Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
tehulka ako sa mame' ? kedy to planujete oznamit ?? a komu ano a komu nie?
@alchemilkazltozelena Joooooj, to je skoda ☹ ale my vsetci si obcas prechadzame niecim takym.... Ja si tiez myslim, ze to bolo kvoli tomu platu, to by som asi vypenila aj ja, kebyze som na jeho mieste - ved si to zober, planujete rodinu, ty mozno ostanes o par tyzdnov uz doma na rizikovom cize on bude musiet vsetko utiahnut financne, uz to je dost velky stres, a este k tomu taka podpasovka - ze znizenie platu!!! 😠
Ale urcite nemlcte, to sa nevyriesi samo, treba rozpravat, ved v tom sme my zeny dobre 😅 A predstav si potom to sladke udobrovanie.... 😵
Svokra to je ina kapitola - ako hovori @seraa respektovat ju musis a nestavaj priatela do pozicie, ze by si musel vyberat medzi tebou a svojou mamou.... Ja mam so svokrou taky neutralno-kladny vztah - cize vobec mi neprekaza, sem-tam k nej zajdem aj sama od seba, ale mama ju nikdy nenazvem 😅
@seraa dakujem za opytanie 🙂 este sme nikomu nepovedali, tak si to este nechavame ako sladke tajomstvo. Najskor asi rodicom...ale to urcite az po sone. A ked lekar povie, ze vsetko ide hladko, ze uz to mozme oznamit, tak to urobime..ak povie, ze mame este pockat, tak pockame mozno...neviem preco, ale nejako ma to nelaka momentalne, niekomu to hovorit. Najradsej by som nikomu nic nepovedala 🙂 je mi dobre..len rano opicovy stav a zacinam byt dost unavena a tesim sa, ze budem cez vikend vela buvinkat 🙂 a ty ako? Na buduci tyzden cakas ovu, ze? 🙂 uz pripravujete zbrane? 😅 😅
@11miuska11 Ahoj, je na case zmenit si status v profile zo snazilky na cakatelku 😉
Dobre robis, ze si sa rozhodla este pockat, budes menej tyzdnov odolavat tlaku okolia s otazkami o babatku....ja osobne nepoviem okrem manzela nikomu do 13tt, a viem mlcat ako hrob takze sa nebojim, ze nevydrzim 😅
@elje presne, ako pises...uz teraz odvrkujem ludom, ked sa ma na nejaku banalitu pytaju a nechce sa mi odpovedat 🙂 tak a pytania by bolo asi hooodne, keby vedia, ze som tehu 🙂 sama som zvedava, dokedy vydrzim 🙂
@seraa
baby, myslite, ze mohol moj muz zobrat na seba nevolnosti a unavu???? Uz tyzden sa mi stazuje na travenie a naduvanie a hned, ako pride domov, tak si musi lahnut na gauc a prespi aj 3 hodiny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elje hotovo...zmenene...som zvedava, ako sa zmeni tyzden po sone 🙂
@11miuska11 dakujeeem ja som rano sa tak modliala ked som mala teplomer vnutri .)))) potom mi aj slzy vyhrklia to je len ovu .-))) ano som 3dpo..snažili sme sa velmi....staršne ma bolia prsia bradavky ani dotknut....jaj keižby to vyšlo no ked nie tak zase bude buduci cyklus berem to s nadhladom.-))
@taja27 toto iste som mala aj ja cez ovu asi 2 dni s tymi bradavkami...doslova som si ani podpsenku nevedela obliect bez bolesti!!! juchuu...tesim sa s tebou a netrpezlivo budem kukat zajtra na tvoj grafik, tak nezabudni napisat teplotu 😅 😅 juuuj...tak sa tesim...vidis...dockala si sa 😀
@11miuska11 si zlatáá .-))no ja len dufam že sa bude bt držat hore.-))to je hlavne tiež....)) no presne ani mne sa nedal ani obliect podprda....takk predsa mi blokol ten duphatson ovu!!!a marne sme sa vlastne snažili skoro 3 mesiace ked osm nemala ovulaciu!!!!!!!!nie????sila!!
@taja27 vyzera to tak, ze blokol :-/ ale co uz, vsetko sa deje tak, ako ma a mozno sme mali vsetky otehu naraz, co sme tu 😀 ty uz by si bola 3 mesiace tehu a ani by si tu o nas nezakopla 😅 😅 😅 drzim palec, nech je pekne hore...ale uz 3 dni ti stupa a to je viac nez dobre znamenie 🙂
@11miuska11 no ved asi to tak malo byt...no dnes mi poklesla ta BT .-((( neviem či to može byt som z toho smutná.....ale som videla že ženám klesla v prých dnoch po ovu....o niečo ach jaj
@taja27 a o kolko ti klesla?
@11miuska11 aky krasny datum ti vychadza 13.12.13 😵 No nech to bude kedykolvek v decembri, myslim ze to je uuuuzasny termin....to bude bud okolo Mikulasa, okolo Lucie, okolo Vianoc alebo okolo Silvestra 😀
@elje hehe...nooo...tak nejako to asi bude...sama som zvedava 🙂 uz sa neviem dockat ultrazvuku nasho mimca...dnes rano som bola uplne OK, ale take tocaky ma chytili okolo obeda..juuuj 🙂 ale som za tie jemne nevolnosti rada, aspon nieco 😅 ako sa mas ty? 🙂
@11miuska11 o 0,3 ale baby pisal ze to nevadi ze je to mavaju aj oni....
@11miuska11 To je dobre, aspon vies ze tam je 🙂 Jezisi neviem si to vobec predstavit vidiet 1x svoje babatko, to musi byt nezabudnutelny zazitok 😵 Urcite nam tu vsetko prid pekne zreferovat...
Ja v pohode, dnes 3dc, v praci nenormaaalny stres 😒 Povedala som manzelovi, ze v tej chvili ked zistim, ze som tehotna tak sa uz v praci neukazem, a pokusim sa vybavit si rizikove hned od pociatku... to by som urcite dobre neznasala take stresy, ved vidim, ze vsetky byvale kolegyne co boli tehu tak skor ci neskor odviezla sanitka s krvacanim ☹ Takze zacinam trosku viac setrit, aby sme mali dost penazi aj na toto obdobie ked budem doma.... sa tvarim ako by som mala pocat hned tento cyklus, ze?? 😀 Ale ja vzdy velmi premyslam dopredu....to som cela ja.
@elje verim tomu aj ja ale zase som mala blby den vdaka tej BT...ako poklesla ale nie na uroven pred ovu ....y 36,9 na 36,6 no uvidim kolko bude LF tej sa bojim dufam ze apson 10 dniiiii
ja som 4 dpo...prsia bolia stale...to ma mrzii ale dame to neboj mz pojdeme na spg dakedz v maji lebo som mojmu nasadila kotvicnik zemny som zvedavaaa...inak som u svokry a je tu jej dcera ma male deti jedno ma 10 mes a druhe 3 rokz...ale dako nemam k nim vztah asi preto ze nie su moje..
@elje Ani ja si to vobec neviem predstavit...celkom sa bojim, ze to so mnou nic neurobi 😕 no ved urcite vam zreferujem..hlavne kazdy vecer babatku dakujem, ze ma netrapi a ze je na maminku dobre 🙂 vcera v noci som zase nemohla spat..juuuuj!! ale potom som vylupila chladnicku a zaspala som ako babo 😀
To je jasne, ked mas stresujucu pracu, ze sa hod na marodku hned. ALebo aspon na prve 3 mesiace, potom si trosku popracuj a potom sa zase hod na marodku 🙂 drzim palce, nech vybavujes papiere cim skor 😀 si na najlepsej ceste 🙂
@taja27 Urcite ten spg dopadne dobre, uvidis 😉 o kotvicniku som este nepocula, tvoj muz toho uz musi papat nejak vela, obdivujem ho 🙂
U nas ani v manzelovej rodine zatial ziadne deti nie su - obidve strany upenlivo cakaju na prve vnuca 😀 tak to posudit neviem, ale co maju kamosky deti, tak k tym vztah mam, aj suseda mi obcas prinesie postrazit jej dvoch loptosov, tak trenujem 🙂
@11miuska11
uplne chapem, ja mam v plane nepovedat prve 3 mesiace 🤐
ano ano ja mam ovu asi v utorok alebo stredu takze sa uz chystam plodit 😠
@elje
hahah ano prebral nevolnosti na seba muzik ?
tajus co som ja videla graf inych tak vzdy po ovu je pokles a potom az zacne stupat ako vravi miuska
drzim palce nech si v tehu ! ak mas taketo priznaky tak ta ovu musela byt !
@alchemilkazltozelena
kde si?? dufam ze je vsetko ok a ze ste to vyriesili ☹
@seraa jeej...to uz mate za chvilocku tu 😅 tfuj tfuj tfuj, nech to dobre dopadne tentoraz 😀 😀 😀 a meraaaaj, nech vies, na com si 😎 ja uz mam nutkanie, povedat to..aaach.. ale pockame aspon na sono a potom mozno v 9tt to povieme 😀 ale je to hrooozne tazke, nic nepovedat...a dnes mi teda bolo RIADNE zle...som ledva nieco zjedla na obed!! rano bolo dobre, ale od obeda do nejakej siestej cele zle...fuuuu...ale nevracala som este...ale hrozne stavy...a teraz som zase OK 🙂 tak snad bude tych fuj fuj momentov co najmenej 😅
juuj tak uz zacina "iny stav" , nech to dlho netrva ono to zevraj potom prejde 😒
no veirm ze to je tazke udrzat sak nic sa nebude diat ked povies
ked budes chciet a citis tak povies sak je to dobra vec !!
inak aj moja kamaratka nemala ranne nevolnosti ale skor poobedne... a ma syna 😉
@seraa ja uz som prestala hadat, co to bude, lebo mala som tusaka, ze chalanisko, potom som citala, ze vyssie HCG ma zensky plod, teraz vravis, ze poobednajsie nevolnosti chalanisko...a vcera som mala od rana do obeda nevolnosti...tak som z toho uplne jelen 😀 😀 myslim, ze ked uz budeme vidiet srdiecko a lekar povie, ze babo je silne a nemusime sa bat, tak to asi povieme, lebo je to fakt des, cakat a nemoct sa o tu radost podelit 😅
@taja27 ahoj, Tajustek..ako? uplne netrpezlivo cakam na tvoju BT 🙂
Caute baby, prave citam, ze horucim kupelom sa nicia spermie, ktore sa dokazu obnovit za dalsich 72 dni.... My sme sa boli cvachtat v horucej vode 31.3....takze mozno aj kvoli tomu bol minuly cyklus neuspesny, ovu bola 3-4 dni po tom, zrejme tam este ziadne spermie neboli dozrete......co myslite?
@11miuska11
@seraa
@taja27
Inak prajem krasnu nedelu, ja som teraz vstala a inofolicujem 😀

@alchemilkazltozelena
no a k rodicom , pokial ti neublizuju tak sa sem tam musis premoct k nim ist a byt mila
respektovat ich musis, nevadi ze nepomahaju
a on musi vediet ze manzel sa ma vzdy postavit na stranu manzelky lebo jeho rodina si teraz ty .
to ej zakon prirody
drzim palce 😉