icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@11miuska11 jauz teraz viem ze ruzovej by som sa vyhybala...lebo vsade je jej vela, davala by som zlte, cervene, zelene, a taketo farby, len nie ruzoveeee 😀 to by bol pre kazdeho zakaz kupovat ruzove veci 😀

inak viem ze to je este daleko ale som zvedava co ti povie doky ked mu povies o tehotenstve 😀 chcela by som vidiet jeho vyraz 😀 a hned ber aj kartu zdravotnu prec 😀 xi xi

11miuska11
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena boli sme vcera 😅 😅 aj svagrovci tam boli.. ale zase nebolo to take tazke, udrzat to v sebe...i ked dva krat som mala take nutkanie to povedat 🙂 ale pekne pockame, kym lekar vsetko potvrdi 🙂 Inak, citala som, ze 7tt je este skoro na sono a vraj moze babatku narusit amnioc. vak, ci take nieco. Ved ultrazvukom sa rozbijaju aj ladvinove kamene!!! Tak zacinam uvazovat nad tym, ze pojdem iba na odber krvi a sono nechame na nejaky 8-9 tyzden. Zase, kym som OK, tak mi to az tak neponahla, keby to mohlo babaenku znekonformtnit pobyt u mna v brusku 😔

elje
13. apr 2013

@11miuska11 Aj ja by som brala prve dievcatko, asi ako kazda mama - byt ako najlepsie kamosky. Tatino by zase chlapca, tak sa budeme musiet nejako podelit, najlepsie by boli dvojicky - mat to za sebou na jednu supu 😀
Prave som si dala predsavzatie, ze ak takto o tyzden nepride stale MS tak testujem, ale myslim, ze ta mrcha mrchava dorazi streda-stvrtok 😅

@alchemilkazltozelena Nikam sa nemiesas, sme zvedave na vsetky nazory 😉 Ake bolo vyrocie?

11miuska11
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena suhlasim s tou ruzovou 🙂 i ked ja mam ruzovu rada, ale nepaci sa mi, ked z dievcatiek robia cukriky načančane 🙂

11miuska11
13. apr 2013

@elje moj muz chce tiez dievcatko 🙂 myslis dvojicky chlapec-dievcatko? 🙂 ja mam 50 kg, tak si moc neviem predstavit, ako by sa do mna zmestili dve deti 😅 😅 a vsetky sme tu take male piva, takze by to bol rozhodne vesely pohlad 🙂 🙂 🙂 ako gastanove panaciky by sme boli vsetky 😀 Jeeeej, jasneeee...testuuuuj...odloz si to na piatok!! ja pojdem na krv, a ty ocikas palicku 😀 😀 😀

elje
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena Aj ja suhlasim s tebou o tych farbach, ak je dievcatko, tak je okamzite zaruzovkane az az 🙂 Mne sa ruzova paci, ale len taka tmavoruzova fuchsia, inak je to velmi cukrikovske..... Ale zas paci sa mi ak ma diecatko na kociku aspon trosku ruzovej alebo fialkovej, lebo u nas je teraz v mode kupit neutralny zeleny kocik (kym sa este nevie co to bude) a potom je vsade zelene kocikovske more 🙂

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@elje my mame vyrocie kazdy mesiac 12teho a uz teraz som si naplanovala ze keby to vyslo, tak 12teho maja je den matiek, mame vyrocie a este by som polovicke povedala ze ja sa stanem matkou 😀 to by bolo ake super 😀
nic vynimocne, trosku sme si vypili (teda dost 😀 hudbicku popocuvali v bare a boli pravdovravni, ako vsetci ked si vypiju 😀 dotackali sa domkov a spat 😀 kedze mam mrchu 😒 viem, ze by som nemala pit, ked sa snazime, ale raz za cas treba, to by nemalo uskodit 😎

elje
13. apr 2013

@11miuska11 No to by teda bolo fakt srandovne, hlavne pri mojej vyske by som asi fakt vypadala ako taky maly tulen alebo velryba 😀 Ano chlapec-dievca som mala na mysli. Ma to svoje vyhody mat dvojicky - jeden porod napriklad 😅 ale aj nevyhody ako jedna materska..... No kedze sme tu vsetko v tejto teme dlhodobe cakatelky, tak aj jedno babatecko bude pre nas ako maly zazrak 😵

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@elje
@11miuska11

zeny len nechcite dvojicky, moja segra ma, a ide sa zblaznit...naozaj neprehanam... ani sa nezastavi cely den... ja ked som tam 2 dni mam dost, taka som vycerpana.... naozaj daju zabrat.... to sa zda ake je to pekne ked idu po ulici dvojcata, ale mat to doma, je masaker, verte mi 😉

elje
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena A my budeme mat vyrocie den po vas, to by bolo ake super oznamit to naraz 😵 😵 😵 Drzme si palce.

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@elje a co budete mat 13.maja? kolko rokov konkretne?

veru, keby ten cas rychlo presiel aby to uz bolo tu 🙂 drzim vsetkych 10 🙂

elje
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ano, dvanaste vyrocie 😵 To s tymi dvojickami treba brat s rezervou, jasne, ze aj jedno je dost velky zaberak 😅
Utekam este povysavat, to je posledna vec dnes a s upratovanim koncim, a potom niekam von, kym sme este 'slobodne-bezdetni' 😀

alchemilkazltozelena
13. apr 2013

@elje cooooozzeee? 12 rokov ste spolu? takze od 16tich? MASAKER 😀

ja si idem uvarit alchemilku a pisat plany do skolky, vobec sa mi nechce 🙄

tak zatíííím baby 😎

elje
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena Ja uz mam skoro 30, ale pozeram ze tu mam zle nastavene roky v profile 😅

11miuska11
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@elje
tak, kočičky, ja mam vyluxovany byt 🙂 taka som so sebou spokojna...i ked mi dva krat nebolo jedno, ked som liezla na roh vane, aby som dociahla vsetky obkladacky 😅 😅 😅 Normalne ma moje bebjy nuti upratovat 😀 😀 a vyvarat...straaasne som akcna 🙂 dufam, ze mi to zostane tato energia 😅 😅 ale okna necham na manzela..aj tu kupelku a podlahy by som nechala...ale ked chlap upratuje, to aj tak musim po nom vysperkovat, takze kym vlaaaadzem, tak budem fičat namiesto pilatesu pre tehulky 😀 😀 😀 inak, silno uvazujem o nejakych bio cistiacich prostriedkoch, lebo tie pripravky na vodny kamen su iny kááándel!! Nemate nejaky tip? 😅 😅

seraa
13. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
@taja27

ahojte dievcata
no citam vas a sa tu smejem hehehhe,
tajus aj ja si musim zmenit "obdobie" v satniku, tiez sa mi to vsetko nepomesti hmm treba mi skrinu novu a velku
baby no asi aj ja sa dam na to meranie ked teraz vidim ze sa to moze aj normlane v ustach, to sa este da
no uvidim,,, ci si odmeram viac nez dva dni haha ako sa poznam
jej elje bodaj by si mala pravdu , tak ja sa budem ponahlat aby si aj ty rychlo bola v tehu ale inak mas dovolene predbeehnut ma 😉
miuska hahaha aka energeticka, no suuuperrr
jaaj baby no sme to my petka! prepana petka sa pise s E o s A ???
pekny vecer vsetkym !!

alchemilkazltozelena
14. apr 2013

@seraa
@elje
@11miuska11
@taja27

krasny slnieckovy den bambulky moje 🙂 co dnes chystate? my sa naobedujeme a hybaj ho von 🙂 tu vsade po okoli uz mame pochodene, tak som si zmyslela ze by sme mohli ist pozriet len tak kupele Kovacova 🙂 tam sme este neboli 🙂 tak sa celkom aj tesim, ved konecne je teplo 🙂 ja som tiez vcera upratovala, jarne vecicky som si nachystala na nosenie 😉

tak sa pochvalte, koho co caka buduci tyzden?
nas caka Jonas vo stvrtok a v piatok ideme na romanticky vikend do Brusna, neviem sa dockat 🙂
miuska ma lekara, to viem 🙂 a ostatne kocky co caka? 😉 respektive necaka (mrcha) xi xi

@seraa ja ako pani ucitelka ti mozem povedat ze 5ka sa pise: päťka 🙂 ja BT zatial nemeriam, ale tiez ma prekvapilo ze aj v ustach sa da... no uvidime, co nam da april a potom podnikneme dalsie kroky 😉 ale treba verit ze uz nic okrem nakupovania detskych veciciek nebudeme musiet podniknut 😉

cmukyyyyyy :-*

elje
14. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@seraa
@11miuska11

Mius to s tymi chlapmi to je aj u nas tak isto - on si mysli, ze ako super vyglancoval kupelnu a ja pridem a prevraciam ocami 😠 A ked mu ukazem nedostatky, tak, ze 'nemozes byt taka prisna' 😅
Seraa - ale do tej novej skrine si priprav policky na tehu veci 😉 a doooost velku, zachvilku to budeme riesit, uvidis...
Alchemilka - no mna tento tyzden caka/necaka mrcha. V sobotu budem 18dpo ak sa nic nestane tak testujem 😵 Inak mne ta teplota stale ide hore, uz atakujem 37-cku 😀 a to meriam v ustach a o 6h rano.... Mius nemyslis, ze Inofolic moze vo vseobecnosti zvysit priemerne hodnoty BT?

www.fertilityfriend.com/home/40ff16

elje
14. apr 2013

@11miuska11 A este k tym bio cistiacim prostriedkom - ja neviem ci vobec nieco 'nezavadne' existuje. Ale videla som v Reflexe asi pred rokom, ze jedna rodina z BA nepouziva vobec ziadne chemicke prostriedky, a da sa aj tak zit. Riad umyvali s kruzkom citrona (namiesto jari), myslim ze prali v sode bikarbone 😅 na podlahy citrom+ocot, aj zuby si umyvali takou domacou pastou z kvetu stevie..... Bolo to velmi zaujimave, lebo to bola klasicka 4-clenna rodina z bratislavskeho panelaku, som nevedela, ze niekto dokaze zit aj takto 🙂

seraa
14. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11
@taja27

dakujem alchemilkazlt. 😉
noo baby to u mna je niekedy naopak moj muz ked sa pusti do upratovanie tak 100 krat lepsie nez ja!
to ma asi po mame a jeho babke tie upratuju denne a dom vyzera ako muzeum ....
noo na veci pre tehulky heheh treba teda novu skrinu 😉
tak baby mna caka od pondelka clostyl , ovulku zevraj mam tak 12,ake skor 13, mozno 14 dc takze skusanie ale to vlastne az ten dalsi tyzd
takze ja cakam na koniec ms a plus clostyl ....
dnes si asi teda idem aj ja prehodit tie veci jarne-letne... a budem cvicit na steppery.. aspon 20 min
len zacinam takze pomalicky
elje ziadna mrcha ta necaka, cakajuut a // !! drzim strasne palce !

zvolsiinylogin
14. apr 2013

no ahojte, trosku prispiem...ja sa snazim mysliet pozitivne, ale prisli mi zle vysledky z cyto, ze v maji kontrolny odber...ja neviem vobec, co ma caka...inac dnes ideme s muzom sa kulturne vyzit, tak sa tesim...este ma caka varenie dnes, tak si asi hybnem kostrou, aby som stihla nieco dobre..zdravim vas..

alchemilkazltozelena
14. apr 2013

@seraa
@elje
@11miuska11
@taja27

zennnyyyyyyyy ja som vyhrala na facebooku rucne robenu hackovanu celenku pre dievcatko :DDDDD strasne sa tesiiiiiimmmm, to je proste znamenie, ze ju budem mat :DDD veriiiiim tomu, 60 ludi sa zapojilo a ja som vyhrala 😉))))) mam im napisat aku chcem farbu a aky je obvod hlavicky 😉)))) som strasne stastna, aj ked je to malickost 🙂)))) este rano som tam pozerala ze kedy to zrebuju a ze kolko ludi sa zapojilo a mala som tusenie ze to vyhram 🙂)))) privolala som to pozitivnym mysleniiiiim 🙂)))

11miuska11
14. apr 2013

@elje ci paaaaani...ten graf je super!! S tym inofolicom je to podla mna takto. MNe sa tiez zvysila priemerna BT, ale. Ide o to, ze inofolic upravuje hormonalnu hladinu v organizme a kedze progesteron po ovulke zapricinuje zvysenie BT, tak ano, mozno mame viac progesteronu a tym padom vyssiu BT a to je len dobre, lebo cim vyssia BT, tym lepsie pracuje zlte teliesko 🙂 juuuuj...uz sa neviem dockat... necakaj do sobotyyyy.testni sa vo stvrtok, ked pojdem na krv 🙂 to bude supeeeer....dame virtualne vinko vecer na oslavu 😅 😅 😅

11miuska11
14. apr 2013

@elje fuuuha...zase az taky cvok nie som, ze by som kolieskom citronu umyvala riady 😅 😅 😅 ale hlavne musim najst nejake prostriedky na vodny kamen bez toho smradu..Zda sa mi, ze som raz v baumaxe videla nejake eko prostriedky 🙂

11miuska11
14. apr 2013

@alchemilkazltozelena supeeeeer....silno sa tesim!!! to je fakt znamenie...taku bambulku krasnu 🙂 drzim palec, nech sa jonas, alebo romanticky vikend pochlapi 😀 😀 😀

11miuska11
14. apr 2013

@seraa mojka, drzim palec, nech je polyp prec a sup ho druhy cyklus s clostikom...ty to das!!! hned po elje budes ty tehuliatko nase 😀

seraa
14. apr 2013

@alchemilkazltozelena

jeej to ej znamenie !!
drzim palce ! nech hend budes mat ako vyuzit vyhru !!!

@zvolsiinylogin
hahah mas dobre meno
no neboj vsetko bude ok, ono sa hovori zevraj to aj same niekedy odide a ak nie len tak
tak ze s porodom
teda ak sa bavime o papil. virus.
drzim palce

baby co varite?
ja som dnes len tak rychlo podla internetu urobila prvykrat paradajkovu polievku, normalne 10 min so vsetkym a je super!!
@11miuska11
@elje, hej elje testni sa prv nech vies hned na co sa natahovat dlhsie ? a budu // uvidis !

seraa
14. apr 2013

@11miuska11

hej dufam, to asi neni zevraj ani polyp, ale nahromadena sliznica na jednom mieste
asi ten klostyl trosku robi chaos ale som happy !!!!
hej dam dam 🙂
cize vidis som zabudla hej ja mam este stvrtok teda kontrolu co ta sliznica, ale verim ze bude ok!

elje
14. apr 2013

@seraa
@11miuska11
@alchemilkazltozelena Blahozelam k vyhre, aj ja som takisto poverciva, tiez by som to brala ako znamenie 😀 k Duuuuufam, ze pozitivnym myslenim sa dopracujes aj k tej dalsej vytuzenej mete 😉

Babbbbbyyyyyyy neblaznite ma, lebo si zacnem nahovarat, ze som fakt v tom a potom bude pruser ked tam nic nenajdem 😅 Ok, ak mrcha nedorazi do stvrtka, tak sa testnem, aj tak na biele testy som uz z minulosti zvyknuta takze nebudem stresovat 😉

Ja som dnes nevarila nic, boli sme na obed u rodicov, to su vyhody vikendov a byvania blizko seba 😅

11miuska11
14. apr 2013

@seraa no vidis, ja som ti hovorila, ze to budu len narastene bunky z clostylu 😀 drzim palec!! Takze,. ja strvrtok lekar a krv na HCG, ty na kontrolu sliznice a @elje testiiiiiiik???? 😀