icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

elje
11. apr 2013

@11miuska11 A este k tej otazke - nie neovulovala, snazime sa od jula, ale sledujem sa az od novembra - a od vtedy ani naznak ovulky - skor ako hojdacka raz hore raz dole 😅

alchemilkazltozelena
11. apr 2013

@elje dnes som dostala mrchu takze alchemilku popijam 🙂 o tyzden jonas, taak skusime a potom ideme na oddychovy vikend, tak to este poistime aj ked neviem co z toho ked ja mavam ovulaciu az na 14 DC, takze az okolo 25teho, ale aj vtedy sa posnazime... najhorsie je to cakanie....

akurat som priatelovi povedala ze presne okolo 25 eho doberie profertil, tak kupime este 1 balenie a ak ani to nepomoze, tak tretie nekupime, ale len vitaminy v tom zlozeni ako ma profertil a bude to lacnejsie... tez nedam 150 eur za profertil.... ale treba verit ze pomoze

majte sa zeny, idem sa venovat mojej polovicke 😎

11miuska11
11. apr 2013

@elje aj ja som spachtos...nejako mi zacina byt cudne od zaludka...ako keby som bola na lodi 😀 zajtra rano robimtestik, tak drz palce, nech mam silne kolajnicky 😀 ja budem drzat tebe kvoli dobre vysokej BT 🙂
Tak to sa tesim, ze na teba inofolic takto zafungoval!!! wawky !!!

Inak, podla mna kasli na vnutorny pocit!! ja som este ani po prvom teste nechcela verit, ze som tehu 😀

11miuska11
12. apr 2013

@elje ako BT dnes????
@alchemilkazltozelena
@seraa

kockyyy...moj testik ranny 😀 silnieme a babo sa zahryzava stale viac a viac 😀 😀 😀 juchuuu 😀

seraa
12. apr 2013

@11miuska11

miuska parada, takze muzik uz moze kvety kupovat a somozrejme bombonierku 😉
ja som dnes bola u dok. kvoli testom hp na konzultaciu a povedal ze moj cyklus je "perfektny"
ze ukazkovy asi v daka clostylu a ze sa nemam bat ze ta vec na maternici neni problem a ze to odide s ms urcite
tak ale ze nech pridem po ms , ze pozrie a povedal baby a to pisem aj pre
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
ze nemam na to mysliet, ze prave tento blok tomu brani ze sa treba uvolnit!
a neriesit nepozorovat len teda sa trafit do ovulky
tajus ak nemas ovulku co neverim, ja myslim ze mas ale preco nejdes na clostyl?
ten pomaha ovulke a aj dozrievaniu
tak baby som lespei dnes naladena , vcera vecer som mala depku...
ale uz nemam a verim ze to vyjde
vcera som tolko studovasla laparku ale vam poviem ze to ci otvorene, priechodne atd je fakt v rukach Bozich
ja pockam este 2,3 cyklus a ak nic pojdem na ten prefuk ale verim ze nebude treba
tak baby drzim nam palce nech sa cim skor pripojime k miuske
🙂

alchemilkazltozelena
12. apr 2013

@seraa presne taky isty pozitivny pocit som mala aj ja ked som sla minule od dokyho, povedal, ze kazda zena otehotnie len netreba na to mysliet... a ze ja urcite 🙂 a zasmial sa 🙂 ze do 3 mesiacov je to tam, povedal 😉 ja pockam tak ako ty, do leta a potom tu priechodnost zistime, ale dovtedy verime, ze to nebude potrebne 😉

11miuska11
12. apr 2013

@seraa ja uz mam kyticu od utorka 😀 😀 po druhom teste..hehe....a taky bol zlaty, povedal, ze : " to mas k "TOMU", ved vies 😀 ".tak po tretom som zvedava, co domov dovlecie...ale stara sa pekne o mna, zeleninku, oriesky priniesol domov...take zdrave "sladkosti", lebo ja som povedala, ze cokolady, cukriky a podobne gebuziny do seba nedam 🙂

Taka som stastna z teba 😀 juuuuj, mam rada takeho dobre spravicky 🙂 vytesujem sa tu jak mala za PC z teba..a presne ako pises...netreba sa sledovat a tak, ale to sa neda moc. I ked, u mna to tiez platilo, lebo ja som 15 DC myslela len na to, ako mi lekar dalsi cyklus urobi HP a povie, ze som uplne OK. Cize moje sustredenie sa na muzov spmg a moje krvne testy dalsi cyklus prevazilo nad sustredenim sa na vyrabanie babatka 🙂 a k tomu ta sluzobka, muzova nadcha 😀 ked to ma prist, pride to 🙂 ked mas mat dve ciarky tento mesiac, budes mat, ci sa budes triafat do ovu, alebo nie...a ked ich mas mat na buduci cyklus, tak budu vtedy 🙂 som rada, ze nemas z clostylu vedlajsie ucinky 🙂 a ja som sa ho taaaak bala 😀

11miuska11
12. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@seraa
juuuuj, kocandyyy!!!!! My mame najlepsiu skupinu na MK !! tak 🙂 a vdacime za to nasej Tajuske, ktoru teraz musime podrzat 🙂

seraa
12. apr 2013

@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@elje
@taja27

dakujem miuska 🙂
presne tak my sme tu super skupinka a hlavne tato tema je potrebna !! ci pre tie co skusaju ci pre tie co uz maju po tom
lebo pozitivitu je treba stale!
a presne ako pises alchemilkazlt. do 3 mesiacoh to dame !!
a samozrejme aj s tajuskou a eljou
jej baby weekend pred nami , konecne 🙂
vcera som cvicila konecne, mam novy stepper doma
je fajn len som vydrzala iba 10 min
ale pomalicky popridavam, nejdem sa trapit z ejdlom lebo vela nejem len sedim posledne 2 roky mam menej pohybu ako doteraz.
ale co zmenim budu vecere , na veceru len lahke jedlo a na obed sa napamam dobre.
a dufam ze schudnem aspon 3kg 🙂
tajka podme chudnut spolu , zamerajme sa na leto a vsetko ostane pride samo uvidis!

11miuska11
12. apr 2013

@seraa 🙂 kraaasne si to napisala 😀 presne, treba si dat ciel na leto, ako sme mali my motorky...moj drahy vcera zadrel..a preco nemozes ist na motorku v 5 mesiaci? Ved ja nehavarujem 😎 😎 no mam dost 😅 😅 Inak, dnes ideme na navstevu svokrovcom...to bude tazka skuska, nic nepovedat 😅 😅 ale som zvedava, ze ked im to o par tyzdnov povieme, ci budu hovorit, ze "ja som to vedelaaa...videla som to na tebe " 😀 😀

seraa
12. apr 2013

@11miuska11

😀 😀 😀
hahah to je tipek ten tvoj hahahaa , motorka bude musiet pockat hihihi
bude kocikovat a nie motorkovat nech si zacne na to robit vodicak hehe na kociar
noo mius drzim palce nehc vydrzis aj my ked budem v tehu tak az do 4 mesiaca nechcem nic povedat
tak vydrz
a to je jasne ze to povedia to by povedali vzdy ahahah a este ti aj povedia ze vedel som ze to bude dievca ci chlapec

11miuska11
12. apr 2013

@seraa citala som, ze v 9 tyzdni klesa riziko potratu na 1,5 % a v 12tt klesa na 1%. takze to az taky rozdiel nie je...rodicom asi povieme v tom 9 tt a surodencom a sirsej rodine a kamaratom v tom 12tom 🙂 ale ako sa ja poznam ,ze neviem udrzat prekvapenie, tak neviem neviem 😅 hej hej..ten moj je riadny tipek..on si mysli, ze tehu je len obdobie, kedy je babo v brusku..moc nerozumie, preco som frflala, ze asi by som nemala ten hermelin vcera jest a take veci..mysli si, ze prehanam. 😕 ale nevedela som odolat, to je moja laska...hermelin...ale teras si dam pokoj a uz ziadne plesnove syry a ani mozzarela 🙂 .tak mu asi nejaku knizku pre buducich oteckov kupim ..len aby potom nebol az moc mudry a nedaval na mna az moc pozor...moc ho neviem odhadnut v tomto.. a to sme spolu uz 5 rokov a taku istu dobu aj spolu zijeme...na nasho psa je veeelmi alergicky, ked jej davam nejaky kusok syra a tak...zacne frflat, ze to je pes a ma jest iba psiu stravu a kupuje jej tie najlepsie granule a konzervy...tak sa bojim ,ked zisti, co vsetko tehulka naozaj nemoze, budem mat doma bodyguarda a budem musiet lezat furt v posteli 😀 😀 😀 😀

seraa
12. apr 2013

@11miuska11

😀 😀
no myslim ze budete super rodiacia
mius len jednu vec mi urob laskavost, necitaj o potratoch a tak absolutne nestuduj nieto veci
lebo ti pridu na mysel a to neni ok
citaj si o inych pozitivnych veciach a ver ze tehu bude 100 percent ok a atka ja bude

11miuska11
12. apr 2013

@seraa to mam presne aj v plane 🙂 budem len pozitivne veci citat. Co by som mala papat, na co si davat pozor a tak 🙂 jedna kamoska mi tu napisala, ze mam "zazracne dieta", Bolo splodene bez ovulacie a takmer bez sexu 😀 z´takze mu mam verit, ze bude urcite OK, lebo ono proste na svet prist chce a basta 🙂 🙂 🙂 tak som si tu vetu zapamatala a stale na nu myslim, ze budeme vsetci OK. Je to krasne..az sa mi plakat chce, ako to pisem...juuuj...dnes som takmer revala pri UPUTAVKE na JOJ, co robia prekvapenia stymi tortami 😀 tak ti to zelam, aby si o dva tyzdne pri uputavkach revala aj ty 🙂

seraa
12. apr 2013

😀
dakujem miuska,
mne dnes zase prislo do place ked doktor povedal ze nehc sa nesustredim na to ze to ej blok a potom dodal ak sa da, ci neda
a tak mi prislo skoro do placu , neviem preco.. 😖
tak mu vravim ze no uz sa asi neda ale skusim
tak nech to nabududce bude z inych a len dobrych dovodov
🙂

11miuska11
12. apr 2013

@seraa Mojkaaa..myslim na teba a drzim silno palecky, nech mas dve palicky coskoro 🙂

seraa
12. apr 2013

@11miuska11

dakujem mius, budem budem 🙂

alchemilkazltozelena
12. apr 2013

zenusky my mame dnes "vyrocie" 2 rocky a 7 mesiacikov 🙂 ideme do mesta si trosku vypit, uz dlho som nepila, trosku odreagovat sa mi treba 🙂 a uvolnit 😉 tak vam prajem tiez pekny piatkovy vecer a vikendik 🙂 tak ja len takto dnes, poskromne 😎

elje
12. apr 2013

@11miuska11 Juchuuuuuu, babatku sa u teba paci 😉 To bol posledny test pre manzela, vsak 😅 No prve tri mesiace su vraj tazke na tie nevolnosti, ale kazdy to znasa inak. Znama mojej maminy povedala, ze jej bolo zle cele tehotenstvo, preto si to uz nikdy nezopakovala.... Ale vraj dobre zaberaju tie lizatka co kupis v kazdej lekarni, aj ked viem, ze take gebuziny asi nejes 😀
Inak asi si silno drzala prsteky, lebo mne BT stupla na 36.8 takze o kulilincek vyssie, tesim sa 😵

@seraa No to je hned lepsie citat ta dnes ako vcera 😉 Jasne, ze to das a uz coskoro......dalsi cyklus je tvoj. Uz ma tu baby vyhlasuju za bosorku, podla mojho tusaka si ty dalsia na rade, tak sa snazte, lebo po tebe som na rade ja 😀 Ale vazne, treba sa pozitivne naladit, tak ako to pomaha pri liecbe roznych ochoreni, to iste podla mna plati aj pre nas.... Siiiiiiilno vam budem drzat palce. Mne uz tiez ani nie rocik chyba do 30-tky 😒 takze uplne chapem.

@alchemilkazltozelena Blahozelam k vyrociu, uzite si to, odreagujte, vypite si, skoda len ze ta mrcha hnusna vsetko kazi 😅 Nas caka vyrocie buduci mesiac, tak potom zreferuj, aby som sa inspirovala 😉

taja27
autor
12. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@elje
@seraa
@11miuska11
ahojte baby no ja som dnes rano bola bez nalady i ked osm si povedala ok nebude ovu nebude bude nabuduce ešte budem pit inofolic a tak a nebudem sa nato sustredit...robila osm s kolegynou im sa zadarila dcera už 17ročna po 3 rokoch...
dalšia čo k nam chodi taka pani je tehotná ma 40 rokov...dlho skušali a nič a ked to vzdali bum!!!!tehotná!!!
fakt je to o psychike.-)))
ja idem zajtra premiestnovat zimne šaty a jarne si dat lebo ich mam plno a nezmesti s ami všetko do jednej skrini .-)))
a v nedelu ideme do Dolneho Kubína sa kupat do aquparku aj skamošom a jeho priatelkou tak sa tešim.-)))
pekný vikend baby cmuk a dkujem za pochvalu .-))

11miuska11
13. apr 2013

@elje zatial si musim zaklopat, ze zle mi nie je 🙂 len rano mam ako keby taku grcu v krku a moc sa mi nechce do ranajjkovania, tak to si len nanutim nejaky banan aspon. A to som kazde rano ranajkovala!! Hmm.. Ale inak som uplne OK. az mi to je podozrive, kedze som dnes zacala 6tt 😀 ale vraj najhorsie byva v 7tt a vyssie, tak som zvedava. Verim, ze ma vsetko zle bude obchadzat 🙂 juuuj, tak leti ten cas 🙂 za chvilu to bude tyzden, co som si robila test 😀 a ani sa nenazdam a budem na monitore vidiet moje babo 🙂 ty ako s BT? hod nam grafik 😀

elje
13. apr 2013

@11miuska11 Jeeeeezis to sa tak dobre cita tie tvoje prispevky, este stale je to neuveritelne, ze par tyzdnov dozadu bolo vsetko inak..... ale je to strasne krasne citat tvoje riadky, niekedy akoby som ta poznala sto rokov 😀
Ja som si dnes tradicne merala teplotu o 6:00, mala som opat 36.8, potom som teplomer odlozila na 5 minut a odmerala si zas - a bolo 36.9 😅 ale do grafu som si dala radsej tu nizsiu teplotu, nech mi to tam nenaroni sarapatu..... Dnes som 10dpo, a citim uz od vcera rana ako by mi mala prist MS. Bolia ma bradavky (nie je to velka bolest, len ich proste citim aj bez dotyku), vcera ma v praci popichavalo v pravom vajecniku a dnes rano take prudke bolesti v podrusku, ale uuuplne tak nizko ako v den pred MS. Ale moja lutealna faza je zatial len 10-dnova, to by nebolo bohvieco dostat teraz MS 😒 ale verim, ze este minimalne do stredy si da pokoj, kedy budem 14dpo 🙂

Dnes mam na plane velke jarne upratovanie, takze sa tu asi objavim az vecer, prajem vam vsetkym krasnu konecne jarnu sobotu 😵

Moj grafik:
www.fertilityfriend.com/home/40ff16

11miuska11
13. apr 2013

@elje vies, ako si meriam BT ja? Mam nastavene dva budiiky. Jeden, co ma zobudi, a druhy o 5 minut neskor. Ja si dam teplomer a nevyberam ho vtedy, ked zapipa, ale az po 5 minutach v nutri 🙂 skus to pre info zajtra, ze kolko budes mat 🙂 GRAF mas SUPERSKY!!!!! Inak, akurat som pozerala moj graf a mna zacalo boliet podbrusko a prsia ako na MS 12 DPO 😀 😀 😀 😀 😀 takze moja, na MS sa moc nechystaj 😅 😅 A bolelo vkuse az doteraz 😀 heh.. tak verim, ze aj teba bude tak dlho 😅 😅

A mas pravdu, mne to je tiez cele take zvlastne, ze pred tyzdnom som riesila, nech uz dojde MS, aby som mohla ist na ten HP a stitnu zlazu 😀 😀 juuuj, prosim kazdy vecer Boha, nech to dobre dopadne a babatku sa u mna paci 🙂

elje
13. apr 2013

@11miuska11 Hehehe no ja nie som clovek, ktory si robi plane nadeje, skor zarity realista 😅 takze ja kym neuvidim // na testiku, mozem mat na grafe aj 41 stupnov 😀 Budem sa modlit k panbickovi a dufam, ze uz to dlho nepotrva.....
Mius ja mam taky teplomer, ze pipa skoro stale, postupne ako ide teplota hore, takze ked ho mam v ustach cca 5 minut, zapipa 4-5 krat. Pri kazdom zvyseni o 0.1 stupen.....az ked uz nepipa asi 2 minuty v kuse, potom vyberam von, uz ho mam precitany 😀 Inak teraz uz necitim ani prsia, ani podbrusko, takze asi len plany poplach....som straaaasne zvedava ako budem mat dlhu lutealnu fazu, nieco som o tom teraz precitala a vraj ma byt v rozmedzi 14-18 dni (v ojedinelych pripadoch 12).... ktovie ako bude so mnou.
Inak uz si rozmyslala, ze ci budes mat chlapceka alebo dievcatko? 😵 Ja viem, ze je to tvoje prve a je to urcite jedno, hlavne ze bude zdravucke....ale niektore maminy vraj maju tusaky od pociatku...

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@elje @11miuska11 nechcem sa vam miesat do kapusty zvanej BT kedze sa nou velmi nezaoberam, len som niekde citala ze v ustach je ina teplota ako "tam dole" a rovnako aj pod rukami.... nemala by sa BT merat "dole"? 😕

11miuska11
13. apr 2013

@elje jaaaaj, tak to potom vysvetluje tvoju nizsiu BT. V ustach je vzdy nizsia 😀 nooo s tou lutealkou je to tusim tak, ze ma byt minimalne 10 a max okolo 16 DC 🙂 cize 10 je este OK, ale vacsinou byva okolo 14 🙂 drzim palce, nech mas lutealku 9 mesiacov 😵 😵 😵 😵
Ja by som chcela dievcatko, velmi 🙂 ale keby je chlapcek, tak jasne, ze som rovnako stastna 🙂 A nemam tusaka, ale myslim, ze kedze som tak velmi chcela dievca, tak to bude chalanisko 😅 😅 😅

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@11miuska11 aj my by radi dievcatko 😉

11miuska11
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena haha...nemiesas sa...jasneee 🙂 mozes merat v ustach a aj dole. Dolu je to vraj presnejsie a su vyssie teploty. Ale v podstate je jedno, kde merias. Stale ale treba merat na tom istom mieste cely cyklus 🙂 A pod pazuchou sa nemoze merat vobec 🙂

11miuska11
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena take saticky na nu 🙂 krasne a blondavucke brckave by sme mali.. 😀

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@11miuska11 dik za vysvetlenie 😉 a ako inak kedy idete k svokrovcom? co si spominala... 🙂