icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 hahha dobre moja .-)))pojdem ja spat pomaly rano vstavam o 5 robim aj zajtra 12 tkua potom mam 3 dno volnooo..piatok nechty sobotu drevo a grilovačka jaj tešim

11miuska11
24. apr 2013

@taja27 dobruu noc...ved aj ja pojdem radsej, nech si oddychnem..dnes som mala dost zaberak den 😅 tak paaa zatial 🙂 🙂 a rano nezabudni napisat do tabulky BT...skontrolujem ta 😝

taja27
autor
24. apr 2013

@11miuska11 no moja keby ma vidiš rano o 5 vstanem zapinam pc moj mm si mylsi že už som zavislaáááčkaa.-)))) na nete teraz už spi... pappapa dobru nocku

taja27
autor
25. apr 2013

@11miuska11 no dnes BT ako vidíš klesla trošku 36,8.-//// neviem či je to dobre ked mi klesla zase o niečo...potom som vstala prešla len do izby a zmerala mala som 37,0 sadla si a 2 krat po sebe po 10 min 37 no takže tak ale dala som 1 teplotu
pekný dnik

seraa
25. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje
@11miuska11

dobre ranko baby ako sa mame?
hlasim povinne moj stav: 😉
14dc, vcera rano som mala trosku hlienik prehliadni skoro vodovy
no trosku dnes citim prsia, tazsie este nebolia ako inokedy tak neviem ci je ovu alebo uz bola 😕
mam hrozne nafuknute brucho tieto dva dni a sem tam krc moze to byt akoze z ovu? (ja ovu mam100percent)
a preto nemozem rozpoznat ci ma pichne z ovu alebo z toho ze je nafuknute..
no ale (meratelky bt ma urcite zjazdia) merala som si bt , teda zabudla som zase a uz ked som bola v kupelni som si spomenula a skusila som no 37,00 ale asi to neplati.. ale nabehla tak rychlo ze aj ked mam tepltu nenabehne tak rychlo
to kazdy ma rano vyssiu tepltu nez cez den?
tak baby vytvorte mi "obraz" co som a kde som hehehhe 😀
pekny den !

11miuska11
25. apr 2013

@taja27 ked uz vstanes, tak ta teplota nie je uz smerodatna...pocuj, a ty si teraz merala ortutovym teplomerom? Lebo vies, ze digi teplomer a ortutovy nameraju rozne hodnoty...V kazdom pripade si moc neklesla, tak sa neboj...a vcera si pisala, ze sa ti pokazil digi teplomer, takze ten zvysok merania treba brat potom trosku s rezervou...ale neklesla si moc, takze stale je to OK 🙂

11miuska11
25. apr 2013

@seraa no..kedze si uz vstala a presla si niekam, uz si nemerala BT 😀 ale teplotu 🙂 ja ked som mala pred ovu, tiez som mala okolo 37-37,1 cez den 😀 ale je mozne, ze mas ine hodnoty , ako ja a ovu uz bola...takze toto ti tazko povieme...dnes poisti, pre istotu a zajtra rano skus zmerat 😀 😀 😀 jaaaj, ty nase meracie trdlo 😀 😀 😀 😀

seraa
25. apr 2013

@11miuska11

😀 hehe ja a bt nejdeme dohromady 😖

11miuska11
25. apr 2013

@seraa a kedy ste naposledy snazilkovali? 😅

seraa
25. apr 2013

@11miuska11

no vcera ja pred sme 🙂 , ovu mala byt predvcerom alebo vcera ale aj dnes moze este byt
jaaj ja som 15dc nie 14
ale dnes nemozem lebo zajtra rano idem na vyter na ureoplazmy a este neviem co ...
to my asi este nikdy nerobili alebo ano a neviem ci ano.. ale myslim ze to nie je v preventivke tak chcem ist
vela bab tu o tom pise, cize sa nechcem snazilkovat dnes ked zajtra my ma robit vyter na tieto veci 😒

11miuska11
25. apr 2013

@seraa to takto premarnis cyklus? Ved chod na stery, ked budes mat urcite po ovulke...neblazni!!!!

seraa
25. apr 2013

@11miuska11

ale ved ja ratam ze ovulka bola dnes alebo vcera a este teda poistim vpiatok ak bola dnes ci len bude to staci den pred,ci?
😕

11miuska11
25. apr 2013

@seraa deň pred by mal byť stačiť 🙂 no som zvedavá veľmi ako tento cyklus 🙂

seraa
25. apr 2013

@11miuska11

aj ja 🙂
ale myslim ze ovu bola vcera takze bolo aj pred na v ten den ...

11miuska11
25. apr 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
@elje

Babyyyy...ja dnes uplne K.O. ....ale uplne a tolko som mala vybavovaciek cely den!!! a to este idem na vecerne pracovne stretko, a domov pridem az okolo desiatej...fuuuu...tazky den, mega tazky 😢 😢 😢

seraa
25. apr 2013

@11miuska11

ale ale .... neboj prezijes, ber to tak ze si k.o. ale pre super dovod 😉
a to za to stoji 🙂

elje
25. apr 2013

@seraa
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena

Caute baby, hlasim ze mi konecne skoncila MS po 8.dnoch 😅 kooooooonecne! Teplota stale tych mojich stabilnych 36.4, ale som taka stastna, ze mi neskace ako po minule cykly, normalne sa konecne citim, ze vsetko funguje ako ma 🙂 Dnes mame za sebou s mm 35km na bicykli, zadok ma tak boli, ze chodim akoby som prave rodila 😀 dnes sme chceli zacat snazilkovat, ale neviem neviem ci nespadnem do postele jak hruska....
Seraa - my sme sa minuly cyklus snazili den pred ovu aj po ovu a vidis....nestacilo 😒

seraa
25. apr 2013

@elje

no ved aj my ale co uz , v podstate by to u zdraveho cloveka malo stacit...
malo by stacit aj dva,3 dni pred!
wow 35 km ste dobriiiiii, ja idem teda asi na steper nech sa troska hbem.. ide leto

alchemilkazltozelena
25. apr 2013

babyyyyyy hlasim ze konecne vojacikovia mojho priatela zabodovali!!!! premohli sme soplikovu chorobu!!!! :DDD dnes som 14DC, nohy vylozene pol hodiny, dufam ze to konecne vyslo :D xi xi len som kus nestastna ze v utoroch ma pichalo v bruchu, ale vytok ani hlien ziadny, neviem ci mi to nesposobili tie vsetky veci co beriem ☹ dufam ze bola ovulacia, na BT sa tiez nespolieham, ten teplomer tak divne pipa akoby boli zle baterky a pritom je uplne novy ☹ no nic tak uz len vyckat 14 dni ci pride ms ("milujem" to cakanie)

pekny predvikend baby, ja idem zas na vychod na necele dva tyzdne, vyskytli sa nejake rodinne problemy doma, tak priatel tu bude sam, hlavne je, ze splnil co mal :D uz mozem spokojna cestovat :D som happy, aspon mozem snivat ze to vyslo 🙂

taja27
autor
25. apr 2013

ahojte baby ved ano neklesla velmi bt uvidime i ked pochybujem že som čo vam poviem...teraz zapnem tv a že ako byt trendy OBIDVE TEHOTNEEE tie tam čo vyberaju oblečenie ved čože a mna ide drbnut....
.no a inak nič nové.....som dnes smutná dako bez nalady....
viem že nie je smerodajne ta bt...no včera večer som merala nakoniec ortutovym...dni pred tým som digi ale len večer zo srandy.-*)*) ale tak no.....

@alchemilkazltozelena
@seraa
@elje
@11miuska11

elje
25. apr 2013

@taja27 Tajus graf mas super 😵 nejdeme ta tu uz navnadovat tehotenstvom, pockame si este 2-3 dni a testujes 😉 Silno vam drzim palce.

@alchemilkazltozelena Vyyyyyyborne moja! Tiez som parkrat skusala tie nohy hore, kamoska mi tvrdi ze jej to zabralo, aj ked moc tomu neverim 🙂 ved spermosky su vystrelene takou rychlostou, ze urcite sa vsetko dostane kam sa dostat ma..... ale pravda, ze clovek musi niecomu verit 😉 Informuj, a zacni merat. Keby si videla 7-8 dni teplotu hore, bola by si rovnako 'prijemne' napata ako Tajka 😉

elje
25. apr 2013

@seraa
@alchemilkazltozelena
@taja27
@11miuska11

Baby nie je nic lepsie ako si dat vychladeny heineken na teraske s manzelikom a pozerat zapad slnka 😵 😵 😵

elje
25. apr 2013

@seraa Steper je dobra vecicka k telke 🙂 Mne ked sa sem-tam podari vypadnut z kanclu skor, tak vzdy ideme na bajky, ale dnes sme to trosku prehnali 17km tam a 17 naspat 🙂 Cez vikend som vymienala satnik za letny, a vela veci som rozdala, co som sa do nich nezmestila, to uz je fakt sila so mnou...!

alchemilkazltozelena
25. apr 2013

@elje waaaaaaa zavidim :D aj my si dame coskoro, v novom bytiku, tam budeme mat konecne balkonik :D a potom si mozme virtualne pripit :D sa pozrieme na nebo a pomyslime na seba s poharom v ruke xi xi :D

taja27
autor
25. apr 2013

@elje no dakujem ....aj ja som rozdala vela veci ani ja sa nezsmetim do niektorých no č ouž a teraz sme boli na pizzu pozvala som mm na meniny....a ...čitam na FB kamoška píše že pocitila 1 krat žblnk žblnk....tak som sa rozplakala že pochybujem že som v tom .( zase mam také myšlienky...lebo by to bol zazrak...ach

elje
25. apr 2013

@alchemilkazltozelena ver mi, ze som na vas vsetky myslela 😉 Niekedy si pripadam ako zavislacka na vas 😀

elje
25. apr 2013

@taja27 Tajus prepac, ale nerozumiem, co tym myslela zblnk zblnk?? 😅 Blondina nie som, ale niekedy mi to nedocvaka tak rychlo 😀 A hlavu hore, aj zazraky sa deju!

taja27
autor
25. apr 2013

@elje 🙂)) pohode ja píšem niekedy a vraj aj vysvetlujem tak že to moj mm musi znova preložit do zrozumitelnej reči.)))))že citujem:dnes ráno som pocitila prvé žblnk žblnk aké príjemné....daju len či u mna moja neveim.)

elje
25. apr 2013

@taja27 Jaaaj takze tak....uz chapem. Ale ved neboj sa, tvoje dieta bude vynimocne, preto na seba nechava tak dlho cakat 😉

taja27
autor
25. apr 2013

@elje .-)))) no hej to teda ano necháva xi...len by si mohlo pohnut trošku...
baby inak poveim vam haluz..ked som zaspavala prosila som Boha ak som tehotná nech sa mi sniva s detičkami....a ono sa mi snivalo hahahhah nad ranom alebo som si to vsugerovala? no to len tak neprikladam tomu vyznam....