icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
28. apr 2013

@alchemilkazltozelena
@seraa
@elje
@11miuska11
ahojte baby tak ako som písala proste...u mna by bol zazrak aby osm bola tehu...ja si musim čakat na všetko ako som čakala na prácu na hclapa atd....tak čakat na dieta....prestavam merat BT,chodit sem pozorovat sa...nebavi ma to už...BT mi dnes klesla začinam špinit boli ma brucho... takže moje plané nadeje su fuč...rano som si zase polakala v naruči mojho chlapa ktorý ma utešil že budeme mat ale že nesmiem sa nato zameriavat a velmi to chciet leo čo velmichceme nepride...mapravdu...je to ale ťažkéé...asi nebduem chciet dieta a pride.-))lebo čo nechceme takto pride....no takže tak baby ...snažte sa ja to nechávam už taku mna nezabral ani inofolic....mmpojde na spgidem volat tento týžden a objednat ho....tak ahojte

elje
28. apr 2013

@taja27 Tajus, uplne ta chapem, ved aj ja mavam take stavy, ale nic s tym neurobime 😔 Takze hlavu hore, urcite raz budes mamou... A inofolic ti nezabral vobec? Neskratil cyklus alebo neposunul ovu? Nic?

@11miuska11
@seraa
@alchemilkazltozelena
Caute baby. So mnou sa teda zacinaju diat divy odkedy som nasadila ten inofolic. Najnovsie mam 6.den po sebe stabilnu BT 36.4. Moj graf zacina vypadat akoby som mala pokazeny teplomer 😀
Peknu nedelu vsetkym, my ideme niekam do prirody po obede, vyvetrat troska hlavu...

taja27
autor
28. apr 2013

@elje vieš ja neviem nikdy som si nemerala bt...toto je1 cyklus teda 2...1 bolanovulak vdaka dusfastonu a teda aj pred tým cykly.... a teraz mam 41 den presne ako sommvaala menezs okolo 40-42 dni....takže asi nič neurobil...mam ešte 4 balenia...možnomam kvalitnejšie vajička inak ničasi....neviem no k otehotneniu nepomohol-zatim....

elje
28. apr 2013

@taja27 Ak nechces merat BT tak nemeraj, ale ja by som dala este inofolicu sancu na tvojom mieste. Ma sa brat 3-6 mesiacov, aby bolo vidno vysledky. Tie dievcata co pisu do diskusie Inofolic (a ktorym zabral skoro okamzite) su zrejme len nejakym percentom. Prislo to na trh len nedavno, preto este u vacsiny nas vysledky nie su....lebo maloktora ho berie uz tych 3-6 mesiacov. Hlavne neklesaj na nalade. Mas este tu nastenku co sme spominali na zaciatku tejto diskusie?? Mozno by bolo dobre pripnut na nu zopar pozitivnych fotiek 😉

taja27
autor
28. apr 2013

@elje ved anomáš pravdu ...jasomstaršna....ja ked ot nemam hned a zaraz mam nervy hnevamsa som zufalaaaatd...anomam tu nastenku mam na nej foto brušiek tehotných,detičky krásne.-)) a kočik aký chcem.-))) + vyroky....asi sa anto malo divamalebo neviem... vy kolko skušate?ved hej berem ho asi krátko ale si vezmi že zdražel na magistri!!!sila!!

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@taja27 ty si brala femigard? ja som myslela ze si brala kvapky femi od valovica....ci to je to iste? a ak idete do sliacu na spmg, nemusis sa objednavat ani tam volat, len tam prist rovno pondelok alebo stvrtok od 7:00 do 9:00, plati sa 10 eur...

@elje ja mam 36,9

seraa
28. apr 2013

@taja27

woow no to hej to je uz prehnane.. nietore baby nevedia co je to "vkus" a ze niekedy viac je lepsie 😉

seraa
28. apr 2013

@11miuska11

gratulujem ! som rada ze je vsetko ok! 😅

@taja27
tajus uplne ta chapem takto som sa citila v piatok ... len ty este hlavu hore , skusate kratko takze neboj bude

@alchemilkazltozelena
aah pohotovost, no baby blbo sme zakoncili tyzden jedna lepsie nez druha 😨
inak no ja som zase zabudla merat teplotu 🙄 ja som uplne hrozna .... takze vobec neviem ☹
a mozno lepsie

@elje nooo vyzera ze fakt tebe zabere ten infolic a zachvilu slavime 😉

peknu nedelu baby !!

elje
28. apr 2013

@taja27 My sa snazime tak aktivne od jula 2012 (cize uz 10 mesiacov), ale antikoncepciu som vysadila uz v septembri 2011 a odvtedy sa nijako nechranime.... takze to uz je vyse rok a pol !!!

@alchemilkazltozelena No tak to uz fakt vypada na po-ovulacnu teplotu 😉

@seraa Jasne, ze budeme slavit a myslim, ze ty uz coskoro, kedze u teba je to cele len o psychike 😉

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@elje na mna nemas, my sa nechranime odkedy sme spolu 😀

chcem sa spytat, teplota je nizsia, cim je menej hodin? napr. rano o siestej je 36,8 a o siedmej by bola 37? ci ako to je? mam v tom dost chaos 😕

taja27
autor
28. apr 2013

@alchemilkazltozelena teplota rano čims kor je nižžšia čim neskor je vyššia...
@seraa ved ano skušame kratko ale ajtak...
@elje aha no tak tiež dost...
@11miuska11
no baby neuverite čo sa mi stalo ale asi to tak malo byt....išla som teraz striast teplomer lebo sommalaortutový a vyšmykol sa mi a....odlomil vnutri to čo spaja tu ortuť....no proste nepoužitelný .-))))ani mato nemrzelo lebo si nejdem merat bt už...len som sa zamyslela že dnes som si povedala serem na bt a šetko a hla...no sila....
ms zatial nemam....asi zajtra pride rano ako obyvkleu mna

taja27
autor
28. apr 2013

@alchemilkazltozelena brala som femi kvapky som si myslela že je to to istee....nevadi...vieme už
a BT vždy kedmeriaš neskor je BT vyššia preto ak meriaš o 6 rano a je 36,8 tak o 7 hodine bude 36,9...každu hodinu 0,1 c hore...

siska765
28. apr 2013

chcem sa opytat ,ci mi neviete niektora poradit alebo ci nemate podobne skusenosti.Jeden mesiac som brala clostilbegyt a zaroven aj Inofolic,al inofolic uz beriem dva mesiace a teraz pondelok som mala folikul velky 20,5 mm od utorka mi je stale blbo ,pobolievaju ma a pichaju oba vajecniky,raz jedn raz druhy,krize ma bolia od vcera.je to nasledok inofolicu?alebo ovulacia je taka boelstiva ze az 6 dni?alebo sa mohlo podarit otehotniet?zajtra mam ist ku gyndovi ale mslim ze tam aj tak nic neuvidi.hoci minule mi povedal ze ak by som otehotnela tak tam ostane nejaka tekutina ci co po tom folikule ale podla mna blbost aby to hned videl

taja27
autor
28. apr 2013

@siska765 no hned ot nebude videt to je soamrina ani v5 týždni nemusi ved si vezmi že vajičko je velké ako špendlivkoá hlavička!!!nie to ešta aby to videl-))no a BT nemeriaš?hmakolký den si to bola?ja mam bolesti pri ovulaciiboli podbrušok +mam hlien priesvitný natahovaci

siska765
28. apr 2013

@taja27 no pondelok ked mi povedal ze je velky cca 20,5 mm tak to bol moj 18 DC a teraz mam 24 DC ale ja mavam nepravidelnu menstruaciu vzhhladom na vysoky prolaktin uz dlho,aj uzivam lieky na to a prve tehu sa podarilo na prvy sup ale dopadlo zle MA

taja27
autor
28. apr 2013

@siska765 aha no neviem si krátko ešte po ovu ...to by sa ti len uhniezdovalo vajičko okolo 8-10 dna...hm nepravidlenums..ja mavam pravidelnu ale dlhu 40-42 dni....no uvidiš...mne býva zle pred menezsom aj som vracalasomymsella že už som v tom no dnes BT klesla a boli podbrušok teda ide menzes ty ešte počkaj aj týžden ved maš len 24 dc....

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@taja27 tak to bol asi osud s tym teplomerom... teda znamenie myslim, nie osud

ja som bola v meste a vsade kopu tehuliek, slo ma porazit, co uz 🤐 sa vyrojili ako naschval vsetky naraz 😨

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@taja27 ja tiez uz nebudem merat, zbytocny stres je to

taja27
autor
28. apr 2013

@alchemilkazltozelena no je to stres veru....ovu mam ved sa mi potvrdila tak čo...inak menzes nema zatim sila....boli podbrušok aj sommala toršinku hedené a nič...
no poznam moja...poznamaj tu plno tehotných a mamičky skočikami!!! aaaaaaaaaaaaaaaa zabite maaaaaaaaaaaaa .-)))
hej asi osud s tým teplomerom

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@taja27 asi sa ti rozbieha...aj mne sa tak zvykne...
nebudem merat bt lebo potom si len nadeje budem robit a budem este viac sklamana....
maximalne si zmeriam den predtym ako by som mala dostat mrchu, aby som vedela ci pride

luciana789
28. apr 2013

ahojte baby, včera som začala užívať duphaston, pretože som 5,6 dní pred ms špinila a či ma neporazí, dnes som začala špiniť, som 5 DPO, porazí ma, veď ms mám dostať okolo 7,8 mája

taja27
autor
28. apr 2013

ja sa k dufastonu nejdem vyjadrovat lebo mi blokol ovulaciu na 3 mesiace....@luciana789
tak baby moje začinam špinit..tak som si velmi poplakala aj v sprche čo vam budem hovorit...už neviem čo robit teplomer rozbitý .-)) aj mi je to smiešne a....kašlem na všetko fakt...zatim sa majte

luciana789
28. apr 2013

@taja27 lenže ja som ovu mala 13 dc, tak neviem, už to nechápem

seraa
28. apr 2013

@taja27

tajus neboj, zase bvude novy cyklus a uz bude, ved ak len teraz bola ovu po tom duphastone tak aspon 2,3 ovu aby sa zadarilo takze tento cyklus zase velka sanca 😉

@alchemilkazltozelena
tehulky v meste? noo ja daleko chodit nemusim, moja svagrina o rok mladsia porodila dnes , a to uz druhe 😒
takze tak ale som happy, nech su zdravi hlavne 🙂

jaaaj baby noooo zase to tu vaaazneeee ktora je na rade???' miuska kde su virusiky tehotenske???
@11miuska11
@elje

alchemilkazltozelena
28. apr 2013

@seraa ja ja ja, ja som na rade 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

seraa
28. apr 2013

@alchemilkazltozelena 😀 😀 😀

seraa
28. apr 2013

@siska765

ahoj, ja uzivam clostyl uz druhy cyklus ale nemam nic take podobne .. hmm moze to byt ovulka, vela bab ma takeot bolesti.. ale sest dni ?? sleduje ta doktor? mna sledoval 8 den, 14dc a 22

seraa
29. apr 2013

@elje
@alchemilkazltozelena
@11miuska11
@taja27

koceny kde sme ?? ako sa mame??
Miuska uz ste oznamili rodinke ??
Mne sa vcera narodil synovec.... tak ideme do krajiny odkial je moj manzel na dovolenku a navstevu na dva tyzdne ..jupiiii
takze elje ako si mi poradila hahaha dovolenka sa sama zabezpecila 😉 jooj ale potrebujem ju aj v praci mam toho vela

11miuska11
29. apr 2013

@seraa @elje
@alchemilkazltozelena
@taja27
taaak, uz sa mi to konecne podarilo hodit do PC 😀 predstavujem vam nasho drobca, a velmi vam vsetkym drzi palce 🙂 A ja posielam miliardu pusiniek, aby ste sa vsetky do radu nakazili tehu virusikmi 😀 😀 😀

seraa
29. apr 2013

@11miuska11

miusssssss neveriiim , hahahahah parada !!!

gratulujem este raz !! ako pokracujes , ako sa citis??