icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 no ja ani nie som tak posadnuta otehotnenim, viac chcem mat normalny cyklus! Od kedy som vysadila HAK - september, tak mi stale nejako hapruje. Nevravim, babatku sa nebranime a chceli by sme, ale zase netuzim po tom tak psychopaticky, ze by ma brali depky z toho. Skor ma stve ten cyklus. Snazim sa na to ale moc nemysliet a robim si stale nejaky program, nech nad tym nemam cas premyslat 🙂

Super, rok, to das coby dup. Ale aj tak mas moj oooobrovsky obdiv, ze to zvladas. Ja som popri vyske pracovala na TPP, takze skola bola pre mna tiez velka otrava. A tesila som sa, ked bolo po nej 😀

elje
31. jan 2013

@11miuska11 ahoj, 47 dc je nic, ja som mala naposledy vyse 90-dnovy, potom som prestala ratat 🙂 Dr mi pichol vyvolavacku, MS prisla na 6.den. Teraz s Duphasonom by sa to malo upravit na 28 dni tak uvidime 🙂

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 jenku aj ja sa teším keď bude po nej fakt fuuu 🙂....vieš čo ja som otehotnela hneď po vysadeni HAK...a ako som teraz po pôrode dostala menštruáciu, tak ju mam hociako úplne hrozne...veľmi ba bolí brucho aj krvácanie je silnejšie a aké lieky si brala?

11miuska11
31. jan 2013

@elje a mala si ovulku?

elje
31. jan 2013

@11miuska11 Podla BT nie, aspon tento dlhokansky cyklus. A to bol prvy cyklus kedy som BT merala (3 mesiace vkuse) takze neviem ci ovulku mavam alebo nie. Preto tak netrpezlivo cakam na tento mesiac 🙂

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 brala som HAK mercilon. A chcela som si dat pol roka pauzu na precistenie 🙂 Cize ja v podstate som este v termine, kedy sme moc nechceli zamiesat, ale chcem uz normalnu MS a zamiesat 😀 hehe. Ale nejak sa neponahlame zase 🙂 uvidis, ze to bude (samozrejme po babatku) ten najsuper pocit na svete, ked budes drzat diplom v ruke a skole hovorit ZBOHEM, LASKO.. uz nikdy viac 😝

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 no to si piš :D mne sa už tak nechce učit :D už by som sa chcela venovať len nášmu EDKOVI 🙂 a nie v kuse sa na niečo do školy pripravovať ma to otravuje :D...ja som mala cylest...no jasné veď bábätko príde v tedy kedy má 🙂

11miuska11
31. jan 2013

@elje no ved to, ze ked ty nevies, ci si mala ovulku, tak mohol to byt dlhy anovulacny cyklus. Lenze ja som ovulku mala. A predstav si, ze mi praskol v kazdom vajecniku jeden folikul. TJ. 2 zlte telieska 🙂 keby sme toto vedeli, mozno uz teraz caka dvojicky 😀 Lenze bola som na sone, ked uz boli len zlte telieska. T.J. po ovulacii a teda teraz mam neplodne obdobie. A preto mi to cele nejde do hlavy, ze preco MS este neprisla, ked k oplodneniu nedoslo. Uplna nechapacka 🙂

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 presne tak. Ja hovorim, ze babatko mam, len sa este nerozhodlo, kedy chce z toho oblacika prist k nam dole 😀

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 to je jasné a vieš čo príde v tedy, keď to nebudeš najmenej čakať :D ver mi :D :D ja si fakt myslím, že bábätko si vždy vyberie také obdobie, ktoré jemu vyhovuje najviac a príde 🙂

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 presne!!! 🙂

seraa
31. jan 2013

@alchemilkazltozelena

to moze byt aj implantacia vajicka ak to nie e ovulacia, aj v tedy je mozne krvacanie
a bolest v podbrusku
len ak sa ti to bude opakovat radsej zajdi na sono, kedy si bola naposledy na preventiv?

@11miuska11
skus to vinko cervene

@taja27
drzim palce v pondelok, aky dlhy mas cyklus?

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 daj mi vedieť, keď budeš tehu 🙂

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 hehe 😀 jasne 🙂 snad ti napisem uz coskoro 😉 a ty daj vediet, ked doinzinierujes 😉

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 tak ja pevne verím, že to bude už už.....no ja tak v júni :D

11miuska11
31. jan 2013

@leika259 tak v tom juni ta snad uz budem prosit aj o nejake tehulkovske rady 😀

leika259
31. jan 2013

@11miuska11 ja rada odpoviem 🙂 si piš 🙂 o hoc čom 🙂

11miuska11
31. jan 2013

kocky, na margo tehu testov: Toto mi vyslo 19.1. a 21. som bola na krvnych a tam, ze negat. Takze ja testom neverim a uz sa ani testovat nebudem, lebo to len dava plane nadeje ☹ Doteraz nechapem, ako mohol vyjst pozitivne. Tolko moja januarova nostalgia a tesenie sa 😠 vrrrr

seraa
31. jan 2013

@11miuska11

juj krute.. ☹ aj ja by som uz bola vtom ze som v tehu.. ako je to mozne??

11miuska11
1. feb 2013

@seraa medzi nebom a zemou 😀 vraj to niekedy sposobi cysta, ale tie ja nemam. Alebo umele hormony, a tie ja nejem 🙂 tak netusim. Proste zly test 😖

alchemilkazltozelena
1. feb 2013

@11miuska11 to si veru nesledujem, viem ze to zeny robia ale mne to take pripada trochu prehnane, ja len som pila alchemilku a myslela pozitivne 🙂 a este si kupim kyselinu listovu 🙂 ja chvalabohu som nikdy nemala problem ani s MS ani s ovulaciou, vzdy ju mam ako na hodinky presne...aj MS pekny 28 dnovy cyklus, aj doktor povedal ze uz len plodit deti mi treba, ze som zdrava 🙂 tak plodim, snazim sa, len ten caj som pila skoro vzdy studeny, tak mozno nemal ucinok, uvidime ...

a co sa tyka testov, ja som sa tiez uz sklamala, tiez uz nebudem testovat pred MS, mala som ich pozitivne a nic z toho, treba asi naozaj az ked meska MS a su nejake priznaky...

@seraa bola by som rada keby to bolo to uhniezdovanie 🙂 ale tri dni po sexe to je asi este skoro :(

seraa
1. feb 2013

@ahojte babule..

no dnes som bola na sone brucha a zaludku tak vsetko ok, ale zevraj mam zvysenu tekutinu v zaludku tak ma poslala na test na helikobakter, ze to nemusi byt to ale pre sitotu.... ☹ tak drzte palce ench to neni. .. este to by mi chybalao
no a som tam sla kvoli slabuckemu pichaniu v boku ale nic, ze treba ist za gynekologom a ked tam nic tak na chirurgiu na rengen ci to neni slepak..
tak vidim to na chodenie po doktroch tieto dni... ☹
drzte mi palceeeee
ale verim ze nic mi neni a je to len tymto zimnym obdobim...
no aj ked ten zaludok ... blbne uz dlhsie...

seraa
1. feb 2013

@ pozitivky vsetkym vam prajem pekny a pozitivny weeked !
tie co cakaju nech im to ubehne rychlo a tie co snazilkuju nech to tentoraz vyjde 😉

11miuska11
1. feb 2013

@alchemilkazltozelena no hej, tri dni po sexe to je skoro 🙂 NIe je to prehnane, ked sa zena, ktora chce babo, sleduje. Kto nema vsetko pravidelne, ako ty, tak to proste musi robit 🙂

11miuska11
1. feb 2013

@seraa dakujeme za krasne prianie 😉 mne uz sa zvysuje pomaly BT, tak snad pride aj MS cez vikend, Ideme plesat trosku a dnes som cely den mala nabity a aj vecer ideme s kamosmi posediet. Vseko robim, len nech na to nemyslim 🙂 hihi. Aj tebe krasny vikend zelam, co mas v plane?
to s tym behanim po doktoroch, to ma mrzi 😒 mozno mas prekysleny organizmus, skus si kazdy den vypit jeden vyzmykany citron. Citron je paradoxne zasadity a upokojuje zaludok. A prevarenu vodicku pijes? Priznaj sa 😀

elje
1. feb 2013

Caute vsetky. Baby jedna otazocka - dnes mam 12.den cyklu, v nedelu by mala prist ovulka, podla BT to tak aj vypada, graf zatial idealny 🙂 a buduci piatok mame ist na ples, tak teda pit alkohol ci nie??? Ide mi o to, ze co ak by to dajme tomu teraz hned vyslo, je vhodne pit 5 dni po oplodneni, nezabrani to tomu uhniezdovaniu napriklad?

taja27
autor
1. feb 2013

ahojte baby ja som dnes bola v práci...mala osm zase blbe myšlienky,že neotehotniem ked mam malo spermii moj chlap.-(((( a ine veci no užas potom zase pozitivne...kolegyne ma potešili gratulovali mi dnes mam meniny totiž-)))
noa pridu v nedelu ku mne ešte u mna neboli lebo som tam nová.....
no ja mam dnes 10 den cyklu meiram BT no ja mávam 40 dnov cyklus a od 14 dne idem brat duphaston takže tak...peknýý vikend

elje
1. feb 2013

@taja27 Gratulujem k meninam, snad si si svoj den uzila ako sa dalo.
Ja mam Duphason od vcera, mne ho Dr nasadil od 11.-25. dna cyklu. Uuuuurcite nam zaberie 🙂 Idem do sprchy, vypit alchemilku a zajtra pohladat saty na ples, bo odkedy som si povedala ze isto otehotniem nejako som si prestala strazit postavu a nic neobleciem 🙂 nevadiiiiii, aspon mozem kupit nove 🙂

taja27
autor
1. feb 2013

@elje dakujem velmi pekne.)))
aha no ja ho mam neskor xixix..ano? ja osm ase schudla pol kila ako som povedala si že otehotniem xixixi
aj my mame ples ale maškarný hehhe v práci a sklientmi a šaty zapnem LTT .-)))
prijemnu zabavu prajem...
no užila v práci a na pizzu sme boli akrásnekyticu som dostala.)) a boli ma hlava k tomu papap

11miuska11
1. feb 2013

@elje nezabrani to uhniezdovaniu, ale vezmi do uvahy, ze alkohol je v podsttate jed a opica den po je otrava organizmu. Aj keby som neni tehu,urcite nepijem, ked sa snazime. Ja radim, nie 🙂