icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
21. apr 2013

@taja27 37,6 mam ja cez den teraz, ked som tehuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 drzim paleeeec na trojfazovy tehu grafiiiik 😅 😅 😅

taja27
autor
21. apr 2013

@11miuska11 jeej ano ??hehe no ja tomu nadej nedavam ...inak viete čo baby??v janurai som si hovorila... v maji mi konči zmluva a mohla by mi ju predlžit na neurčito ale už by som mohla byt v aprili tehotná toby bolo super keby ju predlži a som tehu .-))) no bola osm za nou predlži mi ju na neurčito vraj.))ale tehu? no asi nie to by musel byt zazrak a tie sa u mna tak lahko nedeju . 🙂

11miuska11
21. apr 2013

@taja27 haha....no zazraky sa tu u nas v pozitivkach ocividne deju, ale je dobre, ze radsej nedufas a pozeras sa na to s nadhladom, ja som sa snazila robit to iste 🙂 tajuska, velmi drzime palce aj s mimcom, nech sa podari cim skor...aj keby nie tento cyklus, to nevadi..uz ovulacia je obrovsky krok vpred 🙂

taja27
autor
21. apr 2013

@11miuska11 no maličká nadej tam je ale....no neviem necitim sa dako tak že by to malo byt.....-))
no veru tu u vas sa deju heheh ale ano aj ovu je uspech i ked ja si mylsim že ja som ovu mavala len ten dufaston ju blokol preto som sa splašila!!!.-))

taja27
autor
21. apr 2013

@11miuska11 a dakujem pekne si zlatá .-))

alchemilkazltozelena
21. apr 2013

ahojte baby,

tak sme boli u buducich svokrovcov a dopadlo to celkom dobre....tentokrat bez hadok.... 1.juna sa stahujeme do bytu trojizbaku co vlastni buduca svokra, takze cez maj tam ideme malovat, kupovat veci a tak, konecne sa to pohlo dopredu, lebo sa to riesilo niekolko mesiacov........sice ratam s tym ze bude mat kluce od bytu a ze to je od jej roboty vzdialene 10 minut, ze je realne ze k nam asi bude chodit, ale co uz, aspon uz nebudeme v cudzom podnajme.... a mozno mam len hrozne predstavy a mozno nas otravovat ani nebude 🙂

@elje tebe patri velka vdaka za to co si mi napisala, precitala som to priatelovi, ze proste lepsie uz nebude a ze zijeme teraz a keby si aj nasi rodicia vraveli ze nemaju peniaze tak by sme tu ani my neboli ☹ dal mi za pravdu, ukludnil sa a snazime sa dalej 🙂 tento tyzden idem mat ovulaciu, takze to dufam vyjde 🙂 papam vitamin E, kys.listovu, femigard a priatel ma este profertil......strasne som rada ze sme sa zmierili a ze sa uz nehadame, ale sa tu mojkame 🙂

11miuska11
21. apr 2013

@alchemilkazltozelena no vidiiiis...to je tak, ze niekedy clovek vybuchne a povie veci, ktore tak nemysli 🙂 velmi sa tesim, ze ste opat OK a podla mna bude svokra v pohodke..snad nie je blba, ze by vas bez ohlasenia otravovala 🙂 a keby sa zabuchnete, tak je fajn, ze bude mat kluce a pride vam otvorit 😅 😅 vesele snazenie prajeeeem 😀

11miuska11
21. apr 2013

@taja27 ja som mala pozitivny test a necitila som, ze by som mohla byt tehu, takze vobec to nie je tak, ze to zena "citi" 🙂 🙂 tak netrpezlivo budem cakat na rano, aby som ti omrkla teplotu 😅 😅

taja27
autor
22. apr 2013

@11miuska11 ahoj ahoj ))ved hej niektor že to citia jaaj...davam BT a utekám do práce som tu o 8 večer papppa

blcha76
22. apr 2013

😢 😢 😢 No žienky moje, dnes som bola na kontrolné sono 12DC 😢 a namiesto toho aby mi piatkový 20mm folík praskol 😢 mi povedali že mi z neho vnikla 31mm cysta. 😢 😢 😢 Som z toho na nervy. Prvý mesiac čo čom brala Clostík a toto? Po menzese mám prísť na kontrolné sono. 😢 😢 😢 Je mi do plaču... 😢 😢 😢

seraa
22. apr 2013

@elje

hahaha neboj to je normalka ze ta to napadne, to neznamena ze im neprajes ...
no neboj tento mesiac budes uz v tehu aj ty 😉

seraa
22. apr 2013

@blcha76
ahoj .. to je mi luto :(
ale ta cysta sa este moze strebat nie? co povedal? vadi tam?

blcha76
22. apr 2013

@seraa ano, cysta by mala po menzese zmiznúť a preto mám tesne po mrške prísť na kontrolné sono... Len nechápem prečo nepraskol folík keď doteraz praskali... 😖

seraa
22. apr 2013

@blcha76

neboj mozno prvy raz, mne ten klostyl tiez prvy raz zase nahromadil sliznicu a tiez nastastie to odislo s ms
dok. povedal ze druhy a aj treti cyklus(aj ked uz neberies 3x to ma ucinky) s clostylom je najviac uspesny 🙂
drzim nam palce

seraa
22. apr 2013

@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
@11miuska11

ahojte baby,
prajem vam pekny tyzden uspesny vo vsetkom 😉

alchemilka som happy ze ste to vyriesili a vyjasnili ste si
drzim palce nech to tak aj ostane 🙂

tajus no to ej parada , takze ovulka bola teraz cakame na tehu test 🙂, neboj ty to das a co pises ze vsetko si musis vymodlit neboj to neznamena ze to nie je zle, to je len na dobre🙂
vymodlene veci pridu "z hora" cize su uz aj s pozehnanim a lepsie, kvalitnejsie 😉

elje aj aj som pocula to s tym kupelom ale nie je to pravidlo , len akoze to odporucaju...

mius pekny den prajem 🙂

blcha76
22. apr 2013

@seraa Díky za povzbudenie 🙂 si zlatá . Dúfam, že to tak bude 🙂 🙂 🙂 . Pekný deň želám 🙂 🙂 🙂

alchemilkazltozelena
22. apr 2013

baby na tom womenzone.cz mi vkuse vypisuje toto:
Nacházíte se v jiném časovém pásmu, než jaké máte uloženo v nastavení. Kalendář nebude fungovat správně.

Váš čas je Mon Apr 22 2013 09:54:21 GMT+0100 (Střední Evropa (běžný čas))

Podle nastavení by u Vás mělo být 22.4.2013 9:53:14

Nastavte, prosím, správné časové pásmo, ve kterém se nyní nacházíte.

uz nemam na to nervy, menila som to tam asi stokrat to pasmo a stale to naskakuje

11miuska11
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena daj mi email, ja ta tam zaregistrujem a na tvoj email ti pride prihlasenie 🙂 ja ti to tam ponastavujem a potom si len zmenis heslo, jo? 😀

11miuska11
22. apr 2013

@seraa Ahojky, ako si to kraaasne napisala 🙂 aj tebe krasny tyzden a nech ti rychlo ubehne a mozete naplno snazilkovat!!! Tento raz to vyjde! citim to v kostiach 🙂 aj @taja27 ma dnes krasnu teplotu hore, tak tfuj tfuj tfuj, nech testujeme coskoro 😀
@elje
@alchemilkazltozelena
Ja sa dnes citim super. Vcera som zistila, ze rano si musim dat suche, sladke celozrnne susienky na lacno a potom mi cely den nie je zle..je mi super 😀 sice kym som si na to rano spomenula, trikrat ma naplo 😅 😅 ale isla som na balkon na cerstvy vzduch, tam som ich pochrumala a zapijala s vodou a uz je dobre...snad to bude takto fungovat stale...vcera som bola nadsena, ze mi nic nebolo...len som musela davat pozor na to, aby som neostala hladna 🙂

takze kocky!!Uspesny a krasny tyzden pre nami 🙂

alchemilkazltozelena
22. apr 2013

@11miuska11 dakujem moja, idem ti poslat, a inak je dobre ze ti je zle to je dobre znamenie, to znamena z eje vsetko ok, ze male je tam kde ma byt 🙂 ides stvrtok na sono?

11miuska11
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena ano, vo stvrtok idem na sono 😀 uz sa neviem dockat...Zatial prebieha vsetko, ako ma, tak sa vytesujem...a uprimne, aj mne sa odlahlo, ked mi bolo v sobotu zle...ale modlila som sa, nech to prejde, lebo takyto stav mat 3 mesiace, to je clovek uplne KO!! Lezat len na balkone na cerstvom vzduchu a to je cele...bleee...ale vcera a dnes s verim ze uz stale to bude OK, len si musim davat pozor na to, aby som jedla, aj ked mi nechuti, ale musim sapremahat...idem sa kuknut na IP 🙂

alchemilkazltozelena
22. apr 2013

@11miuska11 aaaaano, moze byt, a ked bude obsadene, tak daj hocico 😉

11miuska11
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena urobim ti novy profil, neda sa mi tam prihlasit na to tvoje 😕

alchemilkazltozelena
22. apr 2013

@11miuska11 my sme sa nepochopili, ale to nic 🙂 ja som ti poslala meno a heslo na moj mail, nie na womenzone...

11miuska11
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena hej hej...aj ja som to teraz pochopila 😀 😀 😀 😀 😀 hahaha...PAT a MAT 😅 😅 😅

alchemilkazltozelena
22. apr 2013

@seraa ahojky a ty merias teplotu? ja zajtra zacinam o 6:00, ked nezabudnem 😀 v papulke 😀

seraa
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena

chcela som ale soms a k tomu endoslatala ale asi skusim ja mozem matz ovu zajtra ci pozajtra takze skusim teda odmerat rano aj ked je uz mozno neskoro ale uvidm aspon cosi sa dozviem 🙂

11miuska11
22. apr 2013

@seraa pekne popoistujte dnes a zajtra urcite meraj!!! baby, ja mam z vas vacsie nervy, ako vy 🙂 taka som zvedava 😀 😀 😀

elje
22. apr 2013

@alchemilkazltozelena Jeeeeej mojka, to som rada, ze som niekomu pomohla, to tak cloveku pohladka na dusi 😉 Super, tesim sa, ze opat snazilkujete a ze si 'opat v hre' 😅
Inak ja tiez meriam o 6h a v ustach, takze asi budu podobne teploty, budeme porovnavat 😉

elje
22. apr 2013

@11miuska11 Ja teraz vobec nenervacim tak mozes aj za mna 😀
My sme sa s manzelom vcera dohodli, ze ak takto o rok este stale nic, ze berieme 5.000 eur a pojdeme pocestovat trosku po USA+Kanada. Uz davnejsie sme planovali, a tak sme sa rozhodli takto razantne. Jasne, ze babatko chceme a teda radsej by som bola ak by sme nikam nemuseli ist, ale uz nech sa stane co sa ma stat.... Aspon budem mat na mysli trosku aj nieco ine. A ak nas babatko naozaj chce za rodicov, aj ono musi trosku 'zabojovat' 😅