Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
tak babenky ja som dnes bola u toho dokyho tak mi spravil folikulometriu a povedal že tam su velmi male folikuli som to nepochopila čo tym chcel povedať nasadil mi clostybegyt 5-7-9 den a že si mam ešte kupiť NOSIFOL ktory samozrejme zoženiem len na nete lebo v lekarni som ho nikde nezohnala.
11miuska11 gratulujeeeeemmmmm tešim sa stebou 🙂 🙂 🙂
mius chapem ta ze mas stres ale neboj tolko testov a bt hore je jasny dokaz, tma uz neni pochybnost
neboj vo stvrtok vecer virtualne oslavujeme 😉
@elje jaaaj....no pokusim sa dnes zaspat...a zajtra to budem dlho predychava, kym zaspim...ti poviem, ze to je nenormalny stres..ufff...
Inak, nechcem ta plasit s tym, ako si pisala, ze ti je zima....ale ja mrznem v noci uz 2tyzdne!!!!!! takze asi tak 😅
a jak, ze ma grafy netrapia...jasne, ze ma trapia a budem pekne s vami analyzovat 🙂
@seraa ano ano...dame si virtualne vinko 🙂 inak, zacala som silno uvazovat nad tym sonom...asi si ho predsa len dam spravit...ja nevydrzim do piatka na vysledky krvnych testov...ved to sa zmagorim dovtedy 😀 a keby je aspon bublinku vidiet, tak by som bola pokojnejsia 🙂 juuuj, kocky, tymi krasnymi palickami na teste to nekonci...to eeste len budu muky 😠 ale my to vsetky do jednej dame...tak!!!
@taja27 tajuska, dakujem aj tebe za povzbudenie..uz je to lepsie...normalne som spanikarila na par hodin..juuuj...ta neistota, to je este horsie, ako cakat na pozit. test..uff ☹ drzim palec, nech BT vyleti do vysin...a ked nie tento cyklus, tak ten dalsi urcite 🙂
@boniqa mozes aj inofolic uzivat..to je v podstate to iste, ako nosifol a zozenies ho aj v lekarni 🙂 drzim silno palec, nech sa zadari najblizsi cyklus. A clostylom vela zien do 3 cyklu otehotnie 🙂
hej mius daj si urobit sono nech mas pokoj , cosi uz by malo byt vidno
cim prv budes ista a kludna tym lespie pre teba aj mimi
@seraa tak tak 🙂 a ty ides kedy na sono obkukat foliky ?
miuska nejdem na sono obkukat foliky jaj mam vsetko ukazkove (s klostylom)
bez klostila som mala kratsiu LH fazu ale ovulku mam a vzdy som mala
ja idem na kontrolu tej sliznice ze ci fakt sa vsetko pekne vyplavilo 😖
verim ze ano lebo som mala aj dost silne ms, ja mavam nie silnu
@seraa tak budem drzat palec, nech mas vsetko OK a muzovi fesaci nech pekne zamakaju...ty uz si urobila maximum, teraz su na rade oni 🙂 daj urcite vediet... 🙂
@11miuska11 dik za link na stranku ale dajako mi to tam nejde... ja som myslela ze to mi bude ukazovat kedy mam ovulaciu... potom co zo toho mam ☹ pred ovulaciou klesa teplota ci ako to je... este popozeram ine stranky a uvidim...
drzim zajtra palce 🙂 a dufam aj ty mne na Jonasa 🙂
@elje tak daj nejaky link na graf BT ze ako sa robi 🙂 hoci aj po anglicky, co uz...
@alchemilkazltozelena jasneee...vsetky palce na jonasa drzim 🙂 dobre je meranie BT na to, aby si videla, ako ti pracuje zlte teliesko po OVU napriklad a aku mas dlhu lutealnu fazu 🙂 to sakra dobre, aby si vedela 🙂
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa
No tak zda sa, ze nakoniec ziadny test zajtra robit nebudem ☹ Prave sa mi veeeelmi pomalicky rozbieha mrcha 😠 Trosku sklamanie, malinkata nadej tam predsa len bola, ale na druhej strane som rada, ze prisla do terminu (na 14dpo), inak uz by som zacinala pochybovat, ze som fakt mala ovu..... Ach jaj, takze malinkate uspokojenie vo velkom sklamani 😔
@alchemilkazltozelena Ja pouzivam www.fertilityfriend.com ale ziaden program ti dopredu ovu nevyznaci, to sa vzdy dozvies az tak 3 dni po ovu....s tym nic nenarobime 😅 Ale vzdy ti to povie vela o tvojom cykle takze je to fajn. Kde budes merat, v ustach?
@elje mojkaaa...to mi je luto...zajtra ale zmeraj, ci BT klesla...pre istotu 🙂 drzim palec, do noveho cyklu 🙂 premyslala som nad tym, ze ci by si neskusila ten nas carovny inofolic 🙂 ak ho uz pijes, tak sorry za otazku 😅 asi tehu demencia, abo co 😵 😵 😵 😵
@11miuska11 Ano jasne, budem merat stale 😉 Inofolic pijem uz od 5dc takze 28 dni dnes (2krat denne), ved jemu vdacim sa moju prvu ovu 😉
@elje
ale ale no som si myslela ze todas tento mesiac, neboj tak budeme oslavovat virtualne nabuduce
ja som 7dc takze sme skoro narovnako
@alchemilkazltozelena
drzim palce, my sme tiez dost pododbne ze ? ja som 7dc
baby je jar, tento cyklus to dame vsetky !!!
@seraa
@elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
tak, zajtra je moj velky den 🙂 a momentalne som rozhodnuta to sono este vynechat a pockat aspon 2 tyzdne, ak mi bude dobre a vsetko pojde hladko 🙂 tak zajtra len HCG zmeriame.....som zvedava, kolkokrat este do rana zmenim nazor 😅 😅 😅 zajtra hned dam vediet, ked budem mat infosky 😵
@elje tak potom fakt to bude zaciatok tehu demencie..kamoska ma na to upozornovala 😀 😀 😀 a BT si dnes mala aku?
@11miuska11 Budeme na teba vsetky mysliet 😵 a z krvi ti ale asi nepovedia vysledky na pockanie, ze? Asi budes musiet zase cakat....juuuuuj neviem ci by som vydrzala na to ked uvidim prvykrat svoje babatko 😵 😵 😵
Dnes som mala normalne 36.8, ale som spokojna ze aspon ta LF je 13-14 dni (podla toho kedy sa mi to naplno rozbehne) a vypada to, ze ani teploty velmi neskacu takze aj zlte teliesko by malo fachcit OK 😵 Vlastne som stastna...
@elje mojaaa..ale graf vyzera stale super 🙂 ja by som este u teba vyhodila aj tu teplotu 13DC..lebo vraj teplota, ktora skoci hore a dalsi den zas dole aspon o 0,2 z nevysvetlitelnych dovodov, len zbytocne kazi graf a ma sa vyhadzovat... to som sa docitala, ze ako najlepsie vyhodnotit graf, aby ta nic nemylilo 🙂 a myslim, ze ten graf este nie je strateny 🙂 ked BT neklesne, tak rano urcite testuj 🙂 keby spinis v tehu, nech ti daju na to lieky 🙂 to myslim teraz uplne vazne 🙂
Neboj, vydrzala by si cakat, keby mas presvedcenie, ze to babu pomoze 🙂 nakoniec idem na krv rano, takze ich posurim, nech mi to zistia v labaku okolo obeda, snad uz budu vysledky...tazke to budu nervy iba par hodin 😀 ale mozno ma lekar na to sono ukeca...co ja viem...ale keby nahodou nie som tehu, chcem sa to dozvediet cez telefon, nech si doma sama poplacem a nie tam pred nim, na sone...takto ked budem mat super vysledky z HCg, uz sa len budem tesit na nasu zubrienku, ako pekne rastie a ukaze sa mi o dva tyzdne 🙂 ale myslim, ze velke bolave prsia, bolesti v podbrusku ako pred MS uz takmer dva tyzdne, BT hore 27 dni, a 5 pozitivnych testov nebude nic ine, ako tehu 🙂
no tak tomu ver miuska, si tehotna a basta ! nech uz to mas na papieri aby si bola kludna a konecne si uzivala tehu
ja mam zajtra lekara okolo obeda teda kontrolne sono tak dufam teda verim ze bude vsetko ok!
@11miuska11 Mius neboj, ak budem aj rano 'len' takto spinit tak test spravim 😉 Aj mne sa ten oj graf paci, konecne po vsetkom tom polrocnom merani vyzera normalne 😵
Nepocula som o tom, ze by sono babatkam skodilo, ale zas mas pravdu, tieto prve 3 mesiace su pre neho najdolezitejsie, a cim menej roznych chemikalii a elektroniky tym lepsie. o 2 tyzdne budes v 9tt? To uz by si nam mozno aj fotecku mohla ukazat 😵 Paneboze to je neuveritelne, chvilkami neverim s kym sa o takychto veciach rozpravam..... a to s nasou Miuskou!!!! s tou, ktora este 3 tyzdne dozadu neovulovala, vsak 😉 Siiiilno ti drzim palce!
jaj všetky tu píšete o ovulacii a ja neveim ančoms om stale a som 29 DC neviem či ju budem mat a či voebc mam ako meriam hlavne že bolesti a výtok mam teda hlien mam to je isla enchápem.....už prestavam verit všetkemu aj inofolicu aj BOhu nebavi ma to ozaj.....
majte sa peken zatim
@taja27 podla mna to spinenie vtedy mohla byt ovulacia..
@alchemilkazltozelena neveim asi nie.,...Bt nemam v takej urovni vysokej....a hlien som mala teraz pred 2 dnami pekný vodnatý nehcápem neviem....počkam tento cyklus ako a idem k tomu novemu doktorovi do ZV a moj mm na kontorlu takže tak
tajka kup si ovu testy aspon 10 a meraj teraz a budes vediet, celkovo ekd mas takuto pochybnost si mala
testovat aspon 20 dni kazdy den alebo aspon kazdy druhy a vedela by si
inak drzim palce u noveho lekara, nehc ta pozrie dobre a povedz mu ze proste chces vediet ci ovulujes a on uz musi vediet kedy a kolko krat ta musi pozriet aby zo zistil, lebo ak nie da ti clostyl a moja na prv sup budes
drzim palce !
nemat ovulku nie je vobec problem to sa vyriesi hned na rpvy raz tabletkami, naopak
ja dufam ze v tomto som mala problem a nie nieco ine ...
mius hned daj vediet cakame tu s babamy jak keby sme cakali na nase vysledky nervoznejsie nez ty !!!
drzim moooc palce !!!

@11miuska11 prosim ta nestresuj ved to maš ružove na bielom...čo mam ja povedat alebo ostatne čo nie sme v tom.-(( ja by som bola happy ako nikdy ..hlavne nemysli na zle lebo si to privoláš..
ja meriam dalej neznačim do eomenzonka ale inde do skukromnej tabulky...
ja inak nič nove nemám ...držte s ababy