Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?
ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"
no janse....tí čo maju všetko ozaj maju všetko....už aj psolanec Počiatek čaká babo teda jeho žena...
no takže urobilasom si test dnes rano...biely ako sneh ved jasne čo ine som mohla čakat...povedala som si že nebudem plakat ak bude nehativny no bohužial potom som sa rozplakala o 20 min neskor.....
@elje
@elje
@11miuska11
no neviem ako je to s krčkom len tak som si ho nahmatala....hlien mam belavy....krčok je nizko a zdá sa mi otvorený...takže ms pride...nič z toho zase
taja ja som tu citala ze babam test aj 10 dni po meksani neukazal, to je veeelmi zavsacu este !!
testuj za 3 dni
a neboj ked nie tento mesiac tak nabuduci len to chce klud, nekaz si weekend
vravim snazite sa malo to je este vsetko v normale takze neboj a uzivaj si bude bude to ej na 100percent 😉
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
baby jaaa som zase zabudla a sadla som si na postel a postavila som sa a som si spomenula a som si rychlo lahla
a merala a bolo 36,8
a za pol hodky ako vcera ked uz som bola v kupelni bolo 30,1 a neskor ked som uz viac hcodila bolo 37,5
sak baby 37,5 je uz horucka nie??? a neskor bolo 37.3
no ale tak neviem co to je lebo som nemerala predtym...
vytok dnes (ale malicko len ked sa utirem ) do biela
je mozne ze ovula este ale nebola hmmm lebo prsia ma nebolia noo uvidime , dnes poistim
@seraa ahoj akurat som sa išla vypnut ked si mi blikla.-) dakujem...ano maš pravdu ja som netrpazlivááá už mi doslova hrabe....dnes mam volno aj vikend tak 3 dni mma klud apson....a ideme grilovat robit s drevom atd...maš pravdu no bude kao bude....si zlatá....idme ja off kupit si dáke topanky na potešenie.-*)))))pekný dnik
presne tak tajus, nekaz si weekdn v sa fakt kratucko snazite a urcite je vsetko ok, len sa mozno netrafis vzdy do ovu co ani ja prvy rok
takze neboj som si ista ze bude babo a to veeelmi skoro
jeej mas super weekdn pred sebou tak si to pekne uzi 🙂 a presne s tebou suhlasim velmi dobry liek na dusicku je
shopping!!!!! 😉
@taja27 ved si este len 9DPO 🙂 neblaaazni s testami 🙂 to ti este nic neukaze 🙂 aku si mala BT dnes? 🙂
@seraa ahojky 🙂 no, je dost mozne, ze ovu este nebola, ale tak isto je mozne, ze aj bola 🙂 to sa fakt neda posudit teraz po tom tvojom "merani" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hehe...ale neboj, aj ked ste vcera nic a poistite dnes, myslim, ze vsetko vyjde tak, ako ma 😀
nazdar zeny, ja asi kamaratka s BT veru nebudem 🙂 ako pise aj @seraa
no v ustach 36,5 a v cikulke 36,8 to uz co je za blud? podla coho sa mam orientovat?
kaslem na BT, potom budem merat ako bude mat prist MS, ze ci je vysoka, ci nizka a budem merat v cikulke 2 dni pred ms zacnem, dovtedy zbytocne
aaaaaa @elje moje babo bude najkrajsie xi xi 😀 ale nie, vsetky budu 🙂
kocky dnes by mi mala dojst ta celenocka co som vyhrala na FB tak vam poslem sem foto ok? 🙂 pre dievcatko 🙂
@11miuska11 cakame na foto babenka 🙂
@taja27 rozmyslam ako ta povzbudit, ....len sa spytam, vy ste sa dovtedy nejako chranili, kym ste sa zacali snazit pred tymi 3 mesiacmi? lebo ta tvoja tuzba po dietati je velmi silna, tak neviem, ci ta to vtedy chytilo a chces to teraz, nechces neskor, hm? proste teraz a hotovo 😀 aspon tak mi to pripada 😕 ale ved nehoríííí, ja to sice tiez chcem, ale to silenie nam nepomoze ☹ len nam to skodi, radsej by som poslala priatela na spmg, cim skor aby ste vedeli na com ste...
a testy pred ms robit je tiez zbytocne, ja som tiez robila a nikdy uz nebudem, mala som slabe ciarky a potom prisla silna ms, bolo to strasne, zbytocne sklamanie, keby som netestovala tak ani neviem ze nieco sa tam odohralo, brala by som to len ako trochu silnejsiu oneskorenu ms
@alchemilkazltozelena
@seraa
@elje
@taja27
babulky, tak dnes mame velky den a verim, ze prvy krat uvidime nase babatko...taka som dojata a velmi sa tesim, tak na nas myslite, nech je vsetko v poriadku, lebo nervy pracuju jak nepricetne...ten strach je obrovsky 😖 ale my to pekne dame, do auta si beriem grcacie vrecko, pre istotu, nadopujem sa tabletkami proti nevolnosti a zvladnem to... 🙂 a vam vsetkym uspesny den prajem 🙂
@alchemilkazltozelena tam je vzdy rozdiel, v ustach ked merias a tam dole 🙂 podla toho, co si odmerala dolu, to vyzera tak, ze ovulka uz bola 🙂 🙂 tak meraj dolu pekne aj zajtra...vobec to nie je zbytocne...budes aspon vediet, ci ti BT stupa, alebo klesa a ako pracuje zlte teliesko 🙂 urcite meraj...2 dni pred MS ti to ziaden obraz o cinnosti zlteho telieska neda 🙂 🙂 dole je istejsie merat, su tam presnejsie hodnoty 🙂 drzim laby!
@11miuska11 dofrasa mala som cely tyzden merat dole a vedela by som presne, no nic magor som...
kazdy sa uci na vlastnych chybach 😕
mius drzime palce !!!
hned nam napis
moja ja tiez s tym meranim mi to nejde
ja sa postavim z postele a az potom neskoro si spomeniem ze som chcela merat 😖
@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
:( :( :(
baby hlasim vam ze uz mam toho troksu dost a to este som neni tam ze som dostala ms
baby pol roka teraz beham po doktorch, u gynekologa som kazdy tyzden uz si aj namyslam vselico
beriem hormony uz 5 mesiac , dnes som sla na vyter a aj trosku citim zase svrbenie doktrka mi povedala
ze sa jej zda ze je uplne vsetko ok, tak mozno je to uz psychicke 😖
a ktomu este ma tam bol zavies moj muz a ked ma zaviezol uplne inde a ja som mu povedala ze tu to nie je tu som bola na test so zaludkom za aha hmm, a ja ze na co dnes idem? a on no na helikobaktera...
a ja ze to si robis srandu?? sak tyzden to hovorim ze idem ku gynekologicke a na helikobaktera som bola pred mesiacom
a vsetko bolo ok, 😠 som ti to pripomenula aj pred tyzdnom a blabla bla som tak vybuchla a povedalal mu hrozne veci
ale som bola extra nahnevana lebo som tak zmeskala doktorku kedze sme boli neskoro a uz mi to leze na nervy
a aj mojho muza pamat ma uz stve 😠
ufff babyyyyy kaslem ja na to no uz nejdem nic skusat uz mam dost
@seraa Mojka nebud smutna, na kazdu z nas to z casu na cas doliahne.....smutok, hnev, otazky.... Ale vy ste ma tu vzdy podrzali. Ak je to len o psychike tak o to lepsie - zistit, ze nie je nikde problem je tiez super. Skus si dat nejaky velky ciel - ako kupa auta, prerabka bytu, alebo si kupte steniatko. Proste (sama viem, ze to obcas nejde) skus venovat vsetok svoj volny cas niecomu konkretnemu.....a ani sa nenazdas, a budes v tom 😉 Alebo nejaku 'lifechanging' dovolenku tak ako my 😀
@11miuska11 Strasne sa tesim s tebou na babatko. Cakame na prve mamickovske pocity 😉
@taja27 neblazni, to je este veeeeelmi skoro. Najskor ti ukaze 9dpo ale to len vo velmi malo pripadoch, skor 12dpo a viac 😉
@alchemilkazltozelena dole je vzdy teplota o cca 0.3 stupne vyssia. Ja si naopak myslim, ze ovu este nebola. Myslim, ze o 6h rano v posve by bola poovulacna viac ako 36.8 😉
Baby ja tu dnes nebudem, prajem vam vsetkym pekny vecer, nestresujte, ale smejte sa 😀
Inak ja mam BT tak krasne v jednej rovine stale, az sa mi tomu nechce verit 😵
@elje
@seraa z toho si nič nerob ja sa smojim povadim tiež hocikedy a veru vykričim mu aj čo nemam....to prejde...len si odpustit msuite....
@alchemilkazltozelena ano maš pravdu aj som strašne ale staršne endočakavaaaa v daktorýých veciach a hlavne ked som DNES VIDELA DALSIU TEHULKU ZNAMU!!!! pojde na spg jasne 14.5 mam dovolenku tak ten termin objednam....
@11miuska11 no dobre ukamenujte maaaaa.-)))))))))))
no baby bola som na nakupoch kupila si pre zmenu zelene gate.-)))a mmm tričko srandovne fialové na meniny že s napisom:moje ruky zväčšuju prsia...berem 1e .-))) no neveim či to bude nosti hahha alee čo vam poviem teraz sa podržteee
sedim so setrou na kavičke....a vidim z dialky-nosim okuliare TEHOTNU BABU ako kočka,štihla,,bruško asi 7 mesiac..baby!!!ledva išla štekleeee asi 14 cm!!!! a šatičky žltééé uplneee mini pod zadok no akože....potetovane plec ...okuliare na nose ako padli nam sanky bolo to pre mna vulgarne nechutnéé otačali sa za nou....no ako mne sa páčia pekne maminky nahodene ale toto bolo moc....tak som sa rozčulila že take maju deti!!!pixle....a sestra mi hovori po prvý krát:neboj,vy budete mat babatko mylsim že budete...lebo pred tým mi povedala že nie nebudeme lebo ma zlý spg.....tak som kukala ako puk na nu...
inak baby orzmyšla...že či som ja vobec 10 dpo a nie 8 dpo...lebo som mala vtedy posledný den nizkych teplot neveim akos ato ráta ale vtedy ked je posledný den nizkych je ovulacia....no a my sme skušali 3 dni každý den ale pred ovu.-///teda uvediem...utorok som mala 36,3 skušali sme aj pred tým 2 dni a potom na druhý den ked som mala36,5 sme už ee
@seraa my dnes tiez na hovno den, prave sme prisli z pohotovosti, priatelovi napuchlo oko, tak sme sli cele cervene ho mal, v BB otras pohotovost, kazdy neprijemny, drzy, skoda reci
@elje ani nesranduj ze nebola ovulacia, musela byt 😀 zajtra idem prec takze musela byt a hotovo 😀
@taja27 drzim uz teraz palce na spmg, neboj bude to dobre, citim to 😉
@11miuska11 kdeze si? aj s foteckou 🙂
@seraa
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje
ahojteeee 🙂 mame 9mm, srdiecko nam krasne bije ako zvon, koncim zajtra 7tt a v nedelu zaciname 8tt, presne, podla BT sedi aj velkost mrnusika 🙂 vytesena som velmi...vsetko je tam, kde ma byt 😀 takze som mega pokojna uz 🙂 o 3 tyzdne idem na kontrolny UTZ a na nejake krvne testy 😀 😀 😀
@11miuska11 jeeej super moja osm rada.-))))jaj to musi byt krásny pocit....idem spat ahojte baby cmuk vam a čo tie mena do IP a foto??pappapa.-)))))
@taja27
@11miuska11
@alchemilkazltozelena
@seraa
Krasny vikend vsetkym 😵
babule tu je ta celenka co som vyhrala na FB 🙂 no nie je nadherna? uz len to dievcatko mi chyba 😉
pekny vecer vsetkym 🙂
@seraa ako s teplotou? ja 36,8 stale
@alchemilkazltozelena a kde meriaš?kolký di den po ovulke???
@taja27 dole meriam a neviem kolky den kedze ten blby femigard mi asi sposobil ze som nemala hlien(vytok) co stale mam.... nemala som ho ani brat, ale myslim ze ovu bola v stredu alebo stvrtok
@alchemilkazltozelena no mne tie kvapky tiež akoby predlžili ovu alebo neveim asposobili to špieneni nerem ich už!!!

@taja27 Ja si tak vzdy poviem, ze akokolvek krasne mimi som uz v zivote videla, tolko roztomilych deticiek, to moje bude predsa len najkrajsie a najuuuuzasnejsie na svete 😵 lebo bude mat kusok zo mna a kusok z mojej lasky (manzela) 😵 Tak strasne by sme si ale priali, aby prislo cim skor.....
Baby, ktore ste na FB, neposlete do IP mena, nech vieme s kym mame tu cest 😉