Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@alchemilkazltozelena boli sme vcera 😅 😅 aj svagrovci tam boli.. ale zase nebolo to take tazke, udrzat to v sebe...i ked dva krat som mala take nutkanie to povedat 🙂 ale pekne pockame, kym lekar vsetko potvrdi 🙂 Inak, citala som, ze 7tt je este skoro na sono a vraj moze babatku narusit amnioc. vak, ci take nieco. Ved ultrazvukom sa rozbijaju aj ladvinove kamene!!! Tak zacinam uvazovat nad tym, ze pojdem iba na odber krvi a sono nechame na nejaky 8-9 tyzden. Zase, kym som OK, tak mi to az tak neponahla, keby to mohlo babaenku znekonformtnit pobyt u mna v brusku 😔
@11miuska11 Aj ja by som brala prve dievcatko, asi ako kazda mama - byt ako najlepsie kamosky. Tatino by zase chlapca, tak sa budeme musiet nejako podelit, najlepsie by boli dvojicky - mat to za sebou na jednu supu 😀
Prave som si dala predsavzatie, ze ak takto o tyzden nepride stale MS tak testujem, ale myslim, ze ta mrcha mrchava dorazi streda-stvrtok 😅
@alchemilkazltozelena Nikam sa nemiesas, sme zvedave na vsetky nazory 😉 Ake bolo vyrocie?
@alchemilkazltozelena suhlasim s tou ruzovou 🙂 i ked ja mam ruzovu rada, ale nepaci sa mi, ked z dievcatiek robia cukriky načančane 🙂
@elje moj muz chce tiez dievcatko 🙂 myslis dvojicky chlapec-dievcatko? 🙂 ja mam 50 kg, tak si moc neviem predstavit, ako by sa do mna zmestili dve deti 😅 😅 a vsetky sme tu take male piva, takze by to bol rozhodne vesely pohlad 🙂 🙂 🙂 ako gastanove panaciky by sme boli vsetky 😀 Jeeeej, jasneeee...testuuuuj...odloz si to na piatok!! ja pojdem na krv, a ty ocikas palicku 😀 😀 😀
@alchemilkazltozelena Aj ja suhlasim s tebou o tych farbach, ak je dievcatko, tak je okamzite zaruzovkane az az 🙂 Mne sa ruzova paci, ale len taka tmavoruzova fuchsia, inak je to velmi cukrikovske..... Ale zas paci sa mi ak ma diecatko na kociku aspon trosku ruzovej alebo fialkovej, lebo u nas je teraz v mode kupit neutralny zeleny kocik (kym sa este nevie co to bude) a potom je vsade zelene kocikovske more 🙂
@elje my mame vyrocie kazdy mesiac 12teho a uz teraz som si naplanovala ze keby to vyslo, tak 12teho maja je den matiek, mame vyrocie a este by som polovicke povedala ze ja sa stanem matkou 😀 to by bolo ake super 😀
nic vynimocne, trosku sme si vypili (teda dost 😀 hudbicku popocuvali v bare a boli pravdovravni, ako vsetci ked si vypiju 😀 dotackali sa domkov a spat 😀 kedze mam mrchu 😒 viem, ze by som nemala pit, ked sa snazime, ale raz za cas treba, to by nemalo uskodit 😎
@11miuska11 No to by teda bolo fakt srandovne, hlavne pri mojej vyske by som asi fakt vypadala ako taky maly tulen alebo velryba 😀 Ano chlapec-dievca som mala na mysli. Ma to svoje vyhody mat dvojicky - jeden porod napriklad 😅 ale aj nevyhody ako jedna materska..... No kedze sme tu vsetko v tejto teme dlhodobe cakatelky, tak aj jedno babatecko bude pre nas ako maly zazrak 😵
zeny len nechcite dvojicky, moja segra ma, a ide sa zblaznit...naozaj neprehanam... ani sa nezastavi cely den... ja ked som tam 2 dni mam dost, taka som vycerpana.... naozaj daju zabrat.... to sa zda ake je to pekne ked idu po ulici dvojcata, ale mat to doma, je masaker, verte mi 😉
@alchemilkazltozelena A my budeme mat vyrocie den po vas, to by bolo ake super oznamit to naraz 😵 😵 😵 Drzme si palce.
@elje a co budete mat 13.maja? kolko rokov konkretne?
veru, keby ten cas rychlo presiel aby to uz bolo tu 🙂 drzim vsetkych 10 🙂
@alchemilkazltozelena Ano, dvanaste vyrocie 😵 To s tymi dvojickami treba brat s rezervou, jasne, ze aj jedno je dost velky zaberak 😅
Utekam este povysavat, to je posledna vec dnes a s upratovanim koncim, a potom niekam von, kym sme este 'slobodne-bezdetni' 😀
@elje cooooozzeee? 12 rokov ste spolu? takze od 16tich? MASAKER 😀
ja si idem uvarit alchemilku a pisat plany do skolky, vobec sa mi nechce 🙄
tak zatíííím baby 😎
@alchemilkazltozelena Ja uz mam skoro 30, ale pozeram ze tu mam zle nastavene roky v profile 😅
@alchemilkazltozelena
@elje
tak, kočičky, ja mam vyluxovany byt 🙂 taka som so sebou spokojna...i ked mi dva krat nebolo jedno, ked som liezla na roh vane, aby som dociahla vsetky obkladacky 😅 😅 😅 Normalne ma moje bebjy nuti upratovat 😀 😀 a vyvarat...straaasne som akcna 🙂 dufam, ze mi to zostane tato energia 😅 😅 ale okna necham na manzela..aj tu kupelku a podlahy by som nechala...ale ked chlap upratuje, to aj tak musim po nom vysperkovat, takze kym vlaaaadzem, tak budem fičat namiesto pilatesu pre tehulky 😀 😀 😀 inak, silno uvazujem o nejakych bio cistiacich prostriedkoch, lebo tie pripravky na vodny kamen su iny kááándel!! Nemate nejaky tip? 😅 😅
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
@taja27
ahojte dievcata
no citam vas a sa tu smejem hehehhe,
tajus aj ja si musim zmenit "obdobie" v satniku, tiez sa mi to vsetko nepomesti hmm treba mi skrinu novu a velku
baby no asi aj ja sa dam na to meranie ked teraz vidim ze sa to moze aj normlane v ustach, to sa este da
no uvidim,,, ci si odmeram viac nez dva dni haha ako sa poznam
jej elje bodaj by si mala pravdu , tak ja sa budem ponahlat aby si aj ty rychlo bola v tehu ale inak mas dovolene predbeehnut ma 😉
miuska hahaha aka energeticka, no suuuperrr
jaaj baby no sme to my petka! prepana petka sa pise s E o s A ???
pekny vecer vsetkym !!
krasny slnieckovy den bambulky moje 🙂 co dnes chystate? my sa naobedujeme a hybaj ho von 🙂 tu vsade po okoli uz mame pochodene, tak som si zmyslela ze by sme mohli ist pozriet len tak kupele Kovacova 🙂 tam sme este neboli 🙂 tak sa celkom aj tesim, ved konecne je teplo 🙂 ja som tiez vcera upratovala, jarne vecicky som si nachystala na nosenie 😉
tak sa pochvalte, koho co caka buduci tyzden?
nas caka Jonas vo stvrtok a v piatok ideme na romanticky vikend do Brusna, neviem sa dockat 🙂
miuska ma lekara, to viem 🙂 a ostatne kocky co caka? 😉 respektive necaka (mrcha) xi xi
@seraa ja ako pani ucitelka ti mozem povedat ze 5ka sa pise: päťka 🙂 ja BT zatial nemeriam, ale tiez ma prekvapilo ze aj v ustach sa da... no uvidime, co nam da april a potom podnikneme dalsie kroky 😉 ale treba verit ze uz nic okrem nakupovania detskych veciciek nebudeme musiet podniknut 😉
cmukyyyyyy :-*
@alchemilkazltozelena
@seraa
@11miuska11
Mius to s tymi chlapmi to je aj u nas tak isto - on si mysli, ze ako super vyglancoval kupelnu a ja pridem a prevraciam ocami 😠 A ked mu ukazem nedostatky, tak, ze 'nemozes byt taka prisna' 😅
Seraa - ale do tej novej skrine si priprav policky na tehu veci 😉 a doooost velku, zachvilku to budeme riesit, uvidis...
Alchemilka - no mna tento tyzden caka/necaka mrcha. V sobotu budem 18dpo ak sa nic nestane tak testujem 😵 Inak mne ta teplota stale ide hore, uz atakujem 37-cku 😀 a to meriam v ustach a o 6h rano.... Mius nemyslis, ze Inofolic moze vo vseobecnosti zvysit priemerne hodnoty BT?
@11miuska11 A este k tym bio cistiacim prostriedkom - ja neviem ci vobec nieco 'nezavadne' existuje. Ale videla som v Reflexe asi pred rokom, ze jedna rodina z BA nepouziva vobec ziadne chemicke prostriedky, a da sa aj tak zit. Riad umyvali s kruzkom citrona (namiesto jari), myslim ze prali v sode bikarbone 😅 na podlahy citrom+ocot, aj zuby si umyvali takou domacou pastou z kvetu stevie..... Bolo to velmi zaujimave, lebo to bola klasicka 4-clenna rodina z bratislavskeho panelaku, som nevedela, ze niekto dokaze zit aj takto 🙂
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
@taja27
dakujem alchemilkazlt. 😉
noo baby to u mna je niekedy naopak moj muz ked sa pusti do upratovanie tak 100 krat lepsie nez ja!
to ma asi po mame a jeho babke tie upratuju denne a dom vyzera ako muzeum ....
noo na veci pre tehulky heheh treba teda novu skrinu 😉
tak baby mna caka od pondelka clostyl , ovulku zevraj mam tak 12,ake skor 13, mozno 14 dc takze skusanie ale to vlastne az ten dalsi tyzd
takze ja cakam na koniec ms a plus clostyl ....
dnes si asi teda idem aj ja prehodit tie veci jarne-letne... a budem cvicit na steppery.. aspon 20 min
len zacinam takze pomalicky
elje ziadna mrcha ta necaka, cakajuut a // !! drzim strasne palce !
no ahojte, trosku prispiem...ja sa snazim mysliet pozitivne, ale prisli mi zle vysledky z cyto, ze v maji kontrolny odber...ja neviem vobec, co ma caka...inac dnes ideme s muzom sa kulturne vyzit, tak sa tesim...este ma caka varenie dnes, tak si asi hybnem kostrou, aby som stihla nieco dobre..zdravim vas..
zennnyyyyyyyy ja som vyhrala na facebooku rucne robenu hackovanu celenku pre dievcatko :DDDDD strasne sa tesiiiiiimmmm, to je proste znamenie, ze ju budem mat :DDD veriiiiim tomu, 60 ludi sa zapojilo a ja som vyhrala 😉))))) mam im napisat aku chcem farbu a aky je obvod hlavicky 😉)))) som strasne stastna, aj ked je to malickost 🙂)))) este rano som tam pozerala ze kedy to zrebuju a ze kolko ludi sa zapojilo a mala som tusenie ze to vyhram 🙂)))) privolala som to pozitivnym mysleniiiiim 🙂)))
@elje ci paaaaani...ten graf je super!! S tym inofolicom je to podla mna takto. MNe sa tiez zvysila priemerna BT, ale. Ide o to, ze inofolic upravuje hormonalnu hladinu v organizme a kedze progesteron po ovulke zapricinuje zvysenie BT, tak ano, mozno mame viac progesteronu a tym padom vyssiu BT a to je len dobre, lebo cim vyssia BT, tym lepsie pracuje zlte teliesko 🙂 juuuuj...uz sa neviem dockat... necakaj do sobotyyyy.testni sa vo stvrtok, ked pojdem na krv 🙂 to bude supeeeer....dame virtualne vinko vecer na oslavu 😅 😅 😅
@elje fuuuha...zase az taky cvok nie som, ze by som kolieskom citronu umyvala riady 😅 😅 😅 ale hlavne musim najst nejake prostriedky na vodny kamen bez toho smradu..Zda sa mi, ze som raz v baumaxe videla nejake eko prostriedky 🙂
@alchemilkazltozelena supeeeeer....silno sa tesim!!! to je fakt znamenie...taku bambulku krasnu 🙂 drzim palec, nech sa jonas, alebo romanticky vikend pochlapi 😀 😀 😀
@seraa mojka, drzim palec, nech je polyp prec a sup ho druhy cyklus s clostikom...ty to das!!! hned po elje budes ty tehuliatko nase 😀
jeej to ej znamenie !!
drzim palce ! nech hend budes mat ako vyuzit vyhru !!!
@zvolsiinylogin
hahah mas dobre meno
no neboj vsetko bude ok, ono sa hovori zevraj to aj same niekedy odide a ak nie len tak
tak ze s porodom
teda ak sa bavime o papil. virus.
drzim palce
baby co varite?
ja som dnes len tak rychlo podla internetu urobila prvykrat paradajkovu polievku, normalne 10 min so vsetkym a je super!!
@11miuska11
@elje, hej elje testni sa prv nech vies hned na co sa natahovat dlhsie ? a budu // uvidis !
hej dufam, to asi neni zevraj ani polyp, ale nahromadena sliznica na jednom mieste
asi ten klostyl trosku robi chaos ale som happy !!!!
hej dam dam 🙂
cize vidis som zabudla hej ja mam este stvrtok teda kontrolu co ta sliznica, ale verim ze bude ok!
@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena Blahozelam k vyhre, aj ja som takisto poverciva, tiez by som to brala ako znamenie 😀 k Duuuuufam, ze pozitivnym myslenim sa dopracujes aj k tej dalsej vytuzenej mete 😉
Babbbbbyyyyyyy neblaznite ma, lebo si zacnem nahovarat, ze som fakt v tom a potom bude pruser ked tam nic nenajdem 😅 Ok, ak mrcha nedorazi do stvrtka, tak sa testnem, aj tak na biele testy som uz z minulosti zvyknuta takze nebudem stresovat 😉
Ja som dnes nevarila nic, boli sme na obed u rodicov, to su vyhody vikendov a byvania blizko seba 😅

@11miuska11 jauz teraz viem ze ruzovej by som sa vyhybala...lebo vsade je jej vela, davala by som zlte, cervene, zelene, a taketo farby, len nie ruzoveeee 😀 to by bol pre kazdeho zakaz kupovat ruzove veci 😀
inak viem ze to je este daleko ale som zvedava co ti povie doky ked mu povies o tehotenstve 😀 chcela by som vidiet jeho vyraz 😀 a hned ber aj kartu zdravotnu prec 😀 xi xi