Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@11miuska11 No ono to este nemusi znamenat nic, aj idealne 3-fazove grafy mozu byt len plany poplach 😔 Do stvrtku vydrzim, doma mam este asi zo 5 pepino testov, myslim, ze su tiez desiatkove tak skusime ak mrsacina nedorazi 😀
Dievcata, mne sa tak nechce ist do prace tento tyzden...ma byt pekne pocasie, ja potrebujem doma zrelaxovat na slniecku, nabrat energiu, a nie kysnut v office 😅
@elje ani mne sa nechce ist do roboty 😒 ten vikend stale tak rychlo prejde 😒 ale asponze je konecne teplo 🙂 hned aj nalada stupne 🙂
@elje jasne, do stvrtku sa pekne realisticky drz pri zemi a odbijaj vsetky nase kecy o tom, ze si tehu 😝 tak som to robila ja 😀 😀 😀 a dufat zacni az ked zacnes cikat na palicku 😀
@11miuska11
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
ahojte babeny ja som tu na skok až teraz mam čas od rana sme boli preč super ndik s kamošmi boli sme sa kupkat v Bešenovej i ked by sa nemal moj v teplej vode no boli sme po dlheeeeeeeeeej dobe a bolo super....ja meriam dalej ako čo zajtra ma byt pekne jjuuuj tešim sa hned mam lepšieu naladu..
pekný večer baby cmuk
@taja27
taus vtaj spat dobre naladena, teraz sme tu vsetky celkom fajn naladene supeeer
takze pokracujeme "od dnes myslim...." 😎
jej baby ani mne sa nechce ist do praceeee, pondelky su najhorsie... ale presne aspon je pekne pocasie uz
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
@seraa dakujem no dnes som sa mala super a povedala osm si a začala znova verit tomu dobremu a že bude ovulacia a dobré spermie a ked nie tento cyklus tak buduci dalšie lebo som ešte mladá .-PPP
no ani ja nemam rada pondelky ale pondleky v práci mam zase fajn lebo robime leiky na celý týžden pre pacientov a to robim rada.-))
Dobre ranko baby, ja idem len zreferovat, ze u mna dnes rano pokles teploty, takze sa uz zrejme blizi ta mrcha mrchacia 😠 No co uz, bojujeme dalej 😵
Piiiiiiste vela nech mam poobede co citat 😅 Prajem kraasny jarny dnik.
@elje to este nie je taky velky pokles, tak netreba stresovat 🙂 ale ano, moze to byt mierny pokles pred MS. Takze mas to stale 50:50 🙂
ja si teraz meriam ked mi napadne, ale cca kazdy druhy den 🙂 a BT stale pekne hore 37,1 🙂 tak som spokojna..aj vcerajsi testik krasne vyrazny 🙂 tak som pokojna velmi. Ja sa citim super. Dnes mi aj brusko splaslo trochu, nie je take "pufnute", 🙂 tak sa tesim 🙂 Za chvilku idem na tu krv, tak si stresovanie necham na stredu v noci 😀 😀 a to cakanie na vysledky 😀 😀
@taja27 a kde si zapisujes tie teploty teraz? Lebo kukam na WZ stale a tam nic 🙂 Isla si na FF? 🙂 Taaaak som stastna, ze si spat, ty nasa zakladatelka 🙂
@seraa
@alchemilkazltozelena ze aj vy dve uvazujete o merani, som sa docitala? 🙂 Uvidite, bude to super 🙂 a vo vsetkom vam krasne poradime 🙂 pusu vsetkym posielam...a pekne sa nakazte tehu virusikmi 😀
@11miuska11 ahoj moja, ja si asi kupim toho tyzdna digitalny teplomer v lekarni 🙂
ms uz nemam uz len trosicku, uz nech je stvrtok, nech je ten Jonas 😀 a tvoje HCG samozrejme 😉
utekam do robotky, majte saaaaa, ja virusiky tehu neposielam, ale zato slnieckove luce 🙂
mius len sa pekne vytesuj to prospieva !!
tak stvrtok ideme obe zase rovnaky den , drzim palce aj tebe aj sebe
nech tam na tej sliznici fakt nic zle neni !!
dnes som 5dc ... este mam do ovulky daleko...
@seraa haha...ze daleko!!! nemusis cakat na 37 DC, tak nevymyslaj, ze daleko 😀 😀 😀 drzime siiii palce obe navzajom sa davame si vediet...juuuj, ako je vonku nadherne !! inak, teraz som si uvedomila, ze ja som sa testovala v prvy jarny den, minuly pondelok, ked zacalo byt tak pekne konecne 🙂 🙂
mius ty mas vsetko pekne a pozitivne, len tak dalej a tak bude aj dietatko pokojne a dobre 😵
hej hej aj tento raz , len dobre spravy!
@seraa dakujem, verim v tie dobre spravy...prvy raz by som isla od lekara vytesena jak lečo 😀 😀 😀
@11miuska11 Ja nestresujem 😅 to by inak vypadalo.... Pre mna je inofolic aj tak uz velkym prinosom - moja prva ovu 😵
@seraa
@alchemilkazltozelena
Ja som kvoli tomu uzasnemu pocasiu tak nabudena, ze len plodit a plodit 😀 moj muz radsej zmizol z domu.....nie na darmo je to cas parenia v risi zvierat 😀
@elje moj muz sa teraz tesi, ze ma volno 😀 😀 povedali sme si, ze zacneme s cukrovanim, az v tretom mesiaci 🙂 to mame este dva tyzdne celibatu 😀 😀 😀 taaak sa tesim na to uz 🙂 mozno sa prehovorime aj na skorsi termin, najprv chcem ale mat od lekara potvrdene, ze je vsetko ako ma byt 🙂
Hahah no ved budu mat dost ti nasi hlavne obdobie ovulky heheh
No elje to je uzasne ze mas ovulku nabuduce si v tom
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
kocickyyyy...tu je moj posledny test 🙂 uz iba vo stvrtok rano digitalny (ktory som odlozila tak, ze netusim, kde je 🙂 ) a krv od lekara...sa mi luuubi, ako pekne to zosilnelo...takto silna ta ciarka este nebola 🙂 tie ostatne si nevsimajte, lebo tie vybledli za tie dni 🙂 juuuj...tesiiiim jak malaaaa 🙂
babyyy...ako s BT? uz sa neviem dockat s vami 🙂
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
jasneee,,,a fotku som nepridala 😀 😀
miuska parada !! ved to ej uz jasne neboj....
ja som 6dc, od kedy mam merat bt?
@seraa uz meraj pekne 🙂 ked nekrvacas, tak uz zacni merat 🙂 som taka napata z vaaaaas 😅 😅 😅
@11miuska11
@elej
@alchemilkazltozelena
@taja27
ahojte babule,
pekny den vam prajem
ako sa mame? ako pokracujeme?
caute zeny, kupila som digitalny teplomer dnes len neviem ako urobit ten graf, najlepsie by mi bolo po slovensky ak sa da a odkdedy sa to meria? ja som 6DC dnes a ako zistim ze ide ovulacia podla teploty? ci to tam mi samo vyznaci? nechce sa mi to tu hladat na nete vsetky tie vysvetlenia, tak diky za rady dopredu 🙂
@alchemilkazltozelena noooo, kedze chces slovencinu, tu je stranka : womenzone.cz a tam sa zaregistruj 🙂 vzdy ked kliknes na konkretny datum, zadaj BT a ona sa ti tam ulozi 🙂 Mozes zacat merat uz zajtra rano. Meraj kazdy den v rovnakom case a teplomer maj hned pri posteli, aby si rano nemusela vstat. To moze ovplyvnit BT. Ci mas ovu, sa dozvies az 3 dni po ovu, cize dorpedu sa to zistit neda. Ale aspon budes vediet, aku mas dlhu lutealnu fazu a kedy mozes/nemas ocakavat MS 🙂 drzim silno palce a pytaj sa na vsetko co chces 🙂
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
baby, mna chyta neuveritelny strach pred stvrtkom!!! Rychlo mi to prosim nejako vyhodte z hlavy...ja zacinam mat pocit, ze ma lekar zase vysmeje a povie, ze nie som tehu...je mi do placu ☹
@11miuska11 Ahoj, ale prosim taaaaaa...s takymi kolajnicami jak do Kosic?? 😀 Nestresuj, nepovie ti nic take, a to budes vediet este predtym ako k nemu prides (ked si urobis Clearblue) 😉
U mna to zatial stale vypada na ten test vo stvrtok, aj ked som si na 101% ista, ze bude biely....proste to citim. Rano ked meriam BT tak mam taky zvlastny pocit (vcera aj dnes), lebo predtym mi byvalo teplo, teraz citim skor az taku zimu. Ale neviem ci to nemoze byt sposobene tym, ze som v sobotu vymienala podusky+vankuse, takze mozno zmena a mne to znovu hapruje s BT 😠
Jaaaaaj baby, nie je to skvele tieto jarne dni? Ja jar zboznujem viac ako leto, som take dieta jari 😅
@seraa
@alchemilkazltozelena Jeeeej konecne budem mat spoluboovnicku na meranie BT 😉 budeme porovnavat, analyzovat, kedze Miusku to uz trapit nemusi 😉

@elje haha,,,,ako keby som seba videla pred tyzdnom...vsetky baby mi tu na MK hovorili, ze nemam cakat a testovat, ze graf vyzera tehu, ale ja som neuverila, az kym som druhy nemala tiez pozitiv 😀 uplne viem, co prezivas 😀 strasne moc drzim palec 🙂