Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
@elje ahojky, no urcite je to pravda...vajka by si tvoj muz mal drzat pekne v "chladku" 🙂 cize je dooost mozne, ze si fesak uvaril material...presne tak isto, ako ten moj minuly mesiac, co som ho nacapala cvachtat sa vo vani par dni pred spmg 😀 😀 😀 😀 vtedy sme to vysetrenie radsej zrusili, lebo presne aj ja som citala, ze horuca voda a plodnost muza sa moc nekamaratia 😅 😅 tak ho priviaz k posteli, nech nevymysla a pekne plodi 😀 😀 😀 😀
@elje nie si mrchaa...neboj... 😔 nie je to lahke, takto sa s tym vysporiadat bez toho, aby ti to neprislo luto 😔 drzim palec...pekne im dopraj..aj tebe bude dopriate 🙂
@11miuska11 Mas pravdu, mna to coskoro prejde, aj ja verim tomu ze by sme sa mali k inym spravat tak ako chceme aby sa oni spravali k nam..... Dnes som 4dc, takto o 2 tyzdne by mala byt ovu, tak sa pokusime opat 🙂
Tebe uz je dnes lepsie?
tak aj ja som sa rozhodla začať brať inofolic včera som si ho kupila len teraz neviem či ho možem hned začať uživať ..nietore tu pišete že 2x lenže v letačiku pišu 1x.pokazim s tym niečo ked to budem uživať len jeden krat?dostala som od dokyho clostil.. tak už len čakam kedy dojde mrcha naposledy bola 2.4 som zvedava ako jej to dlho bude trvať ked som vysadila dufik.tento mesiac som si dala aj pauzu od ovu testov takže ani netestujeme .
@11miuska11 Ale dobra sprava je, ze tych 72 dni je teda blud, ked vam sa podarilo hned mesiac po 'uvareni' 😀
@11miuska11 ahoj dakujeeem hehe no dnes stupla yase tak som rada meral som o pol 7 rano a bolo presne 37 C noo takze o 5 by bolo 36,8C..a ked je yene yle vraj je o dobry znak..neviem no mojej sestre bolo celeeee tehu zle a pribrala len 10 kil a to mala nadvahu dost tiez taka bacula ...no ale aj porod mala zly...cisarsky uzas...
@elje no ani nehovor podla mna to nie je rpavda aby sa tak ZNICILI ved to by bola polka SR nepoldnaaa aj my sme boli v besenovej a tam je tepla voda nie horuca...tak by boli ynicene neverim tomu aj ja soms a bala toho ale pochybujem ye by sa ynicili az tak somarina.....
@seraa krasnu nedelu aj vam ja som zobrala inofolic a mm vitaminy ahojteee...
pripajam graf ovu mi dalo na 30 den hmmm cudneee lebo na 29 som mala priynaky no nevadiii ale vyznacilo mi ju xixiix
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
@elje ja si tiez myslim, ze 72 dni je blbost 😀 Ved si pamatas, kedy som vam to pisala cela nestastna, ze chlapec si cez pol hodinu varil fesakov 😅 😅 😅 a to ten mal kvoli chrbtu brutalne HORUCU vodu..vy ked ste boli v termali, tak to nie je az taka katastrofa 😀 😀 nebooooj 🙂 urcite cast odumrie, alebo sa na par dni spomalia, ale na 3 mesiace, aby to chlapa odstavilo, to je blbost 🙂 Mne je dnes zazracne dobre, tak verim, ze to aj dlho vydrzi...vcera mi zacalo byt kadejako okolo jednej, tak uvidime 🙂 hlavne nemyslim na jedlo a to mi pomaha 😀 😀 😀 pekne inofolicuj!! mozno ti ovu tento mesiac pride este skor 😀
@taja27 jeeej...paradicka 🙂 gratulujem k zvyseniu BT a nech sa tam pekne drzi 9 mesiacov 😝 😝 😝 😝 Dnes mi zle nie je, tak som zvedava, ako dlho mi to vydrzi 🙂 🙂 🙂 pojdeme sa poprechadzat von pekne a nadychat sa cerstveho vzduchu..to pomoze urcite 🙂 krasnu nedelu aj tebe 🙂
@11miuska11 dobr elen chodte..my sme u svokrovcov...no elje ma naplasila s tym kupelom neveim ci je to pravda... ze to zabije spermie ved aj tvoj mm sa kupal a aha mate babo 😀 😀
noo ovu mi vyznacilo na 30 den a vtedy sme keksik nemali asi neviem./ 😒 😒 ani sama...asi nie ale den pred ano jaaaj kiezby to bolo..stale mi inak prejdu myslienky nato ze mi to bloklo ovu ten debilnyyyy hnusnyy duphaston!!!!!!! 😠 😠
@taja27 ten tvoj graf nie je uplne jednoznacny, ci to bolo 29 abo 30..ale neboj, my sme snazilkovali 7 dni pred ovu 1DPO v noci a pozri 🙂 cize keksik den pred ovu je stale v pohodicke a moze to kraasne vyjst 🙂 taaaak ti drzim palce 🙂 aj mimčo drzi 😉 budeme pekne vsetky tehulkovat spolu 🙂 Dolezite je, ze si teraz mala konecne ovulku a ten blby duphaston uz neberies 😠 aaach...aj mna by to nastvalo..uplne chapem, co musis prezivat... Tak, ale hlavu hore a pozerame do predu 😀 😀
@11miuska11 no ved ano je to jedno len my sme sa boli kupat v nedelu a v pondelok utorok som maal ovu tak neveim ci tie jeho spermijky boli ok no nevdai ked nie budem cakat dalej hehe...prsia ma bolia menej to bolo strasneee tieto 2 dni ako boleli ...no mam taky vnutorny pocit ze asi tehu nebude skoda 😒 😒 a blby pocit ze mne bude dopriate neskor ako vsetko vzdy som si vsetko musela ods..t...vyprosit vymodlit potom az prislo ale prislo 🙂
ahojte akurat sme sa vratili z vikendu.....bol dost taliansky, blaznivy, ako cely nas vztah 😕 dakujem vam za rady, ste zlate, .... vecer ideme K NEJ, ,,TESIM SA,, zas sa len pretvarovat a pocuvat sprostosti.... a rozkazy........
este sa mi aj zlomila polovica zuba....uzas, mam pocit poslednu dobu ze nas niekto preklial, mna aj priatela, nedari sa nam, v nicom 😒
vy ste tu toho riadne popisali za 1 den 😎
tak sa majte a uspesny tyzden vam prajem 😉
@taja27 Ahoj, nooooo tvoj graf vypada, ze si na dobrej ceste 😉 Silno drzim palce, ak to nebude tento mesiac tehotenstvo (len ovu), tak nabuduci urcite! Ty si teraz este 'v ocakavani', ja uz mam bohuzial mrchu.
@11miuska11 No boli sme sa kupat v Sklenych Tepliciach v 42 'C vode 😀 dokonca tam maju jeden pramen 52.1'C.... ale co ma byt tak bude, takze nestresujem. Inak niekedy je lepsie necitat na internete kadejake clanky, lebo to cloveka fakt len zmagori...!
@alchemilkazltozelena Takze ste sa udobrili? Plodili? Co myslis tym talianskym vikendom? 😀
@elje raz sa hadali raz udobrili a tak dokola, ako taliani.... plodili, ale ,,mimo mna,, takze nic z toho 😢
@alchemilkazltozelena Nebud smutna, ono sa to urcite zas vsetko obrati k lepsiemu... aj tvoj priatel si musi uvedomit, ze cakat na lepsi cas....tak mozno uz lepsie nebude nikdy. A keby si toto hovorili nasi rodicia, tak tu dnes nie sme... Poznam rodiny, kde manzel prinesie domov kazdy mesiac 350 eur, zena na rodicovskej, a vyziju... takze nie je vsetko o peniazoch 😉
@elje tak veru...necitaj a plod 😀
@alchemilkazltozelena to mi je luto 😒 ale vzdy je lepsie babo splodit vtedy, ked chcu obaja..to je tak chulostiva vec, ze do toho sa neda tlacit ani jeden a ani druhy 😖 drzim palce a hlavu hore, moja 🙂
@elje tak to ste boli nedaleko pri nas!! odkail si ty ze chodite na tento smer k nam??.))) no my sme boli v bešenovej tam bolo okolo 35-38 stupnov takže to sa dá celkom....no uvidime jaj bože tak by som bola happy tolkooo znameni sa deje v mojom okoli vidim bocianov...potom sa mi sniva ze som u vestici že cakam baabtko-chlapca a kolegyna min týžden ked osm mala len ovu sa ma pýta"nie si nahodou tehotná???ja pozeráám ako puk nechápem a po minute zo mna vynde...to si z čoho usudila?????máš väčšie prsia.)))))))tak som sa pousmiala hovorim bola by som rada keby som ved vieš....ale mam inu podprdu asi preto no....
@taja27 Nie nie, my sme tam len boli na velku noc na predlzeny weekend, inak sme za zapadneho slovenska 😉 Ale mam to tam rada v okoli, krasna priroda, cisty vzduch, dobri ludia...
No dvakrat nehovor o tych znameniach - pamatas aky sen mala vtedy Miuska? 😅 No ja sa od toho vsetkeho pokusam nejako odosobnit, a tvarim sa ze som velka hrdinka. Boli sme sa teraz trochu prejst von, toooolko znamych s kocikmi sme postretali, ale nesla som ani do jedneho robit tutuli-mutuli 😔 radsej nie, tvarim sa pred ostatnymi, ze sa nic nedeje a ze tak ako to je tak si to prajeme, ale je to tazke niekedy ☹
@elje verim ti ako ti je...mne podobne tavrim sa že som ok pritom vo vnutri rpim moj mm to vidi stale mi hovori že ma lubi že to mi musi stačit.-)) pekne pd neho no....jeho sestra mala na prvý šup obe deti...ach jaj a to ani do skostola nechodi nemodli sa no čo vam poviem....
no vieš čo dobrí ludia neviem tu su velmi závistní a udavaju sa navzajom neviem no asi maš dobru skusenost.-))to je odbre ale....
ja aspon pozeram diskopribeh na nove .-) zdviham si naladu....no som zvedava ale ja mylsim že nie osm tehu bola by som uplne mimo keby som a keby to vyšlo a práve som písala miuske že ten duphaston mi blokol vtedy ovu preto som tak stresovala tu!!!!!zbytočne sme skušali skoro 3 mesiace len tak...ale asi to tak malo byt myslim neviem no všetko sa deje pre niečo.)
@taja27 Presne tak, u nas o tom, ze sa pokusame o babatko uz 10.mesiac nevie nikto okrem mojej kamosky... ani rodicia, ani surodenci, nikto.... A dobre sme urobili, ze sme im nepovedali, lebo by sa tych 10 mesiacov stale vypytovali 'este stale nic'? a podobne otazky.... Proste hovorime, ze sa nepokusame, a ked sa niekto v rodine opyta, ze kedy budeme tak povieme, ze nevieme.... Ale ked pride rec na tuto temu tak ma to trha na kusy ☹ keby oni vedeli....ach jaj.
Ja sa k panu bohu modlim kazdy vecer, a prosim ho uz len o jedno, aby nam pozehnal. Verim, ze to dlho nepotrva, ved nas nema za co trestat...
@elje no moji rodičia vedia aj svokrovci aj kolegyna podaktoré jedna truba to vytrubila na jednom posedeni no krava proste....
no my sme vlastne skušali zbytočne 3 mesiace ked to blokol dufaston 😠 😠 😠
ved neviem ani nas začo by trestal jedin e že ešte nie sme manželia....ale neviem či je to o tom lebo kamošky mnohe neboli v manželstve a otehotneli....nomožno sa netreba tolko sledovat neviem.-)
zo srandy si emriam BT teraz amam 37,6.-))normalne sa vytešujem lebo som to minule ešte pred týždnom mala len 36,9 cez den.-)))proste som rada že mam teda aspon ovu .-)mne už hrabe heheheh pekný večer
@elje
@seraa
@11miuska11

Prave som sa dozvedela, ze bratranec so zenou cakaju mimi 🙂 Tesim sa, ale svadbu mali v januari a podarilo sa im hned na prvy sup....... Tak citim trosku nespravodlivost, neviem tomu pomoct....mali sa postavit do radu a cakat 😅 Dufam, ze ma to coskoro prejde, nechcem byt ziadna mrcha... ☹