne, ze preco. A viem, ze si mozno teraz myslite, ze mne sa lahko hovori, ked mam dve ciarocky na teste...ale uprimne vam hovorim, ze ten strach z toho, ako to dopadne a ci bude vsetko OK je naozaj velky, aj ked sa snazim nepripustat si to. Ani jedna z nas este nema vyhrane, to budeme mat az vtedy, ked uspesne porodime zdrave babatko, tak budeme drzat spolu a spolu to zvladneme 🙂
@taja27 tajus drz sa a obcas nam daj vediet, ako sa mas 🙂
@taja27 Tajus, neviem, ale nezda sa mi ze by sme ti tu niektora hovorila, ze neovulujes, prave naopak, ved dievcata sa tu vsetky podporujeme ze to dame 😉
Ale samozrejme, ak ta to tu cele na MK stresuje, tak si daj radsej pauzu od vsetkeho. Ale ked objavis // na testiku tak nam hned prid zreferovat, lebo ty si to tu cele zalozila a dala nas dokopy 😉
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
dakujem babule
no ale hm tak ako to je? prvej ti urobia ten "rontgen" vajcovodov hypo,hysto bla bla
a potom ked su zrastene laparka' ? ale zase citam ze po operaci sa tvoria vzrasty takze nehcapem?
na co potom ta laparka je?
@seraa ☹ ☹ ach jo, co vsetko si este prejdeme, ze? A neskusali ste (ked mas teda ovulku ok) niektory mesiac snazit sa kazdy druhy den? Ja viem, ze je to dost, ale je to len mesiac a isto by ste sa trafili...
A myslela si priechodnost vajcovodov? Kamoska na tom bola teraz v marci. Ak si ok s narkozou, tak to nebude take strasne, ale ona kvoli selestu na srdci nemohla mat, tak hovorila ze uz nikdy viac take nieco nechce zazit 😒
Drzim prstiky, nech panbozko urobi nejaky zazrak, ja sa modlim v posteli kazdy vecer, aby nam pozehnal 😵
@alchemilkazltozelena Tak nazdravie 😉 Inak alchemilka sa ma pit len do ovu....uz ti prisla MS?
S tym pocitom - neviem to vysvetlit. Netvrdim ani, ze si myslim, ze otehotniem tento alebo buduci cyklus, ale jednoducho, ze to dam (v relativne kratkej dobe na to, aby som sa nad tym trapila) 😅 A basta findli 😀
@11miuska11 Aj ja verim, ze niektore veci su jednoducho dane, a mozeme sa aj na hlavu postavit tak ich chod nejako nezvratime....pred nedavnom som dokonca citala, ze pohlavie prveho dietata ma kazda zena dane uz pri svojom narodeni, ze v tom nezohrava muz ziadnu rolu (trosku nadnesene povedane), ze az pri druhom a dalsich detoch ovplyvnuju pohlavie obaja.... tak preto beriem aj s rezervou tie temy Ako na to ked chceme dievcatko a pod...... ved mne by to bolo suma fuk 😅
Inak baby, zda sa, ze tu ovulku uz mam naozaj potvrdenu a tesim sa jak mala, pripajam grafik 😵
@elje
@seraa neboj sa ved sme ženy my znesieme viac bolesti ako chlapi 😉 😉
@11miuska11 no ano prvý trimester je rizikový ked ho prekonáš je hlavné ale neboj sa!!!
moja sestra mala rizikové cele tehua porod ani nehovorim aký mala chudatko....takže neboj lebo ona sa tak bala a bolo to ešte horšie...
@alchemilkazltozelena vieš ja sa toho spg aj bojim aký bude ale pojde určite teraz bere MACU..a aj ja chcem ist k otmu dokymu do ZV Galádovi je vraj velmi fajn mamina tam bola na operácii ...
ahojte baby ...nie ja nemyslim na VAS že ste mi povedali že nemam ovu ale na ine no ale...podla grafu ztaim to tak vyzerá uvidime ešte hadam nie je nič stratené a bude len predsa...ja ani neveim na kolký den mam čakat ms kedže som posledný cyklus brala duphaston a prišla na 25 den!!! dnes mam 24 DC...
no založila som to a nakoniec ja sama zmyšlam zle.-)) som šiši ...no veru ma to premohlo asi velmi..velmi to cchem preto mi prepina...a aj mm to vidi preto tu dovču by sme chceli a tešim sa nanu...tak zatim obimam vas
@elje jeeeeej 8 DPO!!!! sikulkaaaa 😀 😀 pozeram, ze poistene mate 😀 drzim silno palecky a o tyzden nech testujes!!!!
@taja27 ja som tiez mala stavy, ze kaslem na cely MK, na BT a na vsetko a zacinala som sa zmierovat s adopciou!! Ale verim, ze to vsetky dame a ty s nami 🙂
@11miuska11 No testovat neviem ci budem, BT je na tehotenstvo prinizka, ale aj tak som rada aj za toto 🙂 Zatial to vypada tak, ze mne Inofolic pomohol hned prvy cyklus (nasadeny od 5dc), aby som dostala ovulku 😵 Klop klop klop, nech nezakriknem..... Takze u mna spokojnost velka!
@11miuska11 to su stavy zufalstva...no verim aj ja .-))že to dáme .-)
@elje ja som bola cely cas 36,9 a az potom som skocila 16, 17 a 18 DPO.. takze nadej je vzdy 🙂 a ty merias asi skor ako ja. ja som merala o 9:00. Ty ked merias trebars o 6.00 tak mas automaticky o 0,3 nizsiu BT ako ja 🙂 V kazdom pripade to je obrovsky pokrok...predtym si neovulovala vobec?
@11miuska11 Ano, meriam o 6h 🙂 Ale nejak to este tento cyklus tak nevidim, vies nieco vo vnutri mi hovori, ze este s tym niekto pocka 😉 Ty az o 9h?? No tak to musis mat super pracu ked sa ti da tak neskoro vstavat... zavidim, lebo ja som spachtos velikkkkkyyyyy 😅

@taja27 nerob predcasne zavery 🙂 uvidis, ked skonci cyklus 🙂 to nikdy clovek nevidi pocas...ale az s odstupom casu 🙂