icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
22. apr 2013

@elje hehe...ako si to pekne napisala 🙂 my sme mali teraz v lete tiez taky plan, ze pojdeme do spanielska na motorky 😀 a teraz pojdeme "len" do spanielska a augustovu dovcu sme uplne zrusili, lebo ta este nebola vyplatena 😀 😀 ale taketo veci clovek rad obetuje pre bejbatko 😀 neboooj, s inofolicom miniete tych 5 litrov pekne na kocik a dupacky 😅 😅 😅 😅

elje
22. apr 2013

@taja27 pozeram, ze BT sa ti drzi pekne hore 😵 tfuj tfuj tfuj aby sme aj tebe o chvilku gratulovali 😉

elje
22. apr 2013

@11miuska11 Tak ci onak, oboje bude super 😵 Mozno nam je sudene este si trochu uzit 🙂 nejako sa uz len musim utesit, inak by sa clovek zblaznil...
No 5 litrov sa mi zda teraz vela na dupacky, ale ked zoberiem zariadenie detskej, kocik, vajicko, golfac, vybavicka, kozmetika...... ajaja asi to nie je vobec prehnane 😅 ved ty nam das vediet co kolko stoji 😉 Kedy zacinas s prvymi nakupmi?

11miuska11
22. apr 2013

@elje fuuha...to je este daleko...ja to cele tehu este beriem dost s nadhladom a snazim sa na to realisticky pozerat...Ale mozno ked prideme z dovolenky, tak nejake drobnostky zacnem nakupovat...to by som mala byt v 16tt a uz snad bude pokoj od strachu 🙂 vies, tento stvrtok je to sono celkom rozhodujuce...takze potom si az vydychnem, ked bude vsetko ako ma byt a tam, kde ma byt 🙂 ale i tak si myslim, ze to nakupovanie budeme planovat tu na tomto fore v podobnom case...ja si na vas pockam 😎

elje
22. apr 2013

@11miuska11 Sono dopadne dobre, neboj, holka s tvojim optimizmom a zivotospravou....to ani nic ine necakaj 😉

taja27
autor
22. apr 2013

@11miuska11
@elje dakujem pekne si to napísala m áš pravdu...len ja to tak pocitujem ako neprávo a možno to ozaj tak malo všetko byt aby osm mala bloknutu ovu 3 mesiace .-)
@seraa
ahojte baby tak ja som mala pohode celkom dni...ano BT je hore jaaaj keby som tak tehu som si predstavovala.-)))....to by bola ale fakt sila...lebo ked si vezmem my sme sa trafili ozaj do ovulky!!! počas tých dni sme keksikovali no....
ved uvidime čo ako pojdeme na ten kontorlný spermiogram v polke maja asi...bojim sa ho no....keby sme ho tak už nepotrebovali .-)))
no presne miuska ty stvojim optimizmom nei je o čom aby nebolo v poriadku.-))

taja27
autor
22. apr 2013

baby kde ste stratene? ja som tu avy nikde.-)) som sa ndes pýtala kolegyn že či tušili alebo malipocit že su theotné a že nie iba ked im meškala vedeli .))jaj mne ešte ani nemešká nič.-// ja neveim ako to bude s otehotnenim našim ked moj mm to nemal ok bojim sa len toho...nechcem a nemylsim nato ale....niekedy mam take myšlienky....pojdeme na kontorlný ale bojim sa ho najradšej by osm nešla!!!!!! a otehotnela tak tesne pred ale... neviem no..akurat mylsim že take baby čo poznam čo chlapov menili ako ponožky otehotneli hned ach jaj a ja....no nebola osm neviniatko .-)) ale....horšie us ovela heh

11miuska11
22. apr 2013

@taja27 haha...ty musis byt v skutocnosti strasne zlate dievcatko 🙂 normalne som si ta oblubila po tych tyzdnoch 😅 si taka strasne zlata stresmenka 😀 paradoxne mi to je na tebe strasne rozkosne 😀 😀 velmi ti prajem, aby ste ten spmg nestihli tak, ako my 😀 Ja som bola cela mimo z toho, ze nic necitim, ani ze som tehu, ani mi zle nebolo...len prsia a podbrusko som citila...ale po sobote, co mi bolo tak blbo, som si povedala, ze radsej nic necitit, ako toto...dnes som bola veeelmi unavena cely den, a aj mi tak cudne bolo...ale nie vyslovene zle...len taky doslova "iny stav" tela 🙂 ze sa vo mne nieco deje a dava mi to zabrat 🙂 ale rada to podstupim 🙂 tajus, rano kukam tvoju teplotku jak salena, tak nezabudni napisat do grafu, nech nestresujem za teba 😀 😀 😀

11miuska11
22. apr 2013

@elje to je pristup...tak!!!! uz sa tesim, ze je vecer a mam blizsie k sonu 🙂 myslis, ze uz aj fotku mi urobi? Alebo si to odfotim na mobil 😅 😅

taja27
autor
23. apr 2013

@11miuska11 hehe tak dakujem velmi pekne.-)))nooo tak ehm ludia mi hovoria že som velmi sympatická hahaha to smrdi samochvalou heheh .-)))
no no budeš čim dalej tým viac unavenejšia mnohe kamošky a sestra tak bolii a fučali ako parný vlak.-)))
no dnes bet o trošku nižšia.-( no čo už.... no uvidime ako dopadnem i ked nemyslim že som no...pekný dniik

seraa
23. apr 2013

@11miuska11
@taja27
@elje
@alchemilkazltozelena

ahojte dievcata ako sa mame?
ja by som mala dnes mat ovulku ale hmm no , ja som mala len trosicku hlienik priehladny v cera rano takze ?
do kedy bude ovu? aj dnes mam trosku ale len ekd sa utrem inak nie vela..
a baby prsia ? sa nafuknu uz pred ovu ci po ci cez ???

pekny den 🙂
taja ja co som tu pocula tak vela bab otehotnelo so zlym spg neboj bude ok 🙂
alchemilka kedy mas ovu ??

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

ahojte, zobudila som sa o 6:00, ostala som lezat 20 minut a zmerala som az potom, v ustach a mala som 36,5. stvrtok by mala byt ovulacia tak som zvedava aka teplota bude zajtra rano. dnes ideme skusat. ale citala som ze pred ovu je nizka teplota a po ovu sa zvysuje, tak uvidime ci to plati aj u mna

pekny den vsetkym

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa ja podla toho ze stale mam pravidelne aj ms aj ovu tak stvrtok by mala byt ovu... merala si teplotu?
ja ked mam ovu sa mi velmi chce sexovat 🙂 aj prsia mam vacsie, no a vytok ci hlien ci co to je, ani nevravim 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena ovu je posledný den nizkych teplot... meriaš od začiatku cyklu? 36,5 som mala pred ovu ešte by ti mala klesnut..po ovu stupnut nemus narazovo ale postupne ako išlo mne....
@seraa
@elje
@11miuska11
ahojte baby ja som si vonku presádzala muškáty plela skalku a tak varim obed a lakujem nehcty idem do mesta.-))
no ved ano otehotneli aj s takým jasne myslim že je to vec nahody alebo už čoho uvidime aký bude vysledok tolko vitaminov pchá do seba chudáčik.-)
ja dnes mam volno oddychujem....

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

zabudla som si zmerat az neskoro ma to napadlo 😒
ja by som podla doktora mala mat dnes ovu ale moze byt aj zajtra, prsia nebolia ale uz trosku su plnejsie, mysliz ze uz bola alebo len bude?

seraa
23. apr 2013

@taja27

jej tajus zavidim ti volno 😉

taja27
autor
23. apr 2013

@seraa .-)))) ty si eso no moja keby robiš kde ja tak by si mi nezavidela....-))psychiatrickí pacienti....ale je fajn mat volno celý den minule osm robila celýýý týžd 8smičky a mala som dost tam s nimi byt celýý týžden ufff
ty si v práci?

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa to ti neviem moja takto virtualne povedat ze kedy budes mat ovu 🙂 treba skusat stale 🙂
@taja27 nemeriam od zaciatku cyklu len dnes som zacala :( aj ja zavidim volno ale ty robis dvanastky tak si zasluzis ;)
mojmu uz dochadzA PROFERTIL TAK IDEME NOVY KUPIT, aj mne pomalicky kys.listova sa mina...tak sa treba zas vyzbrojit 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena no veru...je krásne inak veru apson si otvorte okno ak ste vpráci.-))))
a ten profertil zaberá? neveiš?lebo je staršne drahý a počula osm že velmi nie ...ale neveim načo ho berie ked nemal až tak zlý spg? moj bere ktvičnik a macu +ine vitaminy heh

seraa
23. apr 2013

@taja27

no ved ano, to nezavidim to je tazky job , skolka a psychyatria je tazky job 😉
pekny dnik prajem
ano ano ja som v praci, jaj mam dobru pracu a nestazujem sa 🙂, sedim za pocitacom 🙂

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

ved to ani necchem odteba hehehe
ja viem priblizne ze kedy mam len vela bab vie presne povedat priznaky tka skusam 😉
minule aj pred som si testovala ale teraz netestujem..

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@taja27 ja idem o hodinku do skolky na poobednu, ked budu deti spat, otvorim si okienko 🙂 ale kym zaspia, vystrajaju ako divi :( treba ho brat 3 mesiace, on mal zlu pohyblivost tak az neskor zistime, ci pomohol... tak mu nakazali, ta tak berie, ide na kontrolny koncom maja (ale dufam ze uz nebude musiet xi xi ) ale ak po 3 mesiacoch nic tak dalej to kupovat isto nebudeme, ale si kupi vitamin E a ostatne sprostosti 🙂

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa mas zvysenu chut na sex?

moje priznaky - hlien (vytok) tahavy, sex.tuzba, prsia vacsie 🙂

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

😀 no tak tvoje priznaky su paradne
no po 2 rokoch skusania neviem ci mam zvysenu chut na sex ale asi hej viac dnes aj vcera 🙂

taja27
autor
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena no je to práca nieekdy ťažka ale tak zase nei som za pásom dame si aj kavičku nasmejeme sa atd....
no ved uvidite aj my pojdeme v polke maja jaaaaaaaaaaaaaaaj kiežby by sme nemuseli ist to by bolo užasnééé....
no viem čo je to robit v MS mamina + sestra su učitelky v MS užas hlavne dnešné deti je to tiež otras..mne stači moj snyovec a nie to dalších 20 deti!.-)

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa a muz bol na spmg? to je najdolezitejsie, pary mozu skusat kolko chcu a ked toto nieje ok a zena je zdrava tak to moze byt dovod... nemusi byt problem len v zene

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

nebol este , lebo doktor povedal ze skusime clostyl kedze ja som mala nerovnovahu v hormonoch a ked nic
az potom

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa je to vsetko medzi nebom a zemou, ja napr. mam vsetko ok a nic aj tak...mne povedal v marci ze ked do 3 mesiacov nic ze mi urobi tu priechodnost vajcovodov a potom dalej neviem co :(

seraa
23. apr 2013

@alchemilkazltozelena

ja tiez teraz uz vsetko ok tak uvidime ak nic 2,3 mesiace tak tiez ta priechodnost
ale verim ze tak daleko sa nedostaneme 🙂
lebo uz dnes,zajtra... tento tyzden splodime 😉

alchemilkazltozelena
23. apr 2013

@seraa bodaj by si mala pravdu ;) idete dnes skusat? inak je sranda ze obe mame naraz ovu 🙂 xixi a potom obe budeme (ne)cakat mrchu hnusnu 🙂